Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακή βαρεμάρα.

Μάπα το καρπούζι της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου.

Δεν είχε ΡΩΜΑΙΟΥΣ που στο κάτω - κάτω ίδρυσαν το Londinium, τον μάγο Μέρλιν, τον βασιλιά Αρθούρο, τον Ρομπέν των δασών και τον Ερρίκο τον VIII να αποκεφαλίζει τις γυναίκες του γιατί η κουφάλα ο Πάπας δεν του έδινε διαζύγια.

Επίσης δεν είχε χλιαρή μπύρα και τον Mr Creosote να κάνει εμετό.



Επιπλέον ο Άγιος Παντελεήμων, όπως είχα προβλέψει, θεία χάρις γαρ, έστειλε τους διάφορους συνωμοσιολόγους του κώλου για τσάι, αφού δεν έσκασε ατομική βόμπα των Ιλουμινάτι στην τελετή έναρξης. Έμειναν μόνο οι τριγωνικοί προβολείς του σταδίου να θυμίζουν την μασονική Great Seal of the United States.


Βαρεμάρα.

Αθήνα 2004 ρε αιδοία. Είμεθα φυλή ανωτέρα. Με μπυροκοιλιές από Ολλανδικές μπύρες Άμστελ που προσπαθούν να το παίξουν Ελληνικές.

Εν τω μεταξύ, εμείς ασχολούμεθα με το μαλακοτουίτ ενός (εκ των
πραγμάτων), ατόμου μειωμένης κριτικής ικανότητας και διάφορες άλλες
μούφες για τροφαντές Γερμανίδες επιχορτουχοκεήστριες που μας λένε
ξυπόλητους και ζήτουλες.

Η πραγματική ισχύς ενός ατόμου ή ομάδας ατόμων είναι το τρίψιμο στην
μούρη των ανταγωνιστών και αντιπάλων των επιτευγμάτων του / της και
όχι οι κατινιές του στυλ:

"Αααααααα!!! Με βρίζουν οι αλήτες οι ασεβείς!!!". Τέτοια αντίδραση απλά αυξάνει την καζούρα.

Τους γράφεις στα αρχίδια σου, νικάς και τους βγάζεις de facto μαλάκες.

Τι έγινε ρε παιδιά; Το υγιές τμήμα της ΑΤΕ (οι καταθέσεις) πήγαν σε εν
κινδύνω ευρισκόμενη ιδιωτική τράπεζα οφ Χελλένικ ίντερεστς; Και το
"αρρωστο" θα το πληρώσει ο μαλάκας ο φορολογούμενος;

All right baby!

Έρχονται ομορφιές από Σεπτέμβρη στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Πολλή δυστυχία σε αυτόν τον γλόμπο ρε παιδί μου, ανάθεμα την ανθρώπινη βλακεία και απληστία.

Διογένης και πάλι Διογένης.

Ραντεβού όταν χαλαρώσουν λίγο οι ζέστες, εκτός απρόοπτου, π.χ. αν ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ή ξεχρεώσει η ΑΕΚ.

Καλό Καλοκαίρι.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Αστρόσκονη.

Ο μεγάλος θεριστής αποφάσισε ότι η ώρα της μητέρας μου να εξελιχθεί σταδιακά σε αστρόσκονη ήρθε.

Όπως και ο εικονιζόμενος με το κουστούμι της Ολυμπιακής ομάδας της Σουηδίας του 1928 στο Άμστερνταμ παππούς μου και πατέρας της, έτσι και αυτή, έτσι και όλοι μας θα γίνουμε αστρόσκονη σε πέντε δισεκατομμύρια χρόνια όταν ο ήλιος μας γίνει ερυθρός γίγαντας και καταπιεί την Γη μαζί με την Αφροδίτη και τον Ερμή.

Η εγχείρηση αφαίρεσης ενός μεγάλου μηνιγγιώματος ανάμεσα στον εγκέφαλο και το μέτωπο πέτυχε, όμως η ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που την προσέβαλε στην εντατική, την λύγισε μετά από σχεδόν δύο μήνες αγώνα.

Η ζωή συνεχίζεται. Με τα ζόρια της και τις λιγοστές χαρές της, μέχρι το "κοράκι" (διαιτητής) να σφυρίξει την λήξη του αγώνα για κάθε έναν μας.


Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Λίθοι, πλίνθοι, κέραμοι, ατάκτως ερριμμένοι και καυτοί ωσάν λουκουμάδαι, λόγω θέρους.

Ακολουθεί ανάρτηση ό,τι να’ ναι, μια Macedoine des legumes, ένας αχταρμεύς (Δελφικός ιδιωματισμός), αλλά με Δωρικό κάλος και Λακεδαιμόνιον φιλοσοφίαν.
Αντί να γράψουμε 5-6 αναρτήσεις, ρίχνουμε λίγο απ’ όλα σε μια (Λακωνίζοντας πάντα) και φτιάχνουμε μια σπάνια ομορφιά.

1. Μου την δίνουν όσοι γκρινιάζουν για τα χρήματα που ξοδεύονται στο CERN και την εξερεύνηση του διαστήματος.

Προφανώς αυτοί οι άνω θρώσκοντες άτριχοι χιμπαντζήδες 2.0 ®™ θεωρούν ότι:
Α) Τα υπερπολλαπλάσια που ξοδεύονται στα οπλικά συστήματα και τους πολέμους ανά τον κόσμο καλώς ξοδεύονται.
Β) Κάποιοι πρόγονοί τους της εποχής των σπηλαίων έλεγαν: «Τι να την κάνουμε την φωτιά και το μαγειρεμένο κρέας και τα πέτρινα εργαλεία; Μια χαρά είναι το μισοσαπισμένο ωμό κρέας που βρίσκουμε καμιά φορά όταν πετύχουμε κανένα ψόφιο μαμούθ».

Προφανώς αν όλοι είχαμε τα μυαλά τους, θα ζούσαμε ακόμα στις σπηλιές και ο μέσος όρος ζωής θα ήταν τα 23. Ό,τι έχει πετύχει ο άνθρωπος, το έχει πετύχει επειδή του αρέσει να εξερευνά. Τέλος.

2. Θρησκείαι και ο αέναος πόλεμος άθρησκων – θεουσών.

Όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν, το σύνολο των θρησκειών είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα που σαν στόχο έχουν:
Α) Την ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ των ατόμων μίας κοινωνίας άγριων αρπακτικών όπως ο χιμπατζής 2.0 ®™.
B) Την δημιουργία ενός εξουσιαστικού μηχανισμού που θα βολεύει κάποιους χιμπατζήδες 2.0 ®™, έναντι κάποιων άλλων χιμπατζήδων 2.0 ®™.
Γ) Την παρηγοριά. Η ζωή είναι σκληρή, μπορεί να γίνει σκληρότερη και στο βάθος κήπος, σόρρυ, θάνατος. Η πλειονότητα των ανθρώπων δεν το αντέχει αυτό. Θέλει μία παρηγοριά, έστω και αν είναι ψέμα.

Εγώ έχοντας διαβάσει Βίβλο και Κοράνι και έχοντας πληροφορηθεί αποσπασματικά, τι πρεσβεύουν άλλες θρησκείες δεν ακολουθώ κάποια από αυτές. (Παρένθεση: Στο Κοράνι αναφέρεται 3-4 φορές το περιστατικό με τον Μωυσή που πέταξε το ραβδί του και μετατράπηκε σε φίδι. Μεγάλη εντύπωση πρέπει να έκανε η ιστορία στους συγγραφείς). Αν έπρεπε να διαλέξω μια με το ζόρι, μάλλον θα ήμουν Βουδιστής.

Από την άλλη αυτός ο διαδικτυακός πόλεμος άθεων – θεούσων με έχει κουράσει. Αν ο άλλος έχει ψυχολογική ανάγκη να πιστεύει κάτι παράλογο για να μην σαλτάρει και πλακώσει τα Πρόζακ με τις φούχτες, άσε τον. Μόνο ας τα κρατάει για τον εαυτό του παρακαλώ, μην ζαλίζει τους άλλους. Live and let live.

3. Τα φωνήεντα της γλώσσας είναι 7, οι φθόγγοι 5, ή μήπως τα φωνήεντα είναι 5 και οι φθόγγοι είναι φωνήεντα και τούμπαλιν;

Χαμός στο ίσωμα προέκυψε με το βιβλίο γραμματικής της Ε’ Δημοτικού που μιλάει για 5 φωνήεντα (φθόγγους) και όχι 7 φωνήεντα.

Λοιπόν:

Η απόλυτη λύση γι αυτήν την μαλακίαν με τον αριθμό των φωνηέντων της Ελληνικής γλώσσης έρχεται από τον Διδάκτορα γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου του Καρπενησίου (Λιμάνι στο Καρπενήσι εδώ και τώρα - Ανεξάρτητοι Έλληνες) Κάρολο Πολσεμάνογλου:

Η λύση: Το "Ο" να προφέρεται Ο, το "Ω" να προφέρεται ΟΟΟΟΟΟ, το "Η" να προφέρεται ΕΕΕΕΕΕΕ, το Υ να προφέρεται Hy (δασύ), το "ΑΙ" να προφέρεται Ä, το "ΟΙ" να προφέρεται Ö και το "ΕΙ" να προφέρεται Άη.

Σας έσκισα.

4. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσίκα;

Καλά όλα αυτά που εγράφησαν έως εδώ, αλλά το ΦΛΕΓΟΝ ζήτημα των ημερών είναι η μετροσέξουαλ μπάλα Adidas Albert που θα χρησιμοποιηθεί στο τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών αγώνων. Δείτε τας εικόνας κάτωθι και φρίξτε, ώ Χέλληνες:


Μάλλον adidas Barbie έπρεπε να λέγεται η μπάλα.

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσίκα;

5. Καμιά φορά οι συνωμοσιολόγοι έχουν δίκιο.

Διάφοροι στο ίντερνετ προσθαφαιρούν αριθμούς για να τους βγάλουν 666, ή 33 (τους βαθμούς της Μασονίας), περιστρέφουν και κοπτοράπτουν λογότυπα ώστε να φανούν πυραμίδες, παντεπόπτες οφθαλμοί του Ώρου, πεντάλφες, άστρα του Δαυίδ, και άλλά τέτοια, με κωμικά αποτελέσματα πολλές φορές και άλλες φορές με ακριβή.

Μία περίπτωση ακριβούς αποτελέσματος, είναι η παρακάτω.

Δείτε τι προκύπτει με μία απλή περιστροφή του λογότυπου των Μακδόναλδς:

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Περί αυτοκτονιών Vol.2

Παρακάτω ακολουθεί κείμενο δημοσιευμένο στο Facebook από τον Θάνο Αγγελόπουλο και αποτελεί απάντηση σε άρθρο της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ αναφορικά με το θέμα των αυτοκτονιών στην Ελλάδα και που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Περί αυτοκτονιών Vol.2


Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ο Paul Friedrich Wolfskehl ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας και ποτέ δεν χρειάστηκε να αγχωθεί για τα προς το ζην σε αντίθεση με χιλιάδες συμπολίτες μας που αυτοκτονούν λόγο χρεών, ανεργίας και πείνας. Άρα το παράδειγμά σου είναι ολίγον τι άκυρο και άκαιρο μιας και στη μία περίπτωση έχουμε έναν πλούσιο άνθρωπο που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας που είχε χάσει το νόημα της ζωής του και από την άλλη έχουμε περιπτώσεις ανθρώπων που δεν ξέρουν εάν θα έχουν τα στοιχειώδη για μια αξιοπρεπή διαβίωση.


Ας πάμε τώρα στην ουσία των πραγμάτων.


Σκέλος α)


Ας εξετάσουμε τρεις διαδεδομένες ελληνικές παραδοχές περί αυτοκτονιών όπως τις παρουσιάζεις εσύ κατά το δοκούν:


1. «Θόλωσε από την απελπισία και αυτοκτόνησε»


Θεωρείς πως η αυτοκτονία είναι μια προσχεδιασμένη πράξη της οποία η εκτέλεση από τον αυτόχειρα έχει εκπονηθεί στο εγκέφαλό του εξαιτίας κάποιας παθολογικής βλάβης όπως πχ η έλλειψη σεροτονίνης (η έλλειψη αυτής της ουσίας προκαλεί κατάθλιψη) και βρίσκει μια αφορμή (οικονομική κρίση, κοινωνικές ανισότητες) για να δικαιολογήσει στον εαυτό του την πράξη της αυτοχειρίας.


Έχεις την εντύπωση πως εάν ένας άνθρωπος είχε αξιοπρεπή διαβίωση για τον εαυτό του, την οικογένεια του και την κοινωνία της οποίας είναι μέλος θα είχε τάσεις αυτοκτονίας οι οποίες θα είχαν αφετηρία στην εξαθλίωση που επέβαλαν οι πολιτικοί κρατούντες Ελλάδος και Ευρωπαϊκής Ένωσης;


Όσο για τις λογοτεχνικές αναφορές σου στο θέμα της αυτοκτονίας πιστεύω πως και πάλι είσαι εκτός θέματος γιατί όλες έχουν σχέση με τον έρωτα και την απόρριψη συναισθημάτων, όχι με κοινωνική εξαθλίωση.


2. «Αυτός που λέει πως θα αυτοκτονήσει δεν το κάνει ποτέ»


Και πάλι στην ανάλυση σου στο άνωθεν αξίωμα χάνεις την ουσία του φαινομένου των αυτοκτονιών στη χώρα από τότε που άρχισε η οικονομική κρίση. Η αιτία δεν βρίσκεται στις διαπροσωπικές σχέσεις, στην ερωτική απόρριψη ή στην έλλειψη αυτοεκτίμησης, αλλά στην έλλειψη πόρων έτσι ώστε ο υποψήφιος αυτόχειρας να ζει χωρίς να φτάνει ή να ξεπερνά τα όρια της φτώχιας. Η διαταραχή των διαπροσωπικών σχέσεων πολλές φορές είναι απότοκος της οικονομικής κρίσης, σκέψου μια οικογένεια με 2 παιδιά και εισόδημα € 800 το μήνα. Με απλά μαθηματικά μπορείς να καταλάβεις ότι με € 200 άτομο δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες που θα έκαναν τη ζωή τους ευκολότερη. Η έλλειψη χρημάτων λοιπόν δημιουργεί προστριβές ανάμεσα στους γονείς ή ανάμεσα σε παιδιά και σε γονείς άρα η λύση δεν είναι να υπάρχει ένας ειδικός ψυχολόγος / ψυχαναλυτής / ψυχίατρος σε κάθε σπίτι αλλά η αύξηση του εισοδήματος έτσι ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα αυτοκτονιών λόγο κακής οικονομικής κατάστασης.




3. «Στην Ελλάδα οι αυτοκτονίες έχουν πολλαπλασιαστεί»


Κάθε μέρα μαθαίνουμε από δελτία ειδήσεων, blogs και ιστοσελίδες ότι κάποιος αυτοκτόνησε εξαιτίας χρεών ή έλλειψης χρημάτων. Νομίζω πως και μόνο από αυτό αρκεί για να αρθεί η αμφιβολία σου για το εάν έχουν αυξηθεί ή όχι οι αυτοκτονίες. Όσο για τα στοιχεία που αμφισβητείς έντονα προφανώς μπορείς να ρωτήσεις στο ΕΚΑΒ το οποίο για το μήνα Ιούνιο του 2012 έδωσε τα εξής αποτελέσματα: 350 απόπειρες αυτοκτονίες από τις οποίες οι 50 κατέληξαν δυστυχώς. Η απάντηση λοιπόν ότι οι αυτοκτονίες είναι περισσότερες αρκεί για να αναλογιστούμε πως και πότε ξεκίνησαν και ποια είναι η ρίζα τους. Και σίγουρα η ρίζα του κακού δεν είναι η ηρωοποίηση των αυτοχείρων από κόμματα αλλά όπως πολύ σωστά λες η έλλειψη υποστηρικτικών δομών και η διάσπαση του κοινωνικού ιστού. Ναι αλλά πως προέκυψαν αυτές οι 2 προβληματικές καταστάσεις; Προέκυψαν όταν η πολιτεία αποφάσισε να αρνηθεί εντελώς το κράτος πρόνοιας και να ρίξει το βάρος της στην εξυπηρέτηση συμφερόντων οικονομικής φύσης διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών βάζοντας σε 2η μοίρα τους πολίτες τους οποίους ξεζουμίζει κάθε μέρα για να πληρώνει τους προαναφερθέντες οργανισμούς.


Κανείς δεν ηρωοποίησε τους αυτόχειρες. Κάποιοι από εμάς όμως σταθήκαμε σε 2 περιπτώσεις γιατί η πράξη της αυτοχειρίας δεν ήταν μια απλή κραυγή για βοήθεια αλλά ήταν μια σθεναρή φωνή ξεσηκωμού ενάντια σε αυτούς που δημιούργησαν, διαχειρίζονται και διαιωνίζουν της κατάσταση που βιώνουμε. Είναι οι περιπτώσεις των Δημήτρη Χριστούλα και Σάββα Μετοικίδη που προχώρησαν στον έσχατο πολιτικό τρόπο αφύπνισης συνειδήσεων έχοντας σώας τας φρένας και με στόχο να δώσουν μια αφορμή στους πολίτες να βγουν έξω στο δρόμο να διεκδικήσουν το αυτονόητο που δεν είναι τίποτα παραπάνω από το να ζούνε χωρίς να έχουν άγχος για το εάν θα έχουμε χρήματα να ταΐσουν τα παιδιά τους, να πληρώσουν το νοίκι, το ρεύμα και τα φάρμακα τους.


Σκέλος β)


Η αυτοκτονία στη χώρα ως φαινόμενο δεν έχει αποτέλεσμα την δημοσιότητα αλλά ούτε και ως κίνητρο. Άλλωστε στην Ελλάδα προνόμιο στην μιντιακή προβολή απόκτησαν όσοι βρήκαν οντότητα στο καταφύγιο του ηλίθιου, την διασημότητα όπως λένε και οι Active Member.


Και η απαγόρευση της αυτοκτονίας δια νόμου είναι το λιγότερο εξωφρενική. Πως είναι δυνατόν να απαγορεύεται το θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματος με την παιδαριώδη αιτιολογία ότι τα εγκλήματα και τα «αμαρτήματα» είναι ελκυστικά;


Θα μου πεις εδώ κατήργησαν το δικαίωμα στη ζωή, στο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης θα κολλήσουν;


Προφανώς αρνείσαι ότι όλα στη ζωή είναι πολιτική για να θεωρείς εκμετάλλευση των αυτοκτονιών τις κατηγορίες ενάντια σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ που είναι υπεύθυνα ως κόμματα για την στέρηση χρημάτων που υφίστανται οι πολίτες. Αν δεν έχεις να φας και να θρέψεις το σπίτι σου, εάν κινδυνεύεις να χάσεις το σπίτι σου από την εφορία ή την τράπεζα και να πεταχτείς στο δρόμο το κράτος πρόνοιας είναι εκεί για να βοηθήσει και να αποτρέψει τέτοιες καταστάσεις. Τα άνωθεν κόμματα που έχουν την εξουσία στα χέρια τους κάνουν το αντίστροφο, σπρώχνουν τους πολίτες στην εξαθλίωση, οι οποίοι μέσα στην απελπισία τους προβαίνουν στην απονενοημένη πράξη.


Όταν οι κυβερνώντες λένε ότι όλοι πρέπει να στερηθούμε βασικά κοινωνικά κεκτημένα (δωρεάν περίθαλψη και δημόσια εκπαίδευση) για το καλό όλων δεν μας μετατρέπουν ουσιαστικά σε μάρτυρες όταν δεν έχουμε φάρμακα π.χ. για τους καρκινοπαθείς; Και από τη στιγμή που οι κυβερνώντες μας μετατρέπουν σε μάρτυρες είναι λογικό επακόλουθο κάποιοι να πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα.


Όσο για την Τζιχάντ και τους καμικάζι και την ψυχολογική προετοιμασία που βασίζεται, όπως λες εσύ, στη λογική της θυσίας για το καλό των άλλων μπορεί εύκολα να σου απαντήσει κάποιος ότι 1) Η Τζιχάντ δεν είμαι μόνο ένοπλη, υπάρχουν πάνω από 14 είδη Τζιχάντ και 2) στην ένοπλη Τζιχάντ ο καμικάζι δεν το κάνει για το καλό των άλλων αλλά για έχει ο ίδιος οφέλη στην «άλλη ζωή», το κίνητρο είναι εγωιστικό, όχι αλτρουιστικό.


Κανείς πολίτης με δημόσιο λόγο δεν δικαιούται να μην γνωρίζει τα παραπάνω. Κι από τη στιγμή που τα γνωρίζει και συνεχίζει, τότε δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί εγκληματίας ή ανεύθυνος.


***


*Το κείμενο αυτό το έγραψα ύστερα από έντονη αποστροφή στην επιφανειακή ανάλυση του φαινομένου των αυτοκτονιών ως απάντηση στο κείμενο της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ με τίτλο Περί αυτοκτονιών ( http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=16889 ) ένα ζεστό Ιουλιανό μεσημέρι.


Θάνος Αγγελόπουλος,


Φοιτητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ζούμε πλέον μια ουτοπία.

- Άνεργος: Ζω με την υποστήριξη του κράτους!
- Τραπεζίτες: Και εμείς επίσης!
Υπότιλος: Το χάσμα μεταξύ φτωχών και πλουσίων συνεχίζει να κλείνει!

Μια εικόνα, ή εδώ στην προκειμένη περίπτωση, ένα σκίτσο χίλιες λέξεις κατά την Κινεζική παροιμία.

Και φυσικά το μήνυμα της εικόνας είναι σε πλήρη συμφωνία με την άλλη Κινέζικη κατάρα «Σου εύχομαι να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς», που εννοεί να ζήσεις σε εποχή μεγάλων ανακατατάξεων, όπου η δυστυχία και οι δυσκολίες είναι ο κανόνας.

Για την ακρίβεια, σήμερα το δίκαιο του ισχυρότερου (του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος) όχι απλά επιβάλλεται, οπότε πάει στο διάολο, το δίκαιο του ισχυρότερου είναι ο κανόνας στην φύση. Εδώ ο ηττημένος δέχεται και την καζούρα των νικητών που πουλάνε τρελίτσα και ζητιανεύουν λες και θα χάσει η Βενετιά βελόνι εάν κλείσουν ή κρατικοποιηθούν μερικές αποτυχημένες ιδιωτικές τράπεζες.

Άλλωστε, επανερχόμενοι στην έννοια του «Δικαίου του ισχυρότερου», πρέπει να θυμηθούμε τούτο: Η δικαιοσύνη είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα που σαν στόχο έχει την αναίμακτη ρύθμιση των σχέσεων στις ανθρώπινες κοινωνίες, που είναι ομάδες του μεγαλύτερου αρπακτικού στον πλανήτη, του άνω θρώσκοντος μαλακοκαύλη άτριχου χιμπαντζη 2.0 ® ™.

Αν αφεθούν ελεύθεροι και ασύδοτοι αυτοί οι άτριχοι χιμπαντζηδες 2.0 ® ™, θα σφαχτούν μεταξύ τους μέχρι να πεις κίμινο. Θρησκείες, νόμοι δρακόντειοι, ρωμαϊκοί και δημοκρατικοί, μόνο περιορισμένη επιτυχία είχαν στο να διαμορφώσουν ένα κλίμα αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων ανάλογο με αυτό ενός κοπαδιού σαρδέλων π.χ.

Οπότε το σημερινό χάλι, ή «ουτοπία» αν προτιμάτε, αφού αφεντικά και δούλοι, άνεργοι και τραπεζίτες, ζητιανεύουν από το κράτος, μάλλον ήρθε φυσιολογικά.

Μπορεί να αλλάξει αυτό το αίσχος;

Να αλλάξει; Γιατί; Αφού ζούμε πλέον μία ουτοπία. Ρε κοίτα κάτι αχάριστους…

ΥΓ.

Αυτό με τις Κινέζικες παροιμίες δείχνει να έχει μεγάλη επίδραση στον Δυτικό κόσμο. Μπορείτε να περάσετε οποιαδήποτε μπούρδα θέλετε, αρκεί να πείτε ότι είναι «Κινεζική παροιμία».

«Μία Κινέζικη παροιμία λέει ότι εάν δείξεις τα βυζιά σου την ώρα του ηλιοβασιλέματος σε άντρα που είναι κόκορας στο Κινεζικό ωροσκόπιο, θα έχεις καλοτυχία για 8 χρόνια, 8 μήνες και 8 ώρες».

Αφήνω την φαντασία σας να καλπάσει.

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Μικρά και χρήσιμα με τον Αγιορείτη γέροντα Κάρολο. Μασχαλότριχες.

Άνω:Διάσημες καλλιτεχνικές μασχαλότριχες. Όποιος βρει σε ποιαν ανήκουν, κερδίζει ένα πλήρες σετ βιβλίων «Πώς να ασπαστείτε την Καμπάλα για να πουλήσετε μούρη».

Το παρόν ιστολόγιο μετά την συνεργασία του διάσημου Σουηδού μετανάστη στην Ελλάδα Göran – Ragnar Vrålkåtdåresson και του διάσημου κβαντικού ψυχολόγου Βατραχοκλή Τηγανόλαδου (Phd MD), με υπερηφάνεια εγκαινιάζει την συνεργασία του με τον Αγιορείτη Γέροντα Κάρολο, που θα μας γράφει για πολλά μικρά και χρήσιμα.

Βέβαια ο Γέροντας ούτε ακριβώς Γέροντας είναι, ούτε Αγιορείτης. Στο Άγιο Όρος δεν έχει πατήσει ποτέ και το μόνο Αγιορείτικο για το οποίο έχει άποψη είναι η Αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα. Που ούτε και αυτή είναι συνταγή του Αγίου Όρους, απλά κάποιοι επιτήδειοι αποφάσισαν ότι το «Αγιορείτικη γεύση» θα ήτο άκρως πιασάρικον. Σε τελική ανάλυση, δεν έχει ιδέα για το τι φαγητά μαγειρεύονται στο Άγιο όρος, πέρα από το ότι υπάρχει απαγόρευση κρεοφαγίας, πράγμα που το βρίσκει κατά τι παράλογον, διότι ποίο λέγω το αμάρτημα εάν εις μοναχός φάγει ολίγον αμνόν το Άγιον Πάσχα; Α;

Και ούτε Γέρων είναι ακριβώς, παρ’ όλο που πλείστοι οπαδοί του τον αποκαλούν «Σεβασμιότατο» και «Σοφό Γέροντα» σε ένδειξη σεβασμού προς τις γνώσεις του στην ιστορία του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου, εφάμιλλες –ω βλασφημία- αυτών του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Δίνουμε λοιπόν ταπεινά το πληκτρολόγιον στον Γέροντα Σεβασμιότατο:

- Τέκνα μου.

Συχνάκις και πλειστάκις ακούω από την σημερινήν νεολαίαν και πουρονεολαίαν (35+) εκφράσεις του τύπου:

«Βρωμάει μασχαλίλα ο κάγκουρας».
«Κοίτα την μπουρούχα, έχει αξύριστες μασχάλες. Τρέμω να σκεφτώ τι γραμμή μπικίνι θα έχει».
«Ρε βόιδι, δεν πλένεσαι που δεν πλένεσαι, δε βάζεις κανένα αποσμητικό, καμιά κολόνια, θα πεθάνουμε από την μπόχα».

Κι όμως τέκνα μου. Ο Σατανεύς, ο Εξαποδουήλ, ο Εωσφόρος, ο Βελζεβούλ, έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλην την ανθρωπότηταν με σκοπόν την αλλοίωσιν της φύσεως της. Όργανά του είναι η βιομηχανία αρωμάτων και προϊόντων αποτρίχωσης.

Με την βοήθεια αυτών καταστρέφει και αλλοιώνει την φύσιν του ανθρώπου, όπως τον έπλασε ο Δημιουργός εις τον φούρνoν κεραμικών.

Τέκνα μου.

Γνωρίζετε ποία είναι η χρησιμότης των μασχαλοτριχών;

Προφανώς δεν είναι εκεί για να κρατούνται ζεστοί οι λεμφαδένες που βρίσκονται εκεί κοντά.

Σκοπός είναι να κρατούν τις σταγόνες του ανδρικού και γυναικείου ιδρώτα στο σώμα όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

Διότι ποία είναι τα ορμονικά όπλα προσέλκυσης των ανδρών και των γυναικών; Οι κολόνιες; Όχι βέβαια. Η βρώμα του αρσενικού και του θηλυκού ιδρώτα είναι. Πώς νομίσατε ότι γίνονταν παιχνίδι στας σπηλιάς των προϊστορικών ημών προγόνων;

Εμύριζε το αγόριον την μπόχα από της μασχάλες της κορασίδος, της έριχνε μία με το ρόπαλο στο κεφάλι και την έσερνε από τα μαλλιά στην σπηλιά του για τα περαιτέρω. Και φυσικά η κορασίς μυρίζοντας την μπίχλα από τις μασχάλες του νεανίου, συναινούσε να φάει την ροπαλιάν επί της γκλαβός της, δια το καλόν και την μακροημέρευσιν του ανθρωπίνου είδους.

Δι αυτό σας λέω τέκνα μου. Πίσω ολαταχώς στις ρίζες μας. Όχι στον Βελζεβούλ και τον Εξαποδώ.

Μασχάλες αξύριστες και μυρωδάτες όπως οι προϊστορικοί ημών πρόγονοι για να βρούμε την πνευματική υγειά μας.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Διακόσιες χιλιάδες συνωμοσίες.


Ερπετόμορφοι εξωγήινοι μασόνοι συνωμοτούν εναντίον της ανθρωπότητας στην μυστική στοά της Βαρυμπόμπης.

Παρ’ όλο που το παίζω ορθολογιστής και πολέμιος της κάθε δεισιδαιμονίας, μούφας και περιαστικού μύθου που κυκλοφορεί στην πιάτσα, του άθεου ιδερνετ κατά βάση, (και διαχέεται σαν ιός στην υπόλοιπη κοινωνία), πρέπει να ομολογήσω την αμαρτία μου: Λατρεύω μια καλογραμμένη συνωμοσία.

Ψοφάω για ταινίες και βιβλία που αφορούν περίπλοκες συνωμοσίες, τον αγώνα του αδύναμου να συντρίψει το παντοδύναμο κατεστημένο που θέλει να φάει προς τέρψη του την πλέμπα, τον αγώνα της Wolverhampton Wanderers να ρίξει 4 στην πολυεθνική εταιρία Manchester Utd. (Το τελευταίο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάποιο παιχνίδι μάνατζερ ποδοσφαίρου πάντως). Γουστάρω τον θρίαμβο του μικρομεσαίου απέναντι στην στοά των διεφθαρμένων ψυχοπαθών εξουσιομανών. Γουστάρω να φτιάξει ο Mc Gyver μία ατομική βόμβα με υλικά ένα πλαστικό κύπελλο, έναν συνδετήρα και ένα λαστιχάκι και να την φέρει κολάρο στην γκλάβα του Dr Evil.

Είμαι κάτι σαν τον σούπερ καλλιεργημένο φιλόμουσο συγγραφέα και ακαδημαϊκό φιλόλογο, που βλέπει στην ζούλα τα «Παρατράγουδα» της Ανίτας Πάνια.

Τι να κάνουμε. Είναι και αυτό ένα ανθρώπινο πάθος από τα πολλά που κυκλοφορούν και διαμορφώνουν αυτό που θα όριζα με κάποια σχετική ακρίβεια «τρέχουσα ανθρώπινη φύση».

Τι είναι αυτό;

Είναι η συνισταμένη 7 δις συνιστωσών, με διαφορετικό μέτρο, διεύθυνση και φορά. Ναι, αυτό το χάλι, αυτό το αίσχος που ζούμε. Βέβαια, η συνιστώσα «Ουώρεν Μπάφετ» έχει πολύ μεγαλύτερη επίδραση από την «Ντικέμπε Μ’ Νουγκούμπου» άνεργου Νιγηριανού σχεδιαστή ιστοσελίδων που δουλεύει περιστασιακά τσαγκάρης.

Βέβαια, παρ’ όλο που το αίσχος που αποκαλείται παγκόσμια κοινότητα είναι… αίσχος, δεν έχει λόγο αλλαγής προς κάτι άλλο, διότι… διάολε η αποικία των ανθρώπινων βακτηρίων στον πλανήτη έφτασε τα 7 δις! Άρα το μοδέλο επέτυχε!

Αν η τρέχουσα κατάσταση αρχίσει να ξεπαστρέφει τον ανθρώπινο πληθυσμό, υπάρχει πιθανότητα αλλαγής ρότας προς κάτι άλλο, μπας και αποφευχθεί η εξαφάνιση. Αλλιώς, ξεχάστε το.

Και πάμε τώρα στον μαγικό αριθμό 200.000 που αναφέρει ο τίτλος.

Ανήμερα του Αγίου Πανδελεήμονος ξεκινούν οι εν Londinium (το Λονδίνο στη γλώσσα των ιδρυτών του, Ρωμαίων) Ολυμπιακοί αγώνες (ή παίγνια όπως λένε οι ξένοι) του 2012. Το συνωμοσιολογικό ίντερνετ έχει γεμίσει από βίδεα που λένε ότι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, θα σκάσει ατομική, ή βρώμικη βόμβα, ότι θα σκηνοθετηθεί εισβολή εξωγήινων, ότι θα έχουμε τουλάχιστον 100.000 νεκρούς και ότι έτσι θα προκύψει το εναρκτήριο λάκτισμα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

(Καλά, από όσο ξέρω σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο σύμπαν καμία τάξη ή κατάσταση δεν μένει για πολύ, διότι αντικαθίσταται από… την επόμενη. Ουάου).

Βασικό επιχείρημα για το σενάριο καταστροφής, είναι η αποκάλυψη του δαιμόνιου δημοσιογράφου Χ, ότι η οργανωτική επιτροπή έχει προμηθευτεί 200.000 φέρετρα για την περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη. (Μπορείτε να γκουγκλάρετε σχετικώς 200.000 coffins ή caskets London 2012).

Και λέω εγώ ο τιτανοτεράστιος:

Ε, και;

Εδώ έχουν βάλει αντιαεροπορικούς πυραύλους στις ταράτσες του Λονδίνου, στο κόστος 200.000 φέρετρων θα κωλώσουν; To δημόσιο χρήμα (των φορολογούμενων ζώων) είναι γλυκό και ξεσκίζεται πανεύκολα. Το πολεοδομικό συγκρότημα του Λονδίνου έχει πληθυσμό 11,5 εκατομμύρια κατοίκους. Αν θέλει κανείς να προβλέψει φέρετρα εκτάκτου ανάγκης για την περίπτωση που σκάσει βρώμικη βόμβα ή ατομική στο Λονδίνο, μπορεί να προβλέψει και 500.000 φέρετρα άμα λάχει. (Αχ, γιατί να μην είμαι Βρετανός δικτυωμένος φερετράς να κονομήσω).

Ψυχραιμία. Μάλλον δεν θα συμβεί κάτι άξιο λόγου. Η Νικόλ θα ξαναπάρει μετάλλιο στο επί κοντώ.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι γεμάτος ο κόσμος από διάφορους μασόνους, παραμασόμνους, συμμορίες, μαχαιροβγάλτες και ξεσκιστές δημοσίου χρήματος και εξουσιομανείς.

Απλά αυτοί ήταν πάντα οι ισχυρές συνιστώσες (αυτές με την μεγαλύτερη επίδραση) αυτού που λέμε «τρέχουσα ανθρώπινη φύση».

Φυσικά, δεν είναι είναι ούτε θεοί, ούτε ημίθεοι, ούτε καν κάτι σαν τον Χριστιανό Ρονάλδο που λούζεται με Ούλτρεξ. Τρώνε, χέζουν, κατουράνε και ψοφάνε όπως και η τελευταία σκουληκαντέρα στον πλανήτη.

Για όλους τους φαν της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» (που θα ακολουθηθεί αργότερα από την ΑΚΟΜΑ πιο νέα τάξη πραγμάτων), προσφέρω την ψύχραιμη τοποθέτηση του Σκώτου κωμικού και μουσικού Deek Jackson:


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...