Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007

Σείριος, Κένταυροι και Ζουρλομανδύες

Αν κοιτάξει κανείς το προφίλ του παρόντος ιστολογίου θα διαπιστώσει με έκπληξιν και θαυμαΖμόν, ότι ο εν λόγω λουκανικοπώλης (pølsemannen = λουκανικοπώλης στα Δανοσουηδικά) επαγγέλλεται πεταλωτής ορθόδοξων το θρήσκευμα Κενταύρων από τον Σείριον.

Ένα αστρικό σύστημα (Όχι πλανήτης ωρέ! Δίδυμος αστήρ είναι. Σείριος Α και Σείριος Βου. Απόστασις 8,57 έτη φωτός από την γη) που αποκαλεί σαν τόπο διαμονής του και που διάφοροι περίεργοι θεωρούν σαν αστρικό σύστημα καταγωγής των ΕΛ-λήνων κατόχων του γονιδίου Αίπσηλων. (Φυσικά οι Γερμανοί Ναζιστές σαν πιο ξενέρωτοι έχουν σαν τόπο καταγωγής τον αστέρα Αλντεμπαράν (Α του Ταύρου 65,1 έτη φωτός από την γη).

Προφανώς οι προαναφερθείσες αρλούμπες είναι εμπνευσμένες από τον
απίστευτο αχταρμά θεωριών συνωμοσίας, θρησκοληψίας και
αρχαιολατρείας(;) που εκπέμπονται από πολλά μικρά κανάλια της
επικράτειας από τον γνωστό τηλεβιβλιοπώλη τον Λιακό με το όνομα.

(Το ερωτηματικό στο αρχαιολατρία το βάζω διότι όποιος θέλει να εντρυφήσει
στην κληρονομιά των Αρχαίων Ελλήνων, πάει και μαθαίνει αρχαία και κάνει
φύλλο και φτερό την αρχαία γραμματεία στο πρωτότυπο. Άντε τώρα).

Φυσικά άλλη πηγή έμπνευσης αποτέλεσε και το μπλογκ του Φάνελ που έκανε χοντρή καζούρα στον Λιακό και στα όσα απίστευτα παρουσίαζε στις εκπομπές του.

Τώρα ο Φάνελ για δικούς του λόγους αποφάσισε να αναστείλει την ανάρτηση νέων κειμένων τε και ιερών +Βιδέων+. Πράγμα θλιβερόν βέβαια διότι καλόν είναι να υπάρχει αντίλογος σε κάθε λόγο, ειδικά όταν ο "λόγος" αποτελείται από όλα αυτά τα απίστευτα που παρουσιάζονται.

Θα σκάσω εδώ αν δεν αναφερθώ στο ΞανΦόν Γκένος (Σλαβική προφορά) που
θα μας δώσει μπαξίς την Πόλη το 2024. Ναι αμέ πως. Μόνο μην την δώσει
στους Σλαβομακεδόνες πακέτο με την Θεσσαλονίκη. Να θυμίσω ότι η
Ματιούσκα Ρασίγια πρώτη και καλύτερη αποκάλεσε την ΦΥΡΟΜ Μακεδονία
νέτα σκέτα;
Αχ σόρρυ για την ορθογραφία. MAKEДOHИJA στα Σλαβομακεδονικά, MAKEДOHЯ στα Ρωσικά.

Για να τιμήσουμε τον Φάνελ για το γέλιο που μας χάρισε δύο χρόνια τώρα και αναμένοντας την επιστροφή του παρουσιάζω υπερηφάνως το βίδεο για τον μαϊμού σκελετό κενταύρου που υπάρχει σε πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. (Περισσότερα εδώ).

Απολαύστε!

6 σχόλια:

  1. Είθε ο Σείριος να τον φέρει πάλι κοντά μας μέχρι το 2024...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φυσικά μην λησμονούμε το ιπτάμενο Τέσλα τεριρέμ φραπόγαλον της Νίκης (The Original!) που θα εμφανιστεί πάνω από την Αγιά Σοφιά, και θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της ΑΕΚ στην φυσική της έδρα!

    Α, ρε ΑΕΚαρα θα παίζεις εντός έδρας στο Κεμάλ Ατατούρκ (Θα μετονομασθεί σε Tsakiris Chips Arena και όχι σε Δημοσθένης Λιακόπουλος, λόγω της κακούργας της εμπορευματοποίησης των πάντων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α-παι-χτο το βιντεάκι! Πολύ καλή δουλειά! Αν εξαιρέσουμε μιά ελαφρά έλλειψη συγχρονισμού ανάμεσα στον ήχο και στην εικόνα του καραμαλιάκα, κατά τ'άλλα, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ. Που το βρήκες; ποιός το'φτιαξε; Τα συγχαρητήριά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χεχε Καλά το βίντεο τα σπάει. Φίλτατε polsemannen τώρα που ο funel σταμάτησε τι θα έλεγες να ήσουν ο διάδοχός του; Πιστεύω πως θα τα κατάφερνες μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Διαγόρας

    Το Ιερόν +Βίδεον+ εσκηνοθετήθη υπό τπυ +Γέροντος + Φάνελου. Το εν λόγω Ιερόν +Βλογ+ βρίθει τέτοιων Ιερών +Βιδέων+.

    http://funel.blogspot.com/

    @ emporas

    Πιθανόν, αλλά στον τομέα των Ιερών +Βιδέων+ υστερούμε κατά τι. Πιστεύω ότι μια ομαδική προσπάθεια από πολλα ΕΥ-λογ θα ητο προτιμότερος. Σαν την Λερναία Ύδρα ένα πράγμα. Κόβεις ένα κεφάλι και φυτρώνουν περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...