Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ζήτω η εθνοσωτήριος ρε ρετάλια.

Το πρόβλημα με τη σημερινή έξωθεν επιβληθείσα χρηματοπιστωτική χούντα που κωλόκατσε επί των ελλήνων πληβείων, ακόμα και αυτών που έχουν 3αρι στον Χολαργό και εξοχικό στη μαγευτική Λούτσα, είναι το εξής:

Δεν υπάρχουν άρματα μάχης στους δρόμους όπως το 1967-74, παρά κάτι απίστευτες γραφικές μαριονέτες, που με εντολή των τοκογλύφων, πατσαβούριασαν Σύνταγμα, Βουλή και Νόμους.

Οι ίδιες μαριονέτες που φρόντισαν να μας καταχρεώσουν στους τοκογλύφους, τις εντολές των οποίων τώρα εκτελούν.

Το λοιπόν, να ακούσω τον Μπουμπουκίδα να λέει "the women show their meat" σαν τον μυστράκια τον Παττακό κι ας πεθάνω ρε.

Αξίζει ο κόπος.


Εν αναμονή λοιπόν της διάλυσης της ΕΕ και της Ευρωζώνης, ή του τρίτου παγκόσμιου πολέμου, για να σταματήσει ο στραγγαλισμός της Ελλάδας.

Γιατί αν περιμένουμε τσαμπουκάδες στην Ντώιτσε Μπανκ και την υπάλληλό της την Καγγέλα, από τον… Αλέξη και τον… Ψεκασμένο, σωθήκαμε.

4 σχόλια:

  1. δεν υπάρχουν άρματα μάχης στους δρόμους.. υπάρχουν μονάχα χαρτοκούτια για αστέγους.. χειρότερα από άρματα.. αυτό δεν σημαίνει πως στη χούντα καλοπέρναγε ο κόσμος, απλώς οι άστεγοι στέλνονταν εκτός πόλεως.. σήμερα οι αντιφρονούντες πέφτουν απ' τα μπαλκόνια μοναχοί τους, ενώ τα χαρτοκούτια σκοτώνουν κόσμο καλύτερα και ασφαλέστερα κι από οπλοπολυβόλο..

    (παραληρώ καθώς βλεπεις, αλλά νομίζω πως ο δρόμος είναι συντομώτερος από διαλύσεις και πόλεμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Rodia

      Δε βαριέσαι. Ούτως ή άλλως, οι Έλληνες δείχνουν να μην έχουν διάθεση να παλέψουν. Η όποια μεταβολή θα γίνει ερήμην τους (μας).

      Διαγραφή
  2. Aπίστευτος ο Παττακός! Τόσο απλός και τόσο αληθινός. "Τhey are occupied and they....dont do their job".
    Tότε ναι...είχαμε χούντα, εντάξει,καταπατούνταν ανθρώπινα δικαιώματα,ατομικές ελευθερίες,είχαμε στρατοκρατία κτλ.
    Είχαν όμως έναν τύπο,είχαν ένα στυλ,είχαν μια άποψη.

    Σήμερα μιλάμε για το έσχατο σημείο ξεπεσμού...ούτε καν μια αξιοπρεπή χούντα! Έβλεπες τον Παττακό και αν δεν γελούσες,μπορεί και να φοβόσουν.Σήμερα βλέπεις τον Άδωνι και γελάς σίγουρα.Απαράδεκτες καταστάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/%CE%B1%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%826.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...