Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ζητείται Πορνοβοσκός του Ελληνικού Δημοσίου για να αναλάβει μαγαζί γωνία (αγαπούλες μου). -ΚΑΡΑΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


Με τον ήλιο τα βγάζω, με τον ήλιο τα βάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε τζάνε ‘μ; Α; Εσύ, τσοκ μπουγιούκ μπεχλιβάν με γκιουζέλ αραμπά πρέπει να ξέβρεις απ’αυτά…

Η ΑΕΚ μια ζωή προσφυγιά, ποτέ δεν είχε τόσα λεφτά όσο οι δύο πανμέγιστοι πορνοβοσκοί του Χελλένικ Κλωτσοσκούφ, αλλά αυτό παραπάει…

ΑΕΚ σημαίνει χαμένες πατρίδες, προσφυγιά, κακουχίες, ρατσισμός από τους γκαγκαρομωραΐτες κοτζαμπάσηδες, μιζέρια, λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι σκέτο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Τι στον Ήφαιστο τον Κούτσαβλο, τον πολιούχο αυτού του ιστολογίου (τα κουκιά είναι το επίσημο όσπριο) συμβαίνει με τα οικονομικά αυτής της ομάδας;

Είναι γνωστό ότι στο Χελλλένικ Κλωτσοσκούφ και Καλαθοσκούφ ξεπλένεται το μέλαν χρήμα της Άρκτου από γνωστούς Πορνοβοσκούς (με Που κεφαλαίο) του Χελλένικ Πάμπλικ Σέκτορ και ότι όλοι οι ισολογισμοί των ΠΑΕ είναι ελλειμματικοί και εξισορροπούνται από τα ταγάρια των πορνοβοσκών.

Οι οποίοι φυσικά δεν το κάνουν δια την ψυχήν της μητρός των, ή έστω την ιδέα του δαφνοστεφανωμένου Έλληνος εφήβου ή της Ιρλανδικής παροικίας των Αθηνών. Το κάνουν δια να έχουν τον στρατόν των τραμβούκων των, ώστε να έχουν διπραγματευτικόν ατού εις τας διαπραγματεύσεις των με τον Χελλένικ Πάμπλικ Σέκτορ.

Η ΑΕΚ από τότε που έφυγε από τα χέρια του Μελισσανίδου, έπεφτε από τον έναν τυχάρπαστο στον άλλον, με αποτέλεσμα το 2004 να φθάσει ο κόμπος στο χτένι. Κανονικά η ΑΕΚ έπρεπε να υποβιβαστεί στην Δ’ κατηγορία ελλείψει Πορνοβοσκού (Δαβατζή στα Ελληνικά) του Χελλένικ Πάμπλικ Σέκτορ, που θα αναλάμβανε τα εξωφρενικά χρέη των προηγούμενων διοικήσεων.

Με παρέμβαση του κοντοσουβλοφάγου, πλεηστεησονίζοντα και κρυπτοΑΕΚτζη Ντουσκόφιλου, Κωσταδίνου Καρμανλή του Β’ τα χρέη γράφτηκαν στα χιόνια της Γκιώνας και η απόγονος της Πέρα Κλουμπ εσώθη.

Έτσι με μπροστάρη τον Ντέμη τον φονιά, τον ορίτζιναλ, τον κρυφοποδό της Ατλέτικο Μαδρίτης (σιγά μην ήταν με την Ρεάλ του Χενεραλίσιμο Φράνκο) και ζμπρώχτες τους εκ των υστέρων αποκαλυφθέντες Νοτιοκουλοτέτοιους, ο δικέφαλος εξόρμησε προς τον θρίαμβον.

Ποιόν θρίαμβο δηλαδή, κολοκύθια, απλά σε μια πενταετία έβαλε τον βάζελο κάποιες φορές από κάτω, και έχασε και ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά από την δαφνοστεφανωμένη ομάδα, γιατί έπαιξαν παρατύπως λέει, ο Ζαϊρζίνιο μαζί με τον Ρουμενίνγκε τον Πλατινί και τον Χοσέ Μαρία Μπακέρο, γέροι άθρωποι, στον αγώνα Καλαμαριά – ΟΣΦΠ 1-0.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα χρέη έφτασαν να είναι σε μεγαλύτερο ύψος από το 2004!!!

Τι να πω, εκ των υστέρων καλύτερα να είχαμε πέσει Δ’ εθνική τότε. Τώρα θα ήμασταν πάλι στην Α’ και καθαροί. Έτσι κι έτσι ούτε ένα κυπελλάκι δεν πήραμε αυτήν την πενταετία, απλά κερδίσαμε με την βοήθεια της ΜΠαναγιάς την Μίλαν 1-0.

Α! Έδειξε και ο Ρίμπο στον πετσινοπεναλτάκια φρεσκοΕΛ Πρεδραγίτσιο Τζωρτζεβίτσιο τα τέσσερα δάκτυλα και πολύ εταράχθη η Νοτιοσλαβική ψυχή του Πρέντραγκ διότι ήτο παιχτούρα. Καλά, αν τον χαλεί ο Ρίμβος, ας του έκανε σήμα με τα ΕΞΙ δάκτυλα ο ομορφάντρας ο Τέβες μετά το Αργεντινή - Σερβία 6-0 στο Γκέλσενκίρχεν το 2006. Άντε.

Άποψη μου ως πονεμένου ΑΕΚτζέως είναι ότι εάν είναι να συνεχιστεί η σημερινή αηδία καλύτερα να πέσει η ΑΕΚ Δ’ εθνική ΤΩΡΑ να καθαρίσει και να έχει την αξιοπρέπεια της. Εκτός εάν βρεθεί Πορνοβοσκός σαν αυτούς που έχουν οι αιώνιοι πορνοβοσκοί οπότε ‘νταξ. Ας πάει να πνιγεί η αξιοπρέπεια.
:-ΡΡΡ

Μέχρι να ξανανεβεί η ΑΕΚ Α’ εθνική, θα είμαι στην στην Σούπερ Λίγδα ΜΠΑΟΚ και στην Ευρώπη Μπαρτσελώνα ναούμ.

Λοιπόν όσοι Πορνοβοσκοί ενδιαφέρεστε για μαγαζί «γωνία» προσέλθετε!

ΥΓ. άσχετο με την ανάρτηση, αλλά επίκαιρο.

Για τις ιστορίες που έγιναν με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία ενός 15χρονου από έναν ψυχοπαθή μπάτσο έχω να πω τούτο:

Το παιδί έφυγε και δεν ξαναγυρνά. Όποιες διαμαρτυρίες για τα οποιαδήποτε θέματα απασχολούν τον κόσμο (και είναι πολλά) πρέπει να είναι αποσυνδεμένες από το περιστατικό και πάση θυσία να είναι προστατευμένες από τον κάθε μαλάκα προβοκάτορα ή μπαχαλάκια - πλιατσικολόγο που ρίχνει νερό στον μύλο του κάθε εξουσιαστή.

Σπας το Πανεπιστήμιο ρε καραγκιόζη; Το κεφάλι δεν θα στο σπάσει ο ΜΑΤατζής, ΕΓΩ θα στο σπάσω. Νισάφι.

17 σχόλια:

  1. Αγαπητέ γκασταρμπάιντερ, οικογενειακώς πονάμε για την ομάδα. Και δεν είναι τυχαίο που προσχωρήσαμε στην Ελπίς Χορτερού για να μην ζήσουμε άλλα δράματα μ' ένα μωρό στο σπίτι. Βήτα ερασιτεχνική Σερρών και ξερό ψωμί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λεπόν: αυτό που πρακτικά απεδείχθη ήταν ότι το 2004 προκειμένου να μπει στο 44 η ΑΕΚ έγιναν λογιστικές αλχημείες (κάτι αντίστοιχο με την είσοδό μας στην ΟΝΕ κλπ, ένα πράγμα). Φυσικά τα χρέη που κρύφτηκαν δεν σβήστηκαν, απλά υποθέτω ότι υπήρχε ένα πλάνο μετά να βγαίνουν λίγα-λίγα προκειμένου να εξοφλούνται κανονικά. Όταν όμως έχεις κάνει μεταγραφές σχεδόν 100 ποδοσφαιριστών μέσα σε 5 χρόνια, κι έχεις φτάσει σε σημείο να πλερώνεις 3 προπονητές ταυτόχρονα (Φερέρ-Δώνη-Μπάγεβιτς), ε, τι να πρωτοφτιάξεις ντε; Το θέμα είναι ότι αν δεν είχε γίνει η αλχημεία το 2004, δεν θα μπορούσατε να μπείτε στο 44, οπότε πρακτικά η ΑΕΚ βρέθηκε στην ίδια θέση απλά με μια πενταετή καθυστέρηση. Το κακό είναι ότι στο ενδιάμεσο ο Μελισσανίδης έφαγε μια κιτρινόμαυρη χλέπα στη μούρη και μόνο αν πάνε γονυπετείς όλοι οι μέτοχοι θα ξαναμπεί μέσα, αν και πλέον ακόμη κι αυτό το αμφιβάλλω. Άρα το πιο σοβαρό χαρτί της ΑΕΚ κάηκε. Φυσικά το οξύμωρο της όλης ιστορίας είναι ότι ο σωτήρ Μελισσανίδης ήτο αυτός που πάτησε και το κουμπί της αντιστρόφου μετρήσεως πουλώντας την ΑΕΚ στο αεροπλανάκι.
    Αναφορικά με τον μπομπ τον μάστορα, δεν ξέρω αν έχει ή δεν έχει οικονομική επιφάνεια, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι αν δεν έρθει Ελλάδα να διοικήσει (αν την πάρει δηλαδή), θα καταντήσει με τρύπιες κάλτσες να χτυπάει το κασελάκι του στο πεζοδρόμιο.

    Κατά τα λεπά, μην ακούω ότι υπάρχει και φταίξιμο του γαύρου έστω και σε άλλα ζητήματα. Για κάτι τέτοια "φταιξίματα" έχουμε 12/13 και πάμε και για άλλα, κάτι που πρακτικά ούτε καν σε'μάς κάνει καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και δεν συνεργάζεται και ο Ρέμος....

    Αχ... χίλια χρόνια Ηρακλής.... και άλλα πεντακόσια ΑΕΚ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα. Εγώ από προχτές, έχω ECDL. Άρα έχω ανέβει κοινωνικόοικονομικοεπαγγελματικό στάτους ναουμ'. Πράγμα που δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από το να γίνω φίλαθλος του βάζελου και φυσικά να με αφήσει παντελώς αδιάφορο για την ΑΕΚ και τα κοτόπουλα του Τίκτου.

    Και εννοείται πως από εδω και πέρα θέλω να μου απευθύνεστε όλοι με μεγαλύτερο σεβασμό γιατί έχω ECDL και γαμώκαιδέρνω πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. polse,ας πούμε ότι την πήρε ο μπόμπ την αεκ.Πότε θα προλάβουμε να αποκτήσουμε γήπεδο αφού πλησιάζει το τέλος του κόσμου.2012
    Τώρα που το σκέφτομαι ίσως αυτός ο λόγος πλάκωσε τους παιχταράδες μας και αρπάξαμε 3 την κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν ο αθλητισμός καταντά τόπος ξεπλύματος χρήματος, όταν εμπορευματικοποιείται χωρίς να ελέγχεται όπως οι άλλες επιχειρήσεις τι να πούμε; Να μιλήσουμε για τη φανέλα ή για τη χαρα του παιχνιδιού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία ανέκδοτα λες βρε γκαστλουκάνικε. ¨Ακου εκεί "το έλλειμμα το καλύπτουν οι εκάστοτε πορνοβοσκοί!" Ο Κιμπάρης ο ελληνικός Λαός το πληρώνει, με τους αρχιδάτους πολιτικούς του και με τους μαλάκες πολίτες του. Έτσι θα σώσει τώρα και το Του Λαού Της Άεκ Πολίτευμα, είς τον αιώνα των αιώνων, αμήν!!!

    +++ cώcον κ ευλόγηcον +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ pastaflora

    ΕΛΠΙΣ και τα μυαλά στο μίξερ!

    @ Hades

    Το κάθε πικραμένο λαμόγιο έκανε τα κουμάντα του στο κουφάρι της ΑΕΚ. Δ' εθνική τώρα να ξεβρωμίσουμε.

    Ωωωω... μη με αρχίζεις με τον Crocus της Στάζι και τα "νόμιμα και ηθικά" του 2008 να χαρείς...

    Και τα παραθυράκια του φορφυγά και οι οφ -σορ νόμιμες είναι...

    Χωρίς κάποιες "Κοκαλιές" και μερικά πέτσινα μπενάλτια, αντί για 12/13 θα είχατε 8/13. Απλά πράματα. Καλούς και ακριβούς παίκτες είχατε και έχετε.

    @ aKanonisti

    Να κάνει συναυλία ο Ρέμος στο ΟΑΚΑ και τα έσοδα μισά - μισά ΑΕΚ - Ηρακλής!

    @ ellinaki

    *ΓΚΡΑΠ*

    Ευπειθώς βαράω προσοχές μπροστά στο ECDL, Στρατηγέ μου.

    Αν όλος ο ΠΑΟ έχει ECDL, θα κλάψει με μαύρο δάκρυ ο Κόκκαλης φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ tiktos

    Είμαστε ψυχούλες οι ΑΕΚτζήδες μωρέ. Σκεφτόμαστε το τέλος του κόσμου το 2012 και δεν μπορούμε να αποδώσουμε!

    @ ο δείμος του πολίτη

    Έλα ντε. Μπορούμε πάντα να σχολιάσουμε τους Τσουκαλάδες και τους Χατζηχρήστους!

    @ athinovio

    Πέρα Κλουμπ μέχρι θανάτου.

    Ζήτω και ο ΜΠΑΟΚ.

    @ Μαύρος Γάτος

    Ε, καλά τα ευκόλως εννοούμενa παραλείπονται. Από τον μαλάκα τον κιμπάρη γεμίζουν τα ταγάρια τους οι Πορνοβοσκοί!

    +++Καραευλόγηcοντούπμπο+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν γνωριζω τιποτις ουτε απο Κλωτσοσκούφ ουτε απο Καλαθοσκούφ. Το μονο που καταλαβα ειναι, οτι η ΕΛλαδα δεν εχει αρκετους Πορνοβοσκους.
    Αν ειχε, θα περισσευε καποιος να παρει και την ΑΕΚ.

    Αφου κανεις την εκκληση στο τελος του κειμενου, προσφερομαι να γινω Πορνοβοσκος.
    Ποσα θα μου δινει ο ΕΛληνικος λαος τον μηνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαηπητέ πεταλωτή, αδυνατώ να αντιληφθώ προς τι το κλάμα και ο οδυρμός ; Και εμείς (οι βάζελοι) που διαθέτουμε πορνοβοσκό έχουμε δει προκοπή ;;; Αντί για γήπεδο, ΘΑ αποκτήσουμε εμπορικό κέντρο, το μόνο πρωτάθλημα που μπορούμε να κερδίσουμε είναι ο μαραθώνιος πεοταλάντωσης και αντί για έναν, έχουμε περισσότερους πορνοβοσκούς με δυσδιάκριτες αρμοδιότητες εκάστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπροστά στα add on μιας συναυλίας του Ρέμου, κάποιας πιθανής ..πεοταλάντωσης και τον κόλαφο ενός ECDL ..δεν έχω να πω τίποτα.
    [Ο Μπομπ Πορνοβοσκός; Όλο ερεθίσματα είναι αυτό το ουέμπ]
    Τα σέβη μου και..περαστικά σας..τι να πω.. άμανε είναι κίτρινος ο πυρετός..δύσκολα τα πράγματα [αλλά όχι ακατόρθωτα! είδατε ποιον είχαμε αλλά και ποιος εξελέγη πρωθυπουργός]
    Ως έθνος σεβασμιότατε είμεθα ικανοί για τα πάντα όλα!
    Βίβα λ'αεκλουσιόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Jolly Roger

    Εάν αποφασίσετε να βγείτε μπροστάρης δια το καλόν της ΑΕΚ, θα διαπιστώσετε ότι ο Ελληνικός λαός είναι απίστευτα γενναιόδωρος σε κάτι τέτοια, μέχρι παρεξηγήσεως!

    @ ESKARINA

    A, είναι που δεν έχουν ποιότητα σαν πορνοβοσκοί, δι αυτόν δεν ημπορώσι να τα βάλουν τόσοι νοματαίοι με έναν πορνοβοσκόν!

    @ diVa

    Μετά τον Γιωργάκη που έγινε Γιώργαρος και πήρε φαλάγγι τους χοντρούς μέσα και όξω από το πράσινον μαγαζίν, λογικά πρέπει να υπάρχει ελπίδα και για την Ένωσιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαίρε εν Διί συνιστολογιούχε!
    Βλέπω το χούι ,δεν φεύγει...
    πάντως πολύ το πολυσκέφτεται ο εν δυνάμη περακλουμπίτης...να του δώσω εγώ το 1€ (τόσο είχα ακούσει οτι πωλήται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Φιλαλήθης

    AEK και στη Δ' Εθνική ναούμ.

    Ο Μπομπ έχει σφιξίματα που δεν πήρε την άδεια για καζίνο με Ινδιανους Απάτσι και έτσι αποφάσισε να την κάνει με ελαφρα...

    @ Φώντας

    Εδώ έχουν γκρεμιστεί ΟΛΑ τα τείχη και έμεινε μόνη όρθια η κερκόπορτα για λόγους φολκλόρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...