Κυριακή, 29 Ιουλίου 2007

Έχω το μαλλί μ' την τρομερή την ράστα! (Διακοπές στην Νεβάδα)

Αγαπητή αναγνώστρια,

Ο ήλιος βαράει πλέον άσχημα στο κεφάλι, το σύνολο της έκτασης της χώρας του φωτός έχει οργωθεί μέσω του εξαγνιστικού πυρός από ιδεολόγους καλλιεργητές βιολογικών μεζονετόδενδρων, ο Δρ Φλάντζας είναι πρωθυπουργός εν αναμουνή και εγώ χρειάζομαι διακοπές και μερικές μεγάλες αλλαγές στην ζωή μου σαν αγωνιστής ΕΥ-λογερ-πεταλωτής-λουκανικοπώλης.

Αποφάσισα να την κάνω πανικόβλητος μαζί με την Θεοκλητιαννή που γνώρισα σε ένα τσατ ρουμ για υποψήφιους ισλαμιστές καμικάζι για ένα παραθαλάσσιο μέρος όπου θα μπορώ ανερυθρίαστα και υπερηφάνως να εκθέτω την τρομερή μου ράστα όπως φαίνεται στην φωτό από κάτω. Το ότι βλέπετε την τρομερή μου ράστα αγαπητή αναγνώστρια, αυτή που τρελαίνει όλας τας γκόμενας το χρωστάτε στον ΕΥ-λόγερ άμμο που μου το ζήτησε φορτικά στα σχόλια εδώ.Θέλησα λοιπόν να βρω ένα μέρος που θα συνδυάζει τα παρακάτω:

1) Ξενοδοχειακές υποδομές υψηλής ποιότητας.
2) Μίαν ρομαντικήν εκκλησιάν δια να υπανδρευθούμεν την ισλαμίστρια καμικάζι Θεοκλητιαννή.
3) Τα χνάρια ενός μεγάλου ανδρός της ΕΛ-λάδος

Το μέρος που τα συνδυάζει αυτά είναι το Λας Βέγκας της Πολιτείας της Νεβάδα στις ΗΠΑ αγαπητή αναγνώστρια. Και αυτό διότι:

Έχει όντως ξενοδοχειακές υποδομές της υψίστης στάθμης. Δεν έχει παραλία, μόνο έρημο, αλλά έχει πολλάς πισίνας με πολλά ντρίνκς.

Έχει πολλές γραφικές εκκλησίες και εκκλησάκια, διατιθέμενες για γαμήλιας τελετάς!

Έχω σταμπάρει μάλιστα μία καλή ορθόδοξη εκκλησία με ιερέα σωσία του Έλβις. Θα μας κάνουν και τα χαρτιά για να υιοθετήσουμε και τέσσερα παιδάκια, ένα Κινεζάκι, μία Κινεζούλα, ένα Μαυράκι και μία Μαυρούλα. Θα τα βαφτίσουμε πακέτο με τον γάμο μας, Κάρολο, Καρολίνα, Κάλλε και Καργιολίνα αντιστοίχως. Δικά μας παιδιά δεν θα κάνουμε διότι η Θεοκλητιαννή δεν θέλει να χαλάσει την σιλουέτα της, ενώ τους ασπρουλιάρηδες τους σιχαίνεται όλους εκτός από εμένα που έχω την τρομερή την ράστα στην κοντή μου ψωλή. (Βλ. φωτό πάνω).

Επίσης λάστ μπατ νοτ ληστ, θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τα χνάρια του μεγάλου ΕΛ-ληνος πολιτικού ανδρός, του Βύρωνος Πολύδωρος που εσπούδασεν εις το UNLV –πανεπιστήμιο του Λας Βέγκας. Βέβαια στην ιστοσελίδα του αναφέρει το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, διότι εάν κάποιος αδαής δει το «Λας Βέγκας» θα τον πάρει στο ψιλό ρωτώντας τον αν σπούδασε ρουλέτα και μπλακ τζακ εκεί πέρα.

Αυτά που λέτε αγαπητή αναγνώστρια και μέχρι να επιστρέψω από το Λας Βέγκας δεν προβλέπω να ποστάρω στο παρόν ΕΥ-λογ. Λογικά το επόμενο πανσοφολογιότατο ποστ θα προσγειωθεί σαν κεραμίδα στην κεφάλα του ανυποψίαστου αναγνωστικού κοινού τέλος Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε, καλές διακοπές!

17 σχόλια:

 1. Της κοντής ψωλής τα ράστα της φταίγανε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αχ αγαπητέ Πολσεμάννεν, με συγκινείτε, πέταξα κι εγώ μια μαλακία, κι εσείς αμέσως τρέξατε να φοτοσοπάρετε και να ικανοποιήσετε την επιθυμία μου (για να μην παρεξηγηθώ, είμαι βέβαιος ότι το σώμα της φωτογραφίας σας ανήκει, απλώς φαίνεται ότι η ράστα αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ). Και πάλι σας ευχαριστώ.

  [Καλές διακοπές, δώστε του να καταλάβει με τη Θεοπίστη (στις προσευχές εννοώ) ή όποια/ον άλλον/η επιλέξεις και τα λέμε ξανά από Σεπτέμβριο!]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. να ξεκουραστείς πολύ, να πας σε καμμένο μέρος μην τρέχεις εν μέσω διακοπών να σβήνεις φωτιές, εκτός εάν εχεις κανα σχέδιο να ανάψεις κι άλλες...

  α και χρόνια καλά γιομάτα από κείνα που επιθυμείς... πότε είναι του αγίου Καρόλου????

  χμ σχώρα μου την ευχή αλλά με έπιασε κάτι σήμερα μετά την θέαση του Βύρωνος να ζητά συγχαρητήρια για την αποτελεσματικότητά του στην πρόληψη και την πυρόσβεση, νιώθω να αγαπώ όλο τον κόσμο που με προστατεύει, νιώθω να θέλω να πάω κι εγώ να βάλω μια φωτιά, να δω και το ρωσικό το αεροσκάφος εν δράσει, εχει και ρωσίδα στο πιλοτήριο έμαθα... δεν ειπαν φυσικά αν ειναι δίμετρη, νιώθω μια χαρά ότι όλα ειναι ασφαλισμένα, δεντρα ζωα σπίτια, θα τα σώσουν οι αποτελεσματικοί κι αυτά, που θα πάει εχει δυο μήνες καλοκαιρι ακόμα δεν έχει??? και θέλω να εύχομαι χρόνια καλά και άλλα γλυκούλικα στους ατάσθαλους ράστας που εκτιμώ βαθύτατα :Ρ:Ρ:Ρ

  πέρνα καλά φίλε μου, (εάν μου επιτρέπεται να σας κατατάσω σε αυτή την σπάνια κατηγορία)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @ emporas

  Nαι, αλλά επειδή είναι ράστα τα μαλλιά, αισθάνεται κοντή, αλλά κουλ.

  @ αμμος

  Αχ, αγαπητέ με τσακώσατε!

  Πρόκειται για αισχρή φωτοσοπιά!

  Η ράστα μου ανήκει, αλλά όχι το κορμί!

  Ευχόμεθα τα αυτά και δι εσάς, και ραντεβού τον Σεπτέμβρην!

  @ paraxeno

  Ευχαριστώ για της ευχές αγαπητή φίλη!

  Ο Κάρολος μεν δεν υπάρχει στο Ελληνικό εορτολόγιο, αλλά σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα σαν όνομα γκλάμουρους και προεδρικόν.
  Ο "Κάρολος" γνωρίζετε ήδη πότε εορτάζει ;-)

  Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ρωσίδα έχει ύψος 2,23 (Να το αφήσω;) και άριστη οπτική οξύτητα. Άρα μπορείτε να πάτε σε μέρος που δεν έχει καεί ακόμα με ασφάλεια. Με το που γίνεται η φάση θα 'ρθει η ρωσίδα μπλουουουουφ! και θα την σβήσει την φωτια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. όνειρό μου να με παντρέψει σωσίας του Έλβις στο Las Vegas...xaxa...καλά να περάσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπον βακάνς σερ αμί (κατά το σερ μπιθί)...
  Ζ'αι τρουβέ και σου αποστέλλω ταχυδρομικώς το ειδικό ραστοσαμ-πού που μ'ζήτησες. Ζε βου πρι όπως καταθέσεις το αντίτιμο στον γνωστό τραπεζικό ακάουντ της Φερστ Νάσιοναλ Μπανκ οβ Μπαρμπέιντος.
  Μπιζού!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΡΑΣΤΑΜΑΝ ΒΑΙΜΠΡΕΙΣΟΝ ΠΟΖΙΤΙΒ!-)

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


  ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ (ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΠΙΣΤΕΩΣ)
  Η ΜΕΤΑ ΤΗΣ 2,23 ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΡΩΤΟ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ elafini

  Αγαπητό Ελαφίνι, πρέπει να ομολογήσετε ότι έχω τρελά γούστα έτσι;

  @ Eva

  Αξιαγάπητη Εύα, με τιμά το γεγονός ότι με θεωρείτε ισάξιο του σερ Μπιθί.

  Εάν μάλιστα λάβομεν και εν ταψίον Μουσακέως αλά Μουρατιντίς, μέχρι και τους Σερζ Μπίτλς κάνουμε ζάφτι εις πακέτον.

  @ ATHENA

  Πολυαγαπημένη μας tree huggin' commie lib'rul', ευχαριστώ δια τας ευχάς σας. Αυτό που εκκρεμεί πλέον είναι να εξερευνήσομεν τον μαγικόν κόσμον της σκορδαλιάς εις το Λας Βέγκας.

  @ keimgreek

  Ο τραγόπαπας σωσίας του Έλβις ζητάει τρελά λεφτά για να πάρουμε φωτογραφίες, αλλά πιστεύω να μπορέσω να πάρω μερικές στην ζούλα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Συναγωνιστή pølsemannen,

  Έχετε τας θερμότερας (λογικό με τέτοια ζέστη) των ευχών μου να σας ακολουθούν στας διακοπάς σας. Είθε να περάσετε τόσο όμορφα και χαριτωμένα όσο γράφετε.

  Προσπαθήστε τα δέοντα όπως διαδώσετε τα θεϊκά ΕΛ γονίδια στις τυχούσες βαρβάρισες που θα συναντήσετε. Έτσι το 2024 οι ΕΛληνες θα είμαστε σιγά σιγά παγκόσμια πλειοψηφία

  Καλές διακοπές!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πότε προλάβατε να φύγετε όλοι γμτ;

  Το Λας Βέγκας είναι καλή επιλογή. Εκεί έμαθε και ο Βύρων να τα παίζει όλα στην τύχη. Αρκεί να μην τα χάσεις όλα και γυρίσεις άρον-άρον πίσω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Καλαί διακοπαί Κάρολεεεε!
  Καλαί βουτιαί και καλήν ξεκούρασιν!

  Άντε να σας κοιτάξει και λίγο ο σιδερένιος Ήλιος με τα κέρατα, να πάρετε και λίγο χρωματάκι (για να το παίξετε και σάμμερ-μπόι).

  Αν δείτε καμιά ομπρέλα ΛΑ.Ο.Σ. στην παραλία (το ακούσαμε κι αυτό), παρακαλείσθε να την αποθανατίσετε αμέσως δια του κινητού σας (ή όπως αλλιώς μπορείτε).

  Σας αναμένομε δριμύτερο εις τας αρχάς του Σεπτεμβρίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Καλή ξεκούραση φίλε.

  Välkommen åter!

  Läkaren

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Α, μόλις γυρίσεις για δες:

  http://salata.wordpress.com/2007/08/06/%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%a3%ce%a4-%ce%94%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba/#comment-289

  Καλό ε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αγαπητέ Υπουργέ Τριών έργων Σαίκς:

  Ητω ενας δύσκολος κε κοπιαστικός αγών.Ολοι μας χρειαζόμεθα διακοπάς.

  Με συχωρήτε φεύγω. Το Τζετ μου απογειώνετω,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Χρόνια πολλά και πολύ υγεία σε σένα και σε όλους όσους αγαπάς και σ’αγαπάνε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @ Zaphod

  Aγαπητέ Ζαφ, οι Ελ είναι ήδη σχετική πλειοψηφία και σύντομα θα είναι και απόλυτος!

  @ exitmusician

  Τουλάχιστον να ήτο και κωλόφαρδος, αλλά αυτός δείχνει πιο γκαντέμης από τον Μητσοτάκη!

  @ SPY

  Ευχαριστώ δια τας ευχάς αγαπητέ συνβιετναμέζε! (¨ολοι με το Βιετνάμ, κανένας με το Λάος ναούμ).

  Δυστυχώς Λαοτιανή ομπρέλα δεν εθεάθη, αλλά ελπίζω να δώ καμία στην δέυτερη εξόρμηση, προεκλογική περίοδος γαρ...

  @ doctor

  Tack, tack käre doctor, καλά μιλάμε ο σαλάτας έγραψε!!!!

  @ Dr.Φλάντζας

  Καλές διακοπές ω, μεγάλε τιμονιέρη!

  @ N.Ago

  Ευχαριστώ για τις ευχές αγαπητέ και το αυτό εύχομαι δι εσάς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...