Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Της γιαγιάς σου το πατίνι, το πατώ κι ανοιγοκλείνει. Ποτ πουρί.

Σήμερα θα ρίξω ένα ποτ πουρί από ποστίδια, που σαν μέγεθος από μόνα τους είναι καλά για το φατσοβιβλίο, αλλά όχι για ένα ιστολόγιο υψηλοτάτων προδιαγραφών σαν αυτό εδώ, που έχει και την έγκριση και την εύφημο μνεία του δυσλεκτικού βασιλέως της Σουηδίας. Όλα μαζί πάντως φτιάχνουν σκάρτα, μόλις ένα πολσεμάνειο ποστ.

(I) Ο θρίαμβος του Καρατζαφεριζμού.

Όχι, ο Καρατζαφέρης δεν κυβέρνησε εν τέλει, όπως κόμπαζε από το τέως Tele City, Τηλε Άστυ και νυν αρτ, αλλά μέσα από τον πολιτικό του επιτάφιο που ήταν οι δύο προηγούμενες εκλογές, κυβερνά ο Καρατζαφεριζμός σαν ιδεολογία.

Αυτή την στιγμή έχουμε ουσιαστικά μία «τρικομματική» κυβέρνηση ενός κόμματος, της Νέας Δημοκρατίας, που είχε κάποτε σύμβολο τον πυρσό και τώρα ένα μουτζουρωμένο σομπρέρο. (Είπαμε, εμένα το νέο έμβλημα της ΝΔ μου θυμίζει τον Pique την μασκότ του παγκοσμίου κυπέλλου του 1986).

Το τελειωμένο ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, απλά κρατάνε το φανάρι στο κόμμα του Σαμαρά την Πολιτική Αν.. εεε… την ΝΔ και αυτή έχει το ελεύθερο να πράττει ότι της υποδεικνύουν οι κατακτητές της χώρας.

Ποιοι εκπροσωπούν την ΝΔ; Τίποτα κεντροδεξιοί ή έστω νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί, ώστε η ΝΔ να είναι εφάμιλλη ενός Δυτικοευρωπαϊκού συντηρητικού, ή νεοφιλελεύθερου κόμματος;

Όχι.

Η ΝΔ εκπροσωπείται κατά κανόνα από τον τηλεβιβλιοπώλην Πουμβούκον, τον τέως ακτιβιστήν της Δεξιάς, κολεγιόπαιν (εξ ου και τα καλά Αγγλικά, 7 κλάσεις ανώτερα από του Σαμαρά) ΒορίδιSCH, τον Φαήλο (Γαρουφαήλ) και τα άλλα τα παιδιά, που μπορεί να προσφέρουν άφθονο γέλιο, π.χ. με εκείνο το απίστευτο τουίτ του Πουμβουκίδος περί Εκουαδόρ – Ισημερινού 1-1 τελικό, έχουν μετατρέψει δε την ΝΔ σε γραφικό ακροδεξιό κόμμα. Μα τον Ήφαιστο τον κούτσαβλο, έχω νοσταλγήσει τον Τζέρρυ τον Γιακουμάτο. Πάω να φάω κουκιά να παρηγορηθώ.


Μασονική συνωμοσία: Μασόνοι αεροψεκαστές έκαναν ίδια την σημαία του Εκαουαδόρ με αυτήν του Ισημερινού, ώστε να εκτεθεί ο εκπρόσωπος του "πατριωτικού" χώρου Πουμβούκος. Οι υποψίες πέφτουν στον ανθέλληνα Βολιβιανό, Ντιόχενες Ντε Πέρρο.

Και ας μην ξεχνάμε το πρόσφατο παράδειγμα όπου διάφοροι μαλακοπίτουρες στην ΝΔ, έχοντας πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα, εξανέστησαν με τις ΣΩΣΤΕΣ δηλώσεις του στελέχους του ΠΑΣΟΚ 2.0 service pack 3 (ΣΥΡΙΖΑ) περί χωρισμού εκκλησίας – κράτους και πληρωμής των παχύσαρκων χρυσοποίκιλτων ιερέων της εν Ελλάδι επικρατούσης θρησκείας, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ δλδ., τους πιστούς ΧΟ.

Όπερ έδει δείξαι. Διαβάστε επί του θέματος και τον Ζαφώνιδα τον Φυσικόν εδώ.

Όσο για το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας… Μπράβο της και καλώς το κάνει, καλό θα ήταν να πουλήσει και τα χρυσάφια της για να κάνει περισσότερο. Εγώ πάντως. προτιμώ να ενισχύω τους γιατρούς χωρίς σύνορα. Βοηθούν, χωρίς να έχουν την απαίτηση να ασπαστείς σε αντάλλαγμα την θρησκεία τους.

(ΙΙ) Ρίξτε τις θρησκείες στην χέστρα και τραβήξτε το καζανάκι. Μόνο η ΑΕΚ… εεε… η επιδίωξη της γνώσης και η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων αξίζουν σεβασμού.

Κοιτάξτε, κάτι έξαλλοι άθεοι σαν τον Ντόκινς ή κάτι άλλους ηλίθιους στην Αγγλία που έφτιαξαν εκκλησία(!) άθεων,  έχουν αρχίσει να με κουράζουν και να με εκνευρίζουν αφάνταστα. Το βρίσκω κατά τι χαζό, να αυτοπροσδιορίζεται κανείς με κάποιο αρνητικό προσδιορισμό.

Είμαι Α-θεος! Του ακούτε ρε; Τον Αλλάχ και τον Γιαχβέ, τον Θώρ και τον Ερμή τους έχω χεσμένους! Νιανιανια!!!

Είμαι Μη συλλέκτης γραματοσήμων! Τα ακούτε ρε; Τα γραμματόσημα και τον φιλοτελισμό τα έχω χεσμένα! Μπδδδδδδ!!!

Εντάξει, το σύνολο των θρησκειών είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα, που λειτουργούν σαν μηχανισμοί εξουσίας και προσφέρουν μία παραμύθα για τον φόβο του ανθρώπου μπροστά στον επερχόμενο και βέβαιο θάνατο.

Όμως σε αυτό το προφανές συμπέρασμα πρέπει να φτάσει κανείς μόνος του, με δικές του δυνάμεις, με όπλο το μυαλό, την ψυχική δύναμη και την λογική του, υπερνικώντας ενδεχομένως και την όποια πλύση εγκεφάλου της παιδικής ηλικίας.

Διότι αλλιώς, το να λες σε κάποιον εξαρτημένο από την θρησκευτική παραμύθα, ότι όλα αυτά που ασπάζεται είναι πίπες και παραλογισμοί,, έτσι χύμα, το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να τον κάνεις να σε μισήσει.

Είναι σαν να λες σε έναν άνθρωπο με ένα πόδι «εκτόξευσε την βακτηρίαν σου και περιπάτει». Είναι να μην σε αρχίσει μετά στα γαμοσταυρίδια; Άμα έχει ανάγκη την παραμύθα, άφησέ τον, μην του το χαλάς.

Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως, είναι να του καταδείξεις τον ελεεινό εξουσιαστικό μηχανισμό και την υποκρισία των ηγετών των θρησκειών. Έτσι είναι πιθανό να φτάσει στο προφανές συμπέρασμα με τις δικές του δυνάμεις, με την βοήθεια πάντα και των συμπερασμάτων της επιστήμης και την τέχνη της λογικής σκέψης.

(ΙΙΙ) Χρονολογικές συμβάσεις.

Διάβασα σε κάποιο ιστολόγιο που παρακολουθώ, διότι γουστάρω τα μπινελίκια που ρίχνει στην διεθνή ελίτ του ηλεκτρονικού χρήματος (υπάρχουν κάμποσα άλλα στο ιστολόγιο με τα οποία διαφωνώ), το ότι οι Έλληνες οφείλουμε να αφήσουμε το τρέχον σύστημα χρονολόγησης που υποτίθεται ότι ξεκινά από την γέννηση(;) του Ιησού.

Προτείνει να θεωρήσουμε σαν έναρξη της χρονολόγησης για εμάς τους Έλληνες το 7.000 BCE, διότι τότε περίπου εμφανίστηκαν οι πρώτοι αγροτικοί οικισμοί στον Ελληνικό χώρο. Ο εν λόγω ιστολόγος μου είχε στείλει και σχετική ηλε-επιστολή, αλλά δεν απάντησα διότι το βρήκα συμπαθητικό μεν, άσκοπο δε.

Διότι:

Α) Οι σημερινοί Έλληνες, αν θέλουμε να το παίξουμε άξιοι πνευματικοί απόγονοι αυτών που έζησαν εδώ και επηρέασαν καίρια τον σύγχρονο πολιτισμό, οφείλουμε να έχουμε παγκόσμια προοπτική, όχι να κλεινόμαστε στο καβούκι μας. Στόχος μας είναι να διαδώσουμε την σκέψη μας στον κόσμο και τα (όποια) επιτεύγματά μας (όχι, ο φραπές ΔΕΝ περιλαμβάνεται σε αυτά). Όχι να καθόμαστε να τα κλωσάμε.

Β) Το σύστημα χρονολόγησης είναι μία σύμβαση απλά και μόνο. Εάν επιθυμούμε ντε και σώνει μια πλήρως ανεξάρτητη από θρησκευτικούς δεσμούς ΔΙΕΘΝΗ χρονολογική σύμβαση. (όχι απλά την μετατροπή των BC και AD σε BCE και CE αντίστοιχα), ή θα ξεκινήσουμε τώρα από το έτος 0, (Βλ. Γαλλική επανάσταση και… Πολ Ποτ) ή θα κάνουμε το εξής, κατά την άποψή μου, τσαχπινογαργαλιάρικο:

Κυρίες, κύριοι, βρίσκόμστε στο έτος 65.000.013 από εξαφανίσεως δεινοσαύρων και ενάρξεως κυριαρχίας των θηλαστικών! Ζήτωσαν ο μετεωρίτης που τους άλλαξετηνμπαναγία. Jorden! Hurra!(Τετράκις, σε Σουηδικό στυλ, κατά το «Sverige! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!» που κάμει ο βασιλεύς της Σουηδίας).

Και με την ευκαιρία πάρτε και την αποψάρα μου για το πώς πρέπει να είναι το κοσμικό εθνόσημο της Ελλάδας:

(IV) Μαρκ ο Άγγλος ταρίφας.

Τελευταία ανακάλυψα στο YouTube τον Μαρκ τον Άγγλο ταρίφα. Τα χώνει όλα και συμφέρει. Απολαύστε υπεύθυνα.

5 σχόλια:

  1. O Καρατζαφερισμος οντως ζει! Μπορει το ατομο να μην τα κατεφερε, οι ...ιδέες ομως μένουν! Αντε και καλη υπουργοποιηση του Πλευρη πατηρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Zaphod

      Όχι βρε, σύμβουλος θα είναι ο σήνιορ του τζούνιορ στο υπουργείο παιδείας!

      Διαγραφή
  2. Άψογος.... Ο Καρατζεφέρης άφησε τη σφραγίδα του πάντως. Έφερε τον ακροδεξιό λόγο χωρίς κριτική στάση από κανέναν (άλλοι τον παίρναμε στην πλάκα κι άλλοι στα σοβαρά) και προλύανε το έδαφος για το φασισμό της ΧΑ και της ΝΔ υπό τη σθεναρή... υποταγή του ασθαίμονοντας ΠΑΣΟΚ και της "αριστερής" συνιστώσας της ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ο δείμος του πολίτη

      Από έξω εμφάνιση... και από μέσα άνεση!
      Έτσι λουστήκαμε την ΧΑ και την ΝΔ-Λάος...

      Διαγραφή
    2. Έτσι, ακριβώς... Και κατά τα άλλα φωνάζουμε για τη δημοκρατία...

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...