Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η κατεδάφιση και η λεηλασία ενός προτεκτοράτου που νόμισε ότι ήταν ο ομφαλός του Σύμπαντος.


Εις γενναίος και ωραίος ως Έλλην, θα κατεδαφίσει το δημόσιο σύστημα υγείας εν Ελλάδι, ώστε να μειωθεί καταλλήλως ο εντόπιος πληθυσμός κατά τας επιθυμίας των δανειστών του Νεοελληνικού προτεκτοράτου. 

Αντίθετα με ότι έχουν μάθει τα Ελληνόπουλα που έχουν περάσει από το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, το Νεοελληνικό κράτος που αναγνωρίστηκε επισήμως το 1830, ουδέποτε υπήρξε αυτοδύναμο και αυτεξούσιο. Παρά την συνεχή εδαφική επέκτασή του, είτε με πολέμους είτε με διεθνείς συνθήκες, ήταν απλά ένα κράτος – πελάτης (client state). Του Ηνωμένου Βασιλείου το διάστημα 1830-1946 και των ΗΠΑ από το 1946 μέχρι σήμερα.

Η ΕΕ (τέως ΕΟΚ) δεν μπορεί να θεωρηθεί επακριβώς σαν νταβατζής του προτεκτοράτου που αποκαλούμε «Πατρίδα», διότι η ίδια η ΕΕ είναι μίση σφαλιάρα για τις ΗΠΑ, δεδομένου και του αριθμού των αμερικάνικών στρατιωτικών βάσεων που βρίσκονται σε Ευρωπαϊκό έδαφος.

Όμως, εξ’ αιτίας της παγκόσμιας κρίσης του καπιταλισμού – καζίνο, η Ελλάδα, ορθότερα οι ρουσφετοδοτικές και διεφθαρμένες κυβερνήσεις της, νόμισε ότι είχε βρει τον μήνα που τρέφει τους έντεκα δανειζόμενη του σκοτωμού από πολλούς και διαφόρους αετονύχηδες και ουσιαστικά ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙ.

Και άλλες χώρες της ΕΕ και μη, βάρεσαν κανόνι, αλλά το Ελληνικό ήταν το πιο ηχηρό και αυτό με τις μεγαλύτερες επιπτώσεις για τους κατοίκους του προτεκτοράτου.

Υπάρχει μία ρήση που λέει «μην αφήνεις μία κρίση να πάει χαμένη». Τα συμφέροντα που από την εποχή του Νιού Ντηλ στις ΗΠΑ και μέχρι και την πετρελαϊκή κρίση ήταν σε υποχώρηση προς όφελος της «μεσαίας τάξης» σε όλο τον δυτικό κόσμο, βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν πίσω με ένα blitzkrieg όλα όσα είχε κερδίσει η μεσαία τάξη.

Ένας τρόπος για να αποδυναμώσεις την πλέμπα, είναι να την πείσεις για το πόσο εκτός μόδας είναι το κοινωνικό κράτος, η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και άλλα τέτοια, που πολύ τσαντίζουν τους ψυχοπαθείς, καυλωμένους για απόλυτη εξουσία, κατόχους του πλούτου. Βλέπετε, αυτοί που είπαν το «ισχύς εν τη ενώσει» ΔΕΝ ήταν ζωντόβολα, αντίθετα με κάτι ρεζίληδες «νεοφιλελέδες» των €500 ανασφάλιστα.

Το προτεκτοράτο «Νεοελλάς» λοιπόν έγινε το πεδίο δοκιμών για το ξεπάτωμα της μεσαίας τάξης και την επιστροφή στην νέα μεταφεουδαρχία. Η Ελλάς είχε δύο δρόμος μπροστά της:

1. Επιστροφή στην δραχμή και χρεοκοπία, με ζωντανή όμως την ελπίδα να ανακάμψει κάποτε (πάρα πολύ επώδυνη λύση).

2. Τον δρόμο των μνημονίων Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, …n με παραμονή στο €υρώ, λες και χέστηκε η φοράδα του γενίτσαρου αν είσαι φτωχός με Ευρώ ή δραχμές, ή πιάστρα. (Λύση αργού θανάτου).

Επελέγη η δεύτερη λύση από τους τρομαγμένους νοικοκυραίους (βοηθούντος και του εκλογικού συστήματος), με αποτέλεσμα η καταστροφή των υποδομών στην Ελλάδα και το ξεπούλημα όσο –όσο από ό,τι μπορεί να πουληθεί να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μάλιστα, οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης, ορθότερα οι υπάλληλοι της τρόικας του πραγματικού πρωθυπουργού της Ελλάδας Πωλ Τόμσεν, μιλούν συνεχώς για «μεταρρυθμίσεις» διότι ακούγονται καλύτερες από το ξεπάτωμα και την καταδίκη των Ελλήνων στην μετανάστευση ή τον αργό θάνατο.

Κοιτάξτε, το προτεκτοράτο Γιουνάν Μπεηλίκ, χρειαζόταν μεταρρυθμίσεις για να δουλεύει όπως ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος, όπως π.χ. η Ολλανδία, αλλά το πρόβλημα είναι ότι η τρόικα ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ, Ή ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

Να πάρουν τα λεφτά τους οι ΞΕΝΟΙ πιστωτές, μαζί με ΟΛΟΥΣ τους τόκους ενδιαφέρεται. Να καταστρέψουν και να ξεπουλήσουν τα πάντα. Νερό, σύστημα υγείας, τα πάντα όλα. Θέλουν να δουν πόσο τους παίρνει να εξαθλιώσουν την πλέμπα πριν γίνει επανάσταση ρε αδελφέ.

Και φυσικά το να ελπίζεις να ξεχρεώσεις τα δανεικά με άλλα δανεικά είναι ουτοπία. Δυστυχώς όσο είσαι στο γαμιο€υρώ, δεν θα μπορέσεις να γίνεις ανταγωνιστικός. Και δεδομένης της παγκόσμιας ύφεσης, πας για θάνατο.

Τέλος.

(Ελπίζω μόνο να μην τινάξει η Ελλάς τα πέταλα πριν την σεζόν 2015-16 που ο Μελισσανίδας θα σηκώσει την κούπα στον ναό της ΑΕΚ :-P ).

Και πώς παρουσιάζονται όλα αυτά από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης των ντόπιων νταβατζήδων;

Ας κάνουμε ένα ζάπινγκ:

1. Χαρές και πανηγύρια ο Άλφας που κάποιος Ισλαμιστής Σεΐχης ονόματι Αλ Θάνι θέλει να αγοράσει 5-6 Ελληνικά νησιά. Κάτι βρύα και λειχήνες τον αποκαλούν "Ο Ελληναράς".

2. Αγωνία και λαχτάρα στο Μπομπολοκάναλο για το αν θα υπουργοποιηθούν επιτέλους ο Μπουμπούκος και ο Τσεκουροβορίδας. Αγωνία αν ο Μπουμπούκος θα έχει χρόνο μετά να πουλάει βιβλία από κάτι καναλίδια του πέους.

Τελικά ο Μπουμπούκος υπουργοποιήθηκε και θα κλείσει τα μισά νοσοκομεία της χώρας κατ’ εντολή της τρόικας και θα πουλά από τις εκπομπάρες του συγγράμματα όπως: «Αντιμετωπίστε επαρκώς τη λέπρα», ή «Σύντομες οδηγίες ακρωτηριασμών ανάγκης», ή «Αφαιρέστε τον σκωληκοειδίτη σας σε 5 απλά βήματα».

3. Σταυρώστε με. Συμφωνώ σε κάτι με την ΧΑ. Συμφωνώ που αποκαλεί τα Μπομπολοαλαφουζοκάναλα "τσοντοκάναλα". Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πασχόντων από αϋπνία, τις μικρές ώρες όλοι αυτοί διαφημίζουν ροζ τηλέφωνα τύπου "θα στα πω όλα" και ετσ'. Στην εποχή του ίντερνετ να την ψάχνεις σε ροζ τηλέφωνα. Αν είναι δυνατόν. Εγώ που είμαι πολύ μερακλής, αν θέλω κάποια να μου τα "πει όλα", βάζω Ντούρου - Ντούρου στο You Tube.

Κουίζ: Θα προλάβει η Ντούρου – Ντούρου να γίνει υπουργός πριν τινάξει τα πέταλα το Χέλλας; (Το να μην τα τινάξει δεν παίζει παιδιά, ξεχάστε το. Έχουμε περάσει το point of no return).

4 σχόλια:

  1. Θα προσπεράσω το γεγονός της ύπουλης υποβάθμισης της αξίας του ευρώ που επιχειρείτε, κύριε, διότι δεν ανέχομαι να μην έχω μία σε δραχμές. Άλλο πράγμα η τρύπια κάλτσα στο δεξί πόδι, και άλλο η τρύπια κάλτσα στο αριστερό πόδι. Μην είμεθα και γύφτοι δηλαδή.
    Πάντως θα το πω, δεν αντέχω: όλα θα ήταν διαφορετικά αν αρχικώς είχε επικρατήσει το ρούσικο κόμμα.

    Πέραν της πλάκας υπάρχει και ένα θετικό: η αισιοδοξία του ηλιθίου. Και την ώρα που θα πνιγόμαστε θα υπάρχει ο ηλίθιος που θα μας λέει ότι τα πράγματα πάνε καλά διότι έτσι διαβεβαίωσε και ο πιτσαδώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Ρε συ, άμα λες ότι δεν πάμε καλά, χαλάς το κλίμα. Ευτυχώς έχουμε τους απόγονους των μουσικών του Τιτανκού που μας λένε ότι πάμε τζετ και δε χαλεί το επενδυτικόν κλίμα.

      Επίσης δεν σεισμίζει για να τρομάξουσι τα 17 εκ. τουρίστες

      Διαγραφή
  2. "Απ’ τα χρεώγραφά μας θα τα οικονομήσουν
    θα δώσουν και θα πάρουν θα καλοκαρδίσουν
    οι ξένοι τραπεζίτες και οι κερδοσκόποι
    μισοτιμής πουλιούνται του φτωχού οι κόποι.
    Και τα δικά τους δάνεια πώς θα ξοφληθούνε
    χωρίς συναμεταξύ τους να ενοχληθούνε."
    Έγραφε ο Ιάκωβος Καμπανέλλης το 1972 και αν και αναφερόταν στις αρχές του 1900 θα μπορούσε να είχε γραφτεί και χτες. Όσο για τον μπουμπούκο είναι ο κλόουν της παράστασης - κάθε τσίρκο έχει και κάποιους παλιάτσους. Έχει βέβαια και τα λιοντάρια του που αντί να στέκονται στα πίσω πόδια τους στο δικό μας καταβροχθίζουν τους θεατές και μάλιστα με την άδεια της "σιωπηλής πλειοψηφίας" τους που αλληλομισείται και χαίρεται όταν τα θηρία καταβροχθίζουν τον διπλανό τους. Αφενός γιατί νομίζουν πως την γλύτωσαν και αφετέρου γιατί έτσι γεμίζουν το κενό τους. Γύρω μόνο θάνατο βλέπω πνευματικό και φυσικό. Δεν υπάρχει ούτε "διανόηση" για να αντισταθεί αλλά ούτε και καμία δυναμική από τον κόσμο που υποφέρει βλέπεις τους έχουν πείσει όλους πως πρόκειται για φυσική καταστροφή κάτι σαν θεομηνία όπως τα είχε πει όλα αυτά ο Παστίτσιος και οι άλλοι γέροντες του τηλεπροφήτου Λιακό. Άραγε αυτόν πότε θα τον υπουργοποιήσουν; Ελπίζω να του δώσουν το πολιτισμού μαζί με το παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ptomas

      Μιλάμε τόσο επίκαιρο, που περιμένω και ένα νέο 1897 για να δέσει καλύτερα το γλυκό.

      Ναι, οι προφητείες του Λιακό θα μας σώσουν... Άμα ήθελε να γίνει υπουργός, θα γινόταν ΜΕ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΤΟΥ. Αυτά είναι τα χάλια μας.

      Όσο για την "διανόηση"... Έχει λιώσει στον Καλαματιανό μπάφο, προσφορά του καταστήματος...

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...