Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Νέα αρχηγάντζα στο ΠΑΣΟΚ! (Ναι! Μα τον Ήφαιστο τον κούτσαβλο και την Φρέγια την βυζαρού!)

Μετά την ταπεινωτική ήττα που υπέστη το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές την προπερασμένη Κυριακή, - φαντάζομαι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να χάνει ψήφους μετά από μία αποτυχημένη κυβερνητική θητεία του αντίπαλου κόμματος- , έγινε πλέον φανερή η ανεπάρκεια του Γιωργάκη, τουλάχιστον όσο αφορά την ικανότητα ηγεσίας ενός ελληνικού πολιτικού σχηματισμού.

Είναι φανερό πλέον ότι τουλάχιστον το 75% του εκλογικού σώματος αποτελείται από μόνιμους οπαδούς των δύο μεγάλων πολιτικών σχηματισμών, αλλά με όρους ποδοσφαιρικής ομάδας.

Με αυτό εννοώ ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν την ψήφο τους από το κόμμα "τους", (Βλ. την ομαδάρα τους, Ολυμπιακάρα, Παθηναϊκάρα, ΑΕΚαρα, ΜΠΑΟΚάρα, Αρειανάρα κλπ.) είναι να κάνουν παρέλαση οι Τούρκοι στο βλαχοχώρι τους εξ' αιτίας της ομαδάρας τους εεε... σόρρυ της κομματάρας τους.

Επίσης ο ΕΛ-λην ψηφοφόρος επιθυμεί πολιτικό με καλή "Σκηνική παρουσία" και ας λέει αρλούμπες κενές περιεχομένου. Το καλύτερο είναι να μιλά με στόμφο και έντονες χειρονομίες. Το αν αυτά που λέει βγάζουν νόημα δεν έχει σημασία.
"Μιλάμε δεν κατάλαβα Χριστό, αλλά η αρχηγάντζα το κατέχει το θέμα!" ( © Ανέστης Μπαϊλαμπαλάνης).

Ένας ιδανικός μπούσουλας για να γίνετε επιτυχημένος πολιτικός στην Ελλαδεζία υπάρχει εδώ στο Perikallos Project. Μετά προσθέστε μπόλικο στόμφο και έντονες χειρονομίες αλά Κωστάκη και καθαρίσατε!

Συνεπώς, γίνεται φανερό ότι ο μειλίχιος, χαμηλών τόνων και κακός ρήτωρ Γιωργάκης δεν έχει τύχη απέναντι στον φωνακλά Κωστάκη, άσχετα με την ποιότητα των ιδεών του και μάλιστα μετά από δύο ήττες. Η μόνη περίπτωση να κερδίσει ο Γιωργάκης τον Κωστάκη σε επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, θα είναι αν οι Τούρκοι κάνουν παρέλαση στην Καβάλα, ή αν σταματήσουν οι πληρωμές των μισθών του Δημοσίου και των συντάξεων για ένα εξάμηνο, γιατί ο Αλογοσκούφης θα έχει παίξει τον προϋπολογισμό σε μπαρμπουτιέρα της Μπανγκόκ.

Παρ' όλο που ο Γιωργάκης μου είναι συμπαθής, δύσκολα θα νικήσει τον Κωστάκη το 2010 και θεωρώ ότι οι ΠΑΣΟκοι θα πρέπει να σκεφθούν σοβαρά την αλλαγή ηγεσίας.
Ο Βαγγέλας ο Βενιζέλος εξαιρετικός ρήτωρ, με περισσότερα κιλά(Από κάθε άποψη) από τον Κωστάκη, θα τον κάνει αλοιφή με κάτω τα χέρια το 2010, εκτός εάν ο Αλογό καταφέρει να ανεβάσει το κατά κεφαλήν εισόδημα στα 50.000 $, ή αν ξαναπάρουμε την Πόλη με αρχιστράτηγο τον Καρατζαφέρη.

Πλην όμως ειλικρινά, παρ όλο που κάνει συχνές εμφανίσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα δεν έχω ακόμα εισπράξει κάποιο συγκεκριμένο ιδεολογικό στίγμα από αυτόν όπως γράφει και ο συναγωνιστής ΕΥ-λογερ bidibis.

Συνεπώς αφού ούτως η άλλως θα μας κυβερνά κάποιος τύπος με "Έντονη και καλή σκηνική παρουσία", θεωρώ ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δοκιμάσει μία γυναίκα αρχηγό, αφού ακόμα και να χάσει άλλη μία τετραετία, δεν τρέχει και τίποτα... Θα μπορεί να κοπανάει στην ΝΔ
το ότι κυβερνάτε τα τελευταία 12 χρόνια και μπλα, μπλα, μπλά... Μα τον Ήφαιστο τον κούτσαβλο και την Freja την βυζαρού, η Άννα Διαμαντοπούλου αξίζει να δοκιμαστεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Δεδομένου του μεγέθους του μετώπου της μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι διαθέτει ΔΙΟΡΟΦΟ εγκέφαλο και άρα γεμάτο παραγωγικές και πρωτοποριακές ιδέες!

Βέβαια είχε πετάξει παλαιότερα και αυτή την μπούρδα περί υιοθέτησης της Αγγλικής σαν δεύτερης ΕΠΙΣΗΜΗΣ γλώσσας στην Ελλάδα, αλλά θεωρώ ότι κάθε άνθρωψ δικαιούται έναν μεγάλο αυνανισμό στην ζωή του.

Ούτως ή άλλως για μένα που δεν είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ, θα ήταν σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρον να υπάρχει η επιλογή Κωστάκης - Αννούλα από την επιλογή Κωστάκης - Βαγγέλας, τουλάχιστον αναφορικά με τις επιλογές που έχουν να προσφέρουν τα δύο κόμματα "εξουσίας".

Την Επιλογή Κωστάκης - Γιωργάκης την αγνόησα ήδη προτιμώντας τον Νάνο Βαλαωρίτη.

Ναι, μα τον Ήφαιστο τον κούτσαβλο και την Freja* την βυζαρού.

9 σχόλια:

  1. και να μην ξεχνάμε
    η άννα είναι και s
    (μα συγνώμη έχετε δει πως χορεύει τα περιστέρια?)
    και θα κάνει τον λαό μου περήφανο
    :p

    booyakasha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ, γιατί μου έρχεται deja vu και βλέπω τη Διαμαντό σαν τη Σεγκό;
    (Τη Σεγκολέν, καλέ, τη Ρουαγιάλ - αυτή που έχασε από τον Σκατοζύ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...κι υστερα (ο Αλογοσκουφιας) θα επαιζε και (π)ρωσικη πουλετα και θα τον χαναμε σαν αλλον Χριστοφορο Περπατημενο (Christofer Walken)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Άννα δεν είναι s

    Λέει ο Καστανίδης χτες στην "Αξία"

    "Μετά από πολλά χρόνια εξακολουθώ να μη γνωρίζω τι εκφράζει ο κ. Βενιζέλος

    Αν δεν ξέρει αυτός, φαντασου εγώ και όλοι οι άλλοι

    Πάντως παρότι ο Καστανίδης φατσικα είναι Βενιζελοειδές δεν αλληλοπηγαίνονται και η κόντρα τοους κρατάει χρόνια

    Ζήτω η Αννούλα του Βοριά, η οποία δεν είναi s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ trol

    Κοντός ψαλμός Γαυριλούια.
    s όπως superfluous?

    @ penguin_witch

    Καλά το Κωστάκι βρίσκετε πως φέρνει σε Σκατοζύ; Mon Dieu...
    :-DDD

    @ Void

    Χαρά οι αράπηδες μετά ε;

    @ bidibis (aka g.a.n.g)

    OK, she's not superfluous then...

    Ίσως δεν πηγαίνονται γιατι θυμίζει ο ένας στον άλλο την μάπα τους στον καθρέφτη ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακαλώ όπως μπείτε εις το μπλόγκιόν μου για να αναγνώσετε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΝ εις το Υπουργείον Θρησκευμάτων, την οποίαν απέστειλον σήμερον δια να ευχαριστήσω τον κ.Στυλιανίδη που απέσυρε το μιαρόν βιβλίον της ιστορίας της έκτης δημοτικού.
    Το αυτόν να πράξετε και εσείς παλιοάθεοι του κερατά:

    http://dimitrisdoctor.blogspot.com/2007/09/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τολμώ να καταθέσω άλλη μια πρόταση: οι πολιτικοί μας πλέον να αναμετρώνται στο σούμο. Από τώρα φαντάζομαι Κωστάκη-Μπένι σε αναμέτρηση βαρέων βαρών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. super super είναι η άννα
    σκέτο
    :-)

    κάτι για γαύρους που λες
    δεν το κατάλαβα
    εδώ μπάοκ και άρις παίζει μόνο
    κάτω από την λάρισα
    είναι ξένη χώρα
    ξένος λαός και γλώσσα

    άρα,
    καλά λέει η άλλη για τα αγγλικά

    κάτι ξέρει, (ως s που είναι) για τις γλωσσικές δυσκολίες

    (σαφώς τα αγγλικά πιο κοντά στη σούρδικη)

    ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα

    (αυτό το ρητό, μαζί με τον κοντό ψαλμό...κτλ ΠΟΤΕ δεν κατάλαβα τί θέλουν να πουν) αλλά πάντα ταιριάζουν κάπως γιατί πολύς κόσμος δεν ξέρει τι θα πουν έτσι κι αλλιώς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Svennedoctorn

    Θεωρώ ότι η αγιοποίησις του κ. Ευριπίδους είναι το λιγότερο, δεδομένης της καταστάσεως!

    @ pastaflora

    Σε περίπτωση αγώνος Κωστάκεως - Μπένεως το 2010, πρέπει να πουλήσουμε τα δικαιώματα του αγώνα σούμο στην Ιαπωνία πανάκριβα! Μιλάμε θα ξοφλήσουμε το εξωτερικό χρέος της μεγάλης Αιπσηλωνιακής® ημών Πατρίδος!

    @ trol

    Τι Αλληλούια τι γαυριλούια δε βαριέσθε... Άλλωστε εμείς πυροβολημένοι χανούμηδες® είμεθα και ανάβομεν λαμπάδας ίσα με το μπόι του +Οσίου Ριβάλδου+.

    Πάντως όπως έγραψα και στο ΕΥ-λογ του φίλου σας βιδιβέως μόνο η Αλβανική δικαιούται θέση δεύτερης επίσημης γλώσσας δεδομένης της πληθυσμιακής συνθέσεως της ΕΛ-λάδος.

    Ουίκαντα! Ουίκαντα! ©Ali G

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...