Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Γαία πυρί μειχθήτω (Όλα ιερόδουλη ΙΙ)


(Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα ο Παπαδήμος μου θυμίζει Κουάκερο)

Δυστυχώς, η Ελλάδα και αρκετές χώρες ακόμα, έχουν μπει σε έναν δρόμο που οδηγεί στην χειροτέρευση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών. Αυτός ο δρόμος μοναδικό στόχο έχει να σωθεί το διεθνές λαμομογιοτραπεζικό χρηματιστηριακό καρτέλ, που ηδονίζεται να καταστρέφει τις ζωές ανθρώπων, για να κερδίσει έστω και 10 σεντ παραπάνω.

Από τις χώρες που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Λετονία και έρχονται και άλλες) η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κατάσταση όπου ό,τι και να συμβεί, η κατάσταση θα χειροτερεύσει, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μεσοπρόθεσμα. Για μακροπρόθεσμα δεν ξέρω, μπορεί να έρθουν οι Αίπσηλων® από τον Σείριο και να μας φτιάξουν γεωργία, βιομηχανία, παιδεία, ναυτιλία, τουρισμό. Διότι τόσα χρόνια γκίνιας από το 1830 που αναγνωριστήκαμε επισήμως σαν κράτος, δεν μπορεί, κάπου εν μέρει θα φταίμε και εμείς και όχι μόνο οι ξένοι, η γκαντεμιά, η κακή συναστρία Όθωνα – Μακρυγιάννη, ή τα διάφορα μασονομάγαζα όπως η Ευρωπαϊκή επιτροπή με σύμβολο τον παντεπόπτη οφθαλμό. (Όποιος δεν βλέπει τον μασονικό παντεπόπτη οφθαλμό του Ώρου στο παρακάτω γελοίο λογότυπο, χρειάζεται οφθαλμίατρο. Αν γουστάρετε αντιμασονικά, αντιτραπεζικά, αντιευρώ μπινελίκια σας συνιστώ τα επόμενα έξι λινκ. (1) (2) (3) (4) (5) (6) Έχουν σημαντική δόση αλήθειας).

(Ωχ το μάτι μου. Και μην πει κανείς ότι ο γραφιστεύς δεν ήταν μιλημένος)

Όπως γίνεται προφανές, ο κατά κανόνα ευγενής, πρόσχαρος και χιουμορίστας λουκανικοπώλης σας, που όλοι αγαπάτε να αγαπάτε, (πω πω, το ‘σκισα μιλάμε) την έχει ψωνίσει πολύ άσχημα.

Και αυτό διότι είναι πλέον πασιφανές, ότι όσο και να ματώσει ο Έλληνας, (που η Γερμανική πατσαβουροφυλλάδα Bild έχει πείσει την λοβοτομημένη Γερμανική πλέμπα, ότι αυτός φταίει για ότι στραβό υπάρχει στην ΟΔΓ), ούτε η Ελληνική οικονομία σώζεται, ούτε τα ασφαλιστικά ταμεία, ούτε το γαμημένα ηλίθιο πρότζεκτ του Ευρώ, που αν δεν είναι προϊόν απύθμενης βλακείας, είναι προϊόν συνωμοσίας.

Κοινό νόμισμα, χωρίς η ΕΕ να έχει γίνει κάτι σαν τις ΗΠΑ δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε. Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα, αργά ή γρήγορα το Ευρώ με την σημερινή μορφή θα το πάρει ο διάολας ό,τι και να γίνει.

Και έτσι έχουμε και εκλογάς. Όπου υποτίθεται ότι είτε θα υπερψηφίσουμε τους εκπροσώπους των πολιτικών που μας έφεραν σε αυτόν τον οίκο ανοχής (είμαι τεράστιος συγγραφεύς τελικά) ή θα υπερψηφίσουμε κάποιον από τον υπόλοιπο αχταρμά που θα μας σώσει βγάζοντας μας από το μνημόνιο, είτε με Ευρώ, είτε με δραχμή. (Μιλάμε ποικιλία επιλογών που σκοτώνει. Τύφλα να έχουν οι επιλογές γεύσης παγωτού Häagen-Dazs). Και φυσικά όλα αυτά με τους μεν και του δεΝ να τάζουν λαγούς με πετραχήλια. (Π.χ. Μάνος: Θα καταργήσω τα ασφαλιστικά ταμεία και κάθε Έλληνας θα δικαιούται σύνταξη 700 Ευρώ. Ό,τι να ‘ναι. Απλά τα ασφαλιστικά ταμεία θα καταρρεύσουν και οι γεννηθέντες μετά το 1970 δεν πρόκειται να δουν ποτέ σύνταξη. Οι υπόλοιποι θα προλάβουν να δουν κάτι φιλοδωρήματα πριν καταργηθούν και αυτά εντελώς).

Κυρίες, κύριοι. Ό, τι και να γίνει η Ελλάδα θα ξαναχρεοκοπήσει, ατάκτως αυτή την φορά και το Ευρώ θα φάει από ταρακούνημα μέχρι κατεδάφιση. Εμείς με την ψήφο μας το μόνο που μπορούμε να πράξουμε, είναι τα κάνουμε μπαχαλο πανευρωπαϊκά μία ώρα αρχύτερα, ώστε να πάρουμε μαζί μας και να ξεβολέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους.

Μπάνζαϊ! (Ιαπ. «Για πάντα», κραυγή πίστης στον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας. Το έλεγαν και οι καμικάζε).

Αν θέλετε καλύτερο μέλλον και μπορείτε να φύγετε από την Ελλάδα, πηγαίνετε στην Αυστραλία. Αν αντ’ αυτού μείνετε, ετοιμαστείτε για αίμα, ιδρώτα και δάκρυα. Τουλάχιστον όμως, μπορείτε να έχετε την ικανοποίηση ότι παλέψατε για τον τόπο σας.

Πάντως αν μετά τις εκλογές διαπιστώσετε ότι ποιήσατε μαλακίαν και δηλώνετε «κοψοχέρηδες» μην ανησυχείτε, διότι ο σύντροφος Τζόναθαν εκ Πιτσβούργου των ΗΠΑ έχει πρόταση για το πώς θα χειρίζεστε το ποντίκι σας χωρίς χέρια.




ΥΓ.
Προς νεοφιλελεύθερους ντυμένους ωσάν μαζορέτας με πον – πον:

Γιατί αν σε λένε SAAB φτιάχνεις αυτοκίνητα και τα θαλασσώσεις οικονομικά σε παίρνει ο διάολας, ενώ αν σε λένε xyz Bank και τα θαλασσώσεις οικονομικά πρέπει να σώζουν οι φορολογούμενοι;

Να βαρέσουν κανόνι όλες οι αποτυχημένες τράπεζες ανά τον κόσμο τώρα, να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Καλό βόλι.

16 σχόλια:

  1. αυστραλία? ξέρεις πόσο έχει ακριβύνει εκεί η ζωή τους τελευταίους μήνες?

    καναδάς? πολύ κρύο...

    η ευρώπη βουλιάζει...

    άρα...πού να τρέχεις...

    άσε που σε καμιά χώρα δεν έχει τόσο "τραγική" πλάκα να ζεις...

    ας τους κουρέψουμε λοιπόν!
    μόνο αυτό μάς έμεινε...

    ΣΥΡΙΖΑ όμως!

    ΥΓ. καλό βόλι sven!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ, εγώ ψηφίζω Frente para la Victoria, όπως γνωρίζεις.
    Αλλά τον ελληνικό θίασο, δεν τον αλλάζω. Τώρα που θα έχουμε και πρωθυπουργό Τσίπρα, υπουργό Οικονομικών Λαφαζάνη και εκπρόσωπο Τύπου Ρένα Δούρου, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.
    Kαι Χελίν, άμα λάχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ apos

      Βρε μιλάμε η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεκινάει από την Ελλάδα!

      Διαγραφή
  3. Εξαιρετικός ρε polse! Προσυπογράφω!
    Νομίζω κι εγώ κάπου είχα γράψει προ καιρού αυτό που αναφέρεις κι εσύ περί ΗΠΑ. Και τι απεδείχθη τελικώς; Πως πρώτα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί η ιστορία με το ευρωσύνταγμα και την περαιτέρω νομική ενοποίηση και εν συνεχεία να πάμε στο κοινό νόμισμα. Αντ'αυτού απεδείχθη ότι η ιστορία εμπεριέχει και τεράστιες ποσότητες βλακείας μέσα, διότι το εγχείρημα του ευρώ θα έπρεπε να είχε καθυστερήσει ή/και εγκαταληφθεί οριστικά.

    Επίσης μια άλλη πλάκα αναφορικά με τους τραπεζικούς αχρήστους ξέρεις ποια είναι, ε; Ότι όσο πιο άχρηστος είσαι τόσο μεγαλύτερο μπόνους παίρνεις. Δηλαδή πραγματικά είναι να παίρνεις φόρα και να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο με όλα τα κέφια.

    Παρεμπιπτόντως, μεγάλο χιτ τα λινκ ρε! Και ομολογουμένως έχει κάτι καλά! Μπαρ-ούζο;;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Κι άμα είσαι πάρα, πάρα, πολύ άχρηστος, σε βάζουν δερβέναγα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

      Διαγραφή
  4. Μπορούμε στα ερωτήματά σου για τους φιλελεύθερους να δούμε και γιατί τελικά η Ισπανία, η Ιταλια, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ολλανδία και σταδιακά φαίνεται κι άλλοι ακολουθούν την "πετυχημένη" ελληνική λύση των μνημονίων (ορισμένοι χωρίς καν μνημόνια) και της λιτότητας; Αν σε εμάς φταίει το κράτος κι εκείνοι είναι καλύτεροι, γιατί σε άλλη αρρώστια έχουν το ίδιο φάρμακα της αφαίμαξης; (μου θυμίζει μεσαίωνα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ο δείμος του πολίτη

      Τι; Υπάρχει ασθενής; Αφαίμαξηηηηηηηη!!!

      Διαγραφή
  5. "Aίμα, δάκρυα κι ιδρώτας ". Πόσο μπροστά ήταν αυτό το γνήσια πολιτικό τραγούδι του Σάκη, που εις πείσμα όλων μας παραμένει εκτός πολιτικής. Πώς να σωθούμε λοιπόν όταν οι άξιοι περιορίζονται μόνο σε περιγραφικούς παιάνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ stevenavramidis

      Αυτές είναι οι μεγάλες αδικίες. Πώς να πάει έτσι μπροστά η χώρα;

      Διαγραφή
  6. Να βαρέσουν κανόνι όλες οι αποτυχημένες τράπεζες ανά τον κόσμο τώρα, να ξεβρωμίσει ο τόπος

    Μέσα, αφού πάρουν, όσοι έχουν πρώτα τις καταθέσεις τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ αθεόφοβος

      Θα βγάλουμε σε πλειστηριασμό τα χρυσοποίκιλτα σώβρακα των τραπεζιτών για να πληρωθεί ο κοσμάκις.

      Διαγραφή
    2. Μου αναπτερώσατε το ηθικόν. Υπάρχει περίπτωση να πάρω σύνταξη-χαρτζιλίκι (του 68 γεννηθείς). Η αλήθεια είναι πως αν δεν έχεις υποχρεώσεις (βλέπε παιδιά) οι ιστορικές στιγμές που θα ζήσουμε δεν παίζονται. Αγοράστε πασατέμπο και το θέαμα θα σας αποζημιώσει. Για την ακρίβεια αγοράστε αρκετό πασατέμπο γιατί σε λίγο δεν θα μείνει τίποτα. Βέβαια αν δεν αλλάξουμε από πρεζόνια-καταναλωτές με σύνδρομο στέρησης σε ανθρώπους το μάτς προμηνύεται φοβερό. Και με πληρωμένους διαιτητές βεβαίως βεβαίως...

      Διαγραφή
    3. @ Ptomas

      Εμ, ανάμεσα στο iPhone και την κούρσα με τις 96 δόσεις, χάσαμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...