Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Στις 16 Σεπτέμβρη, σώστε το Μπουχεσιστάν!

Η συμφορά που έπληξε την τέως Ελλάδα και νυν Μπουχεσιστάν (Ένεκα της πυρπόλησης της Αρχαίας Ολυμπίας) κατέδειξε για τα καλά την ανικανότητα της κυβέρνησης, που το μόνο που κατάφερε να κάνει σωστά είναι η πρόσληψη γαλάζιων τέκνων σαν οικολογόμπατσους (κοινώς αγροφύλακες) και το πλασματικό φούσκωμα του ΑΕΠ κατά 25%, ώστε πλέον να τα "σκάμε" στον κοινοτικό προϋπολογισμό, κανονικά και με τον νόμο. (Το χρήμα φίλε δεν κρύβεται...).

Τα αριστούργημα για γέλια και για κλάματα της υπόθεσης, ήταν φυσικά η προσπάθεια να παρουσιαστεί το απίστευτο ξεφτιλίκι που εκτυλίχθηκε στην Πελοπόννησο και την Εύβοια σαν "ασύμμετρη επίθεση" και ο Κ.Κ. ο Β' σαν G Dubya κατά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. (Ρε παιδιά, πότε θα βρέξει για να σβήσουν επιτέλους οι φωτιές στην Αρκαδία; Αμάν πια).


Καλώς η κακώς (Μάλλον κάκιστα) οι ΕΛ-ληνες είναι μπλεγμένοι στα γρανάζια του δικομματισμού και αυτό όχι για λόγους ιδεολογικούς, αλλά κατά βάση για λόγους ρουσφετολογικούς με σύνθημα "Ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας".

Συνεπώς η επιλογή φύλαρχου ανάμεσα στους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γίνεται με δύο κριτήρια:

1. Ποσότητα και ποιότητα υποσχεθέντων ρουσφετιών.

2. Σκηνική παρουσία.

Ναι αγαπητοί συνμπουχεσιστανιανοί, η σκηνική παρουσία. Συμπτωματικό ότι οι απόγονοι του Σωκράτους λιώνουν σαν παγωτά χωνάκι στον καύσωνα για την Ευρω-Βύζιων και τα διάφορα ρηάλιτυ ταλέντων;

Εδώ θα στεναχωρήσω τον φίλο μου τον Κρόγια λέγοντας ότι η σκηνική παρουσία του Γιωργάκη σε σχέση με αυτή του Κωστάκη είναι επιεικώς άθλια. Και αυτό διότι:

Ο Κωστάκης αμολάει αερολογίες με έντονες χειρονομίες, γκριμάτσες και τσαντισμένο ύφος σαν άρχων του καφενείου. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η πλειονότητα του λαού γουστάρει, ίσως γιατί σε αυτή την συμπεριφορά βλέπει τον εαυτό του.

Αντίθετα ο Γιωργάκης είναι άνθρωπος ήπιων τόνων, πράγμα ανεπίτρεπτο για Έλληνα πολιτικό, αφού εδώ στο Μπουχεσιστάν αν είσαι ήπιων τόνων κινδυνεύεις να σε πουν και ΑΔΕΛΦΗ. Η άρθρωση του σε σχέση με του Κωστάκη είναι 3 σκάλες πιο κάτω, ενώ παρ' όλο που γυμνάζεται αδυνατεί να σταθεί ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ.

Ναι ακριβώς έτσι.

Μία ζωή θα γέρνει λίγο είτε αριστερά είτε δεξιά.

Μία προσεκτική παρατήρηση στον τηλεοπτικό δέκτη θα σας πείσει. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σωματικό πρόβλημα αλλά αυτό οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους και τον κατά βάση ήπιο και υποχωρητικό χαρακτήρα του. Άσε που τον έχουν βάλει τώρα να κάνει και τον τσαντισμένο, που δεν του πάει καθόλου, διότι πώς να το κάνουμε, αν προσπαθείς να παραστήσεις κάτι που δεν είσαι γελοιoποιείσαι.

Ο Γιωργάκης κάνει για πολιτικός στην Σουηδία μια χαρά με το προφίλ του, αλλά όχι για την Ελλαδεζία.(Ίσως τον έχει επηρεάσει το γεγονός ότι έχει ζήσει αρκετά χρόνια εκεί).

Τι να κάμνομεν λοιπόν αφού ο ρουσφετολογικός και αερολογών δικομματισμός δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της πατρίδος μας;

Ο πάντα μεγάλος πατριώτης και κάτοχος του γονιδίου Αίπσηλων® Κάρολος Πολσεμάνογλου, έχει δύο καραγκαγκάν λύσεις:

α. Πρόσληψη αλλοδαπού πρωθυπουργού, κατά το πρότυπο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που στα χέρια του Όθωνος Ρεχαγγέλεως ανεδείχθη πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δεδομένης της ελευθερίας διακίνησης των εργαζομένων εντός της ΕΕ δεν νομίζω να υπάρχει σχετικό κώλυμμα. Δική μου πρόταση θα ήτο ο τέως πρωθυπουργός της Σουηδίας, σοσιαλιστής Göran Persson (1996 - 2006).

Θετικά στοιχεία: Έχει τον σωματότυπο του Άγιου Βασίλη, μιλάει με πατρικό ύφος, λύνει σταυρόλεξα χωρίς την χρήση λεξικού (κατά δήλωση του) και είναι ένας από τους λίγους που τόλμησε να κάνει χαμογελώντας αυτό που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία:


Αρνητικά στοιχεία: Δεν ξέρει Ελληνικά, ούτε από οικονομικά, ανεργίες και τέτοιες αηδίες με αποτέλεσμα να μαυριστεί το 2006.

Βέβαια, αγαπητοί μου συμπατριώτες καταλαβαίνω ότι ένας ξένος πρωθυπουργός μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε λίγο άβολα, οπότε υπάρχει και η παρακάτω λύση που προτείνει ο "Δε μασάμε ρε", για όσους θέλουν να τιμωρήσουν την ανικανότητα της ΝΔ, αλλά και το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης τους την δώνει στα νεύρα:


Εννοείται φυσικά ότι δεν σας προτείνω να ψηφίσετε την χουντοβασιλοφωλιά το Λάος.
Μετά από 33 χρόνια αυτοδύναμων κυβερνήσεων (Πλην κάθαρσης οπερέτας το 1989) ίσως ήρθε ή ώρα για κυβερνήσεις συνεργασίας μς προοπτική 4ετίας.

Άλλωστε η τόσο καλόν ίματζ εν Ελλάδι έχουσα Σουηδία με κυβερνήσεις συνεργασίας πορεύεται εδώ και πολλές δεκαετίες. Τώρα π.χ. συγκυβερνούν 4 κόμματα του κεντρώου - φιλελεύθερου - συντηρητικού χώρου.

ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΛΕΥΚΟ Ή ΑΚΥΡΟ Ή ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ, ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ, ΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ, ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕYΕΤΑΙ.

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.

8 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα γράφεις μόνο που τα μικρά κόμματα λένε ότι δεν θα συνεργαστούν με κανένα!
    Εξαιρείται το ΛΑΟΣ που πιστεύω ότι θα συνεργαζόταν και με το διάβολο φτανει να βρισκόταν στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμμ...

    Ναι, τα μικρά κόμματα είναι μεγάλες κουφαλίτσες και αυτό το λένε προφανώς με το σκεπτικό ότι εάν ανακοινώσουν ότι θα συνεργαστούν με κάποιο από τα μεγάλα κόμματα οι ψηφοφόροι θα πουν:

    "Ρε δεν ψηφίζω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ κατ' ευθείαν, να κάνω και το ρουσφέτι μου;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mε βρίσκεις σύμφωνο κκ μέλος του φλαντζικού κάμπινετ κια θα προσθέσω ότι ο τσαντ papandreas θα έπρεπε να πάρει μαθήματα εμπροσθοκίνησης από τον Goeri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καίριο ποστ. Σωστός ο συναγωνιστής πόλσε! Μήπως αντί να δανειστούμε πρωθυπουργό απ' έξω να τους δώσουμε τους δικούς μας υποψήφιους να γελάσουμε (αυτοί δεν νομίζω να το βρουν κ πολύ αστείο) ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το φλαντζικο καμπινΕτ δεν θα κατεβει στας εκλογας; Πως θα βολευτουμε κι εμεις οι ιδεολογοι; Εεε;

    Παντως με πρωθυπουργο τον Καρατζαφερη
    και υπουργο εξωτερικων το Λιακοπουλο νομιζω οτι θα τιναξουμε την μπανκα στον αερα. Και τα μυαλα στα καγκελα με Αδωνη Γεωργιαδη για υπουργο παιδειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θείο, θείο να ψηφίσω εγώ ΠΑσοκ ενα καλό παιδί που ξέρω από το χωριό μου;

    Παντως για όσοσυς δε γουστάρουν δικομματισμό παντα υπάρχουν ο Λεβέντης και Βεργής. Τούτο να μην το ξεχναμε και πάμε και ψηφίζουμε δήθεν από αντίδραση Εφη Σαρρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ BioLogos

    Δεν είναι τυχαίο αγαπητέ ότι ο Γιοράνιος Περσόνιος αποκαλείτο και "Landsfadern" (Πατήρ του Έθνους) υπό του ευγνώμονος έθνους των Υπερβορείων εν Χριστώ ημών αδελφών.

    @ Zaphod

    Εγώ πιστεύω ότι ο Μίμης Ανδρουλάκης αξίζει μία καριέρα στο εξωτερικό Χαραμίζεται στα ξερά γήπεδα της Ψωροκώσταινας!

    @ void

    Το Φλαντζικόν Κάμπινετ κατεβαίνει στας εκλογάς ινκόγκνιτο, για να διαβρώσει το σύστημα από τα μέσα!

    @ bidibis (aka g.a.n.g)

    Εάν το σύνθημά του είναι ΠΑΣΟΚ, χοιρινή μπριζόλα και δημοκρατία, τότε ναι.

    Την ειρήνη την θεωρώ ανέφικτη και τρε πασέ σε αντίθεση με την χοιρινή μπριζόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλή δουλεία !!! Συγχαρητήρια !!! Αν θες να δεις αστεία βίντεο μπορείς να επισκέπτης http://funniestvideoclips.blogspot.com/ όπου εκεί μπορείς να βρεις συλλογές από επιλεγμένα αστεία βίντεο. Απόλαυσε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...