Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Freedom fries δια πάσαν νόσον!

Εβδομάδα των εκλογών στις ΗΠΑ η τρέχουσα, εκλογών που όσο και να μας την δίνει στα νεύρα, μας επηρεάζουν σημαντικά, ίσως σε ίδιο βαθμό με το αν κυβερνά ο Κωστάκης ή ο Γιωργάκης. Άλλωστε η Ελλάδα πλέον βαράει προσοχές στην Ευρωπαϊκή Κομισιόν και τα ακουμπάει στις ΗΠΑ για οπλικά συστήματα που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ποτέ. Δε βαριέστε. Το νεοελληνικό κράτος από το πρώτο δάνειο από τους Βρετανούς κατά την διάρκεια της επανάστασης του ’21 μέχρι το 1946 κυβερνιόνταν από τον Τζών Μπουλ και μετά το 1946 από τον Μπαρμπα Σαμ. Στην διάρκεια της ιστορίας του υπέστη σημαντικές μεταρρυθμίσεις, όπως η ένταξή του στην ΕΟΚ το 1980, που το μετέτρεψε από Ψωροκώσταινα σε Ψωρογιώργαινα και ή ένταξη στην ΟΝΕ το 2002 που το μετέτρεψε από Ψωρογιώργαινα σε Ψωρομήτσαινα. (Ως γνωστόν η Ψωρομήτσαινα οδηγεί Τσερόκι και ξυρίζει τις μασχάλες της με φωτόλυση, σε αντίθεση με την Ψωροκώσταινα που καβαλάει γαϊδούρι και έχει μασχάλες αξύριστες).

Με αφορμή αυτές τις σκέψεις ορίστε μερικά μικροποστίδια με μορφή μερίδας Freedom fries για θέματα της επικαιρότητας.

1. Freedom fries SUPERSIZE. O Μπάρακ φαίνεται ότι θα πάρει τις εκλογές με κάτω τα χέρια, παρά το γεγονός ότι είναι μιγάς ήτοι όχι πάλλευκος, άσπιλος και αμόλυντος White Anglosaxon Protestant. Βοηθάει το γεγονός ότι έχει να αντιμετωπίσει ένα ζόμπι που απειλούσε να συνεχίσει την μάλλον αντιπαθή στην πλειοψηφία του εκλογικού σώματος πολιτική του Ντάμπγια. Ακόμα περισσότερο βοηθάει ότι παρέα με το ζόμπι κατεβαίνει μία θρησκόληπτη, στρατόκαυλη, ημιηλίθια Αλασκιώτισσα (κατά το Σουλιώτισσα), που θέλει να επέλθει ο πυρηνικός Αρμαγέδων για να έλθει επιτέλους η Δευτέρα Παρουσία. Ακόμα περισσότερο βοηθάει ότι ο Μπάρακ σαν υποψήφιος των Δημοκρατικών μάζεψε περισσότερα (!) χρήματα από το πατατοκέφαλο Ρεπουμπλικανικό ζόμπι, πράγμα που σε κάνει να αναρωτιέσαι, τι γραμμάτια έχει να πληρώσει μετά στους χρηματοδότες του μόλις εκλεγεί. Γνωστό άλλωστε, ότι οι Ρεπουμπλικανοί έχοντας την στήριξη των μεγάλων επιχειρήσεων, μαζεύουν κατά κανόνα περισσότερο μαρούλι από τους Δημοκρατικούς. Όπως και να ‘χει, έστω και σημειολογικά ο Ομπάμα θα φέρει ολίγον φρέσκον αέραν στην καμαρίλα της Αμερικανικής πολιτικής. Επί της ουσίας μην περιμένετε σοβαρή αλλαγή στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

2. Freedom fries Biggie. Η κυβέρνηση της Ελλαδεζίας θα δώσει στους πένητες τραπεζίτες που κατά τα άλλα δεν επένδυσαν σε «τοξικά» οικονομικά προϊόντα, 28 δις €, εις υγείαν των κορόιδων, δλδ του συνόλου του Ελληνικού πληθυσμού πλην Hellenic Golden Boys. Άντε αμνοερίφια, κανονίστε να χρησιμοποιήσετε το μοναδικό σας όπλο (νεροπίστολο) την ψήφο, για κάνα ψευτορουσφέτι, ή επειδή «Η οικογένεια μας είναι με το κόμμα αναντάμ παπαντάμ ναούμ». Και μετά μου λες ότι η έκφραση sheeple (sheep+people), δεν εκφράζει τον μέσο πολίτη της παγκοσμιοποίησης. Να δεις που σε καμιά δόση θα βγει στην Ελλάδα πρωθυπουργός ο Βγενόπουλος με κάνα κόμμα «Φόρτσα Γκρέτσια» αλα Σύλβιο Μπερλουσκόνι, σαν μοναδική φωνή αντίστασης!

3. Freedom fries Regular. Ο Ντέμης λέει παραιτείται γιατί τα Οριτζινάλια γιουχάραν το συνοθύλευμα με τα τιμημένα κιτρινόμαυρα που πάλευε να κερδίσει τον Αστέρα Τροπολιτσάς. Φοβούμαι ότι ο Ντέμης μπορεί να είχε καλές ιδέες, αλλά κατάλαβε αργά ότι η Ελλάδα δεν είναι Αγγλία και δεν μπορείς να στήσεις μία υγιή ποδοσφαιρική επιχείρηση αλά Premier League. Στην Ελλάδα πρέπει να έχεις πρόεδρο «νταβατζή» διαπλεκόμενο προμηθευτή του δημοσίου για να πάρεις πρωτάθλημα. Να θυμίσω εδώ, ότι ο Ολυμπιακός σαν αυτόνομη επιχείρηση έχει έλλειμμα κάποιων εκατομμυρίων ετησίως, που καλύπτεται από τον πρόεδρα για να έχει τον δικό του στρατό από Τσουκαλάδες. Έτσι απλά και κυνικά.

4. Freedom fries Kiddie. Ως γνωστόν στο YouTube, οι πάσης φύσεως χουντολάγνοι, νεοναζί, χρυσαυγίτες, λαοτιανοί, λιακοφυλόφιλοι και δε συμμαζεύεται, έχουν πανίσχυρη παρουσία σε αντίθεση με την βλογόσφαιρα, διότι το να γράψεις κάτι που να βγάζει νόημα απαιτεί τουλάχιστον 8 κύτταρα φαιάς ουσίας, ενώ το να χειριστείς το Windows Movie Maker μόλις 2, κάτι που βολεύει αφάνταστα τους κενοκέφαλους ακροδεξιούς. Πριν μερικές μέρες συνέβη το απίστευτο, το You Tube έκλεισε το κανάλι του Πλευρολάγνου sakisathens, στερώντας έναν Πακτωλό Πλευρογνώσης από το Ελληνικό πόπολο. Πιθανή αιτία, ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας, αφού ο εν λόγω είχε την κακή συνήθεια να ανεβάζει κομμάτια των Duran Duran. Τώρα όμως εγώ που ήθελα να φτιάξω ένα βίδεο βασισμένο στην μεγάλη συνέντευξη του Κ.Πλεύρη στον sakisathens, έμεινα μπουκάλα, αφού δεν έχω πια από πού να το κατεβάσω. (Παρένθεση: Εάν θέλετε να κατεβάσετε βίδεα από το You Tube ή το Google υπάρχει η σελίδα www.keepvid.com). Επειδή λοιπόν δεν μαγείρεψα πριν πεινάσω θρηνώ και εγώ όπως και όλη η Ελληνική βλογόσφαιρα και γιουτουμπόσφαιρα, όπως δείχνει και το παρακάτω βίδεο του Σπάει από το Jungle Report (κλαψ).

9 σχόλια:

  1. Πατατοκέφαλο ζόμπι ο Μακέιν ε; Χμ, μήπως αυτός κρύβεται πίσω από τις φονικές πατάτες Mc Cain; Να το ερευνήσουμε!

    Υ.Γ. Για τον συνελληναρά sakisathens ένα παχυλό δάκρυ κύλισε στους όρχεις μου, κοινώς βουρκώσανε τα αρ!@#$α μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που ο Ντέμης παρητήθη, θα ακολουθήσει σόλο καριέρα ή το πάει για backing vocals της συζύγου;
    Όσο για τας αμερικανικάς εκλογάς, θα βρεθώ εκεί σε δύο μέρες αγαπητέ Polse, οπότε θα στα πω διά ζώσης.
    Απλά έχω μια απορία: πόσος καιρός πιστεύεις ότι θα περάσει μέχρι ΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοί που χαίρονται με τον Ομπάμα αρχίσουν να απογοητεύονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανορθόδοξος

    Συνομωσία αγαπητέ, η συνομωσία της πατάτας...

    (κλαψ) μεγάλη απώλεια του Σάκη (λυγμ)

    @ Che apos

    Μπα, ο Ντέμης θα επαγγέλλεται σε λίγο Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία :-Ρ

    Μόλις ο Ομπάμα επιτεθεί στο Ιράν τότε ο κοσμάκης θα ξενερώσει και θα απογοητευτεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε pølse!

    Σε είδα στην τηλεόραση που έπερνες συνεντευξη απ΄την Κα Drouza!!!
    Τί ερωτήσεις ειναι αυτές που της έκανες::

    Σάν δεν ντρέπεσαι λιγάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταγράφεις την πραγματικότητα πολύ πιο έγκυρα και γλαφυρά από τους περισσότερους "έγκυρους κύκλους".

    (με την Δρούζα ο πολσμάνε; μήπως συνάντησε τον π. Μάξιμο, λέω.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ανώνυμος

    Την Δρούζα για πρωκτική την κόβω... :-Ρ

    @ ροΐδης

    Ω, Ευχαρισθώ!

    Όταν λέτε "συνάντησε", μήπως εννοείτε "γνώρισε" (με την Βιβλική έννοια). :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η εισαγωγή πολλά λεφτά!!!

    για το "έλλειμμα" του γαύρου έχω μια αμφιβολία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ geokalp

    Ευχαρισθώ!

    Αχέμ, τα στοιχεία για τημ ΠΑΕ είναι από τους ισολογισμούς 2004 και 2005 μέσω της ICAP. Μη νομίζεις ότι οι άλλες ΠΑΕ πάνε καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...