Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Α ρε κατακαημένο Χέλλας. Σε έθαψε η αμετροέπεια.


Ξάρβαρντ; Τι είναι το Ξάρβαρντ; Το Harvard στα Παπαβουκλανιώτικα βρε κουτά, σύμφωνα με την "Δι@ύγεια". (Πληροφορίαι εδώ)

Πήγε ο κ.κ. Εκτελεστικό όργανο των Ούννων μία βόλτα στο Ξάρβαρδ καλεσμένος... φοιτητικού ομίλου και γέμισε το τουίτερ αμετροεπή χουτουμουλού (HTML).

Η δύσμοιρη υπό οικονομική κατοχή Ελλάς ζει "μαγικές" στιγμές.

Η όλη υπόθεση "Ξάρβαρδ" και της χρηματοδότησής της από το χρεοκοπημένο Ελληνικό δημόσιο, τη στιγμή που γίνονται κατασχέσεις οικιών Ελλήνων πολιτών για € 1000, δείχνει τούτο:

Το Ελληνικό κράτος ΔΕΝ μπορεί να προκόψει.

Αντίθετα, οι πολλές αξιόλογες μονάδες Ελληνικής καταγωγής, μπορούν να προκόψουν οπουδήποτε αλλού, εκτός από το Νεοελλαδικό προτεκτοράτο όπου επιπλέουν οι φελλοί.

4 σχόλια:

  1. Είναι δυνατό να μην προκόψει Κράτος, Έθνος, Λαός, όταν ο επικεφαλής του (ο Σαμαράς καλέ) ξέρει και λέει ον κάμερα λάϊβ το Πάτερ Ημών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά νομίζω ότι είσθε υπερβολικός. Πλέον έχει αποσαφηνισθεί ότι του εκχωρήθηκε η προσωπική σουίτα του Τζέη Εφ Κέη (Τζήκεν Φράιντ Κεντάκυ), η οποία δεν είχε κατοικηθεί από κανέναν από την ημέρα που απεβίωσε ο Τζέη Εφ Κέη. Κάτι σαν το δωμάτιο 1408 του Στέφεν Κινγκ, ένα πράγμα.
    Επίσης, έχω την εντύπωση ότι για την περίπτωση του Αδόνειδος ειδικά, προφέρεται Χάλβαρντ. Με μία μικρή επιφύλαξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Βρε υπάρχει η μετενσάρκωση! Υπάρχει! Σκιάχτηκα σου λέω. ΚΛΙΚ

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...