Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Καζαμεύς 2015: Είμεθα ροζέ, είμεθα τσανδιΖμένοι, είμεθα κουλτουρέ, είμεθα άπλυτοι και ερχόμεθα.«Έρχονται οι κομμουνισταί! Έρχεται ο Τσίπρας με την οίηση της εξουσίας! Έρχονται οι άπλυτοι ροζέ από το βυσσινόκηπο! Θα μας πάρουν τα σπίτια! Τις καταθέσεις! Τα σπιτάκια! Θα βάλουν εφ’ άπαξ περιουσιακό φόρο! Όλοι ενωμένοι! Η μεγάλη παράταξη του 40 – 41 – 42 – 43 – 44 - 45%!!! Αχ γλυκιά μου Καραμανλάρα, μεγάλη τυροπιτώνα και μεγάλη πλεηστεησιονώνα που είσαι; Μπουάαααα!!!»

Έτσι ωρύονταν πάλι σήμερα το πρωί ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς από το συγκρότημα του Real, που όχι, δεν έχει κλέψει ονομασία και χρώματα από το καναδικό ιντερνετικό κανάλι Real news. (Μπορείτε να το βρείτε στο You Tube).

Βέβαια αυτό που παραλείπει επιμελώς να αναφέρει ο Γιώργαρος, που όταν έβγαζε τη «Χώρα» των 1000 - 5000 φύλλων πανελλαδικά έπαιρνε περισσότερη κρατική διαφήμιση από κάτι ναυαρχίδες σαν την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ή το Βήμα, είναι τα εξής:

1) Πανευρωπαϊκά πλέον οι καταθέτες λογίζονται σαν «επενδυτές» (Άααααχχχα καλό ε; ) και με την πρώτη στραβή μπορεί να σκάσει κούρεμα καταθέσεων (bail in) όπως έγινε στο χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγος.
2) O Σώημπλες και τα συμφέροντα που τον έχουν μπροστινό, λιγουρεύονται «εφ άπαξ περιουσιακό φόρο» στα πάντα όλα που έχει κανείς, για να κάνουν τουλάχιστον μια γερή μπάζα, αφού είναι προφανές ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της ούτε σε 5 δις χρόνια, όταν ο ήλιος γίνει ερυθρός γίγας και καταπιεί τη γη. Αυτό θα γίνει απαιτητό ακόμα και αν ο Τσιπρεύς ή ο Σαμαρεύς πάρουν (λέμε τώρα) 55%,

Πάμε λοιπόν σε απ’ ευθείας σύνδεση μέσω skype με την Πουλχερία Ανατόλιεβνα Κρασναγιαπιροσκώφσκαγια, γραμματέα του +Γέροντα+ Πούτιν για να λάβουμε γνώση των προφητειών:

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡ ΓΕΝΑΡΗΣ

Εκλογές! Σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί, πιτυρίδα, ποδάγρα και δυσπεψία κυριαρχούν μέχρι την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.
«Πόσο δίκιο είχαν όλοι αυτοί που έλεγαν από τηλοψίας ότι οι εκλογές είναι η καταστροφή της δημοκρατίας και ακόμα περισσότερο της νέας δημοκρατίας που είναι βελτιωμένη με μπλε και πράσινους κόκκους και παλλόμενο κέρσορα μετά το «-ΤΙΑ» », απεφάνθη η καλοστεκούμενη κυρία Βησιγοτθία από τη Βαρυμπόμπη που το ’12 είχε ψηφίσει Καμμένο με λύσσα, αλλά τώρα θα το έριχνε στο Σαμαρά, γιατί αν μη τι άλλο την πιτυρίδα δεν την άντεχε.

Νικητής ο ροζέ Τσίπρας με 36% και αυτοδύναμος. Σαμαρεύς 18%, ΧΑ 5%, ΚΚΕ 4,5%, Γιωργάκης 4%, Ποτάμι 3,6%, ΠσεκαΖμένοι 3,5%, Μπαλτάκος 3,1%, Κυρ – Φωτής 3% χάρη στη κίνηση – ματ να βάλει τη λέξη «Πράσινη» στη Ρημάδ, Ανταρσύα 3%, ΕΠΑΜ 3%, Μπένυ 2,99%, ΟΑΚΚΕ 2,98% Μ-Λ ΚΚΕ (μ-λ) 1,1% Καρατζαφιόζης 0,99%, τα ρέστα πακοτίνια. Ο σχηματισμός κυβέρνησης αναβάλλεται για το Φλεβάρη για να μπορέσουν να χωνέψουν οι πεινασμένοι αναρχοάπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ τη νίκη. Ο +Γέροντας+ Πούτιν χαιρετίζει τη νέα εποχή στις Ελληνορωσικές σχέσεις. Ο Ομπάμα ακόμα παίζει γκολφ στη Χαβάη.

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα. «Θα φτύσουμε το γάλα που βυζάξαμε! Άποροι σταματήστε να τα βάζετε με εμάς τους εύπορους!».

ΡΟΖ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ

Ο Σύριζας αν και αυτοδύναμος νιώθει ανασφάλειες και ζητά συναίνεση που τη βρίσκει στους Ανεξέλ και τον Πάνο Καμμένο, στον οποίο δίνει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Υπουργός πολιτισμού ο Παύλος Χαϊκάλης, ενώ ο Μηλιός συνεχίζει την παράδοση των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών οικονομίας. Με το που ανακοινώνεται η ανάληψη του υπουργείου από τον Μηλιό, μέγα κραχ στην παγκόσμια χρηματαγορά, με πτώση που αγγίζει κατά μέσο όρο το 59,54%. Ο Σώυμπλε πνίγεται στο άκουσμα των ειδήσεων τρώγοντας ένα αλατισμένο πρέτσελ. Αντικαταστάτης του ο καλοστεκούμενος φιλέλλην συλλέκτης «έργων τέχνης» βαρόνος φον Μπράτβουρστντορφερ, μία επιλογή της Μέρκελ στην προσπάθειά της να εξευμενίσει τον Μηλιό με τα μεγάλα υπνωτιστικά μάτια.

Έκτακτες συσκέψεις στο πεντάγωνο των ΗΠΑ.
«Τι θα κάνουμε με αυτούς τους καταραμένους Συριζέλληνες;» Ρωτά ο Ομπάμας.
«Να τους ψεκάσουμε! Ολόκληρα σμήνη ψεκαστικών έχουμε, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι τους ψεκάζουμε, εκτός βέβαια από τον γίγαντα της δημοσιογραφίας τον Αλέξη τον Τζώνη και τον αντιπρόσωπό του στην Ελλάδα τον Λιακόπουλο!»
«Ο κύβος ερίφθη» είπε ο κομάνδερ ιν τσιφ, ως άλλος Οδόακρος πριν την πτώση της Ρωμαϊκης Αυτοκρατορίας στους Γότθους.

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα. «Να! Μας ψεκάζουν! Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στο ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ! Εμπρός Συνέλληνες Θεόν ας φοβηθώμεν και εις τους αφθέντες μας Καγγέλα και Ομπάμαν ας υποταχθώμεν»,

ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΜΑΡΤΗΣ

Από τη Σούδα απογειώνονται καθημερινά δεκάδες AWACS που έχουν μετατραπεί σε ψεκαστικά και κυριολεκτικά έχουν καταψεκάσει τους κατοίκους των Ελληνικών πόλεων. Όμως καθ’ ότι οι ψεκαζόμενες ουσίες είναι διαφανείς, το μόνο που φαίνεται στους ελληνικούς ουρανούς είναι τα συμπυκνώματα από τα αεροπλάνα που πλέον φέρνουν εκατοντάδες εκατομμύρια Ινδούς τουρίστες, που εκμεταλλεύονται το γεγονός της κατάρρευσης των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων, συνέπεια του γεγονότος ότι η συνεχιζόμενη υπερπαραγωγή πετρελαίου από τη Σαουδική Αραβία (κατ εντολή της NSA) έχει ρίξει την τιμή στα $ 9,99 το βαρέλι. Η Ρωσική οικονομία στα πρόθυρα κατάρρευσης, η Βενεζουέλα πουλήθηκε στο καρτέλ της κόκας από το Μεντεγίν της Κολομβίας, η Νιγηρία έγινε Ισλαμική δημοκρατία και η Νορβηγία επέστρεψε πικρά μετανιωμένη στας αγκάλας του βασιλέως της Σουηδίας.

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα. «Μαύρισε το μάτι μας! Βρώμισε ο τόπος Ινδικά μπαχαρικά! Μόνο με μία χωριάτικη και ένα μπουτάκι κοτόπουλο τη βγάζουν 6 άτομα! Οι τσίπηδες!»,

ΚΣΑΝΦΟΣ ΚΑΥΛΙΑΡΗΣ ΑΠΡΙΛΗΣ

Οι Αμερικανοί μας ψεκάζουν λυσσασμένα αλλά ο Μηλιός στη θέση του. Μα με τι μας ψεκάζουν επιτέλους; Τελικά αποδεικνύεται μέσω wiki leaks ότι μας ψεκάζουν με βιάγκρα και κοκτέηλ αφροδισιακών, κατόπιν σαμποτάζ που έκανε ένας καταπιεσμένος κρυφοπαρενδυτικός σμηνίας. Όλη η Ελλάδα μία απέραντη παρτούζα και ακόμα και η κομμένη πούτσα του Μπουμπούκου που είχε κόψει φέτες στον περσινό καζαμία, ξαναφυτρώνει. Χαράν μεγάλην έλαβε ο Μπουμπούκος που μετά το καταστροφικό εκλογικό αποτέλεσμα που άφησε έξω από τη βουλή το Μπουμπούκο, το Βοθρίδη, το Φαήλο, τον Πλεύρη και τ’ άλλα τα παιδιά, είχε πέσει σε κατάθλιψη. Βουίζουν ξανά τα μπαζοκάναλα από τις τσιρίδες του εθνικού μας γκάου – μπίου.

Η πτώση της τιμής του πετρελαίου συνεχίζεται, φτάνει τα $4,99 το βαρέλι. Η NSA καλεί τους Σαουδάραβες να σταματήσουν, αλλά αυτοί αποκρίνονται «Αλλάχου Άκμπαρ!» και συνεχίζουν.

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα. «Κυρίεεες μου! Κυρίεεεες μου! Ο Γιώωωργης! Σπέσιαλ!» αποφαίνεται ως άλλος ράδιο Μπλάκμαν.

ΛΕΥΚΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΑΗΣ

Η κατάσταση στη Ρωσία έχει φτάσει στο ταμ τιριρί με την κατάρρευση της Ρωσικής οικονομίας Ποτέμκιν και ξεκινά χρωματιστή επανάσταση τύπου πράσινη επανάσταση στο Ιράν, ή πορτοκαλί στην Ουκρανία. Στη Ρωσία η χρηματοδοτούμενη από την CIA εξέγερση είναι λευκή και τσαρική. Μέρες της δεκαετίας του 1920 ζει η Ρωσία με τον πόλεμο μεταξύ των ερυθρών μπολσεβίκων και των λευκών τσαρικών. Όλη η υφήλιος κρατά την ανάσα της μη βρεθεί κανένας κρυφοπαρενδυτικός σμηνίας και βουτήξει τη βαλίτσα από τον Πούτιν και στείλει μπαξίς στο Σικάγο π.χ. καμιά πυρηνική κεφαλή και έχουμε άλλα. Στην Ελλάδα της μεγάλης παρτούζας Μπόλυγουντ δεν δουλεύει τίποτα, αλλά παρ’ όλα αυτά οι δανειστές μας κάθονται σούζα. Ο Hellas Sat μεταδίδει πανευρωπαϊκά την φάτσα του Μηλιού με τα υπνωτιστικά μάτια.

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα. «ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜ!!!» κάνει βλέποντας τη φάτσα του Μηλιού στο ZDF.

ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΗΣ ΙΟΥΝΗΣ

Η ΑΕΚ ανεβαίνει στην Α’ Εθνική, ο ΜΠΑΟΚ με τη βοήθεια της Μπαναγιάς κατακτά το πρωτάθλημα. Σχετικό άγαλμα της Μπαναγιάς ανεγείρεται έξω από την Τούμπα, δίπλα από το άγαλμα του Κούδα, χοροπηδούντος του μητροπολίτου Άνθιμου. Ο Μαρινάκης τσαντισμένος αποκεφαλίζει τον Δήμαρχο Πειραιώς και πραξικοπηματικά αναλαμβάνει δήμαρχος από την τσαντίλα. Αδελφοποιεί τον Πειραιά με το Παλέρμο που έχει ποδοσφαιρική ομάδα με ροζ φανέλες και αλλάζει τις ερυθρόλευκες εμφανίσεις του ΟΣΦΠ με ροζ για να δείξει υποταγή στον de facto πρωθυπουργό Μηλιό. Στο μεταξύ οι Κινέζοι της Κόσκο μέσα στη γενικότερη παρτουζοαδράνεια έχουν οικειοποιηθεί τον ΟΛΠ όλα τα λιμάνια της Ελλάδος, τον ΟΣΕ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, τη ΔΕΗ, τη Νόβα, τον ΟΤΕ TV, τα Έβερστ, τα Γκούντυς, τις 4 χρεοκοπημένες συστημικές τράπεζες και την Deutsche Telekom.

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα. «Μεγάλη η +Χάριc+ Τηc. Νιχάο Σι Λα, νιχάο Παν Γιό».

ΓΑΠΙΚΟΣ ΙΟΥΛΗΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας προβληματισμένος από την επισκίασή του από τον Μηλιό που πλέον κρατάει την διαλυμένη παγκόσμια οικονομία από τα ούμπαλα, προσεγγίζει τον ΓΑΠ ζητώντας του να τον μάθει σαρδάμ και Ανδρεϊσμούς ώστε να αποκτήσει καλύτερο γκελ στον κοσμάκη που παρτουζώνεται ανηλεώς με σκούρους αλλοδαπούς τουρίστες. Σε αντάλλαγμα ο ΓΑΠ ζητά το υπουργείο εξωτερικών το οποίο ο Αλέξης μέσα στην απελπισία του το παραχωρεί.
Ο ΓΑΠ δηλώνει: «Θα ακολουθήσω εξωτερική πολιτική στα χνάρια του Ελευθέριου Βενιζέλου!».
Τον Αλέξη τον ζώνουν τα φίδια και δικαίως, αφού ο ΓΑΠ σε συνεργασία με τον στρατόκαυλο Καμμένο, στέλνει 7 μηχανοκίνητες ταξιαρχίες στην… Ουκρανία, για να βοηθήσει τους Λευκούς που πολεμούν τους Ερυθρούς στη… Ρωσία.

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα. «Μετά την εκστρατεία στη Ρωσία, αναμένω τη Μικρασιατρική καταστροφή. Η ιστορία ματαξαναεπαναλαμβάνεται ξανά ως φάρσα».

ΞΑΠΛΑΔΟΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ

Οι Ουκρανοί αιφνιδιάζονται όταν 7 μηχανοκίνητες Ελληνικές ταξιαρχίες με φαντάρους σε συνεχή στύση αποβιβάζονται στην Οδησσό και σοδομίζουν όποιον και όποια βρουν μπροστά τους, δικαιώνοντας τους Δυτικοευρωπαίους που αποκαλούν το πρωκτικό σεξ «Ελληνικό». Όμως ελλείψει Αμερικανικών ψεκασμών, εξαντλούνται μετά από μόλις 2 εβδομάδες σεξ και αιχμαλωτίζονται από Πολωνικά στρατεύματα που έσπευσαν σε βοήθεια του αξιοθρήνητου και σοδομισμένου Ουκρανικού στρατού. Όμως οι Ρωσοφιλόφιλοι αποσχιστές βρήκαν την ευκαιρία και εδραίωσαν την κυριαρχία τους στο 50% του τέως Ουκρανικού εδάφους όπου πλέον κυματίζει η μαύρη – μπλε – κόκκινη σημαία τους.

Ο ΓΑΠ από την στεναχώρια του ακρωτηριάζει το δεξί του χέρι όταν προσπάθησε να αλλάξει την αλυσίδα σε ένα ηλεκτρικό πριόνι Husqvarna εν λειτουργία και πεθαίνει από ακατάσχετη αιμορραγία. Σε μία κίνηση – ματ ο Αλέξης ορίζει υπουργό εξωτερικών τον εξωκοινοβουλευτικό Κωστάκη Καραμανλή.

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα. «Μεγάλη η +Χάριc+ Του! Μεγάλη η +Χάριc+ Του! Μεγάλη η +Χάριc+ Του!».

ΜΑΥΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Η διεθνής τιμή του πετρελαίου έχει πέσει στο $ 1,78 και η θερμοκρασία της γης έχει ανέβει κατά 4 βαθμούς από την υπερβολική εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου, όταν εξαντλούνται τα πετρελαϊκά αποθέματα της Αραβικής χερσονήσου. Η απότομη μείωση της προσφοράς σε έναν κόσμο που ξαφνικά απέκτησε συνήθειες αμερικανών της δεκαετίας του ’50 δημιουργεί νέο κραχ στους ναούς του τζόγου, αλλιώς χρηματιστήρια.
«Αν η κούρσα δεν είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8λιτρη δε λέει ναούμε» (Κινέζικη έκφραση του συρμού).
Οι τρελαμένου Ουχαμπιστές Ισλαμιστές αναλαμβάνουν την εξουσία στην Σαουδική Αραβία και εύκολα καταλαμβάνουν όλα τα υπόλοιπα αραβικά εμιράτα και ενώνονται με το ISIS, σχηματίζοντας ένα χαλιφάτο αξιοπρεπούς εκτάσεως.
Οι ΗΠΑ κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο και σκέφτονται να αναστήσουν το fracking και τα Canadian tarsands για την παραγωγή πετρελαίου για τις νέες 12λιτρες Κάντιλακ.
ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος: «Ήρθε η ώρα των Ελληνικών υδατανθράκων!»
ΥΠΕΞ Κώστας Καραμανλής: «Τι; Έχουμε μακαρόνια με κιμά σήμερα;»

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα. «Το παστίτσιο ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνικό!».

ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΧΤΩΒΡΗΣ

Με την άνοδο της τιμής του πετρελαίου οι «κόκκινοι» του Πούτιν συνέρχονται και συντρίβουν τους λευκούς. Κατόπιν δέχονται στη Ρωσική ομοσπονδία την Ανατολική Ουκρανία. Προς μεγάλη έκπληξη του Τσίπρα, ο Πούτιν ανεγείρει άγαλμα του ΓΑΠ ύψους 30 μέτρων, του «Ελευθερωτή της Ουκρανίας». Ο Αλέξης παθαίνει εγκεφαλικό από τη ζήλεια του και μέχρι να συνέλθει, ο υπουργός οικονομικών Μηλιός αναλαμβάνει και την πρωθυπουργία.

Το ISIS κάνει τσαμπουκάδες στο Ιράν, αλλά αυτό με τη βοήθεια των Κινέζων τους κατατροπώνει και προσαρτά το σύνολο της επικράτειάς του. Με φωτιά, τσεκούρι και γιαταγάνι το Σιητικό Ισλάμ επιβάλλεται στους υποταγμένους Σουνιτικούς πληθυσμούς.

Ο Ομπάμα στα αρχίδια του, διότι έχει διατάξει εισβολή στον Καναδά για την απόκτηση των Tarsands. Ο Καναδάς συνθηκολογεί σε 7 ώρες. Το Κεμπέκ παραχωρείται στη Γαλλία σαν ένδειξη καλής θέλησης στον Φρανσουά Ολάντ. «Τώρα είμαστε πάτσι για το άγαλμα της Ελευθερίας» δηλώνει ο Ομπάμα.

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα. «Ζε σουί Κεμπεκουά, μπορντέλ!!!».

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ

Στη πορεία του πολυτεχνείου 1.500.000 γκαυλωμένοι αυτόχθονες ιθαγενείς Έλληνες και Ινδοί τουρίστες μαζεύονται έξω από την Αμερικανική πρεσβεία κραδαίνοντας ροζ σημαίες άδοντας «Ουου!!! Καλέ κορίτσια!!! Να έρθουμε να σας πειράξουμε;;;» Πανικόβλητος ο Αμερικανός πρέσβης καλεί τον Ομπάμα ζητώντας του να σταματήσει ο ψεκασμός κοκτέηλ βιάγκρα και αφροδισιακών στην Ελλάδα. Προς μεγάλη έκπληξη της Ιστορίας, που παρακολουθούσε τα γεγονότα από το ντουλάπι που την είχε κλείσει το 1981 ο Ανδρέας, οι ψεκασμοί σταμάτησαν εκείνη τη στιγμή. Οι στύσεις έπεσαν ακαριαία όπως και οι σεξουαλικές ορμές, αφού ο πολύμηνος ψεκασμός είχε αυξήσει τις ανοχές των οργανισμών των ιθαγενών και τουριστών στα εν λόγω σκευάσματα. Όλη η Ελλάδα έπεσε τάβλα για να ξαναξυπνήσει τον Δεκέμβρη, στο περίφημο «Δεκεμβριανό Χανγκόβερ».

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα. «Στα φέρνω! Στα φέρνω! Στα… χρρρρρ… ζζζζζ…»

ΝΟΜΠΕΛΟΦΟΡΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΜΕ ΧΑΝΓΚΟΒΕΡ

H 3η Δεκεμβρίου 2015 θα μείνει στην ιστορία της Ελλάδος (αυτή που κλείδωσε στο ντουλάπι ο Αντρέας το 1981!) σαν το «Δεκεμβριανό Χανγκόβερ». Έλληνες και εκατοντάδες εκατομμύρια τουρίστες (κυρίως Ινδοί) ξύπνησαν ξεψωλιαμένοι, ξεμουνιασμένοι, ξεκωλιασμένοι, ενώ είχαμε πάρα, μα πάρα πολλές εγκυμοσύνες ιδιαίτερα από μικτές συνευρέσεις. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, δεδομένου ότι τα παιδιά από τις μικτές συνευρέσεις θα αποκτούσαν την Ελληνική υπηκοότητα, ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2016 θα πρέπει να είναι γύρω στα 44.543.123, πράγμα που θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των Ευρωβουλευτών μας.
Το μέλλον διαγράφεται λαμπρόν.

Ενώ τα μεγάλα γραφεία στοιχημάτων βγάζουν αποδόσεις για το σε πόσους μήνες θα συνέλθει από το εγκεφαλικό ο Αλέξης, στη Στοκχόλμη ο Βασιλεύς Σουηδίας και Νορβηγίας Κάρολος Γουσταύος ο ΙΣΤ’ απονέμει τα Νόμπελ!

Νόμπελ Μαθηματικών: Γιάννης Μηλιός.
Νόμπελ Φυσικής: Κρυφοπαρενδυτικός σμηνίας USAF (άνευ λοιπών στοιχείων)
Νόμπελ Χημείας; Πάνος Καμμένος.
Νόμπελ Οικονομικών: Γιάννης Μηλιός.
Νόμπελ Ιατρικής: Κρυφοπαρενδυτικός σμηνίας USAF (άνευ λοιπών στοιχείων).
Νόμπελ Λογοτεχνίας: Γιώργος Τράγκας.

Στο μεταξύ η διαστημοσυσκευή New Horizons που αναμένεται να φτάσει στον Πλούτωνα το 2016, εντόπισε ένα μεγάλο παγωμένο αντικείμενο σχετικά κοντά στον δορυφόρο του Πλούτωνα, τον Χάροντα…

«Έρχονται τα άπλυτα ροζέ Krogan παρέα με τους ροζέ Reapers από το νεφέλωμα το βυσσινόκηπου!» Απεφάνθη ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γεώργιος Τραγκεύς, που είχε λιώσει την τριλογία του Mass Effect στο πλεηστέησιο, παρέα με την Καραμανλάρα στη Ραφήνα.
«Θα δικαιωθώ… το νιώθω…».

Άντε και του χρόνου! :D

6 σχόλια:

 1. Πεθαίνει ο ΓΑΠ; Πώς θα ζήσουμε τώρα; :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @ Πρόεδρος Α.Π.Ι.

  Αλή, Αλή και τρις Αλή!!! Καλή χρονιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με τόσο βιάγκρα, τα άπλυτα ροζέ Κρόγκαν έπρεπε να τα βλέπει μπλε ακόμα και ο Τράγκας :p

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ Prophet Estarian

   Άστα, έμαθα ότι ο Τράγκας έκατσε τέσσερα χρόνια στο Θιβέτ και έμαθε ειδικές τεχνικές διαλογισμού ώστε να μην τον παραπλανούν οι εχθροί του μπλε. Αφού να φανταστείς πέταγε τους πράσινους κόκκους από το Jet και άφηνε μόνο τους μπλε.

   Διαγραφή
 4. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το'χω διαβάσει 4 φορές.
  Κάθε φορά γελάω το ίδιο, κυρίως για να ξεχάσω τις φοβίες μου τι μπορεί να συμβεί στα 150 ευρώ που έχω φυλαγμένα στην άκρη για περίπτωση κάποιας μεγάλης και πολυδάπανης ανάγκης.

  Πάντως μη νομίζεις ότι δεν έπιασα το υφέρπον (ναι, και υπό και έρπον) μίσος σου για το ιστορικό pasok που τεχνηέντως αφήνεις εκτός Κυνοβουλίου. Ανθέλληνα. Αισχρέ. Αδόνειδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ Hades

   Ρε η μεγάλη φάση θα είναι να είναι μέσα ο ΓΑΠΑρος και έξω ο Μπένυ. Για πίτσες και μπύρες στον καναπέ λέμε.

   Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...