Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Καμένη Μακεδονική Φλάντζα

Συννιστοναύτες, συνιστοναύτισες και συνιστοναυτόπουλα,

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν η μέρα που θα αναγκαζόμουν να παραδεχθώ ότι ο Λιακόπουλος, ο Ανέστης Κεραμύδας (Ζντόινγκ!), ο Βελόπουλος και άλλοι γραφικοί τηλεβιβλιοπώλες βιβλίων εθνοθρησκευτικής φαντασίας, θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν "ψύχραιμοι", ή " μετριοπαθείς", ή "αξιόπιστοι μελετητές", έστω σε σύγκριση με κάποιον πιο πυροβολημένο από τους ίδιους.

Μέχρι που έπεσα στο You Tube στο παρακάτω βίδεο που τιτλοφορείται "Μаκедοнсκа Μοлиτва" (Μακεδονική προσευχή) όπου παρουσιάζεται ο Γιαχβέ αυτοπροσώπως στους Φυροματζήδες λέγοντάς τους ότι έχουν το Μακεδονικό γονίδιο, είναι οι γεννήτορες της λευκής (Μακεδονοειδούς) φυλής και άλλα χαζά. Ευτυχώς για τον Σείριο δεν λέει τίποτα. Ίσως αργότερα τον διεκδικήσουν οι κουφάλες οπότε μπορεί να δούμε και διαδηλώσεις Λιακόπληκτων να κραυγάζουν "Κάτω τα χέρια από τον ΕΛ-ληνικό Σείριο!". Δέστε το, νιώστε το IQ σας να υποχωρεί κατά 40 μονάδες και τα λέμε στην παρακάτω παράγραφο.

(Απδέιτ 30-3-09:Ο χλαπάτσουρας που ανέβασε το αρχικό βίδεο κώλωσε και το κατέβασε. Εγώ το είχα κατεβάσει και το ανέβασα καλού κακού στο vimeo του κώλου. Αφού ανέβηκε για πέντε λεπτά έπεσε ολόκληρος ο λογαριασμός μου μαζί με ένα Λιακοβίδεο.
Ούτε στημένη να την είχανε. Τελικά βρήκα ένα άλλο στο YouTube με με τον ορίτζιναλ κρυστάλλινο Σλαβομακεδονικό ήχο,  καθώς και έναν κλώνο του Λιακοβίδεου. Πφφφ...)




Πραγματικά αναρωτιέμαι εάν δεν έχουν βαλθεί κάποιοι περίεργοι που γουστάρουν θερμά επεισόδια και αποσταθεροποίηση, να βάζουν φιτιλιές και στις δύο πλευρές, σε μια προσπάθεια να σπρώξουν ακόμα και τους μετριοπαθείς σε κρίσεις εθνικιστικής υστερίας. Ελληναράδικη υστερία από εδώ και ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, με αποτέλεσμα να βγαίνουν νομάρχες κάτι τραγουδιάρηδες με μοναδικά προσόντα το ότι είναι... Πόντιοι και αγαπάνε την... Παναγιά. Από κει παν' κάτι δύσμοιροι σλαβόφωνοι με προβλήματα επιβίωσης και φόβο για το 35% της Αλβανικής μειονότητας, να ονειρεύονται Μεγαλέξαντρους και... Κλεοπάτρες με "Μακεδονικές" σαν του Κίρο Γκλιγκόροφ μύτες!

Προσέξτε! Όχι Αριστοτέλη π.χ. Αλέξανδρο ναούμε που είναι τσαμπουκαλής και μοβόρος! Ο αμόρφωτος και απαίδευτος εντυπωσιάζεται από τον νταή, όχι από την ιδιοφυΐα που θα προσφέρει στην ανθρώπινη γνώση, θα ξεστραβώσει τον κόσμο από την άγνοιά του και θα βελτιώσει την ζωή του είδους μας. (Του ανθρώπινου είδους ρε, όχι της Ελληνικής "φυλής" ή της "φυλής" των Ουζουμπούρου το κέρατο μου).

Να πω και κάτι άλλο;

Ναι υπάρχουν και σλαβόφωνοι στην Μακεδονία και ένας από την Αριδαία που είχα συναντήσει στον στρατό ήταν από τους μεγαλύτερους στρατόκαβλους που έχω δει στην ζωή μου! Ο μεγάλος του αδελφός ήταν ανθυπολοχαγός στο κέντρο εκπαίδευσης και ο ίδιος είχε τον καημό που δεν πήγε στα... ΛΟΚ ή τους αλεξιπτωτιστές! " Την πουΛΛΛάδα σε λέω ναούμε, την πουΛΛΛάδα!", Μετά άρχιζε κάτι σλάβικα και έλεγε στο καπάκι "Αυτά είναι Μακεδόνικα σε ΛΛΛέω ναουμε, από την Αριδαία!".

Περιττό να πω ότι οι άλλοι φαντάροι γύρω του έκαναν σαν τους χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και του έλεγαν με τρόμο "Τι είναι αυτά που λες ρε;"

Το παραπάνω παράδειγμα νομίζω αποτελεί δείγμα αυτού που θα μπορούσε να οριστεί σαν "Η εθνική συνείδηση δεν συμπίπτει αναγκαστικά με την γλώσσα που μιλάει κάποιος". Εγώ για παράδειγμα αισθάνομαι και αυτοπροσδιορίζομαι σαν 102% Ινδιάνος Τσερόκι (Όρθιο Λουκάνικο), αλλά δεν είδα κανέναν ΟΗΕ της πλάκας να παλεύει για το δικαίωμά μου να επικοινωνώ μα σήματα καπνού. Τέλος πάντων.

Στην Ελλάδα από όσο ξέρω υπάρχουν δύο πολιτικοί σχηματισμοί που υποτίθεται ότι εκφράζουν τους Έλληνες πολίτες με Σλαβική συνείδηση, η ΟΑΚΚΕ (Οργάνωση για την ανασυγκρότηση του ΚΚΕ) και το 'Ουράνιο Τόξο" του Βοσκόπουλου (όχι του Τόλη καλέ, αυτός είναι βασιλικός, του άλλου που πουλάει Σλαβομακεδονισμό). Η ΟΑΚΚΕ είναι γραφική οργάνωση με κάποια περίεργα αντιρωσικά κολλήματα και προβάλει δευτερευόντως την Σλαβομακεδονική της ατζέντα, ενώ ο Βοσκόπουλας έχει αναλάβει εργολαβικά την εκπροσώπηση των Σλαβόφωνων στην Ελλάδα.

Περιττό να πω ότι τα κουκιά που παίρνουν και οι δύο δεν γεμίζουν ταξί.

Γιατί; Μα γιατί ουσιαστικά και οι Σλαλβόφωνοι είναι απελπιστικά λίγοι σε σχέση με τους Έλληνες μουσουλμάνους υπηκόους π.χ. και διότι δεν έχουν καμία όρεξη να αποτελέσουν όργανο στα παιχνιδάκια κάποιων που οραματίζονται αλλαγές συνόρων. (Κατ' εμέ τα σύνορα σαν σύλληψη είναι γελοία και θα έπρεπε σε κάποια φάση εξέλιξης του είδους μας να καταργηθούν, αλλά αυτό είναι θέμα άλλων αναρτήσεων).

Αυτό που θέλει προσοχή είναι να μην υπάρξουν εκτροπές και θερμοκέφαλες αντιδράσεις. Κανέναν δεν συμφέρουν αυτά παρά μόνο τις κουράδες που χρηματοδοτούν σχέδια αποσταθεροποίησης στην περιοχή για τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα.

24 σχόλια:

  1. Mια μικρή παρατήρηση...δεν ήξερα ότι ο Θεός των Σκοπιανών γνώριζε και βιολογία, μιας και αναφέρθηκε σε γονίδια και 3(!) "ράτσες".

    Τελικά αυτούς τους Θεούς σήμερα δεν τους πιάνεις πουθενά ρε παιδί μου.
    Ελπίζω από εκεί μεριά μόνο, να υπάρχουν αντίστοιχοι ενσυνείδητοι που δεν παρασέρνονται από τον εθνικιστικό παροξυσμό και μπουρδολογία εκατέρωθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις απίστευτο ταλέντο ανίχνευσης της μαλακολογιας φίλτατε!!
    (βλ και το προηγούμενο ποστ)

    Δηλώνω
    α) ζηλιάρης
    β) εντυπωσιασμένος


    Στα σοβαρα τωρα, αποκλείεται να τους πάρω στα σοβαρα, εδώ δεν παίρνω τους δικούς μας. Απλα φντ πως η μαλακολογία δεν κοιτά σύνορα και ράτσες εκτός και αν όλοι οι εθνικισταί παγκοσμίως έχουν κοινο μαλακοπρόγονο και δεν το ξεύρωσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον οι δικοί μας μαλακολόγοι αν το δούνε να μπορέσουν να καταλάβουν τους εαυτούς τους.
    Γιατί κάτι τέτοια λέμε και στην Ελλάδα. Ότι είμαστε ευλογημένοι από το Θεό και ότι είμαστε ο περιούσιος λαός κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλά να συμπληρώσω ότι υπάρχουν σλαβόφωνοι με ελληνική ταυτότητα και σλαβόφωνοι με σλαβικη. Η δεύτερη κατηγορία ψηφίζει ουρανιο τοξο και ειναι απελπιστικά μικρή. Η πρώτη δεν είναι τόσο μικρη και εκεί θα βρεις τον στρατοκαβλο της ιστοριας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς η Μαλακία είναι άπειρη διαχρονική. Όπως έχουμε και εμείς τους "Ελληναράδες" μας όπως τον Ζορρό της Θεσσαλονίκης, τον Τζουτζούκο Άδωνι και τα υπόλοιπα ΕΛ ζώα (εξαιρείται το Ελ Βανιζέλος αυτός είναι κάτι σαν το Ελ Πάσο) έτσι και στις γειτονικές χώρες η μαλακία έχει βαρέσει πολύ κόσμο. Οσο μεγαλύτερη φτώχεια και κακομοιριά υπάρχει τόσο φαινόμενα -ισμού (εθνικισμός, φασισμός, ρατσισμός, αυνανισμός εξαιρείται ο σκασμός) ανθίζουν και καρποφορούν. Από τους χειρότερους είναι οι παπάρες του VMRO που εκπροσωπείται και στην Βουλγαρική βουλή. Δείτε και φρίξτε συνδυασμός Πλεύρη και Μ.Πρ.Λιακό στην Βουλγαρία.
    http://www.bulgarmak.org/vmro.htm
    http://www.bulgarmak.org/makedonia.htm
    http://www.bulgarmak.org/history_greek.htm
    Στο δεύτερο λίνκ μάλλιστα περιγράφουν αλλά Μ.Πρ.Λιακό και τον τρίτο Βαλκανικό Πόλεμο που θα γίνει το 2013 όπου θα συντριβούν οριστικά οι "Έλληνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ BioLogos

    Ε, κάτι θα υπάρχει και από κει παν', αλλά το πρόβλημα είναι ότι άπαξ και γεμίσεις τους παιδικούς εγκεφάλους με μπούρδες μετά καθαρίζουν δύσκολα...

    Μόνο τις θεές μπορείς να τις πιάσεις, σαν τον "μουσακά θεά" που έφαγα τις προάλλες!

    @ Zaphod

    Ω, ΕυχαρισΘώ φίλτατε!

    "Τη ράτσα μας την καθαρή την τρέμουν όλοι οι οχτροί". Μαλακία διεθνής και διαχρονική!

    @ Πάρης

    Μπα, δεν το βλέπω.

    Θα πούνε "Κοίτα τους μαλάκες που νομίζουν ότι είναι ο περιούσιος λαός, ενώ και οι πέτρες γνωρίζουν ότι εμείς είμαστε οι περιούσιοι ναούμε".

    @ _ST_

    Στρατοκαβλάουα και ΜΠΑΟΚΑΡΑ σε ΛΛΛέω!

    @ Ptomas

    Τελικά η φτώχεια δεν φέρνει μόνο γκρίνια, φέρνει και κόμπλεξ και μαλάκυνση εγκεφάλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπαρχουν τα φαιδρα για να κρυβουν τα σοβαρα...

    και μεταξυ σοβαρου και αστειου
    οι κουραδες επιπλεουν
    και
    στεκονται και ορθιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Πολιτσμανε μου τι κάνετε?

    Εχω νταουνιαστει τελευταια και δεν πολυγραφω ουτε χαζευω άλλα mplongs και ετσι εχω καιρο να εμφανισθω. Επισης εχω Φεϊσμπουκιαστεί χοντρά και αμελώ τα καθηκοντα μου ως mplonger.


    Ελληνοσκοπιανοι υπαρχουν αρκετά κομματια στο Αμυνταιο και στα περιξ της Αριδαιας. Να πατε παντως στα Λουτρα Αριδαιας, κοινως Λουτρακι, κοινως Ποζαρ στα ντοπια.

    Αυτοι δεν ενοχλουν κανενα. Οι Σκοπιανοι των Σκοπιων ομως σπαζουν καρυδια. Ας πουμε βαζουν τους παπαδες ολων των εθνοτητων που διερχονται απο το γουπατο να βγαζουν τα ρασα στα συνορα για να μην επιβουλευτουν την Ανεξαρτητη Μακεδονικη Εκκλησια τους, η οποια οπως απαντες γνωριζουν εφηυρε και το Κυριλικο αλφαβητο και φωτισε τους Σλαβους.

    Παντως και ο χειροτερος Ελληνας δεν συγκρινεται με δαυτους. Διοτι τουλαχιστον οι δικοι μας βρισκονται σε αμυνα ενω οι δικοι τους ειναι και επιθετικοι και επικινδυνοι. Το ηλιθιοι δεν το συζηταμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδατε τί παθαίνει ο άνθρωπος που δεν γαμεί; Διότι όταν γαμείς, χαλλλαρώνει το σώμα και το πνεύμα και δεν ασχολείσαι με μαλακίες. Για να γαμείς όμως θα πρέπει να έχεις έστω και ένα στοιχειώδες διψήφιο άι κιου, μπας και εντυπωσιάσεις καμιά γκόμενα. Όταν όμως δεν το κατέ'εις το αντικείμενο του άι κιου, δεν γαμείς. Και όταν δε γαμείς, ασχολείσαι με μαλακίες... κλπ κλπ. Φαύλος κύκλος λέμε.

    Τίποτα... Περιμένω τη μέρα που οι εθνομαλάκες θα πωλούνται με το κιλό ως πειραματόζωα. Για να κάνει πειράματα και έρευνα η επιστήμη μπας και λύσει αυτό το μυστήριο της τρύπας στο χωροχρονικό συνεχές της ανθρώπινης λογικής και εγκεφαλικής αξιοπρέπειας (!)

    (Είναι αργά. Οφείλω να πέσω για ύπνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολσμανέστατε μετα-πατριώτη και δια-διεθνιστή, ΕΥΓΕ. Το ποστάκιον τούτο κατ΄ εμέ (εκτός από έξοχο) είναι και ένδειξη ενός νέου διάχυτου μνημιδίου (ιού στην Ιδεόσφαιρα). Ενός Σατιρικού και Μετα-πατριωτικού Αντι-εθνικισμού χωρίς λιπαρά, κλπ.
    Οπότε, λίνκαρα αυτό το ποστ σε πολυάριθμα δικά μου, παρεμφερούς καζουρο-ηθικο-ζαχαρο-πλαστικού περιεχομένου, π.χ.
    1) Exposing Big Alex, the Ancient Greek Psychopath, the Avatar of F.Y.R.O.M’s Virtual Reality History!.
    2) The New York Times editorial board of… imbeciles
    3) Εθνικιστικές επικλήσεις στη... Στήλη της Ροζέτας! (από αυτόχθονες... Καλιφόρνιους Μακεδόνες) κλπ.

    κλπ. κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υ.Γ. ΕΠΕΙΓΟΝ
    ΔΙΟΡΘΩΣΕ σε παρακαλώ το ΠΡΩΤΟ λινκ,
    το σωστό είναι
    1) Exposing Big Alex, the Ancient Greek Psychopath, the Avatar of F.Y.R.O.M’s Virtual Reality History!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1) Είναι σαφές ότι έχετε το μαλακομαγνήτη σύντροφε Πόλσε... Αλλιώς θα υποψιαστώ ότι περνάτε την ώρα σας ψάχνοντας τέτοια πράγματα, διεστραμμένε.
    2) Όρθιο Λουκάνικο??? Πρόστυχε!!!

    Δε φαντάζομαι να θες και σοβαρό σχολιασμό??
    Μαζί με τα ήδη καταγεγραμμένα σχόλια, το καλύψατε πλήρως, δεν ωφελεί η επανάληψις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλαλα τα χείλη των ασεβών. Και γαμώ τα άλαλα δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντιδραστικέ σεξιστή, υπονοείς ότι είμεθα και... μαλάκες, ε?
    Καλάααα...
    :)
    Ε, μάθε λοιπόν ότι τα όρθια λουκάνικα έχουν ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ, καθώς και ΜΗΔΕΝΙΚΟ μαγνητικόν πεδίον (Εχουν γνώσιν οι φύλακες του Ψηστικισμού!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σεξομανής, όχι σεξιστής. Σεξιστές είστε εσείς με τα όρθια λουκάνικα σας! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πανιβλακας vs. Πανηλιθιος. Ενα κλασσικο εργο βαλκανικης κινηματογραφικης μαλακιας. Δυο καθυστερημενοι, χτυπημενοι απο αλογο μικροι στο κεφαλισε μια μια απεγνωσμενη αναζητηση να ανακαλυψουν τα ορια της ανθρωπινης βλακειας. Σε Νεο guest ρολο οι Masters of Puppets, Μπαρρυ Μπαρρυ Ο'μπαμιος ο Α' ο Ισαποστολος και Vlad Putin ο ΕΛ-λαδοφιλος. Σε σκηνοθεσια ο Θωδωρος "Speedy Gonzalez" Αγγελοπουλος. Αντε σε 1000 χρονια ΙΣΩΣ τελειωσει το εργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ "Δημήτριος ο Ταξιδευτής"

    Γι αυτό και μας κυβερνούν!

    @ Theoprovlitos

    Ω, καλά εσείς, έχετε όμως υπ' όψη σας ότι το φεησβούκιον είναι του διαόλου! Μαζεύουν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και τα πλασάρουν με το αζημίωτο στις διαφημιστικές!

    Καλά, αυτό με τους παπάδες είναι απ' τ' άγραφα!

    @ ellinaki

    Και δεδομένου του ρητού "Δε γαμείς που δε γαμείς, δεν πας για ψάρεμα" αυτοί δεν έχουν και που να ψαρέψουν! Μόνο την λίμνη Οχρίδα! Γι αυτό έχουν λυσσάξει με την Θεσσαλονίκη μας!

    @ omadeon

    Έχταχτα τα λινκ αγαπητέ, αλλά κατόπιν εορτής δεν μπορώ να επέμβω στο περιεχόμενο παρά μόνο να διαγράψω το σχόλιο σας (δεν έχω ενεργοποιημένο τον "μετριασμό" του blogger). Δε βαριέστε, έχετε το σωστό αμέσως από κάτ' ούτως ή άλλως...

    +Σεξ, μπριζόλα, Κόκα Κόλα+

    @ antidrasi+sex

    Μπα, μαλακομαγνήτης αγαπητέ. Κάποιος με έστειλε το πόνημα με PM στον λογαριασμό μου στο YouTube...

    @ O Σχολιαστής

    Ο Θεός μίλησε, τι να λέμε τώρα...

    @ DennisV

    Χίλια χρόνια και βάλε. Διότι είναι αριστούργημα αλά Αγγελόπουλος, με πολύυυυ μακρόοοοοοσυρτα πλάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σεξιστές είστε εσείς με τα όρθια λουκάνικα σας!

    Ναι, ναι, καλάααα....
    Κι εσείς με τα... ΟΡΙΖΟΝΤΑ λουκάνικα, τα μαλακά, την έχετε δει "αντι-σεξιστικά"!

    ΧΑΧΑΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πες τα ρε polse με τον Αλέξανδρο το μέγα σφαγέα της ανθρωπότητας που έχουνε λυσσάξει όλοι - έλληνες και μακεντόνσκι. Όπως έλεγε και στους τίτλους τέλους της ελληνοφρένειας μια φορά οι έλληνες είναι ένας λαός που διαδηλώνει κατά του ιμπεριαλισμού με κάθε ευκαιρία και μετά ψηφίζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως τον μεγαλύτερο έλληνα όλων των εποχών. Άντε βγάλε άκρη εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Κυριάκος

    Η εθνική μας σχιζοφρένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Μα γιατί ουσιαστικά και οι Σλαλβόφωνοι είναι απελπιστικά λίγοι σε σχέση με τους Έλληνες μουσουλμάνους υπηκόους π.χ. και διότι δεν έχουν καμία όρεξη να αποτελέσουν όργανο στα παιχνιδάκια κάποιων που οραματίζονται αλλαγές συνόρων."

    "Δεν τους έμεινε, ούτε τους παίρνει πια" είναι το ακριβές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μεγάλωσα στην πανέμορφη Πιερία. Εκει κάθε καλοκαίρι οι τουρίστριες εκ του Ανατολικού μπλοκ ερχόταν για να περάσουν ωραία στις διακοπές τους. το προπέρσινο καλοκαίρι μέτά το clubing συναντήσαμε τουρίστριες και ετοιμαστήκαμε για καμάκι με ένα φιλαράκι. -"where are you from?" τις ρωτάμε "φρομ μακετονια" μας απαντάνε..
    -Εκεί έπαθα μια κρίση ταυτότητας. Πήγα να τις πω ότι και εγώ είμαι από το ίδιο μέρος άλλα τελικά δεν το έκανα...'Ηξερα ότι θα είναι αδύνατο να κάνουμε συζήτηση σοβαρή και έτσι αποχώρησα..
    Τελικά δε γαμήσαμε με το φιλαράκι. Λοιπόν ένα στοιχείο του εθνικισμού είναι ότι τελικά δεν μπορείς να γαμήσεις.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Ανώνυμος

    Άσε μωρέ τις μπουρούχες τώρα, που το παίζουν τρισέγγονες του Μεγαλέκου... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...