Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Το μανιφέστο του κινήματος των χλιαρών.

Η τελευταία και μόνη ελπίδα μας: Χλιαροδημοκράτες. Ψηφίστε μας!

Μέσα στο αρρωστημένο κλίμα της καταρρέουσας Ελλάδας (και Ευρωζώνης), όπου κάτι φωστήρες τύπου Φαύλου Κρεμμυδιώτη μιλούν για την "θεωρία των δύο άκρων", (βλ. προηγούμενη ανάρτηση εδώ), αναμένουμε εναγωνίως την δημοσίευση στον "Γαύρο" της προκήρυξης της Στρουχτουραλιστικής Σέξτας Επανστατοποιημένης Βίαιης Επιθυμίας Ανατροπής του Προτσές, που θα αναλαμβάνει την ευθύνη της εκτέλεσης των δύο της ΧΑ.

Μίας προκήρυξης, που θα "επικυρώσει" την "θεωρία" των δύο άκρων που συνοψίζεται στο εξής: "Μόνη αποδεκτή επιλογή είναι το ΝΔΣΟΚ, τα ρέστα είναι άκρα και σημαίνουν φυλάκιση σε γκούλαγκ ή το Μακρονήσι, ανάλογα τι κάτσει". Και φυσικά θα "αποκλείσει" την περίπτωση το χτύπημα να ήταν είτε από εγκληματίες του κοινού ποινικού για αντίποινα, είτε από μυστικές υπηρεσίες.

Ταυτόχρονα, στην διαδικτυακή αρένα που αποτελείται από 95% πορνογραφία και 5% όλα τα άλλα, σφάζονται σε πόλεμο χαρακωμάτων οι αριστεροί (για τους φίλους Σταλίνες, ορφανά του Χόνεκερ, Τσαουσεσκόπουλα) με τους ΝΕΟφιλελεύθερους (στις ΗΠΑ liberterians, για τους φίλους φιΔελεύθεροι, Αλεξοτζώνηδες, μούμιες της Ayn Rand).

Άπειρη Χουτουμουλού (HTML) χύνεται σαν αίμα στον βρόντο, σ' αυτόν τον εικονικό πόλεμο, απαιτώντας όλο και μεγαλύτερους ενεργοβόρους σέρβερ, συμβάλλοντας στην μόλυνση του περιβάλλοντος, ή την υπερθέρμανση του πλανήτη, ανάλογα τι άποψη έχει κανείς για την εγκυρότητα του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Δράμα.

Ωστόσο, όπως και με τα συναρμολογούμενα φτηνοέπιπλα, η λύση έρχεται από την Σουηδία. Και πάλι. Ναι ρε. Και πάλι. Το φάντασμα του Sven Svensson πλανάται πάνω από την Ευρώπη.

Η λύση λοιπόν για την κατάρα των δύο, τριών, ... n, άκρων είναι η εξής:

Το κίνημα των Χλιαροδημοκρατών.

Μέτρο.

Χλιαρότητα.

Μετριοπάθεια.

Χλιαρή Μπύρα.

Σαν το Βόλβο 242 της δεκαετίας του '70 του μπάρμπα - Gösta που είχε στην κονσόλα ένα μεγάλο κόκκινο φως που αναβόσβυνε τάπα - τάπα - τάπα αν δεν είχες φορέσει την ζώνη σου.

Τώρα Χλιαροδημοκράτες.

Όχι ΝΔΣΟΚ. Αυτό τιμωρήστε το στις Ευρωεκλογές και στείλτε το στον Καιάδα του 15%.

Τώρα Χλιαροδημοκράτες.

7 σχόλια:

  1. Εκπλήκτικ δε μάνιχεστ οφ δε χλιάριανς, σερ! Εϊμαι σχεδόν ενθουσιαζμένος! Τώρα αν σου πω όμως ότι εμείς το ανακαλύψαμαν πρώτοι τι θα μου πεις; Το ξέρεις ότι ο Σόλων προέβλεπε την ποινή του θανάτου σ'εκείνους που σε έναν εμφύλιο δεν διάλεγαν με ποια πλευρά θα μάχονταν; Αιώνες μετά ακολούθησε ο Δάντης που στην Θεία Κωμωδία (άκρως πολιτικό κείμενο) έγραφε για τους μισερούς που ποτέ τους δεν επέλεξαν ότι ούτε καν στην Κόλαση δεν τους ήθελαν. Οπότε οι Σουηδοί έρχονται τρίτοι και καταϊδρωμένοι! Τουτέστιν, μετά την ανακάλυψη του ποδοσφαίρου είμεθα και εδώ πρωτοπόροι! Θρίαμβοζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Δεν αντέχω τόσους θριάμβους πια. Τουλάχιστον ας αποκλειστούμε από την Ρουμανία για να αποτοξινωθούμε από τους θριάμβους.

      Διαγραφή
  2. Μια μικρή διόρθωση: η ποινή ήταν η ατιμία, όχι ο θάνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρι να αρθογραφουσαν και αλλοι σαν εσενα,εδω στην ταλαιπωρη πατριδα,μηπως και ξυπνησουμε απο τον βαρυ λιθαργο που εχουμε πεσει ολοι μας και μας φταινε τα αεροπλανα που μας "ραντιζουν" καθημερινα.Ελπιζω να διαβαζεσαι απο πολλους πατριωτες μας και η επισκεψημοτητα σου να ανεβει κατακορυφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - Μέτρο.
    - Χλιαρότητα.
    - Μετριοπάθεια.
    - Χλιαρή Μπύρα.


    Αγαπητέ υπερβόρειε συνέλληνα, ξέχασες να αναφέρεις δύο άλλες σημαντικές παραμέτρους της συνομοταξίας των Χλιαροδημοκρατών:

    - Καλοπροαίρετα σχόλια.
    - Διαρκές κωλοτρίψιμο με την εκάστοτε εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ spiral architect

      Ναι, αλλά το κωλοτρίψιμο πάντα σε χλιαρό περιβάλλον, έτσι;

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...