Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ανθέλληνες κάνουν μήνυση κατά αγνώστων δυνάμεων που θα σώσουν τον Ελληνισμό.

Και οι εξωγήινοι της Bioware και της Electronic Arts στο πλευρό του Τσίπρα! Ο Captain Cheepras θα πρωταγωνιστεί στην νέα τριλογία του Mass Effect.

Ο Ελιάς ο Κοτρώνας (Όλιβερ Στόουν) λέει ότι ο Τσίπρας θα αλλάξει την Ευρώπη και τον κόσμο. Ο Σλαβόι Ζίζεκ θέλει να στείλει στα γκούλαγκ της Σιβηρίας να τρώνε γκούλας όσους δεν ψηφίσουν Τσίπρα. Κάποιοι λένε ότι εξωγήινες δυνάμεις στηρίζουν Τσίπρα. (Βλ. Φωτ. Άνω).

Όμως πέρα από το ότι αυτό είναι φύσει αδύνατο να συμβεί, (Ούτε ο Τσακ Νόρις δεν μπορεί να σώσει ΜΟΝΟΣ του τον Ελληνισμό), σε κάποιους εν Ελλάδι πατριωτικούς (αραχτών μετά φραπόγαλου) κύκλους, το όνομα «Cheepras» προκαλεί αλλεργία.

Ο πρωθυπουργεύων Σαμαρεύς, εκτιμά ότι θα μας σώσει η Κίνα. Ούτε αυτό φυσικά ισχύει. Η Κίνα θέλει να προωθήσει τα συμφέροντά της στην Ευρώπη με πύλη την Ελλάδα. Οι Έλληνες ίσως πάρουν κάτι ψιχουλάκια. (Καμιά δουλίτσα στον ΚΙΝ.Ο.Σ.Ε. με 400 Ευρώ, καμιά χωριάτικη και τηγανητές σε Κινέζους τουρίστες, τέτοια).

Παρένθεση Σαγκάης:

Οι Κινέζοι θέλουν τον χρεοκοπημένο ΟΣΕ.
Δλδ. την γραμμή Πειραιάς - Αβρούπα μπρε τζάνε μ'.
Τις άλλες τι να τις κάνουν;
Λογικό, αφού λιμάνι χωρίς τρένο, είναι γέφυρα Ρίου - Αντίρριου που συνδέει δύο καρόδρομους. Τώρα γιατί η Ελλάδα είχε μόνο τον Τρικούπη να ενδιαφέρεται για τον σιδηρόδρομο... ΚΤΕΛ με λένε κι όλα τα παιδάκια κλαίνε.

Παρένθεση Πεκίνου.

Η φιλοδοξία της Κινεζικής ηγεσίας είναι να είναι η Κίνα πρώτη σε ΟΛΑ ή αλλιώς η Νο1 υπερδύναμη. Και στην οικονομία και στον στρατιωτικό τομέα και στο διάστημα. Γιατί φαγώθηκε να κάνει τις παρακάτω κινήσεις «κύρους» μεν, μειωμένης ερευνητικής αξίας δε (εάν σκοπεύεις να συμμετάσχεις σε συνεργασίες με NASA, Ρώσους, ESA);

1. Αποστολή Κινέζου αστροναύτη σε τροχιά με Κινέζικο διαστημόπλοιο.

2. Ραντεβού σε τροχιά δύο επανδρωμένων Κινέζικων διαστημοπλοίων.

Το επόμενο βήμα θα είναι η κατασκευή ενός αμιγώς Κινεζικού διαστημικού σταθμού.

Η Κίνα δεν επιθυμεί να μοιραστεί την πρωτοκαθεδρία με κανέναν.
Άρα ούτε η Κίνα μπορεί να σώσει τον Ελληνισμό.

Ποιος Μεσσίας θα σώσει λοιπόν την Ελλάδα; Ιδού η απάντηση!


Α, καλά. Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Αγιορείτης Γέρων αγνώστων λοιπών στοιχείων, δηλώνει ότι δύναμις άγνωστος και ποικιλοτρόπως πολυσχιδομυστηριώδης θα σώσει τον Ελληνισμόν και θα τον οδηγήσει στο Όλυμπον των περήφανων αράουτ.

Εσείς μόνο Ελληνόμπες μου μην σηκώσετε τον γκώλο από την πολυθρόνα και το φραπόγαλο. Εντάξει; Καθόμαστε σαν χάνοι και αναμένουμε τον... Μεσσία. (Ίσως και τον Μέσι, ξέρω 'γω).

Αυτό που με τσαντίζει με το όλο κύκλωμα των Ελλαδέμπορων, δεν είναι τόσο οι αυταπόδεικτες βλακείες που πουλούν. Είναι το ότι αδρανοποιούν τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνονται. Τους χαϊδεύουν τα αυτιά, λέγοντάς τους «καθήστε και ξύστε τα τέτοια σας, θα έρθει ο Μεσσίας, οι εξωγήινοι, ο Αη Βασίλης και θα σας σώσουν!».

Κυρίες, κύριοι:

Κανείς Μεσσίας, ή εξωγήινος, ή αόρατος δύναμις, δεν θα έρθει να σώσει τον Ελληνισμό, ή την ανθρωπότητα, ή την ΑΕΚ, ή το μανάβικο του κυρ – Νάσου. Οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν τις ανωτέρω οντότητες είναι οι άνθρωποι που τις αποτελούν.

Όμως προσοχή! ΔΕΝ υπάρχει εγγύηση επιτυχίας.

Μπορεί να παλέψεις, αλλά στο τέλος να αποτύχεις.

Όμως αν ΔΕΝ παλέψεις θα αποτύχεις σίγουρα.

8 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι ο κοινός μας φίλος Μικχάλης εβρήκε και εδώ το πρόβλημα: ο Σαμαράς συμφώνησε να φτιάξουμε μια εκατοντάδα πλοία στα κινέζικα ναυπηγεία διότι το να έδινε ως επένδυση τα ελληνικά στους Κινέζους και να γίνονταν όλα εδώ θα έβρισκε μπροστά το ΠΑΜΕ. Βέβαια το ΠΑΜΕ δεν είναι κανένα πρόβλημα για τα υπόλοιπα λιμάνια που θέλουν συν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    Γενικά νομίζω ότι δεν υπάρχει σωτηρία για το ανθρώπινο είδος και ΙΔΙΩΣ για την Ελλάδα. Εμείς απλά προσπαθούμε μάλλον για την τιμή των όπλων, για να μην πει κανείς ότι ήμασταν εν γνώσει μας ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Η ομαδάρα έχασε με 9-2 εκτός έδρας, ωστόσο είμαστε ευχαριστημένοι γιατί ήρθαμε για ένα και βάλαμε δύο!

      Διαγραφή
    2. Κλαίω ρε, έλεος...
      Ταιριάζει απόλυτα αυτό που εξεστόμισε ο γίγας Γεωργίου την εκπομπή της Πέμπτης: "έχει κανάλι ο Αλαφούζος και δεν παίζει ταινίες. Έχει ραδιόφωνο και δεν παίζει τραγούδια. Έχει ομάδα και δεν παίζει μπάλα. Τι διάολο την θέλει την αδειοδότηση; Ο Αγάθωνας καλύτερο φάκελλο είχε για την Ευρώπη"...
      Έπος...

      Διαγραφή
    3. @ Hades

      Τον ΠΑΟ θα τον σώσει ο Πλατινί. Είμαι σίγουρος.

      Διαγραφή
  2. Έκαμα το τηλεφωνικό χρέος μου και ο Κούγιας υπέβαλε την μήνυση εναντίον των εξωγήϊνων, που έχουν καθυστερήσει να βάλουν την χείρα τους. Δεν μπορεί ο ελληνισμός να αποδέχεται βοήθεια ό,τι ώρα του καπνίσει του άλλου. Επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ steven

      Δεν υπάρχει νομιμότης άνευ του Κούγεως. Του παραχρόνου να θυμηθούμε να δώσουμε κάνα βαθμό στην Παναχαϊκή, για να τιμήσουμε το πέρασμά του από την προεδρία της ΑΕΚ.

      Διαγραφή
    2. "Όταν θέλουμε κάτι, ολόκληρο το Σύμπαν συνωμοτεί για να μας επιτρέψει να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα" έλεγε ο Παυλάρας και πολλοί τον πίστεψαν. Άρα ή πρέπει να περιμένουμε λιιιιίγο ακόμα για να συνομωτήσει ή δεν το θέλουμε αρκετά. Να δείτε τώρα που επιβεβαιώνεται ο Τρισμέγιστος Τηλε-Προφήτης Λιακό θα μας πει "...σας τα έλεγα εγώ...". Μόνο μια απορία, είναι "ξανθό γένος" οι Κινέζοι; Ο καιρός γαργάρ εγγύς και οι Ηλίθιοι είναι Ακατανίκητοι.

      Διαγραφή
    3. @ Ptomas

      Ωχ! Ρε λες ο Παυλάρας να είναι με τους ανθέλληνες; Ακόμα περιμένουμε την συνωμοσία!

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...