Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Ουρανομήκης βλακεία


Ο Μπάρυ Ο' Μπάμα ορκίστηκε επιτέλους, και σε αναμονή του επόμενου πολέμου που θα κάνουν οι ΗΠΑ για να εξυπηρετήσουν το στρατιωτικό - οικονομικό τους κατεστημένο, ας δούμε κάτι ευτράπελο.

Κάτι που προέρχεται από μία σημαντική μερίδα του πληθυσμού των ΗΠΑ, τους συνωμοσιολάγνους ημιμαθείς καρασουρβάιβαλιστ. Πολλοί από αυτούς ανήκουν και στα 60 εκ. των ανασφάλιστων Αμερικανών, που δεν προσδοκούν ασφάλιση ούτε καν από τον Μπάρυ Ο'Μπάμα.

Στο παρακάτω βίδεο παρουσιάζεται αγανακτισμένη Αμερικανίς που καταγγέλλει την καργιόλα την κυβέρνηση των ΗΠΑ, διότι το λευκό φως αναλύεται στα χρώματα του ορατού φάσματος περνώντας μέσα από το νέφος σταγονιδίων ενός ποτιστικού...

Ναι, συμπατριώτες μου Αμερικανοί φανς του βασόσφαιρου (baseball) και της μηλόπιτας, το σύστημα HAARP έχει μολύνει το νερό και το οξυγόνο της Εημέρικα, κάνοντας τα ουράνια τόξα να εμφανίζονται σε χαμηλό ύψος και όχι ψηλά στον ουρανό όπως πρέπει...

Δέστε το βίντεο και φρίξτε ω πέητριοτς...

Α! ξεχάστε μέχρι και την φυσική του δημοτικού που έχετε διδαχθεί, μη τυχών και σας μπουν αιρετικές ιδέες...


Τελικά η ανθρώπινη μαλακία είναι λίγο πιο μικρή από το σύμπαν, γιατί πρέπει να χωράαααει κάπου...
(Ρίψις γαρδενίων νεκροταφείου)

ΥΓ.

Η μουσική επένδυση είναι φτιαγμένη με το Garage Band του Mac...
Τώρα, αν βγήκε Gar(b)age, δεν ξέρω... χοχοχοχοχο!

33 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι αν άκουγα άλλα 2-3 λεπτά από την μουσική υπόκρουση θα ήθελα να σκοτώσω κάποιον με τα χέρια μου...

    (τώρα θέλω απλά να πυροβολήσω κάποιον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας τα έλεγε ο Μέγιστος Προφήτης - Τηλεπλασιέ (του οποίου το όνομα δεν δύναμαι να αναφέρω για να γλυτώσω αφορισμό και μήνυση) αλλά εσείς κωφεύατε. Να τα αποτελέσματα. Ακόμα και τα ουράνια τόξα αλλοιώνουν οι φονιάδες των ουρανίων τόξων, βρωμοαμερικάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανώνυμος 23 Ιανουάριος 2009 1:48 πμ

    Με αυτή τη μουσική θα χτίσω τον στρατό μου που θα κατακτήσει τον κόσμο!

    Σας χρίζω αρχιστράτηγο!

    @ Ptomas

    Είδες; Είδες;

    Κουφάλες αρλουμπίμ Αμερικάνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Όλοι ξέρουμε ότι αυτό δεν συνέβαινε 20 χρόνια πριν"

    ...πριν αγοράσεις το ψεκαστοφιρφίρι, όταν πότιζες την πρασινάδα με το λάστιχο.

    Όντως, τί διάολο έχει το όξιτζεν σαπλάι μας; Επιτέλους, ο αέρας του Άμστερνταμ έφτασε σε όλα τα ρουθούνια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Βαρακιος (Α';) "Μπαρρυ, Μπαρρυ" Ομπαμιας εστεφθη αυτοκρατορας. Η συνομωσια των μαυροευραιων ειναι αληθινη! ΕΛ-ληνορθοδοξοι σωστε τα παιδια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για αυτο και εγω δεν μενω σε μονοκατοικια μνε κηπο και γκαζον. Όλα κι ολα! Διαμερισμα και παλι διαμερισμα να χεις το κεφαλι σου ήσυχο. Καιο μαλιστα ποτε στον τελευταιο οροφο να τρωει τους ψεκασμους ο από πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά στραβή είναι,τους Νεφελίμ δεν του έιδε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα ωραιο το ποστ :-)

    Εντάξει, τέτοιου είδους συνωμοσίες δικαιολογούνται λόγω απύθμενης βλακείας οπως ωραία έβαλες προς το τέλος τον Αινσταίν. Τι γίνεται όμως με τις συνομωσίες περί εβραίων που ξεχειλίζουν στο χώρο του ακροδεξιού βούρκου και στοχοποιούν ακόμα και μικρά παιδία? ...χμμ εδω μπορούμε να μιλήσουμε απλά για επικίνδυνους βλάκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχετε μήνυμα αγαπητέ

    http://paraxenies.blogspot.com/2009/01/proximidade.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά, έχω λιώσει αγαπητέ συνυπερβόριε!

    Θα έλεγα ότι αυτά δε γίνονται... Αλλά μετά σκέφτηκα ότι εδώ στο μαγικό Σουόμενλαντ έχω πετύχει έναν απίστευτο τύπο, εξ Αμερικής βεβαίως-βεβαίως, μετά από τον οποίο τίποτα δε με εκπλήσει.

    Ο πανμέγιστος αφρο-αμερικαίν φοιτηταράς, στα 42 πια, με κάνα-δυο πτυχία από το Yale και το Columbia, σε οικονομικά και νομικά και δε συμμαζεύεται, κάνει διδακτορικό πλέον εδώ πέρα στους αρχαίους μεσοποτάμιους πολιτισμούς (τρεις λαλούν και δυο χορεύουν γενικά, αλλά άλλο αυτό)...

    Πιαστήκαμε στην κουβέντα μια φορά (μεγάλο λάθος όπως απεδείχθη) και έμεινα κάγκελο - τύφλα να 'χει ο Λιάκος! Ότι υπάρχει σε διαθέσιμο συνομοσιολογία το πέρασε μια γύρα - ενίοτε και τρεις-τέσσερις. Από Δίδυμους Πύργους και εκρηκτικά (παραδοσιακά πράγματα), στο "οι αμερικανοί ήταν πίσω από τον Χίτλερ, αλλά από την άλλη το ολοκαύτωμα δεν έγινε ποτέ", μέχρι ότι η ΣΙΑ μας ψεκάζει με ψυχοτροπικά χημικά από τα αεροπλάνα για να μας κρατά σε υποταγή.

    Κι όταν του έφερνες αντίλογο στη μαλακία σου την έπεφτε κανονικά και σε έβγαζε αφελή και μαλάκα!

    Μετά από αυτό το αποφάσισα ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η μαλακία μάλλον έμφυτη και σίγουρα ανίατη!

    Οπότε άστο καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσωπικα πιστευω πως οσο επικινδυνο και ανοητο ειναι να φαντασιωνεται κανεις συνομωσιες και στην καρμποναρα που τρωει, άλλο τοσο ειναι να ζει ευδαιμων στην καρακοσμαρα του και να μην παιρνει χαμπαρι το τι κομπινες και πραγματικες συνομωσιες γινονται στην παγκοσμια σκακιερα.

    Στην Ελλαδα πασχουμε περισσοτερο από το πρωτο ενω στο Σουομενλαντ και στην Σκανδιναυια από το δευτερο καθοτι δια τους βορειους ισχυει εμπρακτως και το "από πιτα που δεν τρως μη σε νοιαζει κι αν καει" και το "μακρυα από τον Κ@λο μας κι οπου θελει ας μπει."

    Γι αυτο και ποιουν την παπια σε διαφορα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας. Που να τρεχουν οι χορτατοι στους δρομους με τα τακουνια.

    Γι αυτο και η κοινωνικες αντιδρασεις στις... οικονομικα αποκαταστημενες χωρες ειναι περισσοτερο υπό του μηδενος και από το πολικον ψυχος.

    Προτιμω λοιπον να διαμαρυρομαι υποψιασμενος και συνωμοσιοπληκτος οτι ο πολεμος στο Ιρακ εγινε από τους πετρελαιαδες και οχι για τον Σανταμ, οι οτι οι διδυμοι πυργοι εγιναν για να επιβληθει παγκοσμια αντιτρομοκρατια, παρα να πινω αταραχος το καφεδακι μου στο Esplanaadi την ωρα που πότε οι Σερβοι, πότε οι Ιρακινοί, πότε οι Κουρδοι και πότε οι Παλαιστινιοι τρωνε βομβες στο κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Theoprovlitos 12:21 πμ

    Ορθώς πράττετε, όποιος φυλά τα ρούχα του έχει τα μισα. (Και γλυτώνεις του κούρεμα του γκαζόν).

    @ αθεόφοβος

    Τα κρύβουν οι νεοταξίτες από τους αφελείς Αμερικανοί, ω εν θολοκουλτούρα αδελφέ!

    @ nikosm

    Μπορούμε να μιλήσουμε ΚΑΙ για τέτοιους, αλλά μπορούμε να παρατηρήσουμε και ένα χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς του άνω θρώσκωντος αγελαίου ζώου "Άνθρωψ ο ονομαστός":

    Η αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων για την ενίσχυση της συνοχής της αγέλης, εεεε… σόρρυ της κοινωνικής ομάδας ή του έθνους ήθελα να πω.

    Οι Εβραίοι π.χ. έχουν υπάρξει ο αγαπημένος αποδιοπομπαίος τράγος των Ναζιστών, της Εκκλησίας καθολικής τε και ορθοδόξου άλλά και του Ισλάμ.

    Αυτή η μέθοδος έχει υπάρξει και είναι ακόμα σούπερ δημοφιλής λόγω του χαμηλού κόστους της σε σύγκριση με την πραγματική ενασχόληση με τα προβλήματα της αγέλης εεε… του έθνους και την επίλυσή τους.

    @ paraxeno

    ΕυχαρισΘΘΘώ αγαπητή, θα πάω, θα δω και θα νικήσω!

    @ i döda vinkeln

    Πράγματι, ο άνευ όρων ενστερνισμός των διαφόρων αναπόδεικτων θεωριών που κυκλοφορούν κυρίως στας Ε.Π.Α. (ΗΠΑ θολοκουλτουριαριστί) μπορεί να δώσει τραγελαφικά αποτελέσματα, όπως αυτό με τον 42χρονο σπασίκλα που αναφέρατε.
    (Πάω στοίχημα μια Σουηδική μπίρα με 2% αλκοόλ ότι είναι και trekie, δηλ. φαν του Σταρ τρεκ – takes one to know one LOL-).

    Ο έλεγχος των αποδεικτικών στοιχείων για έναν απλό πολίτη είναι δύσκολος, όμως βασικό του όπλο είναι η τόσο σπάνια στις μέρες μας «κοινή λογική».

    Π,χ. τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου του 2001 απετέλεσαν την αφορμή για την εφαρμογή της κατάπτυστης Patriot Act και την εισβολή / κατοχή του Αφγανιστάν και του Ιράκ. (Αντίποινα στον γάμο του Καραγκιόζη και εξωφρενικά συμβόλαια για την Χάλιμπερτον του Τσέϊνι – φακ γαία).

    Συνεπώς μπορεί κανείς βάσιμα να υποψιαστεί ότι τα γεγονότα αφέθηκαν να γίνουν για να προωθηθεί η ατζέντα των νέοσυντηρητικών.

    Φυσικά πάντα πρέπει κανείς να βάζει το μυαλό του να δουλέψει και ένας καλός μπούσουλας είναι το ερώτημα «Ποιος ωφελείται από όλα αυτά;»

    @ Theoprovlitos 1:49 πμ

    Βλ. ανωτέρω σχόλιο περί συνωμοσιολογίας.

    @ Κλείτωρ

    Και όμως αληθινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @πολσεμάνιε:

    Η ακραίες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την 9/11 δεν αφορούν την υποτιθέμενη κατοχή πληροφοριών από τις αμερικανικές υπηρεσίες σχετικά με τη επίθεση. Ούτε το ότι αφέθηκαν οι επιθέσεις αυτές να διεξαχθούν γιατί εξυπηρετούσαν ιδίους σκοπούς της αμερικανικής κυβέρνησης ή κάποιων μελών της.

    Αφορά την θεωρία περί της "κατεδάφισης των κτηρίων με εκρηκτικά" από την ίδια την αμερικανική κυβέρνηση, και την όλη συναφή παραφιλολογία. Θεωρία σύμφωνα με την οποία την όλη επίθεση εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν οι ίδιες οι υπηρεσίες των ΗΠΑ.

    Είναι γεγονός ότι οι συγκεκριμένες επιθέσεις έδωσαν μια καλή αφορμή να υιοθετηθούν μια σειρά πολιτικές που διάφοροι κύκλοι, τόσο στις ΗΠΑ όσο και αλλού, προφανώς θα επιθυμούσαν.

    Από αυτό στο να ισχυριστεί κανείς ότι οι επιθέσεις ήταν από πριν γνωστές και αφέθηκαν να διεξαχθούν για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι κύκλοι, είναι ένα αρκετά μεγάλο βήμα. Θέλει αρκετή σκέψη και περισσότερα στοιχεία.

    Από 'κει δε, μέχρι το να διατείνεται κανείς ότι πίσω από την εκτέλεση των επιθέσεων κρύβεται ως δράστης το ίδιο το αμερικανικό κράτος (πράγμα στο οποίο αναφερόμουν), είναι (από πλευράς λογικής) μια απόσταση από εδώ μέχρι το φεγγάρι!

    Για την 9/11 ορίστε και ολίγος Τσόμσκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. (Αδράττω την ευκαιρίαν να ρίψω το spam μου) Αν αυτό σας φαίνεται συνωμοσιολογία, δείτε και λίγο Νίκο Κωνσταντινίδη και Ανέστη Κεραμυδά να καταλάβετε ποιό είναι το ρίαλ θίνγκ ναούμ:

    http://hellfunpark.blogspot.com/2009/01/trash_22.html

    http://hellfunpark.blogspot.com/2009/01/trash.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νομιζω πως ο ομοιοπαθης Σουμενοπληκτος döda vinkeln ετσι που το διευκρινιζει το θετει στην σωστη βαση. Διοτι από την μια εχω βαρεθει να ακουω συνωμοσίες αλλα από την άλλη ότι τα παντα ειναι οπως ακριβως τα παρουσιαζουν τα Αμερικανικα κυριως ΜΜΕ για ακροατες δεικτην νοημοσυνης και κρισιν ανυπαρκτον.

    Την θεωρια της ελεγχομενης κατεδαφισης των πυργων τεινω να την απορριψω ως ακρως υπερβολικη, το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω παντως. Πιθανοτερη ακουστηκε από στελεχη η θεωρία της τηλεκατευθυνομενης πορειας των αεροπλανων επί των πυργων αφού αυτο ειναι απολυτως εφικτο σε περιπτωσεις προσγειωσης με αυτοματο πιλοτο και περιπτωσεις εκτακτης αναγκης. Και αν μας φαινεται απίθανο αυτο, τοτε γιατι δεν μας φαινεται απίθανο το οτι "ανακαλυφθηκαν τα διαβατηρια των αεροπειρατων αναμεσα στα ερείπια των δίδυμων πύργων!".

    Η κακοστημενη οπερεττα ειναι αυτη που ενιοτε μας κανει συνωμοσιολογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν και δε θέλω να επεκταθώ πολύ, και να πάμε τη συζήτηση μακριά σ' αυτό το θέμα, θα πω ένα-δυο πράγματα ακόμα:

    Το γεγονός ότι κάτι λειτουργεί στο συμφέρον κάποιου, δεν αποδεικνύει ότι αυτός προκάλεσε το γεγονός. Ο κανόνας "εάν θέλεις να βρεις ποιος το έκανε, δες ποιον οφελεί", είναι μάλλον αφελώς απλοϊκός, ακόμα και στο κατ'εξοχήν πεδίο εφαρμογής του, τα αστυνομικά μυθιστορήματα. Πόσο δε μάλλον στο εξαιρετικά πολυπλοκότερο κόσμο της διεθνούς πολιτικής. Το μόνο που μπορεί να σου πει είναι ότι:

    1)κάποιος ο οποίος πλήτεται/δεν οφελείται από ένα γεγονός, δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να το έχει προκαλέσει ο ίδιος. Εκτός και αν δεν έχει σώας τα φρένας.
    2)Εφόσον αναζητείς τον ένοχο, και δεν έχεις σοβαρές ενδείξεις ή στοιχεία, είναι λογικό να αρχίσεις την έρευνα από αυτούς που επωφελούνται. Η αρχή είναι μεθοδολογική πυξίδα και τίποτα περισσότερο.

    Από 'κει και πέρα το "οφελείται άρα το έκανε" είναι από μόνο του προβληματικό:

    Πχ. κάποιοι επενδυτές, που είχαν προβλέψει την πρόσφατη χρηματιστηριακή κρίση εγκαίρως, επωφελήθηκαν εξαιρετικά από αυτή. Αυτό δεν αποδεικνύει πως την προκάλεσαν οι ίδιοι!

    Τώρα, για το πόσες πληροφορίες είχαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, δε γνωρίζω ακριβώς.

    Δυσκολεύομαι ακόμα να πιστέψω πάντως, χωρίς σοβαρά στοχεία, ότι ήταν γνωστό σε ανώτερο επίπεδο και επέτρεψαν να συμβεί. Δεν το θεωρώ αδύνατο, ούτε μπορώ να αποδείξω ότι δεν έγινε, αλλά το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο.

    Αλλά από 'κει και πέρα, όπως είπα και πριν, το επόμενο βήμα που κάνουν μερικοί είναι σωστό διαστρικό ταξίδι!

    Δηλαδή: το να ισχυριστεί κανείς ότι οι ίδιες οι ΗΠΑ κρύβονται πίσω από ένα συντονισμένο σχέδιο, και ότι εμπνεύστηκαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν τις επιθέσεις μοιάζει από τις πιο απίθανες θεωρίες που έχω ακούσει. Παραπέμπω και πάλι στα σχόλια του Τσόμσκι με τον οποίο συμφωνώ.

    Αυτά, και χωρίς να έχω διάθεση να θείξω κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν θιγεις κανεναν. Περιγραφουμε ενα φαινομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Πόλσε
    Άσχετο σχόλιο!

    Μήμπως και ξέρει κανένας εδώ μέσα πώς γράφουμε ελληνικούς χαρακτήρες σε LINUX (ubuntu) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Ανορθόδοξος

    Εύγε νέε μου εύγε!

    Είσθε παραγματικός ΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ i döda vinkeln

    Ακριβώς.

    Είναι αυτό που στα μαθηματικά ονομάζεται "αναγκαία, αλλά όχι ΙΚΑΝΗ συνθήκη"!

    "...το επόμενο βήμα που κάνουν μερικοί είναι σωστό διαστρικό ταξίδι!"

    Μα αφού σας είπα ότι ο άνθρωψ είναι trekie και τρέχει με warp 9.2! :-D

    @ Ανώνυμος 26 Ιανουάριος 2009 1:24 πμ

    A, εγώ μόνο ένα δισκάκι με το knopel έχω και το τρέχω καμιά φορά για πλάκα...

    Καλό Linux ξέρει αυτή εδώ:
    http://craftychinstrap.blogsome.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ FrapDigo

    Ρε τις κουφάλες τις Ολλανδοι μας μαστουρώσανε...

    Συνωμοσία σε λέω, συνωμοσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ DennisV

    Βοήθεια γείτονες! Έρχονται οι αραποΕΥραίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όου μάι φάκιν γκοτ!
    Ανπιστίβαμπλ!

    Φραπ Ντίγκο, και με το λάστιχο γίνεται, αν έπαιζες με το στόμιο και έκανες ψεκαστήρι.
    Γινόταν και πριν 20 χρόνια, το έκανα εγώ...
    Πω πω ηλιθιότης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ antidrasi+sex

    Θες να πεις ότι εδώ και 20 χρόνια έχουν πειράξει το νερό μας; Πω πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συνδικτυογράφε Πόλσε (Πόρσε στα ταϊβανέζικα),

    συγχαρητήρια για το θολοκουλτουροβραβείο σας. Δεν είναι τίποτα, πήρα κι εγώ ένα (και κάπου πήρε το μάτι μου να πουλάνε μερικά στο Μοναστηράκιον).

    Όσο για την άδικη χλεύη εναντίον της συνωμοσιολόγου Αμερικλανίδος, θα σας κοβόταν το γέλιο έτσι και βλέπατε να σχηματίζεται ουράνιο τόξο κατά τη διάρκεια της ούρησης σε δημόσιο αποχωρητήριο. Δεν το έχω πάθει εγώ ποτέ βέβαια, αλλά μιανού φίλου μου η κουνιάδα είπε ότι το είχε πάθει ο ξάδελφος της ένα βράδυ που είχε κοπανήσει κάτι τσίπουρα με την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητέ συνΕΛληνόψυχε συνΕΥλόγερ, ΝεφΕΛικα,

    Τι βάζουν στα τσίπουρά μας;

    Διατί μας τα κρύβουν;

    Ποίος ο ρόλος των υποχθόνιων Αρλουμπιμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όχι στις άρπες, ναι στα βιολοντσέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Τελικά η ανθρώπινη μαλακία είναι λίγο πιο μικρή από το σύμπαν, γιατί πρέπει να χωράαααει κάπου..."

    Προτείνω την υπόθεση ότι ο λόγος για τον οποίο το σύμπαν εξακολουθεί να διαστέλλεται δεν είναι άλλος από την συνεχή αύξηση της ανθρώπινης μαλακίας, ωθώντας το κυριολεκτικά στα όριά του και ακόμα παραπέρα. Πραγματικά ανοίγει νέους ορίζοντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ Thanasis

    Αυτό είναι! Τι σκοτεινή ύλη, υπερχορδές και αηδίες...

    Η θεωρία του ευφυούς φουσκώματος είναι όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...