Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Η σκλαβιά είναι ελευθερία. Η αστρολογία είναι επιστήμη. Ο υπό εμού καζαμίας 2008 είναι αξιόπιστος.

Αγαπητοί εν θολοκουλτούρα αδελφοί και αδελφές.

Κατ’ αρχήν σας εύχομαι από βάθους καρδίας ότι επιθυμείτε για το νέο έτος. Πρώτα απ’ όλα όμως υγεία, διότι έχοντας αυτήν, όοολα μα όοολα τα άλλα μπορείς με τον κατάλληλο αγώνα να τα αποκτήσεις. Το αντίστροφο δεν ισχύει πάντα.

Με υπερηφάνεια λοιπόν σας παρουσιάζω το παρακάτω πόνημα που αποτελεί μία αξιόπιστη, αξιοπιστοτατότατοτατη προεπισκόπηση των μελλούμενων του νέου έτους. Το κείμενο έχει την έγκριση της Ακαδημίας Χαρδαβέλλα, του ινστιτούτου Λιακόπουλου, του ερευνητικού κέντρου δια την ψυχρήν σύντηξιν της Άννης Δρούζης, καθώς επίσης και εκείνου του πυροβολημένου που είχε βγει στη Δρούζα και έλεγε ότι η μαλλούρα του είναι κεραίες και τα νύχια των ποδιών του οθόνες για να επικοινωνεί με τον Μίστερ Σποκ και τον Νταρθ Βέιντερ.

ΙΕΡΑΡΧΟΦΟΡΟΣ ΓΕΝΑΡΗΣ:

Παρά της αδιάκοπες δεήσεις των δελφίνων του αρχιεπισκοπικού θρόνου και τις συνεχείς νηστείες με 2 κιλά χαλβά, 1 κιλό ταραμά, 3 κιλά λαγάνα και 7 αστακουδάκια ημερησίως, ο και πάσης ΕΛ-λάδος αναρρώνει την ημέρα των τριών Ιεραρχών ανακράζοντας «Έσεται ήπαρ!». Οι δελφίνοι μένουν μπουκάλα και το ρίχνουν στα αρτύσιμα, με κίνδυνο να χαθεί το ασκητικό λουκ «Βαρέλι Σαουδαραβικού Πετρελαίου» που χαρακτηρίζει κάθε μετρημένο λειτουργό της εκκλησίας μας. (Για την ακρίβεια το 95% έχει το ίδιο ασκητικό λουκ εδώ που τα λέμε).

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

ΚΟΥΤΣΟΦΛΕΒΑΡΟΣ:

Νέο ΔιΒιΔι βγαίνει στην φόρα με πρωταγωνιστή τον κ. Ζαχόπουλο που περιλαμβάνει ακατονόμαστα βίτσια. Εμφανίζεται ο υποψήφιος αυτόχειρ που εν τω μεταξύ έχει αναρρώσει, να είναι πεσμένος στα τέσσερα με λουρί σκύλου, ενώ η βάναυση γραμματεύς του πετάει ΠΡΑΣΙΝΑ τουρσιά στο κεφάλι φωνάζοντας «Σ’ αρέσει ρε κουφάλα ε;». Αυτός δε αποκρίνεται «Είμαι ένας ελεεινός κρυφοπρασινοφρουρός, άξιος περιφρόνησης από τον σεμνό και ταπεινό μέσο ψηφοφόρο της ΝΔ που ζει με 750 € το μήνα».

Ο Ζ. Κρατάει σιγή αγάλματος του Βούδα για της κατηγορίες αναφορικά με τους αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων και την πώληση των εκεί ευρισκομένων αρχαιοτήτων σε συλλέκτες του εξωτερικού. Φιλικά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να σώσουν την κατάσταση επικεντρώνοντας στον ΠΑΣΟΚικό δάκτυλο των πράσινων τουρσιών.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ:

Ο κ.Αλογοσκούφης ανακοινώνει την πρόσληψη του συνόλου του ΕΛ-ληνικού πληθυσμού στο δημόσιο και την εγκατάλειψη κάθε παραγωγικής δραστηριότητας. Μαγιά για αυτή την κίνηση θα είναι τα αποθεματικά των ταμείων των λεγόμενων «επιστημόνων». Ειδικότερα το βάρος θα σηκώσουν τα ταμεία των μηχανικών (ΤΣΜΕΔΕ) και των φιλάθλων του Ολυμπιακού (Τσουκαλάδες). Μόνο ο τομέας των τουριστικών υπηρεσιών παραμένει ιδιωτικός, αλλά τα γκαρσόνια προέρχονται από κατώτερα έθνη και φυλές, όπως Πολωνοί, Ουζμπέκοι, Παλαιστίνιοι, Μογγόλοι κλπ. Η ΕΛ-λας θα ζει πλέον αποκλειστικά με δάνεια δικαιώνοντας την επανάσταση του 21 και το πρώτο δάνειο που σύναψε το έθνος με τον Τζώρτζ Κάνιγκ. Το ΠΑΣΟΚ δεν ξαναβλέπει εξουσία μετά από αυτό για τα επόμενα 16 χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

ΞΑΝΘΟΣ ΑΠΡΙΛΗΣ:

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν παρέα με πολυμελές ξανθό και ορθόδοξο επιτελείο επισκέπτεται το Άγιο Όρος, τον Λιακόπουλο και τον Κωστάκη. (Με αυτή την σειρά ακριβώς). Στό Άγιο Όρος αγοράζει κεράκι και θαυματουργά φυλακτά, ενώ προσφέρει λοστάρια και παλαιά Λάντα Σπούτνικ (Σαμάρα) για την αυτοάμυνα και τις μετακινήσεις των μοναχών της μονής Εσφιγμένου.

Τον Λιακόπουλο τον φιλάει σταυρωτά, του προσφέρει το παράσημο του Αγίου Τροφίμ δια τις υπηρεσίες του στο ΞανΦό Γκένος, και δεσμεύεται για παραχώρηση της Πόλης στην ΕΛ-λάδα το 2024 άντε το πολύ το 2224.

Στον Κωστάκη προσφέρει μία μπάτσα, ένα γκαζάκι για τον καφέ με τη φίρμα της Γκαζπρομ, και το παροπλισμένο Σοβιετικό διαστημικό λεωφορείο «Μπουράν» που είχε δοθεί στο Καζακστάν έναντι χρεών.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

ΛΕΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΗΣ:

Η Αλέκα καταγγέλλει τον δημοσιοϋπαλληλικό οπορτουνισμό του Κωστάκη και ζητά καθεστώς ελεύθερης οικονομίας με σοσιαλιστικές ανταύγειες. Παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο θα έκανε παλαιότερα και το παρδαλό κατσίκι να γελάσει, τώρα ακούγεται λογικό, διότι πλέον ο μέσος μισθός του ΕΛ-ληνα δημοσίου υπαλλήλου – εργαζόμενου είναι 299€. Τα δανεικά άλλωστε που μπορεί να εξασφαλίσει ο Αλογό δεν φτάνουν για περισσότερα.

Α! Η Α.Ε.Κ. κατακτά νταμπλ με την σταθερά εμετική απόδοση που είχε δείξει και στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Νέα πρόταση για γήπεδο της ΑΕΚ στην Ψυτάλλεια. Ο προδότης Ντούσαν βγάζει τον Άρη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΗΣ ΙΟΥΝΗΣ:

Οι καταλήψεις και τα σεξουαλικά όργια στα δημοτικά σχολεία όλης της επικράτειας διακόπτονται προς μεγάλη θλίψη του κ. Ευαγγελάτου που προέβαλλε βίντεο βιασμών δασκάλων από ξεσαλωμένα μαθητούδια. Ο λόγος; Μα φυσικά το Εύρω 2008!

Η Ελλάς κερδίζει στον τελικό την Σουηδία που είχε αντιμετωπίζει και στην πρεμιέρα με 2-1. Τα τέρματα Χαριστεύς, Γκέκας και Γιούνγκμπεργ (Κουΐζ: Ποιός είναι αυτός;)

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

ΘΕΡΙΣΤΗΣ ΙΟΥΛΗΣ:

Αρχίζει η σαιζόν των πυρκαγιών, με τον Υμηττό την Καισαριανή τον Εθνικό Κήπο και τα Πατήσια στις φλόγες. Ο Βύρων βγαίνει από την κατάψυξη για να
αντιμετωπίσει τον «Στρατάρχη Άνεμο» αλλά συντρίβεται στην μάχη της Κυψέλης. Το έθνος ζητάει βοήθεια αλλά η ΕΕ χρονοτριβεί. Η Ρωσία στέλνει Ρωσίδες πιλότους αλλά ξεχνάει να στείλει αεροπλάνα λόγω θερινής ραστώνης που στην Β. Ευρώπη έρχεται τον Ιούλιο.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

ΞΑΠΛΑΔΟΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ:

Τα αεροπλάνα έρχονται αλλά οι Ρωσίδες γύρισαν πίσω στην πατρίδα τους μετά από ένα μήνα αχαλίνωτου σεξ με Πακιστανούς υπαλλήλους των αεροδρομίων, οπότε τζίφος. Οι φωτιές μαίνονται και η Καλαμαριά κινδυνεύει, ενώ του Βαρδάρη μαζί με τους οίκους ανοχής έχει γίνει στάχτη και μπούρμπερη, όπως και ο Παρνασσός πλην Αράχωβας. Επιστρατεύεται ο Κουλης Μητσοτάκης που εικάζεται ότι μπορεί να γυρίσει την κατάσταση ένεκα της θετικής του αύρας. Στους ολυμπιακούς του Πεκίνου το ίνδαλμα του Κάρολου Πολσεμάνογλου, Carolina Klüft κατακτά όλα τα χρυσά μετάλλια ανδρών και γυναικών αφήνοντας τους Κινέζους μπουκάλα. Στη διαδικασία του ντόπινγκ κοντρόλ τα ούρα της είναι τόσο τοξικά, που σπάνε το μπουκαλάκι τρυπούν το έδαφος, φτάνουν μέχρι την κουφάλα γη και σκοτώνουν όλους τους υποχθόνιους καλικάντζαρους. Η ανθρωπότητα μπορεί να κοιμάται ήσυχη.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ:

Ούτε ο Κούλης, ούτε οι Ρωσίδες, ούτε τίποτα, δεν μπορούν να σώσουν το Αλλού Φαν Παρκ, του Γκύζη, τον Γράμμο και το Βίτσι.

Ο Γκανέζος μετανάστης Αλούμπα Μουλούμπα Μουάκα’ν’γκου που είναι ερασιτέχνης βροχοποιός, χορεύει τον χορό της βροχής, φέρνοντας την «Στρατάρχα Βρόχα» που σβήνει τις φωτιές. Του απονέμεται η ΕΛ-ληνική υπηκοότητα, ένα φιαλίδιο με +Ιχώρ+ και ο μεγαλόσταυρος του Σωτήρος, κάνοντας τον, τον πρώτο Αφρικανό που του απονέμεται αυτή η διάκρισις. Ο Δεύτερος θα είναι ο Λούα Λούα το 2012.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

ΚΡΑΣΝΗ ΟΚΤΗΑΒΡ:

Το ομώνυμο Ρωσικό υποβρύχιο καταπλέει στον Πειραιά και οι Τσουκαλάδες ονειρεύονται Τσάμβιονς Λίγκ με Ρωσική Βοήθεια. Η εν αναμονή πρωθυπουργός της Σουηδίας και αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος κερά Mona Sahlin έρχεται στην Ελλάδα για να πάρει από τον Γιωργάκη μαθήματα επαναστατικής γυμναστικής.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ:

Ο Γιωργάκης τα έχει βρει πραγματικά σκούρα με την δημοσιοϋπαλληλοποίηση της Ελλάδας και καταλήγει να πάρει αυτός μαθήματα από την κερά Μούνα Σαλίν. Εν τω μεταξύ το 90% του Ελληνικού πληθυσμού έχει λαλήσει από την πείνα αφού τα ελάχιστα δανεικά λεφτά που μπαίνουν στην χώρα δεν μπορούν να αγοράσουν και πολλά εισαγόμενα είδη, αφού πλέον η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα. Μόνο οι ξενοδόχοι και οι καφετζήδες την βγάζουν καλά. Στις 17 Νοέμβρη η επέτειος του Πολυτεχνείου μετατρέπεται σε ένοπλη εξέγερση με σύνθημα «Ψωμί – Μπριζόλα – Κόκα Κόλα!». Ο Κωστάκης ανατρέπεται και η Αλέκα εισβάλει στου Μαξιμου. Η υπερυπουργός Εσωτερικών – Εξωτερικών Λιάνα Κανέλλη διακηρύσσει: «Αρχή μας είναι ο Κομμουνιστορθόδοξος φανατισμός! ΕυχαρισΘώ.». Ο Γιωργάκης πάει στην Σουηδία μαζί με την κερά Μούνα Σαλίν να οργανώσει την αντίσταση εκ του μακρόθεν

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

ΝΟΜΠΕΛΟΦΟΡΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ:

Η Ελλάς αποβάλλεται από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και εντάσσεται μαζί με την Λευκορωσία την Αρμενία και το Καζακστάν στο άρμα το ΞανΦου Γκένους.

Ο Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος και το ξεμαρμάρωμα του μαρμαρωμένου βασιλέως είναι κοντά. Στο μεταξύ ο Γιωργάκης συνωμοτεί από την Στοκχόλμη, ο Κωστάκης συνωμοτεί βλέποντας πειρατικά ΔιΒιΔι σε κατ’ οίκον περιορισμό από την Ραφήνα και ο Τσίπρας στέλνεται στη Σιβηρία ένεκα ρεβιζιονισμού.

Στο Γκραντ Χοτέλ της Στοκχόλμης απονέμονται τα βραβεία Νόμπελ:

Χημείας: Δημοσθένης Λιακόπουλος (GRE)

Φυσικής: Δημοσθένης Λιακόπουλος (GRE)

Ιατρικής: Φουστάνος (GRE)

Λογοτεχνίας: Δημοσθένης Λιακόπουλος (GRE)

Οικονομίας: Γεώργιος Αλογοσκούφης (GRE)

Και στο Όσλο της Νορβηγίας το Νόμπελ ειρήνης απονέμεται στον Γιωργάκη για τις προσπάθειές του να επανέλθει η δημοκρατία στην Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταγγέλλει τους Εβραίους.

Άντε και του χρόνου Συν-ΕΛ-ληνες! Kαλή χρονιά με υγεία!

22 σχόλια:

  1. Έχεις το χάρισμα της ενόρασης!

    Παρόλα αυτά που θα συμβούν καλη χρονιά με υγεία εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απιστευτος Καζαμιας!!!
    ..για την πληροτητα των προβλεψεων και την οξυδερκεια του συντακτη του εννοειται..
    Αντε, και του χρονου σπιτια μας!!!
    (αγορασμενα με +ιερα+ ρουβλια)

    Καλη και χαρουμενη χρονια αγαπητε Καρολε!:-)))
    (το γραψιμο σου ειναι εγγυηση για το γελιο -τουλαχιστον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλωτσοσκούφης Ιούνης ή
    Αλογοσκούφης Ιούνης?
    Καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ μου γκασταρμπάιντερ, με αυτό το ενορατικό πόνημα ξεπεράσατε ακόμα και τη μεγάλη Ρούλα Κομνηνού με το κληρονομικό χάρισμα!
    Πολλές ευχές! Και πάντα τέτοια εξαιρετικά κείμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σε διορθώσω μόνο στο σημείο που αναφέρεις ότι "καίγονται τα Πατήσια". Δεν ξέρω πού είδες δάσος εδώ να καεί, εγώ τόσες δεκαετίες δεν έχω δει... Από εκεί πάνω που είσαι αραχτός (δουλεύουν ποτέ οι Σουηδοί; :P ) όλα πράσινα τα βλέπεις, μέχρι και τον Γιωργάκη διάδοχο του θρόνου...

    Άντε καλή χρονιά, με υγεία και πολλά μετάλλια στους όποιους αγώνες τελεστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας (σχεδόν) αληθινός Καζαμίας! :)
    Καλή χρονιά με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ JD

    Ευχαρισθώ. Τα αυτά εύχομαι και δι εσάς!

    @ Rodia

    Αγαπητή εν θολοκουλτούρα αδελφή Ροδιά, τα δανεικά +ρούβλια+ έρχονται! Καλή χρονιά και δι εσάς!

    @ Nicholas Manie

    Ο Ιούνης είναι κλωτσοσκούφης λόγω Εύρω 2008. Τους υπόλοιπους μήνες τις κλωτσιές τις ρίχνει ο Αλογό.

    Καλή χρονιά!

    @ pastaflora

    Α, ξέβρετε τίποτις δεν είναι τυχαίον. Έχομεν μακρινήν συγγένειαν με την Καν Κομνηνού.
    Αντευχόμεθα άνευ χρονοτριβής!

    @ s.frang

    Μα λίγες γλάστρες υπάρχουν στα Πατήσια; Άλλωστε με την παροιμιώδη ανικανότητα της κρατικής μηχανής η επόμενη φωτιά στην Πάρνηθα μπορεί κάλλιστα να κάψει τις γλάστρες Κυψέλης και Πατησίων!

    Καλή Χρονιά!

    @ N.Ago

    Πιστεύω ότι η περιγραφή των ενεργειών του Κωνσταντίνου Πλεύρη προσδίδει έναν τόνο ρεαλισμού.

    Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αψογότατος ο Καζαμίας-καζαδύος-καζατρείς αν και νομίζω πως στο περί κούπας έχει και ο βαζελος έναν άλφα λόγο (μην γελάτε ρεεεεε)!

    Καλή χρονιά!
    love&kisses
    zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι εγώ; Πάλι δε θα παντρευτώ; Θα το έγραφε ο καζαμίας σου αν ήταν! ΈνιγουεΪ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ πάντως καταγγέλω τον polsemannen...

    Καλή χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο Κάρολε! Εμπνευσμένος αν και το διάβασα με λαχτάρα μέχρι το τέλος μπας και ο Πλεύρης το Δεκέμβριο έκανε τίποτα διαφορετικό από το να καταγγείλει τους Εβραίους και απογοητεύτικα. Άντε και του χρόνου σπίτια μας. Να'μαστε καλά ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το Νόμπελ Χημείας το μοιράστηκε ο Λιακόπουλος με τον Χρήστο Τζέκο (που τελευταία στιγμή πριν το Πεκίνο ανέλαβε την Carolina Klüft).

    Καλή χρονιά (και όχι μόνο για τον Πούτιν).

    Α, και μία είδηση που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους (sorry για το spam):

    Έβαλα μια αγγελία που μπορεί να σας ενδιαφέρει (ή να ξέρετε κάποιον που ενδιαφέρεται). Αν θέλετε να βοηθήσετε, ρίξτε μια ματιά. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Zaphod

    Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρα, κατ αρχήν καλή χρονιά και δι εσάς, τα δύο κεφάλια και τα τρία χέρια σας.

    Επίσης σαν ημι-συγγενής σας θα ήθελα να σας υπενθυμίσω εκείνο το ρουσφετάκι δια τον αποχαρακτηρισμό του αρχαιολογικού χώρου εκείνου του ντουβαριού, του Σινικού τείχους.

    Ευχαρισθώ,

    Ford Prefect (Φορντ Έσκορτ κατά τον Αισχύλον)

    @ keimgreek

    Καλή χρονιά και με ένα καλόν κορίτσιν σαν την λολίτα ας πούμε, αν και ο Καζαμεύς μου το προβλέπει αυτό δια το 2009.

    @ Klearchos

    Και εγώ με την σειρά μου καταγγέλλω το Μπλαγκόεβγκραντ που σας έχει απομακρύνει από τα πάτρια εδάφη της Ατλαντίδος ε... της Θήρας!

    Καλή χρονιά!

    @ Humma Kavula

    Για το 2009 προβλέπω ο Κωσταδίνος Πλέυρης να καταγγέλλει τον Τζον Μάλκοβιτς διότι έπαιξε τον ρόλο του Humma Kavula μάλλον υποτονικά (Εβραϊκός δάκτυλος;).

    Καλή χρονιά και του χρόνου σπίτια μας αν δε τα έχουν κατεδαφίσει οι Βόγκον!

    @ nefelikas

    Αγαπητέ ΝεφΕΛικα, ήτο παράλειψις μου η μη αναφορά του ονόματος του Χρήστου Τζέκου, αλλά τώρα με το μπριζολάδικο "Η ξηγημένη Ναδραλόνη" κρατάει λόου πραφάηλ.

    Οφείλω να ομολογήσω ότι η αγγελία σας με κούφανε ενδελώς και σκέφτομαι να σας στείλω μια φωτογραφίαν μου ούτως ή άλλως, άσχετα εάν δεν καλύπτω αρκετές από τας απαιτήσεις, διότι η μαμά μου, μου έχει πει ότι γράφω καλά στον ύαλον.

    Καλή χρόνια και ότι γουσταύρετε να το ευρείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κλαίω από το γΚέλγιο σύντροφε ελληνοορθόδοξε Κάρολε!Αλλά επειδή είναι αργά απλά κλαίω γοερά δίχως το γέλωτα (σε σουρρεάλισα ε?)...Λεπόν κροσ γιορ φίνγκερς να νικήσουμε την Ισπανία αλλιώς ο Βιολόγος χάνει 200 εουρος!

    Δυναμικά, γερά με τζαμπουκά και άφθονα τεριρέμ το 08!

    +ευλόγηCον+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΟΗΘΕΙΑ.ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΣΑΝ ΜΑΝΑ. ΣΤΙΣ 17-2-2007 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΡΙΣΟΣ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ 30 ΩΡΑ 17 ΚΑΙ 15 ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 23 ΕΤΩΝ.ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ JEEP ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ STOP ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ.ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2102029145 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.Το παραπάνω μας ήρθε με email και υπήρξε και επικοινωνία με την μητέρα του θύματος. Παρακαλούμε διαδώστε όσο μπορείτε. katagelies.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ BioLogos

    Αγαπητέ εν θολοκουλτούρα αδελφέ, 200 Ευρά στη νίκη επίτης Ισπανίας; Μα από αυτούς τους ψηλομύτηδες θα κάνουμε την μία ανώδυνη ήττα που δικαιούμασθε στον όμιλον...

    Εκτός και αν γίνει η ανατροπή και έρθουν υα εξής: SWE: 2 RUS: X ESP: 1. H Ελλάς περνάει δεύτερη και τελικώς κατακτά το βαρύτιμο μπρίκι στον τελικό με τις Σουηδοί.

    Καλή χρονιά!

    @ www.katagelies.gr/katagelies/

    Ποστάραμε σχετικώς. Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ένας Καζαμίας-σεμινάριο...
    χεχε (δεν είναι γέλιο, πίκρα είναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγγίζει την τελειότητα!!
    Καλή χρονιά και πολλά χαμόγελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έξοχο, αγαπητέ πεταλωτή, έξοχο!
    Με έκανες και γέλασα με την καρδιά μου!
    +άξιος+!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ roidis

    Δε βαριέσθε...

    Το 2009 ο αστήρ Πλεύρης μπορεί να βρει κάτι άλλο να καταγγείλλει!

    Καλή χρονιά!

    @ tropikosss

    ΕυχαρισΘώ!

    Καλή χρονιά και σε εσάς!

    @ Διαγόρας

    Και μην λησμονείτε: Για όλα αυτα τα συμβάντα φταίνε οι Εβραίοι!

    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...