Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

2014: Τα καλύτερα έρχονται ρε αιδοία.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι καζαμία να γράψω για φέτος.

Είναι τόσο σουρεαλιστική η κατάσταση παγκοσμίως, που όσο και να προσπαθήσω να γράψω παλαβομάρες, στο τέλος μάλλον θα περνάνε για νηφάλιες τοποθετήσεις σεβάσμιου καθηγητή πανεπιστημίου, με νόμπελ στα οικονομικά και χόμπι την κβαντική αστρολογία και την Ταϊλανδική θεατρολογία.

Ας πούμε η παρακάτω εικών, μπορεί να είναι μεν σατιρική, αλλά ποιος μας λέει ότι αφού είδαμε τον απίστευτο Σπυράδωνι υπουργό (διαβάζει το χαρτάκι που του δίνει ο Τόμσεν), δεν θα τον δούμε και... πρωθυπουργό; Ή πρόεδρο της Δημοκρατίας; Ή πρόεδρο της Κομισιόν; Ή πρόεδρο του Ολυμπιακού; Ή Αντίχριστο στη θέση του Αντίχριστου, την έλευση του οποίου αναμένει η "Ελεύθερη Ώρα" για να πουλήσει φύλλα στους καμμενοψεκασμένους; Α;


Οπότε...

Με η χωρίς Καζαμία για το 2014, από μένα ευχές για ό,τι καλύτερο τη νέα χρονιά.


Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Για όλα φταίει ο Προτεσταντισμός και ενδεχομένως και το γκαζόν.


Το αυγοτάραχο του Kalle (Καρόλου). Εικών άσχετη και αινιγματική.

Ρε μανία οι ακροδεξιάς (κατά κανόνα) υφής αντιμνημονιακοί με τους καψεροί τους Προτεστάνται. Μας πίνουν λέει το αίμα ηθικολογώντας, διότι είναι Προτεστάνται και ουχί φιλέΦΦΦσπλαχνοι Ορθόδοξοι. Βλέπετε, εντός των χωρών που αποκαλούνται "Ορθόδοξες" δεν υπάρχουν τοκογλύφοι, τραπεζίτες λήσταρχοι, γραβαταρισμένοι εγκληματίες και λοιποί κοινωνιοπαθείς που συνήθως καταφέρνουν να αναρριχώνται σε θέσεις εξουσίας.

(Γιελλάς, σημαίνει Αρφά-ντα-ΚΣίγια, έκραξε η Λουντμίλα η βυζαρού καθαρίστρια).

Πραγματικά, πρόκειται για έναν πολιτικώς μη ορθό αφορισμό. Αναμένονται αντιδράσεις. Εκτιμώ ότι θα διαμαρτυρηθεί και ο Βασιλεύς Κάρολος Γουσταύος XVI της Σουηδίας που είναι και φιλάνθρωψ!

"Μα επιτέλους γιατί αυτοί οι μαυροκέφ... εεεε... συγγενείς της Σουηδής τραγουδίστριας Χέλενας Παπαρίτσου (Helena Paparizou) μας βρίζουν και μας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με το Μερκελάδικο; Διάολε, είμεθα ή δεν είμεθα η πατρίς των Βόλβο, των Scania, του ΙΚΕΑ, των ΑΒΒΑ, της βότκας ABSOLUT και του Μάρκους Μπεργκ του Πανατινάικος; Δεν είναι σημείον καλής ανατροφής όλα αυτά. Λυπούμαι και συγχύζομαι".

Το λοιπόν, οι γερμανοί κάτοικοι της ΟΔΓ δεν είναι ακριβώς ένα μονομπλόκ έθνος 80 εκατ. μείον τους μαυροκέφαλους. Προέρχονται από διαφορετικά κράτη (länder) που πριν την δημιουργία του 2ου Ράιχ μετά τον Γαλλοπρωσικό πόλεμο του 1870-71, είχαν όχι αμελητέες πολιτιστικές διαφορές. (Το πρώτο ράιχ ήταν και καλά του... Καρλομάγνου. Χεχ).

Από τότε λοιπόν πέρασαν τα χρόνια και οι σημερινοί εθνικώς Γερμανοί κάτοικοι της ΟΔΓ είναι κατά την Γερμανική εφορία: 1/3 Βαγγέληδες (Προτεστάνται), 1/3 Καθολικοί και 1/3 στ' αρχίδια τους που δε γουστάρουν να πληρώνουν την όποια εκκλησία μέσω εφορίας.

Παρένθεση:

Το Βαγγέληδες μου προέκυψε ως εξής:

Όταν μάθαινα Γερμανικά πριν από 20+ χρόνια: Σε κάποιο σημείο ενός βιβλίου εκμάθησης Γερμανικών, το "Deutsche Sprachlehre für Ausländer", υπήρχε η φράση "- Ich bin Evangelisch" (- Είμαι (χριστιανός) Προτεστάντης). Οπότε ηκούσθη μαθήτρια (aus Lewadia) αναγιγνώσκουσα την φράσιν ως εξής: "Ιχ μπιν Βαγγέλης". Yeah!

Ωστόσο θα πει κανείς και με το δίκιο του:

Ρε Kalle, δεν σε ενοχλεί αυτή η ακατάσχετη ηθικολογία του κώλου των τοκογλύφων δανειστών μας; Δεν σε κάνει πύραυλο το να σου κάνουν κήρυγμα ηθικής κάτι κοινωνιοπαθείς λήσταρχοι;
Ναι με πειράζει, αλλά είναι κάτι αναμενόμενο. Σκεφτείτε το εξής:

Οι δουλέμποροι που εμπορεύονταν Αφρικανούς, καθησύχαζαν την συνείδηση τους λέγοντας ότι οι μάΒΒΒΒΒροι ήταν πίθηκοι οπότε δεν έτρεχε και τίποτις που τους φέρονταν έτσι. Οι τοκογλύφοι δανειστές μας, στο βάθος του πωρωμένου εγκεφάλου τους, γνωρίζουν ότι προξενούν ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα, οπότε καθησυχάζουν την (όποια) συνείδηση τους, με ανόητες ηθικολογίες προτεσταντικού τύπου, άσχετα αν οι περισσότεροι απ' αυτούς τα γράφουν αυτά τα "χριστιανικής υφής" στα έτσι τους.

Διότι ακόμα και οι 5.476 εκδοχές του Προτεσταντισμού έχουν μέσα τους τα διάφορα περί κοινοκτημοσύνης, δεύτερου χιτώνα και άλλα τέτοια κομμουνιστικά των Εσσαίων. Και κάτι τέτοια παλαβά του στυλ "όποιος έχει δύο χιτώνες να δίνει τον έναν σε αυτόν που δεν έχει", είναι καρακομμουνισμός, κιμπούτς, ναγκίλα χάβα, ο αντίχριστος ο ίδιος για τους κοινωνιοπαθείς white collar criminals.

Ναι, αλλά εμείς εν Ελλάδι είμαστε ορθοδοξάρες και τα ασπαζόμαστε αυτά τα κομμουνιστικά ε;

Μπα, τρίχες.

Οι περισσότεροι Έλληνες είναι μάλλον παρτάκηδες και έχουν για θεό τους τον ΠΟΥΣΤΗ.

Για αυτό και όταν κάτι κάτσει στραβά φωνάζουν "Όχι ρε πούστη, όχι ρε πούστη, όχι ρε πούστηηηηηηη!!!", αντί για Βαγγελίστρες, άγιους πάντες κλπ.

Μπεχ.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Έρωτας στον καιρό της ψωλέρας.


Από τα σαλόνια, στα αλώνια.
 
Τα τελευταία χρόνια με αυτή την κρισάρα που έχει φέρει τα πάνω κάτω, δεν έχω διάθεση να γράψω κάποια ανάρτηση κουλή, ντιριντάχτα, γεια σου, ό,τι να 'ναι, μια ανάρτηση βρε αδελφέ, που θα είναι σε απόλυτη αρμονία με την αγνή, ευαίσθητη, αμούστακη, αθώα και άβγαλτη παιδική μου ψυχούλα.

Όπως έχει γράψει και ο Προφήτας Εσαταριανάκης, πάνω που πάω να απλώσω την απόλυτη ντιρινταχτοσύνη μου, πετάγεται μεσ την γκλάβα μου ένας άπλυτος μαλλιάς ανταρσίας, ΜΕ ΤΑΓΑΡΙ αν έχεις το θεό σου, και βρονδοφωνάζει:

"Εδώ υπάρχει κόσμος που τρώει από τα σκουπίδια και εσύ τρως τυρόπιτες γράφοντας αηδίες σε χουτουμουλού; (HTML); Α; Ξανα α; Ματαξάνα Α;"
Οπότε το ποστ βγαίνει μαυρίλα, κατάθλιψη, αιμορροΐδες και ποδάγρα.

(Πάντως, αν ήταν καμιά τύπισσα με ταγάρι δεν θα είχα πρόβλημα. Πάντα γούσταρα τα "ταγάρια").

Είδες τι πάθαμε αδελφέ μου εμείς ένας λαός ερωτικός, πο' χει και την Σαλονίκή την ερωτικιά και έτσ'.

(Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί η Θεσσαλονίκη λέγεται ερωτική πόλη. Εγώ δεν είδα να γίνονται παρτούζες στην πλατεία Αριστοτέλους για παράδειγμα. Ούτε καν όξω από τα μαγαζιά στου Βαρδάρη. Τι να πω. Ίσως ο πατσάς να είναι αφροδισιακός. Ή είναι ερωτική διότι της κάνει σεξ η Παράγκα της Κωλαθήνας και δεν αφήνει την ΖΜΠΑΟΥΓΚΑΡΑ να πάρει πρωτάθλημα).

Δε βαριέστε. Προ κρίσης, μέχρι και τις τελευταίες μέρες της βασιλείας του Κωστάκη του Καραμανλέως του Β' του Τυροπιτοφάγου, oι Έλληναι ήσαντε πάρα πολύ ερωτικοί. Όχι απαραίτητα από πλευράς σκορ που θα έλεγαν και στα Στέητς, αλλά από πλευράς προσπάθειας. Σεβντάς πολύς και ο νταλκάς γαρ βαρύς. "Δεν υπάρχουν άντρες", "δεν υπάρχουν γυναίκες" άκουγες από όλες τις μπάντες. Ισοπεδωτικόν μεν, αληθές δε. Δεν υπάρχουν άντρες. Υπάρχουν μαλάκες. Δεν υπάρχουν γυναίκες. Υπάρχουν νευρωτικές.

Αλλά η προσπάθεια, προσπάθεια.

Και άοκνοι αρωγοί της προσπάθειας, οι καφετζούδες, οι αστρολόγοι, οι χαρτορίχτρες (ταρώ και κλασική τραπουλα), σπλάχνα σφάγιων, τα πάντα όλα. Πολλά τα λεφτά που κινούνταν. Κονόμα τρελή τα αστρολόγια σε λέω. Ο Χορταρέας πουλούσε φυλαχά για τη γλωσσοφαγιά και το κέρατο από τηλοψίας και είχε βγάλει Φεράρι για την πλάκα.

Ο Ερωτικός Έλληνας αφού ικανοποιούσε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης με ένα προσιτό διπλό πιτόγυρο και 7 μπύρες, τα έσκαγε μετά όλα στις χαρτορίχτρες. Τέτοιος έρωτας.

Όμως... τώρα ήρθε η κρίση. Που λεφτά για πιτόγυρα και μπύρες. Πόσο μάλλον δε για διάβασμα ταρώ, φλυτζανιού, σπλάχνων, μουσακά και πλανητών. (Με γεωκεντρική θεώρηση ανάδρομου Ερμή κ' έτσ'. Αρισταρχε Σάμιε και συ Κοπέρνικε είστε πασέ).

Οπότε...

Βλέπει κανείς αυτή την αφίσα καφετέριας στην Φωκίωνος Νέγρη και κατανοεί την απόλυτη καταστροφή του Ελληνικού ερωτισμού.

Μα τζάμπα το διάβασμα του φλιτζανιού; Τζάμπα;

Που πάμε συνέλληνες;

Αχ αυτοί οι Οβριοί που μας ψεκάζουν με πουστίνη για να μας κάνουν όλους πούστηδες πέτυχαν τον στόχο τους.

Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να του πουν το φλυτζάνι.

Η διαιώνιση της φυλής κινδυνεύει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...