Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Η μάχη για το Ευρωσώβρακο. Το νέο Στάλινγκραντ.


Ευρωζώνη, ευρωζώνη, ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, Ευρωπαϊκή Ένωση, η πλέμπα της Ευρώπης βομβαρδίζεται νυχθημερόν από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης με φληναφήματα για το πόσο «ουάου» είναι αυτό το νεοφιλελεύθερο πρότζεκτ της ΕΕ.

Είναι νομίζω προφανές πλέον, ότι η επιχείρηση «ΕΕ» δεν έχει στηθεί για την μακροημέρευση και την ευημερία των πολιτών της Ευρώπης, αλλά για την ικανοποίηση των συμπλεγμάτων της Ευρωπαϊκής και διεθνούς ελίτ.

Διότι ρε φίλε τι να τα κάνεις τα άπειρα λεφτά εάν ο δίπλα δεν ψωμολυσσά; Άλλη αίσθηση να σκουπίζεις τον πισινό σου με 500άρικα εάν ο άλλος δεν έχει να φάει.

Και φυσικά εάν το Ευρώ δεν έχει στηθεί κραυγαλέα λάθος εξ’ αρχής λόγω ανικανότητας, έχει στηθεί έτσι ώστε να εκβιαστεί η πρόωρη ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, χωρίς καν κάποιο δημοκρατικό φύλλο συκής, αφού η Κομισιόν πιο πολύ ταιριάζει σε δικτατορία παρά μια κάποιας μορφής δημοκρατία.

Και όλο ακούμε φωνές, «ομοσπονδοποίηση τώρα, για να σώσουμε την Ευρωζώνη, γρήγορα να γκίνουμε όπως Αμερικί». Βέβαια με τον ρυθμό που πάνε τα πράγματα, όχι η Ευρωζώνη δεν σώζεται αλλά ούτε και αυτό, το όσιο των οσίων, Ευρωσώβρακο.

Ευρωσώβρακο, το νέο Στάλινγκραντ, απέναντι στους υπερεθνικούς κερδοσκόπους που καθόλου δεν συγκινούνται από τα πάθη της Ευρωπλέμπας οι αχρείοι.

Φαγούρα έπιασε τα αρχίδια του Μπάφετ και του Σόρος χωριανοί, υπάρχει ελπίδα να μας λυπηθώσι. Δόξα στον Άγιον Πατρίκιον προστάτην του άμπαλου έθνους των Ιρλανδών.

Και το πρόβλημα τελικά, είναι ότι δυστυχώς από αυτή την άσχημη παγκόσμια κατάσταση θα βγούμε, ή μάλλον σωστότερα η κατάσταση θα μας οδηγήσει, σε κάποιας μορφής παγκόσμια ένοπλη σύρραξη, πιθανότατα μεταξύ ύ ΝΑΤΟ και Κίνας – Ρωσίας.

Έτσι έγινε και με τον πρώτο πόλεμο, έτσι έγινε και με τον δεύτερο.

Και επειδή οι εξωγήινοι είναι κωλώστρες και κρύβονται για να μην τους πολεμήσουμε όπως θα ήθελε ο Πωλ Κρούγκμαν, αναγκαστικά θα πολεμήσουμε μεταξύ μας.

Η δολοφονία του Αρχιδούκα Franz Ferdinand στο Σαράγιεβο σήμανε την έναρξη του Α’ παγκοσμίου. Άραγε θα οδηγήσει η κατάρριψη του Τουρκικού κωλοφάντομ σε μια ακολουθία γεγονότων που θα μας οδηγήσει στον Γ’;

(Και μην πει κανείς ότι η Τουρκία έστειλε αυτοβούλως το αναγνωριστικό πάνω από Συριακό έδαφος. Η Τουρκία είναι νταής της γειτονιάς με τις πλάτες των ΗΠΑ και μέχρι εκεί).

Αν γίνει ο Γ’ πόλεμος, θα χρησιμοποιήσει κάποιος πυρηνικά;

Ναι. Αυτός που θα το κάνει θα είναι οι ΗΠΑ, αν δουν ότι τους παίρνει από κάτω ο πόλεμος με τα συμβατικά όπλα . Στο κάτω κάτω είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα που τα χρησιμοποίησε ήδη ανερυθρίαστα.

Βάστα Ευρωσώβρακο! Μόνο εσύ μπορείς να αποτρέψεις την παγκόσμια σύρραξη! :-P

4 σχόλια:

  1. "Άλλη αίσθηση να σκουπίζεις τον πισινό σου με 500άρικα εάν ο άλλος δεν έχει να φάει."

    ............................................
    (τι να γράψω τώρα εγώ)

    Το ακόμη χειρότερο είναι ότι οι όποιες αποφάσεις (ευρώ ή διάλυσή του, μπόλεμος ή όχι, ομοσπονδι0οποίηση ή όχι κλπ) εξαρτώνται από τους πλέον ανίκανους κι άβουλους πολιτικοί που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Hades

    Είναι απίστευτο το τι βόδια φτάνουν σε θέσεις ισχύος. Οι στοές έχουν κάνει μεγάλη ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. @ ο δείμος του πολίτη

      Το άκουσες το τελευταίο; Ομοσπονδοποίηση για... ρύθμιση χρεών!

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...