Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τραγέλαφος, κλαυσίγελος και στο βάθος κήπος.


Ακόμα και ο Γεώργιος - Περιπατητής Θάμνος, (George Walker Bush), έδινε λιγότερο υλικό στους ευθυμογράφους από ότι η Νεοελληνική πραγματικότητα.

Η Νεοελληνική πραγματικότητα είναι ο καλύτερος χώρος στον οποίο μπορεί να βρεθεί ένας ευθυμογράφος, ή γελοιογράφος. Τίποτα δεν δουλεύει σωστά στο νεοελληνικό κράτος και ο σουρεαλισμός είναι ο κανόνας. Αν μάλιστα κάποιος προσπαθεί να είναι σωστός, σύμφωνα με τα πρότυπα συμπεριφοράς του δυτικού κόσμου, τότε κινδυνεύει να αποκληθεί "μαλάκας" ή ακόμα και "αδελφή".

(Έχει γεμίσει βαρβατίλα το Χέλλας παίδες. Τώρα πώς γίνεται όλη χώρα να είναι πεσμένη στα τέσσερα περιμένοντας το τρίο Τόμσεν, είναι ένα ερώτημα στο οποίο θα κληθούν να δώσουν απάντηση εξωγήινοι αρχαιολόγοι που θα φτάσουν στην γη σε 60,000 χρόνια από τώρα, όταν η ανθρωπότητα θα έχει προ πολλού εκλείψει).

Ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι όλο αυτό το σουρεαλιστικό σκηνικό επεκτείνεται και στα σοβαρά πράγματα, οπότε ο γέλως γίνεται κλαυσίγελος.

Χρειάστηκε να σφάξει κατόπιν εντολής κάποιος χρυσαΒγίτης έναν Έλληνικής εθνικότητας Έλληνα υπήκοο, (σε αντίθεση με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς π.χ. που είναι Έλληνας υπήκοος Σερβικής εθνικότητας) για να παρθούν κάποια μέτρα έναντι μίας συμμορίας που είχε δημιουργήσει τα SA (Sturmabteilungen) mark 2.0.

Όσο έσφαζαν και έδερναν Πακιστάνια ήμασταν τζετ ας πούμε. Φυσικά. Η ΧΑ ήταν και είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία του διεφθαρμένου συρφετού που έφερε την Ελλάδα σε αυτό το σημείο που είναι τώρα.

Βλέπετε τα χρυσαΒγά ήταν ο ιδανικός "προφυλακτήρας" ώστε οι δυσαρεστημένοι με το μνημόνιο, φρεσκοάνεργοι δεξιών προς ακροδεξιών οπαδικών προτιμήσεων, να μην ψηφίσουν τίποτα "αμαρτωλούς" αριστερούς του πέοντα, που είχαν κάτι ψιλοαντιρρήσεις με το πλιάτζικο των Γερμανών στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα θεωρούσαν το Ευρώ κόκκινη γραμμή. Αυτούς βρε που έχουν τον αρχηγό που σπρεχάρει τα Ήνγκλις βέρυ μπεστ.

Και όσοι παρεξηγούνται από το "οπαδικών προτιμήσεων", τους παραπέμπω σε κάτι που είχα γράψει παλιότερα, για το πώς η επιλογή της κομματικής ταυτότητας των νεοελλήνων δεν διαφέρει πολύ από την αντίστοιχη ποδοσφαιρική. Κλικ εδώ.

Και άντε την ψάχνουμε τώρα την δουλειά με την ΧΑ με την μεθοδολογία με την οποία μπαίνουν σε επικίνδυνες διασταυρώσεις άνευ σήμανσης, σήματα "Στοπ" ή σηματοδότες. Για να μπει κάτι από τα αναφερθέντα, αρκεί να έχει συμπληρωθεί ο αντίστοιχος κατά περίπτωση αριθμός θανατηφόρων ατυχημάτων, ώστε να δικαιολογηθεί η επένδυση για "στοπ" ή φανάρι. Κυνικό του σκοτωμού, αλλά έτσι δουλεύει το σύστημα.

Ωστόσο αυτές οι καθυστερημένες, σωστές ενέργειες εναντίον της χρυσαβγής πρόβαλαν δύο εξόχως κλαυσιγελογεννή περιστατικά:

1. Τις δημοσκοπήσεις κατά "παραγγελία".

Μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έσκασαν μύτη κάτι δημοσκοπήσεις που έδειχναν την ΝΔ να αναβαίνει σε βάρος της χρυσαβγής.
Δλδ. κάποιοι κατά κανόνα οπαδικά δεξιοί προς ακροδεξιοί, που ψήφισαν ΧΑ λόγω φρεσκοανεργίας, θα ψηφίσουν Σαμαρομπουμπουκοφαηλοβορίδες που τους εγγυώνται την μακρόχρονη ανεργία μεν, αλλά προστασία της δημοκρατίας από τα χρυσαβγά δε, διότι τους συγκλόνισε η αποφασιστικότης του Δένδια έναντίον των Sturmabteilungen 2.0.

Βρε τι πίνετε και δε μας δίνετε;

Αν κάποιοι που ψήφισαν χρυσαβγή και καλά σοκαρίστηκαν από την δολοφονία, μάλλον στους ψεκασμένους Έλληνες θα πάνε, που πουλάνε και αντιμνημόνιο.

Πόση μπαρουφολογία πια...

2. Το "πραξικόπημα" των έφεδρων αξιωματικών.

Και ξαφνικά μία ανακοίνωση στο άθεο ίδερνετ κάποιων έφεδρων αξιωματικών παρουσιάστηκε σαν... κίνδυνος πραξικοπήματος. Το είπε και η "έγκυρη" Washington Post, είτε από βλακεία του δημοσιογράφου, είτε λόγω δόλου, σε εφαρμογή κάποιου σχεδίου να πάει η Ελλάδα ακόμα πιο κάτω από ότι είναι τώρα.

Πώς θα κάνουν πραξικόπημα τα έφεδρα ρεεεε!!!

Θα πηδήξουν την μάντρα της πλησιέστερης ΜΕ (Μονάδα Επιστρατεύσεως) και θα βουτήξουν από τις αποθήκες σκελέες, σαπούνια με την σφραγίδα του Βασιλικού Ναυτικού της Ελλάδος, τζάκετ, παραλλαγές και τίποτα Μ1 από τον πόλεμο της Κορέας;

Πιο λογικό ακούγεται να κάνουν πραξικόπημα βετεράνοι Ι-4.

Σε μιά βδομαδούλα (βαριά - βαριά 15 μέρούλες) σκάει σχέδιο πραξικοπήματος από ομάδα Ελληνόψυχων αντιμνημονιακών βετεράνων Ι-4.

Τι λέτε ρε που oι γιωτάδες δεν είναι ικανοί για πραξικοπήματα, αλλά και νόμιμας πολιτκάς παρεμβάσεις;

O τέως γιωτάς Göran Persson (s) ήταν πρωθυπουργός της Σουηδίας από το 1996 έως το 2006!

Στην φωτογραφία ο γίγας της Σουηδικής Σοσιαλδημοκρατίας Göran Persson νεοσύλλεκτος!


Εν κατακλείδι:

Άσχετα με τις διαγαλαξιακού επιπέδου καραπαπαριές που εκτοξεύονται περί πιθανότητας πραξικοπήματος από σύνδεσμο ΕΦΕΔΡΩΝ αξιωματικών (τέως ΚΑΡΑΒΥΣΜΑΤΩΝ δλδ), από τους όψιμους υπερασπιστές της δημοκρατίας (την ίδια που μέχρι προχθές οι ίδιοι είχαν λιώσει στο anal fisting), ισχύει το κάτωθι αξίωμα ίσως και θρησκευτικό δόγμα:

Αν μια ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΑΡΑ έχει τον πληθυσμό χορτασμένο (κατά προτίμηση με κρεατικά) και η τηλοψία δείχνει μπάλα και βυζιά, δεν πέφτει ούτε με εισβολή ερπετόμορφων ανθρωποσυκωτοφάγων εξωγήινων.

Οι μόνοι που ίσως γκρινιάξουν για την υποθετική καραχουντάρα, θα είναι κάτι θολοκουλτουριαραίοι σαν την αφεντιά μου, αλλά ποιος τους χέζει αυτούς, ω Ευμόρφιε; Α;

ΕυχαρισΘω.

Στο επόμενο: Μαθήματα παγκόσμιας διακυβέρνησης.

9 σχόλια:

  1. Κύριε συμμαχητά, παρακαλώ όπως ειδοποιήσατε το πραξικόπημα αύριο να γίνει μετά τις 12 διότι πιο πριν θέλω να πάω να πλερώσω κάτι λογαριασμούς. Μην μας πετύχει κανά τανκ στον δρόμο δηλαδή.

    Επί τη ευκαιρία, έχουμε αποσαφηνίσει πως ακριβώς θα γένει η κατανομή του κόσμου; Δηλαδή θέλω να πω, ποιοι 5 πρέπει να καταλάβουν όλη τη Θεσσαλονίκη, ποιοι 12 θα είναι στην Αθήνα κλπ.Κατά τα λοιπά, οι επενδύσεις έρχονται! Με τανκς...
    Πολιτικά τανκς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Το παν είναι να καταλάβουμε την ΔΤ. Χωρίς ΔΤ η επανάστασις θα αποτύχει!.

      Διαγραφή
  2. Κατα τ'άλλα, όπως σίγουρα θα διάβασες, εμπαγλαρώθει η ηγεσία των gyllenägg υπο του χιέλλενικ πολις. Θέλουμε σχόλιο επ'αυτού!

    ΥΓ

    Τα ΣΠΑΕΙ η φωτό του νεοσύλλεκτου υιου του Περ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ fileasphogg

      Βλέπω το πρωτοσέλιδο της "Ελεύθερης Ώρας" να έρχεται:
      "Οι ΕΒΡΑΙΟΙ πίσω από την δίωξη της πατριωτικής Χρυσαυγής".
      Πάντως αυτά έπρεπε να έχουν γίνει από το 1998, τότε που ο Περίανδρος και ΣΙΑ είχαν προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες σε δημοσιογράφους έξω από την Ευελπίδων.
      Πιθανολογώ ότι δεδομένης της επίσκεψης του "γαμωτοκεφάλιμουμαλάκα " στις ΗΠΑ, δόθηκε εντολή από εκεί για αυτά που βλέπουμε. Γιατί αν περιμένεις από το μαλακομπούκωμα που λέγεται "Ελληνικό κράτος..."

      Διαγραφή
  3. Τελικά έγινε εμφύλιος! Ακροδεξιοί φυλακίζουν ακροδεξιούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κραταω το ρεζουμε
    "Βλέπετε τα χρυσαΒγά ήταν ο ιδανικός "προφυλακτήρας" ώστε οι δυσαρεστημένοι με το μνημόνιο, φρεσκοάνεργοι δεξιών προς ακροδεξιών οπαδικών προτιμήσεων, να μην ψηφίσουν τίποτα "αμαρτωλούς" αριστερούς του πέοντα, που είχαν κάτι ψιλοαντιρρήσεις με το πλιάτζικο των Γερμανών στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα θεωρούσαν το Ευρώ κόκκινη γραμμή. Αυτούς βρε που έχουν τον αρχηγό που σπρεχάρει τα Ήνγκλις βέρυ μπεστ.
    "
    (να το διαβασει και ο hades:) )

    Γενικά πολύ καλος, με μια ενσταση, για το νο 1 που λες

    Το κολπο ειναι να νιωθει ο λουμπεν ψιλοδεξιος νοικοκυραιος μαλαθρακας σε διαρκη απειλη και να τον κανουνε να τρεχει συνεχεια στο μη χειρον. Ητοι ΧΑ για να ΦΥΓΟΥΝ Η ΞΕΝΙ, με τα ΝΔ γιατι τους τρομαξε η ΧΑ, αμα ξενερωσουν με την ΝΔ θα πανε Καμμενο ή ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Η ΞΕΝΕΙ και μετά θα γκρεμιστει και αυτος και ξανα ΝΔ και τα λοιπα και τα λοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και το έχω διαβάσει κύριε και δεν το αποκλείω. Το ότι έχω μιαν άλλη εκδοχή που εδώ που τα λέμε μπορεί να λειτουργεί και εντελώς παράλληλα, δεν λέει κάτι. :Ρ

      Διαγραφή
    2. @ Zaphod
      Η συνεχής (όποιας μορφής) "απειλή" είναι από τα πλέον κλασικά εργαλεία ελέγχου της πλεμπός... Α! Και η σωστή ορθογραφία είναι "Η ΚΣΑΙΝΕΙ"

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...