Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Καζαμεύς του έτους δισχιλιοστού και ενάτου. Αι εξελίξεις 3 έτη προ του τέλος του κόσμου, και 13 προ της ανάκτησης της ΜΠόλης

Συνελλ’νίδες, Συνέλλ’νες.

Η ημετέρα πατρίς, ο άπλυτος ομφαλός της γης, (η απλυσιά είναι Εβραϊκός δάκτυλος) περνά στιγμάς δύσκολας και κρισίμους. Η έλλειψη εθνικής ομοψυχίας είναι φανερή, αφού υπάρχει σαφής διχογνωμία δια το κατά πόσο ο εμπρηζζζμός μικρομάγαζων και σακαρακών αποτελεί πράξιν επαναστατικήν σε αντίστιξην με τον εμπρησμό του Μεγάρου Μαξίμου λ.χ. ή των αναψυκτηρίων τέως και νυν υπουργών. Χαρακτηριστικό δε της ελλείψεως ομοψυχίας ακόμα και στον ιερό τόπο της ΕΛ-ληνικής βλογόσφαιρας αποτελούν τα μικροαστικά ιστολόγια τύπου Μακ Μάνους, που αρνούνται να προσφέρουν τα μαγαζιά των ολοκαύτωμα στον επαναστατικό αγώνα, για την ανατροπή του Συστήματος, βάζοντάς το...ε... κατά βάση αφήνοντάς το στην θέση του. (Είδατε με όλο το τζέρτζελο το Σύστημα να παθαίνει τίποτις; Όοοοχιιι; Εμ...).

Επίσης τα πρόσφατα γεγονότα στο στοιβακτήριον ανθρώπων που ονομάζεται «Λωρίς της Γάζης», αποδεικνύουν ότι εκτός από την Ελλάδα, η ανθρωπότης δεν σώζεται με τίποτις άμα λάχει ναουμ. Πάντα θα υπάρχουν Σιωνιστές ή Ισλαμιστές Ουαχαμπιστές, ή ότι άλλο, που θα χρηματοδοτούν και θα προκαλούν βία και δυστυχία, με στόχο να κάτσουν στον σβέρκο των συνανθρώπων τους, πριν γίνουν και οι ίδιοι σκουληκοτροφή ή στάχτη.
Ιδού λοιπόν οι έγκυρες προβλέψεις του διακεκριμένου Πολσεμανόγλειου ινστιτούτου, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος με την ευγενική χορηγία του ιδρύματος της μεγάλης μεταρρυθμιστρώνης Καραμανλάρης.

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΕΝΑΡΗΣ:

Η μεγάλη μετρρυθμιστρώνα, ο μέγας ηγέτης του έθνους μας, ο άνθρωψ που αν δεν δει 4 καουμπόυκα την μέρα δεν μπορεί να εργαστεί δια το καλό της πατρίδος, αναγκάζεται βαριά τη καρδία, να κάμνει ανασχηματιζζζμόν. Δεδομένης της επιτυχίας του κυρίου Πάκη στα γεγονότα του Δεκεμβρίου, του δίνεται επιπλέον το υπουργείο οικονομικών για να σώσει το έθνος από τα νύχια της Κομισιόν, της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας και ίσως του ΔΝΤ. Ο κ. Αλογοσκούφης μετακινείται στο Εξωτερικών γιατί ξέρει κιθάρα και Αγγλικούλια, ενώ η γκαντέμω Ντόρα πάει σπίτι της. Το σκεπτικό είναι ότι αφού θα πέσει που θα πέσει η κυβέρνηση, ας κληρονομήσει το Μητσοτακέικο αποκαΐδια...

Ο Γιωργάκης αναμένει την πρωθυπουργία και ανταλλάσσει καυτά η-μέηλζ με την εν αναμονή πρωθυπουργό της Σουηδίας Μόνα Σαλίν, σοσιαλίστρια και φαν της σοκολάτας Toblerone.

Το σύνολο των σχολείων της χώρας τελεί υπό κατάληψη, ενώ τα ΜΑΤ φρουρούν το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να μην γίνει παρανάλωμα του πυρός όταν τα συνεργεία του δήμου προσπαθήσουν να το απομακρύνουν.

Ο Ιρλανδοκενυάτυης πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρυ Ο’ Μπάμα κάνει τουμπεκί για την Γάζα ακόμα και μετά τις 20 του μήνα που αναλαμβάνει καθήκοντα, γιατί ετοιμάζει το πρόγραμμα σταδιακής εισαγωγής των φιλικών προς το περιβάλλον και εχθρικών προς τα στομάχια του τρίτου κόσμου, βιοκαυσίμων.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΕΙΔΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΦΛΕΒΑΡΗΣ (ΚΟΥΤΣΟΣ):

Το σύνολο των ποδοσφαιριστών / καλαθοσφαιριστών / πετοσφαιριστών / αθλητών του καλλιτεχνικού πατινάζ κλπ. που έχουν έστω και μια συμμετοχή στα εθνικά συγκροτήματα προσλαμβάνονται στους ΟΤΑ σαν άτομα με ειδικές ικανότητες. Η μεγάλη μεταρρυθμιστρώνα δηλώνει ότι το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελλάδος λάμπει πλέον στο παγκόσμιο στερέωμα και τι να μας κλάσουν πλέον οι Σκανδιναβοί.

Ο Γιωργάκης ζητά απελπισμένα σκονάκι από την αρχηγό της Σουηδικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Mona Salin και αυτή του προτείνει να προσληφθούν με αργομισθίες όσοι Έλληνες έχουν πράσινα μάτια και / ή μπλε βλεφαρίδες. Όσοι Έλληνες άνεργοι δεν έχουν πράσινα μάτια, μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις Γιωργάκη κατεβαίνουν στους δρόμους και κάνουν λαμπόγυαλο οτιδήποτε αντικείμενο πράσινου χρώματος βρουν μπροστά τους. Ο Τσίπρας χαιρετίζει την λαϊκή εξέγερση ενώ η Αλέκα καταγγέλλει το κωλωπαίδι που ακόμα δε βγήκε από το αβγό και το παίζει ηγέτης, Ο Καρατζαφύρερ για να κάνει ρελάνς, κυκλοφορεί με τρία περιστέρια στο κεφάλι ενώ όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λάος κυκλοφορεί με ένα περιστέρι στην γκλάβα. Ο Μπουμπούκος σαν άτυπος υπαρχηγός κυκλοφορεί με δύο.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΕΚΔΟΡΕΥΣ ΜΑΡΤΗΣ:

Η Ελληνική οικονομία παρά τις μεταρρυθμιστικές ενέργειες του υπουργού οικονομικών Πάκη, πάει για φούντο, αφού η κυβέρνηση μένει από ρευστό.

Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να τυπώσουμε χαρτονόμισμα αυθαίρετα και κανείς φούστης δε μας δανείζει πια, ο Χολαργός κόβει δίευρα και 50λεπτα κέρματα στη ζούλα, γερμανικό νούμερο 2-4. Όμως η Κομισιόν μας παίρνει χαμπάρι και ο υπουργός εξωτερικών Αλογοσκούφης ζητά χάρη από την συν-Λεσχομπίλντερμπεργκ συμμαθήτριά του Άννα Διαμαντοπούλου, να μεσολαβήσει στην κολλητή της από την μπιρίμπα, αντιπρόεδρο της Κομισσιόν άνευ αρμοδιοτήτων, Margot Wallström. Η Margot όμως που σαν σοσιαλίστρια δεν θέλει να βοηθήσει μια κυβέρνηση χρώματος κυανού, λέει στην άλλη κολλητή της Mona Salin, να δώσει σκονάκι στον Γιωργάκη.
Ο Γιωργάκης κουφαίνει το σύμπαν ζητώντας να αποχωρήσει η Ελλάδα από το Ευρώ και να ενταχθεί στην Σουηδική Κορώνα. Ο Αλέξης προτείνει Δηνάριο ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, η Αλέκα το Ρούβλι και ο Μαυροτζαφέρωφ τον Καποδιστριακό Φοίνικα.

Στο μεταξύ το 70% των συνταξιούχων παθαίνει λουμπάγκο αφού είναι αναγκασμένο να πάρει την σύνταξή του σε κέρματα των 5 λεπτών που έκοβε ο Χολαργός στη ζούλα. Κοινωνική δυσαρέσκεια, άφθονα κέρματα πετάγονται στα κοράκια που ευνοούν τον πούστη τον Γαύρο και οι εκλογές είναι κοντά.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΑΠΡΙΛΗΣ (APRÈS MARX AVRIL):

Εκλογές!

Ο Γιωργάκης θριαμβεύει μεν παίρνοντας το πρωτάθλημα με 38%, δεν κάμνει όμως το δάβλ κατακτώντας την αυτοδυναμία. Η Νέα Δημοπρασία παίρνει 22,4% και ο Κωστάκης κλείνεται στο σπίτι του στην Ραφήνα βλέποντας Σταρ Τρεκ και αφήνει τα κλειδιά του μαγαζιού στον Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας το Μητσοτακέικο να βγάζει αφρούς. Η βουλή είναι εξακομματική, ο Τσίπρας μένει πίσω από την Αλέκα, αποδεικνύοντας ότι όσοι έχουν περάσει Μακρονήσια δεν πεθαίνουν πριν τα 95 και το να επενδύεις πάνω στα 16χρονα είναι δημογραφικώς λάθος. Οι Οικολόγοι με κάτι απίθανους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους παίρνουν περισσότερους ψήφους από τον Καρατζαφέρωφ, που απαιτεί από όλα τα στελέχη του Λάος να κυκλοφορούν με τρία περιστέρια στο κεφάλι για να μην περάσει ο Σατανάς. Ο Γιωργακης ζητά βοήθεια από την Mona, η οποία του λέει «Βρε έλσκλινγκ αυτά τα κανονίζουν προεκλογικώς». Ακυβερνησία. Τελικά όταν η εντολή φτάνει στους Οικολόγους, σχηματίζεται κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Οικολόγων ΚΚΕ. Τα Μακρονήσια είναι πια εξουσία ορίτζιναλ και όχι γιαλαντζί όπως το ’89.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΕΞΕΓΕΡΣΟΦΟΡΟΣ ΜΑΗΣ:

Το Ιράν εκτοξεύει πυραύλους στο Ισραήλ, αφού μετά τους άνευ συνεπειών τσαμπουκάδες που έκανε στους άμαχους Παλαιστίνιους και όχι στην Χαμάς, διότι που να ψάχνεις ποιος είναι ποιος τώρα, έριξε ατομική μπόμπα στον υπό κατασκευή Ιρανικό πυρηνικό σταθμό. Ο πρόεδρος Μπάρυ Ο’ Μπάμα κηρύττει πόλεμο στο Ιράν και το Πακιστάν γιατί οι χρηματοδότες του ζητούν αποπληρωμή των γραμματίων χήαρ εντ νάου. Άντε μπόλεμος να ανοίξουν οι δουλειές.

Η αδύναμη κυβέρνηση Γιωργάκη αντιμέτωπη με την οικονομική κρισάρα και την τιμή του πετρελαίου που έφτασε στα $ 250 το βαρέλι με τον νέο μπόλεμο, πουλάει εκδούλευση στις Αμερικανοί στέλνοντας τέσσερις μηχανοκίνητες ταξιαρχίες στο μέτωπο του Πακιστάν.

Ο γκοζμάκης λαλημένος βγαίνει στους δρόμους και κάνει ρημάδι το κέντρο των μεγάλων Ελληνικών πόλεων. Πλιάτζικο και των γονέων, ενώ το 3ο Λύκειο Καλλιθέας επιστρέφει από τα επεισόδια με το άγαλμα του Τρούμαν τρόπαιο.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΒΛΟΓΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΙΟΥΝΗΣ:

Ιούνιος και οι βλόγερς για άλλη μια φορά στις επάλξεις του καναπεδίστικου αγώνα όπως και το 2007 με την υπόθεση της Αμαλίας. Υλικό άφθονο, πόλεμος δυστυχία, ανέχεια, κοινωνική αστάθεια, και τα ομαδικά βλογ φυτρώνουν σαν μανιτάρια.

Κορυφαίο το «Θέλουμε ειρήνη και φτηνή μπενζίνα αλλά σιγά μην κουνήσουμε τον κώλο μας» όλοι οι μπλογκόλιθοι στην πίστα. Οι καταστηματάρχες έχουν αντικαταστήσει πλέον τις βιτρίνες με ρολά που παρουσιάζουν τα είδη και τις τιμές σε καλαίσθητα γκράφιτι για τον φόβο του πλιάτζικου.

Νόμισμα της Ελλάδος πλέον η Σουηδική Κορώνα, ενώ ο Κοκός διαμαρτύρεται γιατί απεικονίζεται ο βασιλιάς της Σουηδίας στο νόμισμα που κυκλοφορεί στην γη των παπούδων του.

Μέσα στον γενικό διεθνή χαμό, ο ΜΠΑΟΚ παίρνει στη ζούλα το πΩΡτάθλημα της Σούπερ Λίγδας αφήνοντας τον εθνικό προμηθευτή μπουκάλα. Η Θεσσαλονίκη γίνεται πάλι λαμπόγυαλο, αυτή την φορά από τα ΜΠΑΟΚΙΑ. Οι καταστηματάρχες της νύμφης του Θερμαϊκού με την στήριξη του Νομάρχη (Ένας είναι ο Νομάρχης) ζητούν κατάργηση της Κυριακής αργίας για να ρεφάρουν. Για ξεκάρφωμα προτείνουν ρεπό την Παρασκευή στους μωαμεθανούς υπαλλήλους.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΤΡΑΚΤΕΡΩΤΟΣ ΙΟΥΛΗΣ:

Με το κόστος παραγωγής, ήτοι πετρέλαια, φυτοφάρμακα κλπ, να έχει φτάσει στον Θεό οι Έλληνες παραγωγοί επιδοτούμενου βάμβακος αποκλείουν την διαμαντόπετρα της γης το δακτυλίδι με τα τρακτέρια τους. Μόνο οι καλλιεργητές δημητριακών κάνουν τουμπεκί, αφού πουλάνε τη σοδειά για βιοκαύσιμα (αιθανόλη) στους οικολόγοι Αμερικανοί και Σουηδοί που οδηγούν πολιτικώς και περιβαλλοντικώς ορθά SAAB και Volvo αιθανόλης (Miljöbilar).

Ψωμί δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε για δείγμα, ενώ στην αποκλεισμένη Αθήνα ο κόσμος αρχίζει να τρώει λασπόπητες όπως κάνουν στην Αϊτή. Θραύση κάνει το χώμα του Χολαργού, που είναι κοκκινωπό και σχετικά γευστικότερο. Στην υπόλοιπο χώρα ο κόσμος τρώει βαμβακόπιτες με γιδοτύρι.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ:

Παρά την πείνα, το τουριστικό ρεύμα τον Αύγουστο είναι αυξημένο διότι οι Έλληνες δίνουν πλέον και μπισινόν για να βγάλουν κάνα φράγκον. Η Ελλάδα γεμίζει φτωχομπινέδες αλκοολικούς τουρίστες που πίνουν μπόμπες απεσταγμένες από ότι υλικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι φωτιές οργιάζουν για να δημιουργηθούν βοσκοτόπια για τις γίδες που είναι πλέον η βάση της Ελληνικής οικονομίας.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΦΙΛΟΜΑΘΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ:

Λήγουν επιτέλους οι καταλήψεις των σχολείων, ΤΕΕ, ΤΕΙ και ΑΕΙ που κρατούσαν από τον Δεκέμβριο του 2008. Όλοι οι μαθητές / σπουδαστές / φοιτητές προάγονται και περνούν τα μαθήματα της προηγούμενης χρονιάς με το 19 ή 9 «του λαού» ανάλογα με την βαθμίδα της εκπαίδευσης για να μην διαταραχθεί το σύστημα παραγωγής υποψηφίων δημοσίων υπαλλήλων. Ο υπουργός παιδείας Ορέστης Κολοζώφ, δηλώνει «Προαπαιτούμενα, σίτιση, ακριβές σπουδές, αυτοί είναι οι φραγμοί μέσα στις σχολές! Εμείς τους σκίσαμε τα κωλοφάρδουλα των φραγμών!».

Ο Μπόλεμος στο Ιράν και Πακιστάν έχει στραβώσει άσχημα και οι απώλειες είναι βαριές. Ο πρόεδρος Μπάρυ Ο’Μπάμα δηλώνει «Γιες γουή καν», κάνοντας την γελοιογραφία του Στάθη «Μετά τον Μπους θα είναι όπως πριν τον Ομπαμα» προφητική. Η Ελλάδα δεν έχει απώλειες στο μέτωπο του Πακιστάν διότι αν κάποιος ξέρει να λουφάρει, αυτός είναι ο Ελληνας. Μόνο τα αμερικανάκια πέφτουν σαν τις μύγες.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΚΡΑΣΝΗ ΟΚΤΗΑΒΡ (ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ):

Ο Πούτιν κάνει αεροδιαστημικό τσαμπουκά και βοηθάει να πετάξουν οι Ιρανο-Πακιστανοί τις ΝΑΤΟΪκοί στη θάλασσα. Τις τέσσερις Ελληνικές ταξιαρχίες μετά από πρόταση του αντιπροσώπου του στην Ελλάδα Δημοσθένη Λιακόπουλου τις στέλνει στην Μαύρη Θάλασσα για ιαματικά μπάνια και κατόπιν στον ομφαλό της γης, γιατί είναι ορΦόΝΤοξα αΝΤέλφια. Το πετρέλαιο πέφτει στην λογικότερη τιμή των $249 το βαρέλι και ο Μπάρυ Ο’ Μπάμα, σκέφτεται να ασχοληθεί καλύτερα με τα 50.000.000 των ανασφάλιστων Αμερικανών παρά με τα συμφέροντα του στρατιωτικοοικονομικού κατεστημένου των ΗΠΑ. Έτσι τους ασφαλίζει στις υπάρχουσες ιδιωτικές εταιρίες ασφάλισης με τον όρο "Η παρούσα ασφάλιση δεν ισχύει για τις παρακάτω ασθένειες..." (ακολουθεί κατάλογος 512 ασθενειών). Ο Γιωργάκης για να εξευμενίσει τον νέο κυρίαρχο του παιχνιδιού Πούτιν ορίζει υπουργό Εξωτερικών και Άμυνας την Λιάνα Κανέλλη.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ (ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΣΜΟΥ):

Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν βελτιώνεται παρά την πτώση του πετρελαίου στα $248 το βαρέλι και έτσι τις 17 Νοέμβρη το κέντρο της Αθήνας ισοπεδώνεται κυριολεκτικά. Το ιστορικό κέντρο μετατρέπεται σε έναν σωρό καπνισμένων ερειπίων με την Ακρόπολη να στέκεται μόνη όρθια στην μέση σαν αγέρωχο τσουτσούνι.

Η κυβέρνηση και όλοι οι δημόσιοι οργανισμοί μετακομίζουν στην νύμφη του Θερμαϊκού. Ο Ψωμιάδης αισθάνεται βασιλιάς, βλέποντας το διοικητήριο να μετατρέπεται σε νέο Μαξίμου. Ο Γιωργάκης κρατάει την ψυχραιμία του και ανακοινώνει μέτρα για ποδηλατόδρομους που θα ωφελήσουν όλους τους Έλληνες, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Πάγκαλος σε ερώτηση Σλοβένου δημοσιογράφου για την κατάσταση, απαντά: «Δε μου γαμιέσαι πρωί πρωί».

Ο Γιώργος Μαυροτζαφέρης απαιτεί παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές, ενώ ο Μπουμπούκος δηλώνει, ότι τώρα που ισοπεδώθηκε το κέντρο, γλιτώσαμε τουλάχιστον από τους λαθρομετανάστες που το είχαν κάνει γκέτο.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΝΟΜΠΕΛΟΦΟΡΟΣ KAI ΣΥΣΤΕΜΒΟΥΛΟΓΟΚΤΩΝΟΣ (SYSTEMBOLAGSMÖRDANDE) ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ:

Ο Σουηδοτραφής Γιωργάκης αισθάνεται περιορισμένος στην Θεσσαλονίκη και πάει στην απονομή των βραβείων Νόμπελ στην Στοκχόλμη για να συναντήσει και την μέντορά του Μόνα Σαλίν.
Η Σουηδική ακαδημία επιστημών εντελώς σουρωμένη μετά την κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου αλκοόλ της systembolaget κατόπιν ήττας της Σουηδίας στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, έδωσε στον κρυφοεβραίο Βόλφγκανγκ – Μωρις Αβδουλάχ Ομάκ Μπεν Ομάκ όλα τα βραβεία Νόμπελ.
Αιτιολόγησε την απόφασή της αυτή λέγοντας ότι δεν έχει ακούσει πιο σοφή φράση από αυτήν: «Η ανθρώπινη μαλακία είναι λίγο πιο μικρή από το σύμπαν, γιατί πρέπει να χωράει κάπου».

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται από τις διεθνείς εξελίξεις που ελέγχουν οι Οβριοί, τους οποίους ευθαρσώς καταγγέλλει ο πατριώτης κύριος - κύριος, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Άντε και του χρόνου μάγκες και μαγκίτισες! Kαλή χρονιά με υγεία!

34 σχόλια:

  1. Tελειο! Να κανω και εγω μια προταση: οι Bon Jovi αποφασιζουν επιτελους να κανουν περιοδεια στην νεοανακαλυφθεισα ηπειρο, την Ελλαδα. Επειδη λογω της οικονομικης κρισης κανεις δεν πατα στις συναυλιες τους, η περιοδεια παιρνει την μορφη documantaire σε συνδυασμο με sitcom που δειχνει τις περιπετειες του JBJ, o oποιος υποστηριζει ψυχολογικα τις επαρχιωτισσες ελληνιδες νοικοκυρες μαθαινονοντας τους την τεχνη του hairstyling. Στο τελευταιο επεισοδιο η περιπετειωδης διαφυγη του Jon απο την Ελλαδα, αφου Χρυσαυγιτες και Αναρχικοι τον κυνηγανε επειδη τους ξεμυαλιζει τις γκομενες!
    Ευτυχισμενο το 2009!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά εύχομαι γεμάτη με ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sos el dios de los dioses, salvo el verdadero dios de los argentos...
    Feliz 2009, companero.
    Χάπι Νιου Γίαρ. Λεξοτανίλ, ζανάξ, ταβόρ, δεν ξέρω. Χάπι όμως σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά αν και δεν το βλέπω. Εύχομαι να μας μπει σχετικά ανώδυνα. Για το πως θα βγει έχουμε καιρό ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Polse, πολύ καλή δουλειά! Θα σου πρότεινα να δουλέψεις με το Νίκο Χορταρέα ή ακόμη και με την παγκοσμίου φήμης μέντιουμ Μύριαμ (με κληρονομικό χάρισμα)!!

    Πέρνα άμα θες από το Hell Fun Park, που πιστεύω θα σ' ενδιαφέρει η τελευταία ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι και να ειπώ είναι λίγο. O γκαζαμεύς ειναι ett renodlat
    mästerverk.

    Παραθέτω ορισμένες αττακες που με έκαναν να χτυπηθώ κάτω από τα γέλια:

    αφλα) Η αναφορά στο förkärlek της Μόνας
    για σβέητσισκ χουοκλάντ. Παρ' αυτά πρέπει να πω ότι απευθύνεται σε κοινό με αρκετά εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με το τι μπαίζει στο Ζβεριγκε.

    βλητα) Καρατζαführer: Όλα τα λεφτά

    γραμμα) Ενας είναι ο Νομάρχης (χμμ
    ασφαλώς θα αναφέρεσαι στον...Γεωργόπουλο :P)


    δλέτα)
    Το ιστορικό κέντρο μετατρέπεται ...τσουτσούνι.

    Det skrev....


    έμπζιλον:
    SYSTEMBOLAGSMÖRDANDE.

    Να λοιπόν που τελικά το Συστημα θα
    νικηθεί :P.


    Πολύ ενδιαφέρον επίσης το επαναλαμβανόμενον Leitmotiv με τον
    Πλεύρη.


    Όσο για την μπροοπτική να χρησιμομποιούμε spänn εις το νεριγκςλιβ
    του αγαπημένου μας Ελλέηντα , πρεπει να
    πω οτι με εγκζιτάρει σε αφάνταστο βαθμό!


    Γκοτ νυτ ορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. :)
    Χρόνια Πολλά και καλά,Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ μου λουκανικοπώλα,παραλείψατε να αναφέρετε ότι ο Μπάρυ Ο’ Μπάμα μετά από εισήγηση του ως γνωστόν πανίσχυρου ελληνικού λόμπυ στην κυβέρνηση του, διόρισε προς επίλυσιν της παγκοσμίου οικονομικής κρίσεως τον ένα ανεπανάληπτο και μοναδικό χάρις στην θεία φώτιση,απόφοιτο του παγκοσμίου φήμης Πανεπιστημίου Vatopedi οικονομικό έγκέφαλο Εφραίμ, ως υπουργού παγκοσμίας οικονομίας!
    Ο έτερος απόφοιτος του αυτού Πανεπιστημίου Αρσένιος δεν ήτο δυνατόν να τον συνοδεύσει γιατί είχε αναλάβει το υπουργείο οικονομικών στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Οικολόγων ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ DennisV

    Επίσης! JBJ πηδείς, εσύ μας οδηγείς!

    @ Greek Rider

    Ευχαριστώ επίσης!

    @ apos

    Och gott nytt år på dig käre apos!

    Ρέγγαι - Ρέγγαι, Ράστα - Ράστα!

    Το ποστ το έγραψα πίνοντας μπάφους και παίζοντας Pro!

    @ hackaday

    Ωχ-ωχ, πως θα μπει, πως θα βγει, πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα βλέπω... Καλή χρονιά!

    @ Ανορθόδοξος

    Επίσης!

    Σύντομα θα περάσουμε να δούμε!

    @ D.

    Ω, ΕυχαρισΘΘΘώ γοτ νυτ και σε εσάς!

    @ N.Ago

    Ευχαριστώ επίσης! :)

    @ αθεόφοβος

    Μα ντήαρ Αθεό, ο Αρσένιος είναι γνωστός μαρξιστορθόδοξας! Σαν την Λιάνα Κανέλλη!

    Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Γλωσσοπλάστη Λουκανικοπώλα, Χρόνια σου πολλά.

    Η εμπεριαναστατωμένη καζαμαιευτική ανάλυσή σου μελλούμενων γεγονότων περιέχει και γλωσσικάς καινοτομίας που συνέλεξα, προοριζόμενες δια το Ερμηνευτικόν Λεξικόν της Πολσμανικής Ελληνικής Διαλέκτου.

    Ακολουθεί λίστα νέων λέξεών σου (με αλφαβητική σειρά) που συνέβαλλον στην ανατρεπτική ανανέωση της παλαιοΕλλαδικής. Αν συνεχίσεις με αυτό τον εύρωστο ρυθμό, μετά από 1000 ποστ θα έχομεν 15 χιλιάδας ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ:

    1) ανασχηματιζζζμός
    2) γκοζμάκης
    3) εγκζιτάρω-εις-ει
    4) έλσκλινγκ
    5) εμπρηζζζμός
    6) Καραμανλάρης
    7) κωλοφάρδουλον
    8) Μαυροτζαφέρης
    9) Μαυροτζαφέρωφ
    10) μεταρρυθμιστρώνα
    11) μπισινός
    12) μπλογκόλιθος
    13) μπόλεμος
    14) ΜΠόλη
    15) Συστεμβουλογοκτόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλέ μου άνθρωπε Πόλσε..

    Νά σε ρωτήσω κάτι...:

    Εσύ, μόνο Κενταύρος πεταλώνεις;;

    Έχεις δικιμάσει να πεταλώσεις κανα SLEIPNER ;;

    Στο συνιστώ..!!
    Πολλά λεφτά..
    (μεγάλη ΄κονόμα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. την Νεα χρονια θα κυνηγησω την Ουτοπια
    δηλαδη

    αγαπη
    ειρηνη
    επιτυχια
    πλουτο
    καταξιωση
    ευθυκρισια
    υγεια
    ευγενεια
    και αλλα πολλα
    Εσυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεκεμβρης 2009: Ο Λιακοπουλος πεθαινει απο προσγειωση πιανου στην κεφαλη του. Και υπηρξε αγαλλιαση.Ο Πλευρης βλεποντας το πτωμα του αγαπημενου του εφαρμοζοντας την ιερολοχιτικη παραδοση αυτοκτονει και υπηρξε μεγαλη αγαλλιαση. Η γυναικα του Μπουμπουκου τον παιρνει στις φαπες επειδη κανει παρεα με κιναιδους. Και υπηρξε τρελη καζουρα.
    Ενα κωμικο τελος σε μια τραγικη ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προτείνω, ως ΕΛΑΧΙΣΤΗ κίνηση διαμαρτυρίας των μπλόγκερς κατά της ισραηλινής θηριωδίας, να προβούμε σε google-bombing εις βάρος της AIPAC (http://www.aipac.org) που είναι το ισραηλινό λόμπυ στις ΗΠΑ με τη λέξη “φασίστες”. Όπως παλιότερα η λέξη “κλέφτες” έδινε ως πρώτο αποτέλεσμα τον ΟΤΕ, η λέξη “ψεύτες” τη ΝΔ και η λέξη “απατεώνας” έδινε τον γνωστό τηλεοπτικό ΕΛ-λαδέμπορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ omadeon

    Πρέπει να πιάσω γρήγορα δουλειά για
    να προκάνουμε με το λεξικό!

    Καλή χρονιά!

    @ δ.σ

    Ναι ρεσέ αλλά δεν είναι ορθόδοξοι και εγώ είμαι και πολύ ορθόδοξος ναουμ... :-Ρ

    Καλή χρονιά!

    @ "Δημήτριος ο Ταξιδευτής"

    Ακούγεται καλή ιδέα!

    Καλή χρονιά!

    @ DennisV

    Ναι, αλλά άμα σταματήσει τις εκπομπές ο Λιακό με ποιον θα γελάμε μετά; Α;

    Καλή χρονιά!

    @ Ο Αιρετικός - The Heretic

    Δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα το γκουγκλ μπόμπινγκ αλλά ακούγεται καλό.

    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι καζαμίες πραγματικά αποτελούν την καλύτερη κοινωνική κριτική παράγοντας γέλιο δείχνοντας και όλο τον πόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ polsemannen
    μην ανησηχεις ο απεραντος λακκος με τα σκατα που κατ΄ευφημισμο ονομαζεται Ελληνικη τηλεοραση, θα μας δωσει υλικο...
    Μια ερωτηση: Πως γινεται ο κοσμος να τελειωσει 3 χρονια μετα και να παρουμε την πολη 13 χρονια μετα;
    Αλλα ξερω...
    Προφητειες ειναι αμα θες τα πιστευεις αμα δεν θες εισαι εχθρος της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν νομίζεις Korvsäljare ότι τα είδες όλα, κάνεις λάθος:

    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_01.html

    Ο τύπος "έχει κόψει αλυσίδα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια χαρά λειτουργεί. Βάλε το Google να ψάξει για "σύνδρομο Μάρθα Βούρτση" και θα δεις ;)

    Καιρός είναι να τους περιποιηθούμε καταλλήλως...

    "φασίστες" για την AIPAC (http://www.aipac.org)

    "νεοναζί τρομοκράτες" για την ισραηλινή κυβέρνηση (http://www.gov.il)

    Κι όταν στο Google δούνε τις ιστοσελίδες τους να προβάλλουν πρώτη μούρη στην αναζήτηση αυτών των λέξεων, να δούμε αν "τους χάλασε" ή "δεν τους χάλασε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Airetikos
    δεν βλεπω να εχεις την ιδια καψα να υπερασπιστεις με γουγλοβομβαρδισμο τα δικα μας...
    δηλαδη να κανουμε γουγλοβομβαρδισμο στον γρουτσεφσκι και στους Τουρκαλαδες....
    για τους Τρομοκρατες της χαμας καιγεσε ομως...
    οι κακοι Ισραηλιτες και τα προβατα της Χαμας
    δεν Χαμιομαστε λεω εγω...
    αντε ξυπνηστε γιατι μας Χαμανε και εσεις με τον πασιφισμο και τον διεθνισμο του Χαμοκωλου την
    επανασταση του κανα-πεος, με γουγλοβομβαδιρσμους και αλλα φαιδρα...
    ξερετε τι θα κανετε; ... θα τους αυτο τα αυτα...
    και ξερετε γιατι; γιατι μπροστα στο συμφερον τους δεν μασανε...

    αντε σας βαρεθηκα...
    ξυπνηστε λαπατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρώτον, ο Γκρούεφσκυ τρώει τα μούτρα του από μόνος του, άρα δε μ'έχει ανάγκη. Δεύτερον, στο ιστολόγιό μου, που τελικά μάλλον ακατάλληλο είναι για σένα, τον έχω περιλάβει κι αυτόν καταλλήλως, όπως και τους δικούς μας που τον σιγοντάρουν. Τρίτον, το ίδιο έχω κάνει και για τις τουρκικές κυβερνήσεις.

    Άρα, εκτοξεύεις κατηγορίες έτσι, χωρίς καν να ξέρεις τι έχει πει ο άλλος. Απλά κατηγορείς γιατί έτσι σου κάπνισε. Σε ό,τι αφορά τώρα τη Χαμάς, είναι νόμιμα εκλεγμένο κόμμα από τους Παλαιστινίους και μάλιστα σε εκλογές των οποίων την εγκυρότητα δε μπορούν να πιάσουν οι "εκλογές" σε κανένα άλλο αραβικό κράτος. Και βέβαια τα μέλη της δεν είναι σαν τον Μαχμούντ "Τσολάκογλου" Αμπάς. Συνεπώς, από πού κι ως πού ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα είναι "τρομοκράτες"; Μήπως θες να μιλήσουμε για το ισραηλινό Λικούντ, που προήλθε από τη Herut, το πολιτικό παρακλάδι της τρομοκρατικής οργάνωσης Irgun, η οποία δραστηριοποιήθηκε με πολύ βίαιο τρόπο κατά των αυτοχθόνων κατοίκων της περιοχής ακόμη και μετά τη διάλυση της άλλης εξέχουσας τρομοκρατικής οργάνωσης, της Lehi/Stern Gang;

    Μοναδικός τρομοκράτης στην Παλαιστίνη είναι το Ισραήλ. Κι αν μας βαρέθηκες, ώρα καλή στην πρύμνη σου κι αέρα στα πανιά σου - και δε θα μας λείψεις καθόλου, οπότε δεν είναι ανάγκη να μας γράφεις.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @airetike
    αχ τρομαξα και δεν θα ξαναγραψω σε μπλογκ
    ζητω ταπεινα συγνωμη
    πεφτω στα ποδια σου

    ρε αντε ξου...
    Δημοκρατες η Χαμας οσο δημοκρατες ειναι οι Ισραηλινοι αλλο τοσο ειναι η Χαμας
    Τα ιδια τσογλανια ειναι θρησκοληπτα και εκδικητικα

    βαλε το ξυπνητηρι σου καθε μια ωρα μπας και ξυπνησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @airetike
    des afto to flash kai tha katalabeis....
    http://www.motherjones.com/commentary/fiore/2009/01/rocketscience.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τώρα τι να κάνω; Να σε ξεσυνεριστώ; Να εκνευριστώ με ένα troll σαν κι εσένα που κανονικά έπρεπε να το βγάλουν Ι/4 νοητικό; Τι να κάνω; Από εξυπνάκηδες σαν κι εσένα έχουμε χορτάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εχεις ορθολογιστικα επιχειρηματα;
    μπορεις να μου αποδειξεις την ορθοτητα των λεγομενων σου;
    απο ταμπελες ξερεις...
    απο το να δεχεσε την γνωμη των αλλων ξερεις;
    σου αρεσει η οχι...
    καληνυχτα επαναστατη του καναπε...
    η ουδετεροτητα και η υψηλη κριτικη δεν ειναι θεση...
    ξυπνητηρι ανα μια ωρα θα σου κανει καλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ ο δείμος του πολίτη

    Comedy half truths!

    Καλή χρονιά!

    @ DennisV

    Ο κόσμος μπορεί να τελειώσει, αλλά η ΕΛ-λάδα ποτέ δεν πεθαίνει! (Και η τελεόρασίς της μαζί βεβαίως - βεβαίως!)

    @ doctor

    Ανδρομέδα φίλε! Ανδρομέδα!

    +Μπρουγκζλ+

    Gott nytt år!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Ο Αιρετικός - The Heretic & "Δημήτριος ο Ταξιδευτής"

    Το γουγλ βομβινγκ είναι ΜΙΑ μόνο μέθοδος από τις πολλές και από μόνη της προφανώς ανεπαρκής. Χρειάζονται περισσότερα πράγματα για πραγματικό αποτέλεσμα. Δεν θα επεκταθώ περεταίρω με ολότελα και Παναγιώταινα...

    Τώρα, οι ΦΥΡΟΜατζήδες έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των ΗΠΑ διότι εξυπηρετούν τα σχέδιά τους στην περιοχή. Σε συνδυασμό με την παροιμιώδη ανικανότητα των ελληνικών κυβερνήσεων, έχει καταντήσει το όνομα Μακεδονία να σημαίνει διεθνώς το κρατικό μόρφωμα στα βόρεια μας. Σλοβμακεδόνες με 35% Αλβανούς (και σε μερικές δεκαετίες 51%). Αυτό έχει γράψει ήδη από το '91.

    Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων στο εξωτερικό δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την Ιστορία πόσο μάλλον για την Ελληνική Ιστορία. Πολλοί δε, ότι ξέρουν επί του αντικειμένου το μαθαίνουν από τις ταινίες του Χόλυγούδεως ή το Civilisation του Sid Meier.

    Τώρα σύνορα και θρησκείες και άλλα τέτοια, έχουν σαν αποτέλεσμα "ομορφιές" σαν αυτές που βλέπουμε στην Παλαιστίνη από το 1948 και μάλλον θα βλέπουμε αν είμαστε καλά, (+Σουβλόγησον+) και το 2048.

    Αν δεν αλλάξει η αντίληψη των ανθρώπων για την ζωή και τον κόσμο, θα συνεχίσει η ίδια βιόλα με αποτέλεσμα τελικά, να καταφέρουμε να κλείσουμε τον κύκλο μας σαν είδος πολύ νωρίτερα από το κανονικό.

    (Αλλά εδώ που τα λέμε αν σαν είδος καταφέρουμε να κάνουμε την πνευματική υπέρβαση και να ζούμε με τις αρχές του ανθρωπισμού και με σεβασμό στο σπίτι μας την γη, μάλλον θα πρέπει να λογιζόμαστε για νέο είδος. Χμμμ... οπότε θα έχει κλείσει ο κύκλος του homo sapiens sapiens και θα έχει ανοίξει ο κύκλος του homo humanisticus ή κάτι τέτοιο...

    Μπα, δεν το βλέπω. Η επιθετικότητα και η αναλγησία μας θα μας φάει στο τέλος..)

    Άντε καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είπα να μη γράψω -γιατι συνήθως δε γράφω- αλλά δεν άντεξα...

    @"Δημήτριος ο Ταξιδευτής":

    Καλά κάνει και στα χώνει ο Αιρετικός. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Τον συκοφαντείς και τον λασπολογείς για δήθεν αδιαφορία του για το μακεδονικό, ενώ έχει ήδη γράψει αρκετές φορές για το θέμα. Και για την τουρκική επιθετικότητα έχει γράψει, αν και αυτή δεν είναι κάτι για το οποίο έχουμε σοβαρό λόγο να ανησυχούμε. Και ξέρεις, το να κατηγορείς ψευδώς κάποιον είναι ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.

    Εγώ όμως θα σε κατηγορήσω ανοιχτά ότι υιοθετείς και προωθείς εδώ μέσα την προπαγάνδα των ισραηλινών που εδώ και δεκαετίες έχουν ξεκινήσει γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων. Σκέψου μόνο (αν και πολύ αμφιβάλω αν είσαι ικανός να σκεφτείς αντί να βρίζεις και να συκοφαντείς), αν ήσουν στη θέση των Παλαιστινίων, που δε διαφέρει καθόλου από τη θέση στην οποία βρισκόμασταν εμείς με τη γερμανική Κατοχή -να μη σου πω ότι μπορεί να 'ναι και πολύ χειρότερη η κατάστασή τους- , τι θα έκανες.

    Να μιλά κανείς εκ του ασφαλούς και να αμολάει βρισίδια και συκοφαντίες σαν εσένα είναι πανεύκολο. Τέτοιες μαγκιές πούλα τες πουθενά αλλού και τράβα αυτές τις βλακείες που λες να τις πεις στα παιδιά της Παλαιστίνης που άυριο η ισραηλινη θηριωδία θα τα έχει κάνει έτοιμους βομβιστές αυτοκτονίας. Αλλά εσύ είσαι με τα στρατεύματα κατοχής, όχι με τα θύματα.

    Και για να δουν όλοι τι υποκριτής είσαι, μιλάς για τους "τουρκαλάδες" (ρατσιστικότατη η γραφή σου) και, ενώ σίγουρα είσαι κατά της τουρκικής κατοχής της βόρειας Κύπρου, είσαι με τα κατοχικά στρατεύματα του Ισραήλ κι όχι με τους κατεχόμενους Παλαιστινίους. Μπράβο σου. Πήγαινε τώρα στην ισραηλινή πρεσβεία να πάρεις την αμοιβή σου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που τις παρέχεις γράφοντας βλακείες στο ίντερνετ.

    @polsemannen:

    Απολαμβάνω το blog σου και μ' αρέσει πάρα πολύ. Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάζομαι πρώτη φορά να σχολιάσω απαντώντας σ 'έναν από αυτούς που οι πιο έμπειροι με τα ιντερνετικά αποκαλείτε troll. Συνέχισε την καλή προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Arianna Oranos
    τα παιδακια των Ισραηλινων δεν μετρανε;
    οχι βεβαια και ξερεις γιατι;
    για καποιον ή και ολους απο τους πιο κατω λογους...
    Οι Ισραηλινοι στην πλειονοτητα τους ειναι Ιουδαιοι στο θρησκευμα, αρα σταυρωσαν τον Χριστο σας...
    οι Ισραηλινοι εχουν την ευλογια των Αμερικανων (μαγκια τους) αρα ειναι εχθροι μας γιατι ειμαστε Αντιαμερικανοι...
    Οι Ισραηλινοι σκωτωνουν τους αμοιρους Παλαιστινιους και τα παιδια τους, οι Παλαιστινιοι δεν εχουν σκωτωσει κανενα παιδακι και κανενα αθωο ποτε (γιατι στο ειπαν οι ινστρουχτορες)

    δεν εβρισα κανεναν και αν δεις το σχολιο μου μιλουσε γενικα ναφερωμενο στον αιρετικο που το προκαλεσε...

    απο εκει και περα του απαντησα οπως απαντησε και εκεινος

    αν οποιος δεν υποστηριζει τη περιρεουσα κατασταση ειναι troll δικο σου θεμα αν και συγκεκριμενα θα ημουν Troll σχολιαζα ανωνυμα, πραγμα που δεν εχω κανει ποτε...

    ουτε οι γενοκτονιες ουτε η τρομοκρατια ειναι καλο πραγμα

    αλλα ας δουμε τα δικα μας και ας αφησουμε τους αλλους προς το παρον
    και ας διδαχτουμε ...
    γιατι το θες ή δεν το θες εχουμε αλλα σοβαροτερα προβληματα μπροστα μας

    και βαλε και εσυ ξυπνητιρι...
    Δημητριος
    ΥΓ.
    δεν θα απαντησω σε αλλο σχολιο εδω
    γιατι αρκετα καταχραστηκαμε τον χωρο του Πολσε...
    εχω χωρο ελα εκει για σχολια και απαντησεις με οποιο τροπο θες
    καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Δημήτριε Ταξιδευτή" λες βλακείες και σωστά στο λέει η arianna ότι συκοφαντείς και βρίζεις κόσμο. Δηλαδή τώρα μας λες ότι όσοι καταγγέλλουν το Ισραήλ δεν θλίβονται για το χαμό εβραιόπουλων κι ότι κατά βάθος είναι ναζί και θα θέλανε να αφανιστούν οι Εβραίοι γιατί σταυρώσανε το Χριστό. Πρώτα συκοφάντησες τον Αιρετικό, μετά την arianna, γιατί εμφανώς δεν ξέρεις αν αυτά που της καταλογίζεις ισχύουν και να δούμε ποιον άλλον θα συκοφαντήσεις και θα βρίσεις.

    Και μην πεις ότι δε βρίζεις... Όταν ουσιαστικά αποκαλείς τον άλλον αντισημίτη, νεοναζί, συμπαθούντα τρομοκρατών, ΒΡΙΖΕΙΣ. Κι όταν οι κατηγορίες που απαγγέλλεις είναι ψευδείς ή ατεκμηρίωτες, είσαι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ του χειρίστου είδους.

    Δε θα εκπλαγώ αν βγεις αύριο να πεις ότι ο ΟΗΕ και ο Ερυθρός Σταυρός είναι αντισημιτικοί οργανισμοί. Καθόλου δε θα εκπλαγώ. Ούτε θα εκπλαγώ αν βγεις και πεις ότι κι εγώ μισώ τους Εβραίους. Δεν περιμένω τίποτα καλύτερο από σένα, με όσα διάβασα να γράφεις.

    Και είσαι και υποκριτής: πρώτα εκμεταλλεύεσαι το χώρο του οικοδεσπότη για να συκοφαντήσεις αναγνώστες και σχολιαστές του και μετά λες "αρκετά καταχραστήκαμε", λες και δεν ξεκίνησες εσύ τον καβγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εκπλήσσομαι με τη φανατίλα ορισμένων και θα ήθελα να υπενθυμίσω παίδες ότι φανατίλα για καλό σκοπό ίσον φανατίλα για κακό σκοπό. Ο σκοπός μας μάρανε....

    Αιρετικέ, ωραία τα λες αλλά ΠΟΛΥ ακραία. Κάνε και καμμιά κριτική (μέσα σου) στον γνωστό αρχιΤσοπάνη στου οποίου το μαντρί συχνάζεις και βελάζεις εκεί (ενώ βρυχάσαι εδώ). Απόκτησες... κακιές συνήθειες (χεχε), γιατί (αν και συμφωνώ σε πολλά μαζί σου) βλέπω να αδικείς το συνομιλητή σου Δημήτρη και να του αποδίδεις πράματα που ΔΕΝ ΕΙΠΕ.

    Ο ιμπεριαλισμός και ο ρατσισμός του Ισραήλ είναι μακράν σεσημασμένος και σχεδόν κανένας σώφρων άνθρωπος δεν το υποστηρίζει. Ομως, όσοι νομίζετε ότι (1) οι καμικάζι που σκοτώνουν αθώα παιδιά είναι ντάξει παιδιά κι αγωνιστές του Καλού και ότι (2) τα πολλά εκατομμύρια Εβραίων ανά τον κόσμο είναι ΟΛΟΙ πονηροί τραπεζίτες και μιλιταριστές, είστε φανατίλες μου βούλα επίσης σεσημασμένοι. Στην πραγματικότητα το κίνημα των ανθρωπιστών Εβραίων ΚΑΤΑ της ρατσιστικής πολιτικής του Ισραήλ είναι εκείνο που πρέπει να στηρίξετε, γιατί πραγματικά εκθέτει το Ισραήλ. Μιλάμε για κράτος απάρτχαϊντ φυσικά. Α, και η Microsoft ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εβραΪκή εταιρεία...
    Προσυπογράψτε το μποϋκοτάζ κατά Ισραηλινών προΪόντων. Τα google-bombing θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ με αυτό το σκοπό, Αιρετικέ μου, αντί με σκοπό άαααλλη μια ταμπέλα χωρίς αποτέλεσμα. Υγιαίνετε...

    Επιπλέον, μια και τόγραψα το σεντόνι, πηγαίνετε στο google και κάντε αναζήτηση με τη φράση "Μαύρος Κρίνος" για τα καθ'ημάς ΝΕΑ προβλήματα. Αιρετικέ δεν πιστεύω νάσαι ο "Αιρετικός" που κάποιο από αυτά τα αντισημιτικά ναζιστικά μπλογκ μνημονεύει, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Omadeon, μη με βάζεις σε διαδικτυακές έριδες και προσωπικές διαμάχες. Με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Αν έχεις οποιαδήποτε προσωπική διαφορά, διένεξη ή διαμάχη με οποιονδήποτε, κράτα τη για τον εαυτό σου. Αυτό σου το έχω πει και στο παρελθόν. Πρώτον αυτό.

    Δεύτερον, δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να ψάχνω ποιος με μνημονεύει και ποιος όχι και γιατί, ούτε έχω τόσο χρόνο στη διάθεσή μου ώστε να παρακολουθώ ποιος προσπαθεί να στηρίξει τα όποια επιχειρήματά του σε δικά μου λεγόμενα. Και τι να κάνω δηλαδή; Να πάρω το βούρδουλα και να τους κυνηγάω για να γίνω ίδιος μ'αυτούς;

    Και να σου πω κάτι; Αν έφτασαν τα νεοναζιστάκια σε τέτοιο σημείο βλακείας και απελπισίας ώστε να μνημονεύουν εμένα, που η πάγια θέση μου είναι ότι άνθρωπος και οπαδός του Χίτλερ είναι έννοιες εξ ορισμού ασυμβίβαστες, τι να πω;

    Υ.Γ. Εγώ δεν παρακολουθώ τα blogs των νεοναζί/"εθνικιστών"/ακροδεξιών κλπ. Ούτε το χρόνο έχω ούτε τη διάθεση να χαλάσει το στομάχι μου διαβάζοντας τις βλακείες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...