Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Κουκουλάκης – Ούρφουρσλααγκ: Οι… Ιδιώνυμοι!


Θέλει να αγιάσει κανείς, αφιερώνοντας την ζωή του στο μεγαλείο του Μεγάλου Σουβλακέα σαβουρώνοντας μπριζολίδια, μπιρόνια και διπλόπιτα με απ’ όλα και δεν ημπορεί Τζάνε μ’. Η μεγάλη μας πατρίς εκτοξεύει πλίνθους τε και κεράμους εκτάκτως τε και ατάκτως επί των ανυπεράσπιστων κεφαλών ημών. Ποιητική αδεία κάνω την παραδοχή ότι Πατρίς = Τρέχουσα και ουχί καθήμενη Ελλαδική κυβέρνησις, καθώς επίσης ότι η ταχύτης του φωτός c είναι χονδρικώς 300.000 km/sec.

Μετά τα θλιβερά «νεοδεκεμβριανά» που ήσαντε λέει και «ερωτικά» (Men va’ faaaan?) και το πρόσφατο μπαχαλοτέτοιο στο μαρτυρικό ορεινό Κολωνάκι της περήφανης Ελληνικής «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά, όλα τα SUV» Αγροτιάς, η Πατρίς (βλ. σύμβαση ανωτέρω), απεφάσισεν:

Ιδιώνυμον η κουκούλα, η μάσκα, η μπούρκα, το χιτζάμπ το κασκόλ και το νικάμπ, διότι οι Έλληνες δεν κρύπτουσι τα χαρακτηριστικά των, δεν είναι δε μουσουλμάνοι, Ουαχαμπισταί ή Ταλιμπάνιοι (καθαροί). Τοιουτοτρόπως ως δια μαγείας φαινόμενα κουκουλοφόρων που τα σπάνε δεν θα ξαναεμφανισθώσι, διότι τις πλιατσικολόγοι θα τρομάξουσι και δε θα φορώσι μβούρκαν και θα κραυγάζουσι «Χαστούκια, χοίροι, ανθρωποκτόνοι», ή ακόμη «Αλάχου Άκμπαρ».

Αχέμ ναι. Επίσης η περιύβρισης αρχής ιδιονυμωποιείται καταλλήλως και συνεπώς το σύνθημα «Μπ*****, γου******, δολ******» θα μετατραπεί στο ηπιότερο και ουμανιστικόν «Χαστούκια, χοίροι, ανθρωποκτόνοι».

Επίσης οι γνωστοί διαιτητές Κουκουλάκης, Κουκουλεκίδης κλπ. και όσοι έχουν το συνθετικό «Κουκούλα» στο επίθετό τους, καθώς και ο ιστολόγος και βίδεο – λόγκερ Ούρφουρσλααγκ θα πρέπει να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους άπαξ εβδομαδιαίως.

Προφανώς δύο τινά συμβαίνουν: Ή κάποιοι υπεύθυνοι έχουν κάψει φλάντζα (διόλου απίθανο) ή η εν λόγω σαχλαμάρα εντάσσεται σε ένα σχέδιο που εφαρμόζεται διεθνώς και έχει ως εξής σε αδρές γραμμές:

A! Πριν αρχίσετε να φωνάζετε ότι είμαι συνομωσιολόγος και αλλά τέτοια δηλώνω ευθαρσώς: Ναι γουστάρω συνομωσιολογία, με διασκεδάζει αφάνταστα, όπως και τα Οργουελιανού τύπου έργα φαντασίας όπως το “Brazil”.

Πάμε λοιπόν:

Ζητούμενο: Ο περιορισμός των ελευθεριών/ δικαιωμάτων των πολιτών ή αμνοεριφίων ή sheeple που λένε και στα Στέητς.

Προσφορότερη λύσις: Η οικειοθελής απεμπόληση αυτών από τους πολίτες => Άρα κάπως πρέπει να τους εξαναγκάσουμε => Άρα πρέπει να τους τρομοκρατήσουμε => Άρα πρέπει να γίνει μπάχαλο μεγάλο και ανεξέλεγκτο => Άρα σκηνοθετούμε ή ανεχόμαστε ή προκαλούμε ή αφήνουμε να συμβεί παρά το ότι μπορούσαμε να το αποτρέψουμε, τρομοκρατική ενέργεια, διασάλευση της δημόσιας τάξης, πλιάτσικο, ή αχαλίνωτη εγκληματικότητα, ή όλα μαζί => Ο «μέσος πολίτης» τα κάνει πάνω του και όχι στην τουαλέτα, βλέποντας τηλεόραση (δική μας και αυτή) και τρέμει ωσάν οψάριον που επιάσθη εις το αγκίστριον => Δεδομένου ότι οι αρχές κάνουν το παγώνι, τον Γότθο, ή τον Κορεάτη, η ανασφάλεια του μέσου πολίτου επιτείνεται όπως και το σπαρτάρισμα αυτού. => Ο πολίτης αναφωνεί «Βοήθεια βγάλτε τα τανκς στους δρόμους, βάλτε κάμερες στην χέστρα μου, αφήστε μόνο να είμαι ασφαλής στην τρώγλη μου τρώγοντας πίτσες και βλέποντας ποδόσφαιρο (ή μπέηζμπολ, ή κρίκετ, ανάλογα την χώρα) => Οι αρχές αρπάζουν την ευκαιρία και βγάζουν νόμους εκτρώματα όπως η Patriot Act στις ΗΠΑ ή τις ιδιώνυμες κουκούλες εδώ.=> Φυσικά από δω και πέρα οι αρχές δεν κάνουν το παγώνι, τον Βησιγότθο κλπ. αλλά ξεσπούν σε όποιον βρουν μπροστά τους και πάμε ένα βηματάκι κοντύτερα σε κάποιας μορφής Οργουελιανή κοινωνία.

Μπορεί να γίνομαι λίγο κουραστικός επαναλαμβάνοντας τέτοια πράγματα, αλλά γουστάρω συνωμοσιολόγία, ταινίες του Άλεξ Τζόουνς και άλλα τέτοια. Άλλοι γουστάρουν Αγγελόπουλο ξέρω ‘γω, γούστα είναι αυτά.

Δέστε εδώ ένα πολύ καλό ποστ του Αρκούδου εδώ που πάει το πράγμα λίγο παραπέρα.

Εγώ πάντως παιδιά, μόνο με το σομπρέρο της ΑΕΚ ή κράνος βίκινγκ θα κυκλοφορώ καλού κακού… :-Ρ

Επικαιροποίηση:

Ενδιαφέρουσες κουκουλωμένες απόψεις και στους Περίκαλλο, Ελληνάκι, Χασοδίκη και Ροΐδη.

16 σχόλια:

  1. Καλά, πας καλά; Μέτρησα εννέα συνεπαγωγές στο σενάριο; Έχεις πραγματικά την εντύπωση ότι η πατρίς (κατά τον ορισμό του τρέχοντος ποστακίου) πραγματικά μπορεί να σκεφτεί εννέα κινήσεις μπροστά; Αν ήταν έτσι θα είχαμε γίνει Ελβετία! Δεν θα είχε πάρει κανείς χαμπάρι το βατοπέδι! Ο Ζαχόπουλος θα είχε πέσει από τον τέταρτο για να αυτοκτονήσει και θα είχε πάει προς τα πάνω αντί να συναντήσει τον ακάλυπτο! Αυτό δεν είναι Άλεξ Τζόουνς! Είναι σαν ο Ιντιάνα Τζόουνς να έχει δαιμονίσει τον Καραμάν Αλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ O Σχολιαστής

    Χμμμ... Ναι. Οι δικοί μας άντε να έφταναν μέχρι την πρώτη συνεπαγωγή. Μετά τους βοήθησαν είτε τα Αμερικανά είτε οι Ρότσιλντ οι τραπεζίτες! Τώρα δα δεν ήρθε και στην Ελλάδα ο Ντε Ροτσίλντ του Γαλλικού κλάδου της οικογένειας; Ναι...

    Φως φανάρι σε λέω!

    @ ellinaki

    Είστε ιδιώνυμος κύριε!!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντήαρ Πόλσε,
    παρ' όλη τη γνωστή και πανθομολογούμενη ροπή μου προς τα συνωμοσιολογικά, εδώ μάλλον βλέπουμε το θέμα από διαφορετικάς οπτικάς γωνίας. Και είναι καλόν πράγμα η ύπαρξις διαφορετικών οπτικών γωνιών -οξύνει τον νου και την αντιληπτική ικανότητα!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αναμένουμε και παρέμβαση κουκουλόπουλου ανά πάσα στιγμή :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα προφυλακτικά επιτρέπονται ή η απαγόρευση είναι και για την κάτω κεφαλή;
    Επίσης εμείς οι Πασταφαριανοί οπαδοί του Ιπταμένου Μακαρονο-Τέρατος (FSM) είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε κουκούλες σε δημόσιες συγκεντρώσεις μας - το επιβάλει η θρησκεία μας - και το πολιτικά ορθόν είναι να μας το επιτρέψουν.
    Οσο για το Μπ***** - Γ******** - Δ******** υπάρχει και η λύση του Τζιμάκου να εκτεθούν στην πλατεία Εξαρχείων και τα τρία είδη μέσα σε προθήκες - κλουβιά για να καταλάβουν οι πολίτες μόνοι τους την διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α, τώρα που ξαναεσκέφθην την δημοσίευση σας, σεβαστέ μου Πόλσε, έχω να κάνω και μια γλωσσολογική παρατήρηση:

    Βρίσκω αδόκιμη (και εξαιρετικώς σκληρή) τη μετονομασία των μβάτσων εις "χαστούκια".
    Εδώ μιλάμε, οι άνθρωποι μας αγαπούν τρυφερά, όπως και εμείς τους αγαπούμε τρυφερότερα!

    Ως εκ τούτου, θα θεωρούσα ορθότερη την αναγωγή της λέξεως "μβάτσος" εις το ιταλικόν "bacio" (Μπάτσιο), πληθυντικός "baci" που προφέρεται "μπάτσοι", και σημαίνει "φιλάκια".

    Ενδεικτικώς σας θυμίζω το άσμα "24.000 baci"
    (venti quattro mila baci, προφερόμενον "βεντι κουάτρο μίλα μπάτσοι")
    του Αντριάνο Τσελεντάνο.

    Το οποίον, όπως ίσως θυμάστε, το είχε ερμηνεύσει και ο Χρήστος Δάντης ως σάουντρακ της ιστορικής ελληνικής ταινίας "Safe Sex", η οποία είναι σαφώς σχετική με το θέμα μας, εφόσον όλα δείχνουν ότι η παρούσα κυβέρνησις έχει σχέδιον να βάλει την αστυνομίαν να μας πηδήξει...

    Ως εκ τούτου, το "Safe Sex" οφείλει να είναι συνεχώς στο μυαλό μας, ως μια από τας βασικάς μας προτεραιότητας!
    :-)

    Ως εκ τούτου, θα έβρισκα ορθή (και στα πλαίσια της ελληνο-ιταλικής φιλίας) την μετατροπή του συνθήματος εις:

    Φιλάκια χοίροι ανθρωποκτόνοι!
    το οποίον βγάζει και νόημα, χωρίς κανείς να μπορεί να κατηγορήσει κανέναν:
    Θα είναι σαφές ότι πρόκειται για χαιρετισμό των διαδηλωτών προς το ένδοξον σώμα της ελληνικής αστυνομίας!

    Αυτά, προς αποκατάστασιν της φιλολογικής ορθότητος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με το σύντροφο πρκλς... ιδιωνύμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ trol

    Και του Κουκουλίδη, και του Κουκουλίδη!

    @ Ptomas

    Εάν κανείς σκέπτεται με την κάτω κεφαλή, απαγορεύεται το σκουφί! Άλλωστε το είπε και ο Βενέδικτος στους Καμερουνέζους, ότι τα προφυλακτικά είναι του διαόλου!

    @ πρκλς

    Τι να σε κάμνουνη και οι baci; Ε;

    Σέηφ Σαικς; Το έπιασα το υπονοούμενο... Τι να το κάνεις το σκουφί όταν είσαι ο δέκτης; Αυτός που το δίνει (το κράτος) χρειάζεται σκουφί, όχι αυτός -η που το παίρνει...

    Όχι στις σπατάλες σε ανούσια σκουφιά, υπάρχει κρίση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν έρθει ο Κουκουλάκης στο βορρά οι παοκτσήδες θα πάρουμε τον νομο της κυβέρνησης στα χέρια πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον βλέπω τον Κουκουλάκη και συγχύζομαι ως παόκι που είμαι....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προτείνω να καταργηθούν:
    1. οι Απόκριες
    2. τα προσωπικά δεδομένα (καλά το είχα καταλάβει πως για να γίνεται τόσος ντόρος κάτι ετοιμαζόταν)
    3. τα Ανθρώπινα Δικαιώματα
    4. τα Δικαιώματα Χρηστών του Ιντερνετ
    5. τα όσπρια (για περισσότερη ησυχία, άνευ υπερπορδών)
    6. το φυσικό αέριο (μη τυχόν συμβούν ατυχήματα)
    7. η ΔΕΗ, τα κεριά, οι λαμπάδες, το Πάσχα και τα Χριστούγεννα (για τον προαναφερθέντα λόγο)
    8. η κυβέρνηση (αφού άλλοι έχουν πάρει τη σκυτάλη των αποφάσεων)
    9. εγώ -τι δουλειά έχω να υπάρχω; ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένα ενδιαφέρον ζήτημα έθεσε η Ελληνοφρένεια: το "αστυνομικοί χοιρινά εγκληματίες" θα διώκεται εξίσου; Εν ανάγκη αν το πρόβλημα είντα γουρούνια να αντικατασταθούν από μοσχάρια κλπ...
    Ας μην κρυβόμαστε: εδώ και καιρό εξετάζεται η συρρίκνωση των δικαιωμάτων με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν πιστεύω να έχουμε ξεχάσει τα περί ανωνυμίας των βλόγερ ας πούμε...
    Το πλέον αριστουργηματικό το άκουσα από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Δένδια (κάτσε αναπαυτικά πρώτα): ακόμη κι αν σε προσάγουν οι αστυνομικοί κατά λάθος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα εξετάσει τις απόψεις σου η Δικαιοσύνη και θα σε αθωώσει.
    Δηλαδή με λίγα λόγια θα τρέχεις σαν τον μαλάκα για καμιά τριετία, θα πληρώνεις δικηγόρους τσάμπα τα γαμησιάτικα, θα φάς και 2-3 αναβολές στο κεφάλι έτσι για την μαγεία της παράτασης του άγχους και στο τέλος θα αθωωθείς. Βέβαια το ερώτημα, αφού ξέρεις ότι θα αθωωθείς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού, γιατί να φας και το όλο αγγούρι θα παραμείνει αναπάντητο εις τον αιώνα τον άπαντα...

    καλώς τα δεχθήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ _ST_ & doctor

    Στην κρεμάλα! Στην κρεμάλα!

    @ Rodia

    10. και το φυσικό αέριο από όσπρια!

    Σύντομα σε μια χώρα κοντά σας!

    Φοβάμαι ότι για να αρχίσει να αντιστρέφεται η πορεία πρέπει πρώτα να βυθιστεί η όοοολη πλέμπα των 6,5 δις πλην κάτι ψιλά, μέσα στα σκατά και μετάααα θα προκύψει ανατροπή της καταστάσεως...

    @ Hades

    Η δικαιοσύνη δεν είναι μόνο τυφλή, έχει και κινητικά προβλήματα, ιδιαίτερα εάν ο ένοχος είναι φραγκάτος, ή το κράτος, ή τηλεοπτική περσόνα, ή, ή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρκετά ενδιαφέρουσες οι"κουκουλωμένες" σκέψεις του post!
    Καλή συνέχεια!
    Την καλημέρα μου και ώρα καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ busy bee

    Ευχαριστώ επίσης!

    (Προτιμήστε τα σομπρέρο, είναι νόμιμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...