Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εθνικώς ορθή (κατά ΧΑ) αθλητική ιστορία.

Η αφίσα του παγκοσμίου κυπέλλου του 1938 που έγινε στη Γαλλία.

Από τα κατηχητικά των χρυσαβγών: Ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η εθνική ομάς ποδοσφαίρου της Αυστρίας, γενέτειρας του μέγιστου Χιτλέριου (μακρινή καταγωγή εκ Φαρσάλων) είχε προκριθεί μετά των λέντερχόζεν αυτής στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 1938. Τόσο όμως ηγάπησε ο μέγας Δωριεύς Χιτλέριος την Αυστρίαν, ώστε με το Anschluß την προσάρτησεν στο Ράιχ πριν τους αγώνες και συνεπώς οι Αυστριακοί ποδοσφαιρισταί δεν είχαν ομάδα δια να αγωνισθώσι.

Είπεν τότε ο Μέγας Χιτλέριος: «Είναι πρέπον και σωστόν να αγωνισθούν στην εθνική ομάδαν του Ράιχ 5,5 Γερμανοί και 5,5 Αυστριακοί ποδοσφαιρισταί. Ο Γερμανοαυστριακός ποδοσφαιριστής θα προκύψει από τον κορμό ενός Γερμανού και το υπογάστριο και τα κάτω άκρα ενός Αυστριακού, τα οποία θα τα συγκολλήσουμε με καμιά μαλακία από αυτές που φτιάχνει η Ι-Γκε Φάρμπεν. Ούχου κέκληται θαρρώ».

«Αχέμ» απεκρίθη ο Ιατρός του Ράιχ Ιωσήφ Μένγκελε (εκ Αγουλινίτσης), «Η Ούχου δεν είναι αποτελεσματική εις τεμάχια ποδοσφαιριστών. Το δοκιμάσαμε σε κάτι ρεμάλια Οβριούς της Βιέννης».

«Τότεν ας αγωνισθώσι 6 Γερμανοί και 5 Αυστριακοί» είπεν ο σοφός απόγονος του Βρασίδος.

Μολαταύτα, ο παγκόσμιος Εβραϊσμός απέτρεψεν τον θρίαμβον της ομάδος του Ράιχ, αφού αυτή απεκλείσθη εις τον πρώτον γύρον της διοργανώσεως από την Εβραιοκρατούμενην Ελβετίαν με τέρματα τεσσάρων έναντι δύο.

Όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουράν και ο Χιτλέριος γάμησε την Μπαναγίαν των Οβριών στέλνοντας 6.000.000 από δαύτους να ψηθούν μαζί με κάτι γύφτους, πουστάρες, ανάπηρους, ψυχασθενείς, Σλάβους, κομμούνια και άλλες κατώτερες φυλές.

Και μην ξεχνάτε παιδιά αυτό που είπε ο Χιτλέριος πριν ανδρειωμένα αυτοκτονιάσει με υδροκυάνιο στην κιγκαλερία (σωστά διαβάσατε) του Ράιχ:

«Εγώ δεν ήθελα τον πόλεμο. Τον πόλεμο τον προκάλεσαν οι πράχτοραι του παγκόσμιου Εβραϊσμού».

6 σχόλια:

  1. Εμ, αν δεν ητουνε η αριστερη ιδεολογική κυριαρχία της μεταπολιτεύσεως θα τα μαθαίναμε στο σχολείο αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Zaphod

      Αίσχος και όνειδος μανδάμζ ε μοσιού που λένε και στον Μπίθουλα. :-P

      Διαγραφή
  2. Οικοδεσπότα!

    Καλή χρονιά εκεί στας Στοκχόλμας (όπως λέμε: εις Παρισίους)!

    Διακρίνω μικράν τινά ανακρίβειαν εις το Υμέτερον κείμενον, καί σπεύδω ίνα διορθώσω: Ο μυστακοφόρος Φύχρερ εγάμησεν τον Δαυΐδ καί τον Μωυσή των οβριώνε. (Καί τον Αβραάμ, καί τον Μελχισεδέκ αυτών.) Διότι ούτοι δεν πιστεύουσιν εις την Μπαναγίαν.

    Υγ: Τί όνομα καί τούτο! Μελχισεδέκ! Εκ του: "Μέλι χύσε dick";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γνωστόν, κύριε, ότι η βιασθείσα προκαλεί τον βιαστήν και ο βιασμός της αξίζει. Ομιλεί ορθώς η χρυσή αυγή κύριε. Δεν μπορεί ένα έθνος να αντιστέκεται στην πρόοδο της ιατρικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Ε, του κερατά δηλαδής. Θα ξεχάσουμε εμείς οι δολιχοκέφαλοι και αυτά που γνωρίζουμε.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...