Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Βαλλιανάτος, ΓΑΠ, ΦΥΡΟΜατζήδες και πρωτάθλημα

Αναφορικά με την υπόθεση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου,
τέως συμβούλου πλέον του Γιώργου Παπανδρέου (ΓΑΠ) διάβασα
το παρακάτω κείμενο από τον Νίκο Δήμου στο ιστολόγιο του Τσιμιτάκη

"Από το ΕΠΣΕ έλαβα πριν λίγο αυτό το κείμενο του Νίκου Δήμου για την αποπομπή Βαλλιανάτου απο το ΠΑΣΟΚ. Τα σχόλια, δικά σας.

“Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι ένας ελευθερόφρων (που η πλειοψηφία αποκαλεί αιρετικό) ο οποίος επιβιώνει μέσα στην ασφυκτική επαρχιώτικη ατμόσφαιρα της χώρας μας, χάρη στο θάρρος και την αναμφισβήτητη ευφυΐα του. Ακόμα και όσοι διαφωνούν με τις απόψεις του θα έπρεπε να τιμούν το σθένος του να είναι ο εαυτός του. Είναι ακριβώς το αντίθετο του λαϊκιστή. Γνωστές οι αιρετικές απόψεις του για πολλά θέματα. Ανάμεσα σε αυτά και τα αποκαλούμενα «εθνικά». Ειδικά αυτές, για το «Μακεδονικό ζήτημα» και τις μειονότητες στην Ελλάδα, τις έχει εκφράσει στις εκπομπές του, στα άρθρα του, στο πρόσφατο βιβλίο του – ακόμα και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το 2005, όταν χειροκροτήθηκε μιλώντας για τους αποκλεισμένους Έλληνες. (Ναι, ανάμεσά τους είχε αναφέρει και τους: «συμπολίτες μας Μακεδόνες»). Τις ίδιες απόψεις εξέθεσε προχθές και σε ερώτηση μικρού τηλεοπτικού καναλιού. Διευκρινίζοντας ότι είναι προσωπικές και δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ στο οποίο εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας. Και ξαφνικά, την άλλη μέρα, απολύεται από τον Γιώργο Παπανδρέου. Η ανακοίνωση του κόμματος λέει: «Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με τις οποίες εξέφρασε προσωπικές πολιτικές του θέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν τη διακοπή της επαγγελματικής σχέσης του με το ΠΑΣΟΚ». Αδιανόητο! Απολύεται κάποιος επειδή «εξέφρασε προσωπικές θέσεις» που δεν άρεσαν στον εργοδότη. Ο οποίος (τι υποκρισία!) τις γνώριζε ήδη πολύ καλά.
Νέο εργασιακό ήθος. Ο συνεργάτης κρίνεται, όχι για την επαγγελματική του επάρκεια, αλλά για τις απόψεις του. Δεν μένει παρά να επανέλθουν τα πιστοποιητικά κοινωνικών (τώρα εθνικών) φρονημάτων.
Και να σκεφθεί κανείς ότι κάποτε είχα επαινέσει τον Γιώργο Παπανδρέου για το ανοιχτό του μυαλό και το ήθος του. Τώρα, λαϊκιστής. Τι κατάντια!

Νίκος Δήμου

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Υ. Γ. Και μη μου πείτε ότι το 90% των Ελλήνων διαφωνεί με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Η δημοκρατία φαίνεται ακριβώς εκεί!”


Αφού κατ' αρχήν κουνήσω επιτιμητικά το δάκτυλο στον κ. Νίκο Δήμου γιατί δεν έστειλε και σε εμένα το εν λόγω κείμενο δεδομένου ότι εκπροσωπώ την συμπαθή τάξη των Ελβετόψυχων Σουηδοτσολιάδων, θα πω ένα υποθετικό παράδειγμα από τον χώρο των επιχειρήσεων:

O Gregory Vallianatos σύμβουλος επικοινωνιας της GM στο Ντηρόιτ αγανακτησμέννος από την αναξιοπιστία της Pontiac του, δηλώσε ένα μαγευτικό βράδυ στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WXTRE εκφράζοντας προσωπικές απόψεις, "Παιδιά τα αυτοκίνητα της GM είναι για τα μπάζα. Αν θέλετε κάτι αξιόπιστο, πάρτε μία TOYOTA".

Την επόμενη μέρα ο σύμβουλος επικοινωνίας παίρνει πόδι, διότι δυσφήμισε το προϊόν της εταιρίας. Καμία αντιδραση, καμία έκπληξη και τα σκυλιά δεμένα.

Στα δικά μας τώρα.

Προφανώς το ΠΑΣΟΚ σαν κόμμα εξουσίας δεν διαφέρει και πολύ από μια επιχείρηση που πουλάει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία. Στόχος του είναι να διατηρήσει την υπάρχουσα πελατεία του και ει δυνατόν να την επεκτείνει προσελκύοντας περισσότερους πιθανούς πελάτες, κυρίως χαϊδεύοντας τα αυτιά τους. Τώρα βγαίνει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και εκφράζει δημόσια κάποιες προσωπικές απόψεις που είναι αντιδημοφιλείς για το 90-95% του Ελληνικού πληθυσμού. (Αναφέρομαι στον χαρακτηρισμό των ΦΥΡΟΜατζήδων σαν
Μακεδόνων νέτα σκέτα). Τι να κάνει τώρα ο ΓΑΠ;
Να περιμένει να τον σταυρώσουν γιατί έχει σαν σύμβουλο έναν τύπο
που εκφράζεται "αντεθνικώς"; Τώρα που η ομαδάρ... ε... η ΠΑΣΟΚάρα πάει για πρωτάθλημα ναουμ; Οπότε ο Βαλλιανάτος σφουγγαρίζεται πάραυτα γιατί δυσφημεί το προϊόν του μαγαζιού.

Δεν λέω, θέλει σθένος να ζεις όπως ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και
να κάνεις δημόσια τέτοιες αιρετικές δηλώσεις, ΑΛΛΑ ρε φίλε μην
περιμένεις να είσαι και σε mainstream μαγαζί.

Mainstream μαγαζί σημαίνει συμβιβασμός με την άποψη της πλειονότητας και τα "αιρετικά" κάτω από το χαλάκι. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Περί Σλβομακεδόνων τώρα. Ναι, υπάρχουν στην Ελλάδα κάποιοι με Σλαβομακεδονική καταγωγή και συνείδηση και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τα διεθνώς τηρούμενα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα ανεχτώ τα ξεσαλωμένα εθνίκια, τόσο από δω που ζητάνε "ΜΠόλεμο", όσο και από κει παν' που κάνουν παντιέρα τους τον Πανσλαβισμό, κάνουν τον Αλέξαντρα τον τεράστια "Σάσα" (Για τον Ηφαιστίωνα και τα μπούτια του δεν ξέρω) και ανοικτά έχουν εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδας. Το "Μακεδονία" σκέτο σημαίνει εδαφικές διεκδικήσεις τόσο απλό είναι.

Εγώ προσωπικά θα έβαζα στο ΟΑΚΑ με στολές μονομάχων, τους Πλεύρηδες, τους Λαοτιανούς. τους Γκρουέφσκηδές, τους Γκρίζους λύκους κλπ. να αλληλοσφαγιασθούν προς τέρψη του φιλοθεάμενος κοινού, γιατί αν ο κοσμάκης περιμένει θέαμα από το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 0-0, σώθηκε.

ΥΓ.

Ενδιαφέρουσα θολοκουλτουριάρικη ανάλυση για το θέμα από τον Σλάει εδώ.

31 σχόλια:

  1. Το πιθανότερο που διακρίνω (με πιάνουν τα μαντικά μου ώρες ώρες!) είναι μια εσωτερική μάχη μεταξύ συμβούλων του ΓΑΠ. Είναι πολλοί που δεν τον γουστάρουν το Γρηγόρη και βρήκαν πάτημα να "συμβουλέψουν" να φαγωθεί. Τόσο απλά.
    Το ανησυχητικό είναι ότι *ίσως* ο ΓΑΠ δυσκολεύεται να αρθρώσει *πραγματικά* δική του γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως δεν είναι επιτυχημένος ο παραλληλισμός ενός κόμματος με εταιρεία. Στα κόμματα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και υπάρχει δημόσια, πολιτική αντιπαράθεση για το τι τελικά θα υποστηρίξει. Υπάρχουν σίγουρα όρια και πλαίσια, αλλά οι απόψεις του κάθε κόμματος είναι υπό διαμόρφωση.

    Γιατί πετάει ο αρχηγός έξω κάποιον; Γιατί θεωρεί ότι αυτά που λεει δεν μπορούν να συζητηθούν καν. Και είναι πρόβλημα για μένα στην περίπτωση αυτή ότι ο ΓΑΠ στέλνει σήμα ότι δε συζητά καν την αναγνώριση μειονοτήτων στην Ελλάδα και δε θέλει ένα δρόμο συμβιβασμού για το ζήτημα του ονόματος.

    Και κάτι γενικότερο: ο κάθε (ακροδεξιός ή κυβερνητικός) εθνικιστής κρύβεται πίσω από τον ισχυρισμό που ακούμε και όταν μαλώνουν μικρά παιδιά: εκείνος άρχισε πρώτος! Ε, δε με νοιάζει ποιος άρχισε πρώτος. Εγώ θέλω να σταματήσετε να μαλώνετε!

    ισλανδοτσολιαδίστικους χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι άψογος!! Με βρίσκεις 100% σύμφωνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Rodia

    Γιατί όχι; Τα μεγάλα κόμματα είναι σφηκοφωλιές...

    @ Michalis

    Άμα κινδυνεύει η "κουτάλα" ότι θες γινεται...

    Σουηδοτσολιαδίστικους χαιρετισμούς!

    @ Klearchos

    Ω ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαφώς και είμαστε όλοι υπέρ της ελευθερίας της γνώμης του καθενός.
    Τότε γιατί ενοχλεί όταν ο Παπανδρέου στα πλαίσια της δικής του ελευθερίας της γνώμης δεν τον θέλει πια για σύμβουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κόμματα δεν είναι εταιρίες, αλλά οι εταιρίες θα μπορούσαν να ωφεληθούν πολύ, κυρίως στους τομείς managment και PR(sic), αν παρατηρούσαν τα κόμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέχρι κεραίας, polse. Και η θολοκουλτουριάρικη ανάλυση του Sly όπως πάντα εύστοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ αθεόφοβος

    Χμμμ... ίσως διότι το έπαιζε θολοκουλτουριάρης!!!

    Όπως και να έχει, εφ' όσον φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός, (Απέναντι στην Καραμανλάρα, ακόμα και εγώ που λέει ο λόγος θα κέρδιζα το 2007, αλλά τεσπα...) δεν μπορεί πλέον να συγχρωτίζεται με άτομα που έχουν τις απόψεις Βαλλιανάτου για το ΦΥΡΟΜατζήδικο.

    @ Ανορθόδοξος

    Κάνουμε το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο μιλάμε!

    @ exitmusician

    Ευχαριστώ!

    Πάντως τον Σλάει δεν τον φτάνω στην θολοκουλτούρα με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμπληγαδες

    Διαβάζω σήμερα στίς ελληνικές εφημερίδες:
    Συνελήφθη αστυφύλακας για κλοπή χρηματικού ποσού από μετανάστη!

    Αγαπητέ μου αστυφύλακα, έκανες μεγάλο λάθος, να πάς να κλέψεις έναν ματανάστη!
    αλλά πρέπει να πώ , πώς 600€ είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό, και μόλις το είδες θόλωσε το μάτι σου..
    Τό ίδιο θ΄ακανα κι εγώ, που είμαι συνταξιούχος μετανάστης στη σουηδία...( δηλαδή θ΄άκλεβα ενα σουηδό αστυφύλακα..)

    Μιά αδιάκριτη ερώτηση:
    ---Τί θα τάκανες τόσα πολλά λεφτά;;;

    έλληνας μετανάστης στη σουηδία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει πολλά στραβά η ψωροκώσταινα... Hej...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον Βαλλιανάτο τον ξέρω, είναι πολύ καλός.
    Το ΠΑΣΟΚ τι ακριβώς είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περι Βαλλιανάτου κτλ πολύ που νοιάστηκα. Ας αναρωτηθεί όμως ο (αμερικανοθρεμμένος, ας μην το ξεχνάμε) ΓΑΠ αν ο προσφιλής του κος Ομπάμας θα έκανε ποτέ τέτοια πατατιά...Στην χειρότερη δεν θα τον είχε προσλάβει εξ αρχής!

    Ο Καραμανλής "έχασε" το "ηθικό" πλεονέκτημα από το παπαπαπαΠΑΣΟΚ μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης. Ο ΓΑΠ το χάνει πριν καν γίνει εξουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ hackaday

    Μετά το ΕΥΡΩ δεν είναι Ψωροκώσταινα! Είναι Ψωρομήτσαινα με φωτόλυση και Τσερόκι!

    @ doctor

    Το ΠΑΣΟΚ πάει για πρωτάθλημα ναουμ! (Να σαν τον ΜΠΑΟΚ ένα πράμα...) :-D

    @ Zaphod

    Δε βαριέστε, ποιος το χέζει το ηθικό πλεονέκτημα, κουπα να 'ναι και ότι να 'ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Ανώνυμος

    O άθρωπας σκέφτηκε "σκούρος είναι δε θα μιλήσει, ευκαιρία να τα φάω στις πουτάνες!"

    Ρε τι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάντως ο Βαλλιανάτος φέρθηκε πιο "αντρίκια" από κάτι επίδοξους Προέδρους....είχε το θάρρος και την ειλικρίνεια τουλάχιστον να πεί αυτά που πιστεύει τα είχε πεί άλλωστε και στο Συνέδριο όπου μάλιστα από κάποιους χειροκροτήθηκε ενώ τώρα κάποιοι άλλοι θυμήθηκαν ότι οι απόψεις του χαλάνε τη μόστρα της ομάδας...
    Μπορεί να μη συμφωνώ με τις απόψεις του αλλά ο άνθρωπος ήταν ευθύς και ειλικρινής. "Αυτό είμαι αυτό πίστευα και πιστεύω"......και οι άλλοι θυμήθηκαν τη δεοντολογία..τι "αδερφές" αλήθεια;;;
    Πάντως ας δούμε και κάποιους απ τους χρηματοδότες του "Παρατηρητηρίου"

    Greek Helsinki Monitor

    Administrative Board
    Gregory Vallianatos, Chairperson
    Kevin Boyle, Member
    Panayote Dimitras, Member
    Orestis Georgiadis, Member
    Dimitrina Petrova, Member
    Greek Helsinki Monitor and Minority Rights Group - Greece would like to acknowledge the sponsorship of Open Society Institute, European Union's PHARE, Euromosaic and Equal programs, Austrian Government -Federal Chancellery, Charles Stewart Mott Foundation, Nikos Dimou, "Artos Zois" Foundation, European Roma Rights Center, Berghof Foundation for Conflict Research, Aspen Institute Berlin, International Helsinki Federation, Minority Rights Group International, Alternative Information Network, Search for Common Ground Macedonia, Macedonian Human Rights Movement of Canada, Communication and Political Research Society, Greek Ministry for Foreign Affairs, Greek General Secretariat for Youth, and a few others
    http://www.greekhelsinki.gr/bhr/english/profile.html

    Macedonian Human Rights Movement of Canada.........
    δείτε ενδεικτικά το σαιτ που διατηρεί ο ίδιος της ΜΚΟ Bill Nicholov http://www.makedonija.info/info.html © Copyright Macedonia for the Macedonians για να δείτε επι παραδείγματι απο που παίρνουν φράγκα.
    "Bill Nicholov
    Macedonian Human Rights Movement of Canada
    http://www.mhrmi.org/

    http://www.minelres.lv/minelres/archive/07241998-21:47:43-24430.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμε, και αυτοί είναι χρηματοδότες, αλλά εσείς προκειμένου να στήσετε συνωμοσιακό σενάριο ως άλλοι Τζέημς Μποντ τα παραβλέπετε όλα:

    Greek Ministry for Foreign Affairs,
    Greek General Secretariat for Youth

    Επί του θέματος, οργανισμός που χρηματοδοτείται, κατά τεκμήριο δεν φέρεται εναντίον των χρηματοδοτών του, οπότε a priori τα πορίσματά του και οι εκτιμήσεις του ελέγχονται όσον αφορά την φερεγγυότητά του.

    Εκεί να στοχεύσετε και όχι σε τέτοιες γραφικότητες, μέσα από έναν παντελώς αφερέγγυο και εθνικιστή σπόνσορα...

    Μάθετε να κρίνετε σωστά και να μην καθοδηγείτε την σκέψη σας σε πορίσματα που περισσότερο είναι αυτοεκπληρούμενες προφητείες.

    Να'στε καλά.

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Επί του θέματος, οργανισμός που χρηματοδοτείται, κατά τεκμήριο δεν φέρεται εναντίον των χρηματοδοτών του, οπότε a priori τα πορίσματά του και οι εκτιμήσεις του ελέγχονται όσον αφορά την φερεγγυότητά του"

    Έχετε δίκιο..όταν χρηματοδοτούνται απο υπερεθνικιστές τους αντίστοιχους της χρυσής αυγής της άλλης πλευράς και οι απόψεις των μελών και του Παρατηρητηρίου ενισχύουν και προβάλλουν την άλλη πλευρά και επίσης όταν την ενισχύει και το ΥΠΕΞ ε τότε υπάρχει ένα πρόβλημα...δε νομίζετε;; Πάντως στο ΥΠΕΞ δεν ξέρουν ότι δείνουν χρήματα στο Παρατητήριο αλλά σε άλλη ΜΚΟ.
    Το "Παρατηρητήριο του Ελσινκι" του Δημητρά και η "Εταιρεία Επικοινωνιακής και Πολιτικής Έρευνας" είναι το ίδιο πράγμα
    Η δεύτερη επιδοτείται απ το ΥΠΕΞ και μέσω αυτής παίρνει τα χρήματα το "Παρατηρητήριο".
    ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 153 04 ΑΤΤΙΚΗΣ 210 3472259 210 6018760
    http://www.ngofederation.gr/el/article.php?cat=16

    Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), διαχείριζόμενη από την αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία Επικοινωνιακής και Πολιτικής Έρευνας (ΕΤΕΠΕ) (Αριθμός Μητρώου ΜΚΟ ΥΔΑΣ/Υπουργείου Εξωτερικών 306.......
    http://66.102.9.104/search?q=cache:-DRqxZMyw_gJ:cm.greekhelsinki.gr/uploads/2006_files/ghm839_battered_trafficking_sexworkers_greece_greek.doc+%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1+%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82+%CE%88%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%82&hl=en&ct=clnk&cd=2&gl=gr&client=firefox-a




    In his personal web page, Papandreou recommends Grigoris Vallianatos' book "Akatallilo" ("Inappropriate"), in which the author suggests that Greece, instead of trying to change Macedonia's name, should recognize the country with its constitutional name and at the same time come to terms with the Macedonian ethnic minority inside its territory.
    http://www.makfax.com.mk/look/novina/article.tpl?IdLanguage=1&IdPublication=2&NrArticle=131666&NrIssue=818&NrSection=10

    Πάντως οι συμπτώσεις είναι πολλές...και το οπεν σοσάιτι επιχορηγεί και ξέρετε πού ανήκει αλλά αφήστε το....συνωμοσιολογώ.

    Την καλημέρα μου. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταρχήν ζητώ συγνώμη από τον οικοδεσπότη για την κατάχρηση του χώρου (förlåt äslkling!).

    Δεν μου αρέσει μια οργάνωση να έχει σπόνσορες διότι η λογική λέει ότι δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει.

    Δεν νομίζω να θέτετε θέμα ότι αν το Υπουργείο Απασχόλησης δίνει 100.000 ευρώ και ο χ πυροβολημένος Μακεδόνας του Καναδά δίνει 50.000, τότε το Παρατηρητήριο θα "παίζει" ανάλογα και στις πολιτικές του ανακοινώσεις.

    Δεν νομίζω να το θέτετε έτσι.
    Το να προσβάλετε τα πορίσματα, τις ανακοινώσεις και τις κρίσεις του Παρατηρητηρίου είναι λογικό.
    Το να παίρνετε όμως επιλεκτικά έναν χορηγό και να εξάγετε εξ αυτής της χορηγίας ότι το Παρατηρητήριο είναι όργανο του χ πυροβολημένου Μακεδόνα του Καναδά είναι νομίζω παρατραβηγμένο.

    Στις ανακοινώσεις του το Παρατηρητήριο (όσες τουλάχιστον έχω διαβάσει) δεν γράφει ψέμματα.
    Απλώς βλέπει μόνο την μια πλευρά.
    Την άλλη την έχει αφήσει.
    Υπάρχουν ξέρετε και κάποιοι συνάνθρωποί μας στην Αλβανία, στην Ίμβρο, στην Τένεδο, στην Κωνσταντινούπολη που βασανίστηκαν από φασιστικά καθεστώτα, που έφτυσαν αίμα και έζησαν μέσα στην ανελευθερία.
    Το μόνο κακό αυτών των ατόμων (για τους εδώ διεθνιστές) είναι το ότι ομιλούν ελληνικά...

    Πρέπει να καταδικάζεται κάθε μορφή φασισμού, ρατσισμού και διακρίσεων, όπου κι αν αυτή προέρχεται.

    ευχαριστώ

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγνώμη, όπου υπουργείο Απασχόλησης βάζετε υπουργείο Εξωτερικών.

    doc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα,
    Παρασκευή πρωί μπλογκοσερφάρω περιμένοντας το Σάββατο κι έπεσα τυχαία πάνω σου. Συμφωνώ με την οπτική σου. Ιδιαίτερα η διευκρίνιση περί mainstream μαγαζιού είναι όλα τα λεφτά.

    CU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους που οι απόψεις μας ταυτίζονται στα σημαντικά θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Ανώνυμος & doctor

    Ενδιαφέρουσα συζήτηση και θα συμφωνήσω ότι κανείς δεν δαγκώνει το χέρι που τον ταΐζει. Κανείς δεν πρέπει να καταπίνει αμάσητα ότι προβάλλεται, χωρίς να χρησιμοποιεί την κριτική του ικανότητα και τον ορθολογισμό.

    @ fvasileiou & Axis Mundi & Κλείτωρ

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
    Ο ΓΚΡΕΓΚ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟ 20ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠ1 ΜΠΛΟΓΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ PROKTIKO ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΣΧΕΤΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ ATHENA

    Α, για προσέχτε λίγο με τους κώλους!

    Όλοι οι κώλοι ανδρών τε και γυναικών εν Ελλάδι, είναι δικαιοδοσία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

    ΕυχαρισΘώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα έχω πει κι εγώ για τον Βαλλιανάτο και τον Δήμου... Για τα περί "Δημοκρατίας" ας μας δείξουν ΜΙΑ χώρα στην οποία ένα στέλεχος κόμματος εξουσίας θα έβγαινε να εκφράσει θέσεις κατά των κυριαρχικών και εδαφικών συμφερόντων της χώρας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Fvasileiou

    Ωωωω, κύριε Φώτη μου! Και εσείς εδώ; Μα εγώ σας ενόμιζα εις την Τζύμπρον.

    Αχ καλέ, μας κακομαθαίνει ο κος πρεσβυς της Σουηδίας με τα Ferrero Roche.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πάντως σε εθνικιστική μαλακία ο Γκρούεφσκι έχει ξεπεράσει και τον Καρατζαφύρερ. Έλεος δηλαδή.

    Και για όνομα, τους έχω έτοιμο, το οποίο ΕΧΕΙ τον όρο "Μακεδονία" όπως ακριβώς τον θέλουν (εθνικό, γλωσσικό, γεωγραφικό, μέχρι και πρωκτικό προσδιορισμό):

    Από-πού-κι-ως-πού-Μακεδονία

    (εμπνεύστηκα από το κόμικ των Uderzo και Goscinny "Ούμπα-Πα" και κυρίως από τον μάγο της φυλής του Ούμπα-Πα, τον "Παρά-ένα-δόντι-φαφούτης-που-τώρα-το'χασε-κι-αυτό-κι-είναι-φαφούτης-πια").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ Ο Αιρετικός - The Heretic

    Ο Γκρουέφσκι έχει ξεπεράσει όχι μόνο τον Καρατζαφύρερ, αλλά και τον Λιακό σε μαλακία.

    Όμως δεν τα κάνει μόνος του, έχει στήριξη από πίσω. Αλλιώς πως να κουνηθεί το σκατό, ε;

    Αλλά από την άλλη βρήκε τους μαλάκες και τα κάνει. Έτσι πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Pol ,θα μπορούσα να το έγραφα εγώ αυτό το postάκιον!
    ΥΓ.Βλέπω στα σχόλια στην πέσανε ανώνυμοι ΚΥΠατζήδες πληροφορημένοι...στό΄πα εγώ να μην εναντιώνεσαι στον λιάκουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ Φιλαλήθης

    Εδώ έπεσε το κανάλι του Φάνελου στο ΓιουΤούμπι... Τι να πω... Τώρα υπάρχουν μερικά από τα +Ιερά Βίδεα+ σκόρπια εδώ και κει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...