Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Λιακόπουλος, αμφισβητούμενς τηλεοπτικές φάσεις με τους δύο Αντώνηδες και Ευάγγελος Βενιζέλος

Όπως είχα υποσχεθεί στο προηγούμενο ποστ η σημερινή ανάρτησις θα μυρίζει θυμάρι και ενδεχομένως μυτζήθρα, ένεκα του γεγονότος ότι είχε πέσει πολλή Σουηδία στο παρών ΕΥ-βλόγ ένεκα της περίπτωσης Σουηδικής γραφειοκρατικής τρέλας που απειλεί την ζωή του Σάκη Βαγιάτα.

'Cause when we promise somethin' we fuckin' deliver bitch! Yeah! (Soundtrack: ZZ Top: Legs)

Πέρασε λοιπόν και η φετινή 28η Οκτωβρίου και πέρα από τις επετειακές εκδηλώσεις της Φλατζοκυβερνήσεως της Ελληνικής Τσαζουφιάς της οποίας είμαι μέλος (Βλ. ιστορικόν δοκουμένδον κάτω), ενδύπωσιν και μάλιστα αλγεινήν μου προκάλεσε ένα γεγονός που εόρακα εις την τηλεοπτικήν συσκευήν μου ξαπλωμένος εις την αιώραν.


Την ημέρα της επετείου σε κάποιο από τα συμπαντικής εμβέλειας κανάλια (Καλά υπερβάλω, μόνο μέχρι το πλανητικό σύστημα των αστέρων Σειρίου Α και Βου φτάνουν) όπου εμφανίζεται ο γνωστός βιβλιοπώλης - εκδότης - συγγραφεύς βιβλίων συνομωσιολογίας (τουλάχιστον) Δημοσθένης Λιακόπουλος, είδα το εξής:

Ο Συγγραφεύς επί τη ευκαιρία της εθνικής εορτής είχε βγάλει στο γυαλί (ή στο κλαρί εάν προτιμάτε) δύο από τα τέκνα του, όπου αφού εκφώνησαν έκαστο εν λογύδριον ανέκραξαν το σλογάνιον της επιχειρήσεως "Δυνατά και ΕΛ-ληνικά" ίνα προωθηθεί περαιτέρω η πώλησις των ψυχωφελών αναγνωσμάτων του εν λόγω οίκου.

Δεν γνωρίζω δια εσάς, αλλά εμένα σαν γνήσιου θολοκουλτουριαραίικου τέκνου προγόνων που ήτο είτε ιδεολόγοι κομουνισταί, είτε φιλελεύθεροι πρωταθληταί άρσης βαρών και που θεωρεί τα περί +Ιχώρ+ και καθαρών φυλών / συκωταριών ένα κάρο καραμαλακίες, τέτοια περιστατικά ανακατεύουν τον στόμαχον μου πλήρη λουκάνικων τύπου pølse, πράγμα άκρως επικίνδυνον δια τον τάπηταν του σαλονίου ημών.

Θεωρώ ότι η παρουσίαση των τέκνων ίνα ερεθισθεί το θυμικόν των τηλεθεατών και τοιουτοτρόπως να σηκωθούν από ντιβάνια, ανάκλιντρα, καθήκια, τρακτέρ και +δονητάς+, αποτελεί τηλεοπτικόν φάουλ και πιθανώς και πενάλτιον δια το οποίον θα πρέπει να επιληφθούν οι ειδήμονες επί του θέματος οι δύο Αντώνηδες της ελληνικής τηλοψίας, Αδώνιος Καρπετόπουλος και Αδώνιος Πανούτσος.

Σκατόγαυροι και οι δύο μεν, πλην όμως το παλαβόν χιούμορ του κυρίου Πανούτσεως με εκφράζει αρκετά, όχι όσο αυτό των Μόντυ Πάυθονς βέβαια, αλλά του "Γαργάλα με να γελάσω" κ. Σεφερλή του ρίχνει εις τους ώτας.

Δεδομένου του γεγονότος ότι την περασμένη αγωνιστική μόλις 35.000 νοματαίοι σηκώθηκαν ξέρετε από που, δια να παρασθούν εις τας 8 κλωτσοσκουφικάς συνανδήσεις της Σούπερ Λιγκός, αριθμός πολύ μικρότερος των τηλεθεατών της εκπομπής "Δυνατά και ΕΛ-ληνικά" π.χ., πόσο μάλλον της Άννης Δρούζης, ένα είναι το αναπόδρασθον συμβέρασμαν:

Οι δύο Αντώνηδες πρέπει να αφήσουν τον σχολιασμόν αμφισβητούμενων φάσεων του κλωτσοσκουφίου και να πιάσουν αυτάς της ΕΛ-ληνικής βοθροτηλοψίας, της οποίας αποτελούν υπερήφανα μέλη.

Τώρα θα μου πείτε αγαπητή αναγνώστρια, που κολλάει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε όλα αυτά. Κολλάει και παρακολλάει δια τους παρακάτω λόγους:

1. Και μόνο η αναφορά του ονόματός του αρκεί δια να εκτοξεύσει την επισκεψιμότητα του παρόντος ιστολογίου στα ύψη και να στείλει αυτή του Μίμη Ανδρουλάκη στα Τάρταρα.

2. Κρυφός πόθος μου μετά την μη υποψηφιότητα της Άννης Αδαμαντιοπούλου στον αγώνα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, είναι να ψηφίσουν χειρογράφως δαγκωτό Εύα Καϊλή όλοι οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και των καλών γκομενών εν γένει ώστε μία μέρα να αποκτήσουμε πρωθυπουργό μία καλή γκόμενα και όχι κάτι περίεργους άσχημους ή χοντρομπαλάδες.

Αν παρ' όλα αυτά η επιθυμία μου δεν μου 'κάτσει". (Δλδ πότε μου έκατσε για να μου κάτσει τώρα; Tεσπα), θα ήθελα επανεκλογή του Γεωργάκεως Παπανδρέου δια τους παρακάτω λόγους:

1. Τον γουστάρει ο φίλος Γιώργος Κρόγιας.

2. Τον γουσταρει η φίλη Ροδιά.

3. Ζηλεύω τον Βενιζέλο γιατί είναι καλύτερος ρήτωρ από μένα.

4. Στην τελική γουστάρω μία κάποια εναλλακτική πρόταση στον ταχαμουκαικαλά βαρύμαγκα Κωστάκη που χειρονομεί εντόνως και συνοφρυωμένος λέγοντας και κάνοντας το απόλυτο τίποτα. Ο Βενιζέλος είναι η ΠΑΣΟΚική βερσιόν του Κωστάκη και δεν γουσταύρω (Κενταυρικός ιδιωματισμός. Καλά εάν έχετε φτάσει μέχρι εδώ και δεν λαλήσει από τους "ιδιωματισμούς" έχετε υψηλάς αντοχάς πράγματι). Τουλάχιστον ο Γιωργάκης είναι λιγότερο θεούσος και υπάρχει μία πιθανότης 1,86% επί πρωθυπουργίας του να ξεκινήσει ο διαχωρισμός εκκλησίας - κράτους.

Ευχαρισθώ (sic) δια την προσοχήν σας,

Κάρολος Πολσεμάνογλου.

16 σχόλια:

  1. θα σου κάτσει κατά πως φαίνεται, θα σου κάτσει. Και μαζί με σένα ως πολυθρόνα θα κάτσει και σε όλους τους υποδέλοιπους. Τουλάχιστον είναι κάπως πιο ελαφρυς από τον χοντρο βαγγέλη ο οποίος είναι απείρως πιο κάλπης από ότι μπορεί να φανταστεί κανονικός (;) άνθρωπος. Στο ιστολόγιο του Ανδρουλάκη ένας σχολιαστής αποκαλύπτει με όλα τα σχετικά λινκς τις δημόσιες θέσεις που έχει πάρει κατά καιρούς και για τις οποίες τώρα δε βγάζει μιλιά- ανήκουν μάλιστα ως θέσεις στο τάχα μου αντίπαλον δεξιόν δέος...

    Γέμισε η ζωή μας μπουρμπουλήθρες ή εγώ έπεσα μέσα σε ένα μπουκάλι σοδα;

    Εν ξέρω ρε κουμπάρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτυχώς δεν ανέβασες βίνδεον με τα λιακόπουλα αλλιώς θα ξερνούσα τα köttbular.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περί Ευας συμφωνούμε ως γνωστόν.

    Η μουλάρα η Ευα ΔΕΝ συμφωνεί καταπώς φντ και υποστηρίζει τον χοντρό!

    Περί +ευλογησον+ συμφωνώ απολύτως!

    Α, ο Μπένι και ο Κώτσος είναι απόφοιτοι της σχολής Α Παπανδρέου. Ειναι ικανοί να σου μιλανε 2 ώρες για να σου αποδείξουν την αξία της σιωπής!


    Εσυ λες George. Kαι αν ξαναχάσει; Προτείνω να έχει πρόχειρη την ατάκα του Reg στο life of Brian:
    "Σύντροφοι κουράγιο. Μια ολική καταστροφή σαν αυτή ήταν μόνο η αρχή!"


    Εύα power!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ politispittas

    Αχεμ, ναι θα μου κάτσει ο...Γιωργάκης όχι ή Ευα δυστυχώς! Δε βαριέσθε, από το να κάτσει ο Βαγγέλας ο καφεϊνομαγνήτης, καλύτερα ο Γιωργάκης, έχει πιο πολύ γούστο...

    Αυτό με το μπουκάλι σόδας με έχει βάλει σε σκέψεις...

    @ BioLogos

    Εάν τα köttbular ήταν από το ΙΚΕΑ, σας πληροφορώ ότι είναι της αισχίστης υποστάθμης και ότι για να δείτε πως είναι τα κανονικά, πρέπι να σας στείλω ένα τάπερ από την θεία Gunilla!

    @ Zaphod

    Θεωρώ ότι η Ευα είναι κωλώστρα και δεν πιστεύει στις δυνάμεις της. ίσως φταίνε τα πολλά SMS σκονάκια που της δίνουν όταν είναι να μιλήσει στο γυαλί...

    Αν το Γιωργάκι ξαναχάσει ευρωκλογές και εθνικές και καταφέρει να κάνει το Κωστάκι Εθνάρχη :-P τουλάχιστον θα μπορεί να λέει μετά, επί 12 χρόνια λεηλατήσατε την πατρίδα μας κε Καραμάν -Αλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θεωρώ ότι η παρουσίαση των τέκνων ίνα ερεθισθεί το θυμικόν των τηλεθεατών και τοιουτοτρόπως να σηκωθούν από ντιβάνια, ανάκλιντρα, καθήκια, τρακτέρ και +δονητάς+, αποτελεί τηλεοπτικόν φάουλ"

    Έλα μωρέ, ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος, δεν είναι ανάγκη να τον κρεμάσουμε κιόλας. Εδώ ο Μικρούτσικος έβγαλε όλη του την οικογένεια στο γυαλί, ό Λιακόπουλος που ενσαρκώνει καλύτερα από κάθε άλλο Ελ. το τρίπτυχο Πατρίς-θρησκεία-κασσέτες και λαχεία δε θα έβγαζε 2 από τα 7 (με το παλιό καλό δεκαδικό σύστημα) του παιδιά.

    Στη Σουηδία δεν έχετε Λιακόπουλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ bidibis (aka g.a.n.g)

    7? Εγώ είχα μείνει στα 6...

    (Πρέπει επειγόντως να τον ενισχύσουμε αγοράζοντας τα ιερά ξυγγράματα...)

    Στη Σουηδία πέρα του ότι είναι δύσκολο να βρεθεί άνθρωψ με το πολυσχιδές ταλένδον του κ. Λιακοπούλεως, υπάρχει έλλειψις πληθώρας μικρών καναλιών. Στην Ιταλία με την οποία είμαστε ούνα φάτσα ούνα ράτσα μόνο στα στραβά, θα μπορούσε να υπάρξει φαινόμενο Λ. ένεκα του άπειρου αριθμού καναλιών.

    Απ' όσο θυμάμαι είχε ξαναβγάλει τα παιδιά του στο γυαλί ντυμένους τσολιάδες ή κάτι τέτοιο αλλά δe βαριέσαι... Τελικά σκέφτομαι ότι καλά κάνει για να τα μπάσει από μικρά στην επιχείρηση...

    Δε με λες τώρα...

    Εορδαϊκός - Μπάοχ τι να το παίξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πάψετε αγαπητέ Κάρολε την υπόγεια προπαγάνδα υπέρ του σουηδόφωνου Γιωργάκη ο οποίος ακόμη και όταν μιλάει σουηδικά λέει όλο ... πράγματι (verkligen)!!!

    Är han verkligen så djävla dumm?

    doc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήτο απλώς η λογική εξέλιξις των πραγμάτων να βγάλει ο Ισαπόστολος και τα παιδιά του στο σκαρί.
    Άλλωστε ποιός θα συνεχίσει το μεγάλο έργο μπούρδας που ξεκίνησε ο πατήρ;
    Από μικρά στη βιοπάλη και στον αγώνα για τον εκ της μπουρδός προερχόμενον τον άρτον τον επιούσιον.


    Πώς χαιρέτισαν οι νεανίσκοι μετά την απαγγελία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ doctor

    Hejsan!(Verkligen)

    Jag verkligen stöder den verklige potentielle landsfadern Giorgakis i sin verkliga kamp för att förverkliga vår verkliga dröm av ett verkligt mångkullturelt socialdemokratiskt samhälle som verkligen främjar den verkliga integrationen, det verkliga pølsekäkandet, den verkliga sysselsättningen, det verkliga biståndet och verkliga löneökningar inom den offentliga samt den privata sektorn.

    Verkligen typ asså, typ så, dvs. Verkligen.

    Den kommande lansfadern Giorgakis tackar Er verkligen för Er verkliga stöd. Verkligen.

    @ SPY

    Αχεμ, μην το λέτε αγαπητέ, τα τέκνα απεδείχθησαν μεγάλοι κομουνισταί και αντί να χαιρετίσουν με τον προβλεπόμενον από την ένδοξον ΕΟΝ τρόπον, προτίμησαν την άθεον υψωμένην γροθιάν των ΕΑΜοβούλγαρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάρολε.... πράγματι!!!

    Ο τύπος είχε πει ότι ως ... μετανάστης (αντιστασιακοτουρίστας ήθελε να πει)επί χούντας είχε ζήσει τον ρατσισμό στην Σουηδία:
    κάποιος τον απεκάλεσε ... svartskale (μαυροκέφαλο) αντί να τον πει tomskale (αδειοκέφαλο).

    Βέβαια σήμερα πήρε την εκδίκησή του διότι ως φαλακρός δεν δύναται να είναι μαυροκέφαλος, εκτός κι αν βάψει το κεφάλι του με λαδομπογιά.

    VERKLIGEN.

    Följ Utvecklingen stackars giorgos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως τον πάω πιο πολύ από τον μπουχέσα που φαίνεται παλιοχαρακτήρας.

    Άνθρωπο που για να πει μια λέξη λέει πρώτα εκατό να τον φοβάσαι...

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαύρο στους φλαντζογυαλούρους. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επί του συγκεκριμένου ζητήματος... :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Hades

    Σας απαγορεύω να κακολογείτε τον μέγαν Εθνάρχην Δόκτοραν Φλάντζαν!

    Τους υπολοίπους σας επιτρέπω να τους περάσετε γενεάς δεκατέσσερις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ, προφανώς δεν έχει τύχει να προσέξετε τη σχετική εικόνα-διαμαρτυρία, απόρροια της αγανάκτισης του ελληνικού λαού, και την οποίαν έχω αναρτήσει σε περίοπτη θέση -δηλαδή πολυ΄χαμηλά εις στο βλόγκιον μου...
    Η Μ.Ο.Υ.Φ.Α. είναι ξάγρυπνη προς το συμφέρον του λαού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ιδού και οι απειλές, τις οποίες περιμέναμε μεν, αλλά όχι τόσο νωρίς... Όχι, δεν θα υποκείψουμε απέναντι σε μασκοφόρα ανδρείκελα...
    Ο πανικός είναι έκδηλος. Υπάρχουν στοιχεία-φωτιά που θα βγουν σύντομα στη δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...