Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Αεροπειρατείες, πυρκαγιές και εκλογές (μα είναι πράγματα αυτά;)

Τελικώς αγαπητή αναγνώστρια προς μεγάλη απογοήτευσιν, τόσο ιδική μου όσο και ιδική σας φαντάζομαι, το ταξίδι μετά της φρεσκοϊσλαμίστριας καμικάζι Θεοκλητιάννής εις Λας Βέγκας δεν επραγματοποιήθη λόγω ανωτέρας βίας.

Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να ανακαλύψουμε με τον πλέον επώδυνο τρόπο ότι δεν πιάνεις γκόμενα ισλαμίστρια καμικάζι μέσα από ισλαμικό τσάτ εάν είσαι στα σύγκαλά σου δηλαδής.

Κατά το 5ο σκέλος του δρομολογίου - ξεκάρφωμα (για τον φόβο της ισλαμοφοβικής CIA) με 10 διαφορετικές αεροπορικές εταιρίες (Ελ. Βενιζέλος – Κοπεγχάγη – Δουβλίνο – Μασσαλία – Βαλέτα – Τύνιδα – Ραμπάτ – Ρέικιαβικ – Μόντρεαλ – Οκλαχόμα Σίτυ – Λας Βέγκας) η Θεοκλητιαννή αποφάσισε να ανατιναχθεί μαζί με το αεροπλάνο της Air Malta γιατί η κουφάλα η αεροσυνοδός διανοήθηκε να της προσφέρει χοιρινούς κιοφτέδες.

Βέβαια ο πάντα γάτος Πολσεμάννος χειριζόμενος με μαεστρία το αλεξίπτωτον κατόρθωσε να φτάσει στην μαγευτική Λευκάδα και συγκεκριμένα στην παραλία «Κάθισμα» όπως φαίνεται στην φωτογραφία:


Η νήσος ήτο καταπράσινη και περιέργως μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει καεί ούτε μισή κουκουνάρα.


Πάντως θεωρώ ότι αυτό το γεγονός μάλλον τυχαίο ήταν και δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με την πινακίδα που φαίνεται παρακάτω:


Στον δρόμο της επιστροφής πέρασα και από την γέφυρα Ρίου Αντιρίου, μια υπερσύγχρονη κατασκευή που συνδέει δύο καρόδρομους, την Κορίνθου - Πατρών και την Αντιρίου – Τιράνων. Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτεται εις επισκέπτης της μεγάλης Εψιλονιακής πατρίδας μας όταν βλέπει σε δρόμους με μιάμιση ή μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση χωρίς διαχωριστικό στηθαίο κάτι συμπαθέστατες πράσινες πινακιδούλες τύπου Ε- 45 ή Ε - 65 ή Ε - 6783 (Ευρωπαϊκός αυτοκινητόδρομος Ε-τάδε δλδ). Μάλλον θα θεωρεί ότι του κάνουμε πλάκα, όπως επίσης όταν του ζητάμε διόδια για τον δρόμο Κορίνθου – Πατρών.


Βέβαια υπάρχουν κάποιοι κακοηθέστατοι που δηλώνουν :
«Γιατί να φτιάξουμε την Αντιρίου – Ιωαννίνων (Τιράνων) ναούμε; Για να την χρησιμοποιούν τα Αλβανά; Εμείς οι Ελ-ληνες είμαστε πιλότοι και δεν χρειαζόμαστε αυτοκινητόδρομους για να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας! Ας πληρώσουν τριπλές εισφορές στο ΙΚΑ για να την φτιάξουμε». Πάντως θεωρώ ότι τέτοιες δηλώσεις δεν συνάδουν με το υψηλό φρόνημα του λαουντζίκου μας.

Παρ’ όλα αυτά εγώ είμαι αισιόδοξος ότι κάτι θα γίνει στο τέλος και η ΠΑΘΕ τουλάχιστον θα γίνει σε όλο το μήκος της σαν την Αθηνών –Κορίνθου, εκλογές στα αποκαΐδια γαρ. Οι πάντα ικανοί πολιτικοί μας θα βάλουν μπροστά λαμπερά ονόματα όπως Φωτεινή Λαμπροπούλου του Φώτη και της Λαμπρινής, ή μεγάλα όπως Θεόκλητος –Σιγισμούνδος Καραπαπαχατζηπιρτσαπηδουλαηδοπουλιδάκης, για να βγάλουν την περήφανη χώρα μας από το τέλμα που έχει πέσει και να την οδηγήσουν στην Βαλχάαλα, εκεί που έχουν αποδημήσει όλα τα δέντρα που κάηκαν στις φετινές πυρκαγιές.

Ο ΕΛ-ληνικός λαός μάλιστα έχει αλάνθαστο κριτήριο όπως και η σεβαστή υπερβόρεια μήτηρ ημών που γενικά έχει σαν αρχή να ψηφίζει «ωραίους άνδρες».
Π.χ. στην Σουηδία ψηφίζει τον φιλελέυθερο Lars Leijonborg, ενώ στην ΕΛ-λάδα σκοπεύει να ψηφίσει Γιώργο Καρατζαφέρη διότι εκτός από ωραίος άνδρας έχει υποσχεθεί ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη τόσο στους υπερβόρειους όσο και στους από άλλα σημείο του ορίζοντος προερχόμενους συμπολίτες μας. (Τους γκόμενους τους βλέπετε παρακάτω).


Πάντως πραγματικά αναρωτιέμαι πώς βγήκα εγώ τόσο ωραίος άνδρας και μάλιστα ορίτζιναλ ΕΛ όπως φαίνεται στον έλεγχο τεσσάρων σημείων παρακάτω, όταν η μήτηρ ημών έχει τόσο χάλια γούστο στους άντρες.


Περισσότερα κουλά για καθαρές συκωταριές και άλλα τέτοια ρατσιστικά από την υπερβόρεια Σκάντια θα προκύψουν σε επόμενο πόστ με τίτλο «Δολιχοκέφαλοι εναντίον βραχυκέφαλων. Η κατάρα του κρανιόμετρου».

Μέχρι τότε μην λησμονείτε: Ψηφίζουμε δαγκωτό Δόκτορα Φλάντζα και Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ.! Καλό βόλι.

12 σχόλια:

  1. Καλά, υποψήφιος με τον Δρ.Φλάντζα, μέλλων υπουργός και κάνεις πτώσεις με αλεξίπτωτο;

    Τσ,τσ,τσ!

    Η επανάσταση σε χρειάζεται και ο λαός σε θέλει!

    Σε ποια περιφέρεια θα κατέβεις;

    Μάλλον στην μονοεδρική του Örnsköldsvik, va?

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. WELCOME BACK ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!-)

    Ως ΤΥΠΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΥ
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΣΜΕΝΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΤ
    (ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσύ ήσουν επάνω σ' εκείνο το πράγμα στον αέρα (φώτο) που κατουρούσες όλους τους από κάτω στην παραλία; άμα σε πιάααασω ;-pppp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ doctor

    Xμμ.... μάλλον θα κατέβω στην Surströömmingshult!

    Βέβαια örn=αετός και φαίνεται αρκετά ελκυστικόν και υψιπετές!
    Αλλά προσέξτε! Δεν παρατηρείτε μία σημαντική ομοιότητα ανάμεσα στις λέξεις örn κα όρνιο;

    +Συμπτωματικόν+?

    Δεν δικαιώνεται ο +Προφήτης+?

    @ ATHENA

    Ευχαριστώ δια την υποδοχήν αξιολάτρευτη και αξιαγάπητη δολιχοκέφαλη Αθηνά.

    Παρ' όλα αυτά έχω την εντύπωσιν ότι είσθε φαν της παστής σαρδέλας και ουχί της σκορδαλιάς, πράγμα που σας υποβιβάζει από την κατηγορία Α της φυλετικής καθαρότητος στην Α2. Για να επανέλθετε στην Α, πρέπει να το ρίξετε στην ωφέλιμην σκορδαλιάν!

    @ keimgreek

    Μα αγαπητέ, πάνω μου να τα κάνω;;; Για όνομα….

    ΕΛ-ληνες +κατουρείτε+ ελεύθερα ίνα μην πάθει ζημιά ο +προστάτης+ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ' αρχήν καλωσόρισες πίσω στη μπλογκόσφαιρα.

    Που λες φίλε Πολσεμάννεν από τον Ιούλη και μετά έτρεχα με διάφορα, οπότε άφησα το μπλογκ στα άξια χέρια του Σαμμάνου (και όπως περίμενα μου το 'κανε τελείως μιούζικαλ). Ήθελα όμως και να σκεφτώ λίγο τι γράφω και πώς το γράφω, κάτι σαν αναστοχασμός και ανασυγκρότηση.

    Που λες λοιπόν μέσα στα άλλα που σκεφτόμουνα, μου ήρθε ότι η μπλογκόσφαιρα έχει μερικές πολύ καλές σατιρικές φωνές (τον αδικοχαμένο Φανέλ, το Φλάτζα, εσένα καλή ώρα κ.α.) οι οποίες όμως θα μπορούσαν να μιλούν και για πιο παραδοσιακά πολιτικά θέματα. Οκέι κι εγώ μαζί σας για το Λιακόπουλο και τον Καρατζαφέρη, αλλά το ακροατήριο μας περίπου τα ίδια με μας σκέφτεται κι αν είχε καμιά αμφιβολία, τα έχουμε πει τόσες φορές που ή θα 'παψε να 'ρχεται ή θα άλλαξε γνώμη.

    Θα μου άρεσε δηλαδή να διαβάσω τη γνώμη σου για το περιβάλλον, τις νέες τεχνολογίες, την εκπαίδευση ή ό,τι άλλο σε ενδιαφέρει. Ξέρω ότι θα το κάνεις χωρίς σοβαροφάνεια και ότι θα ανοίξεις καλή κουβέντα, για αυτό και το βάζω σαν ζήτημα.

    Περισσότερο σαν προβληματισμούς σου τα γράφω, παρά σαν συμβουλές. Και πάλι καλωσόρισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Örn=όρνιο!

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

    Σηκωθείτε τώρα από ντιβάνια, καναπέδες, ανάκλινδρα, θρόνους και καρέκλες και παραγγείλτε το.

    Κάτι ακούγεται ότι ο Δρ.Φλάντζας θα σου δώσει το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως.

    Τρέμε Πολύδωρα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους επανήλθατε.. Καλώς μας βρήκατε!

    Πέστε με τα μούτρα τώρα στη δουλειά έχομε προεκλογική περίοδο, ήτοι μεγάλο πάρτυ με ωραίους ευμεγεθείς άνδρες!

    Λυπούμεθα βαθύτατα για το άδοξο τέλος της Θεοκλητιανής. Από ποιά χώρα ήτο; Σουηδική Αραβία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ συν-υπερβόριε και συν-ΕΛ-λελένηνα σας αποστέλω τους θερμούς συναγωνιστικούς χαιρετισμούς μου!

    Το παράρτημα της Σουομολάνδης πότε θα το ανοίξετε με τον Δρ.; περιμένουμε εναγωνίως...

    Τέσπα, την κάνω τώρα γιατί είμαι ιν ε χάρρυ. Πάω να ταΐσω τα γίδια...ε, σόρρυ...τα ελκ και τις αλεπούδες που έχουν κατασκηνώσει στο ξέφωτο απέξω...

    Μετά την συνοδεία του κορυφαίοιυ βουκολικού άσματος του ενδόξου βλογίου σας!

    Vi ses!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.youtube.com/watch?v=we1_hploZQQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ αμμος

    Αγαπητέ αιμοβόρε συγγραφέα, (Λίτσα ο φόβος και ο τρόμος των απανταχού ορθογράφων ανδρών), Θεωρώ τις προτάσεις σας εποικοδομητικές, αλλά άμα δεν ρίχνω και καμιά σπόντα για τον +Προφήτη+ θα σκάσω. Τώρα που έφυγε και ο ΦάνΕΛ από την μέση έχω την εντύπωση ότι έχει ξεσαλώσει τελείως ο άνθρωψ...

    @ doctor
    Θα γίνω Πολύδωρ στην θέσιν του Πολύδωρος, γέα!

    @ Σπάει

    Αχ, οι ευμεγέθεις άνδρες, μας τρώνε όλας τας γόμενας και ξεμένομεν με κάτι Θεοκλητιαννές εκ Σουηδικής Αραβίας...

    @ i döda vinkeln

    Βλέπω από το άβατάρ σας ότι έχετε λιώσει στο διάβασμα...

    Το γεγονός της επανενεργοποιήσεώς σας με συγκλονίζει βαθέως!

    @ Ανώνυμος

    LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΖΗΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑ

    Η καρέκλα σηκώθηκε βαριεστημένη. «Θα πάω έξω»,είπε. Ο καναπές πήγε στο παράθυρο, παραμέρισε την κουρτίνα και: «Βρέχει έξω»,της είπε, «πού θα πάς;» Εκείνη δεν απάντησε. Την έπιασε από το χέρι- «πες μου»,της είπε πάλι δυνατά, «πού θέλεις να πας;» Τον έσπρωξε λέγοντάς του: «με πονάς!».
    Μια βαριά σιωπή έπεσε ανάμεσά τους
    Εκείνος, χλωμός μετά απ’ αυτή τη σκηνή και χολωμένος που ασυγκράτητος δείχτηκε, στάθηκε όρθιος μπροστά στο παράθυρο κοιτάζοντάς την.
    Αυτή, αγέρωχη στην αρχή, ήπια κατόπιν, κλεισμένη μέσα στο άψογο τετράγωνό της, έφτιαξε το φόρεμά της. «Στο είπα-αν δε σ’ αρέσω έτσι να μ’ αφήσεις ήσυχη. Στο κάτω κάτω αυτό είναι το σπίτι μου.»
    Έκατσε νευριασμένη.
    Την ίδια στιγμή δυο άντρες μπήκαν στο δωμάτιο. Ο ένας κάθισε στην καρέκλα βγάζοντας τα χαρτιά του. Ο άλλος βάζοντας τον καναπέ στη θέση του ρώτησε: «μα γιατί αυτός ο καναπές είναι όρθιος;»
    Ύστερα όλα έγιναν με την κανονική τους σειρά.

    Γιώργης Χολιαστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...