Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Πέντε οκάδες σαντζίκι σκορδομυρωδάτο


(Η εικών του πιτσοφάγου Νεοελλαδέζιου επάρθη από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ)

Με αφορμή το προωθούμενο νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται σε Ελληνικό έδαφος, παρατηρώ ότι υπάρχει ένας αναβρασμός από πολλούς και διαφόρους που βάζουν σημαία τους κάτι χαζά, όπως το «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι» ή και κάτι σαν το «Ζήτω τα αθάνατα ημών γονίδια, πρωτοχοροπηδούντος του γονιδίου Αίπσηλων® που μας δίνει τηλεπαθητικές ικανότητες και στιλπνό τρίχωμα στας μασχάλας ημών, που ευωδιάζουσι λεβάνδαν ειρήσθω εν παρώδω».

Προσωπική μου άποψη είναι ότι στα παιδιά μεταναστών που έχουν ζήσει τα 18 χρόνια της ζωής τους στην Ελλάδα και έχουν φοιτήσει σε Ελληνικό σχολείο, θα πρέπει να δίνεται υπηκοότητα, ή έστω άδεια παραμονής αορίστου χρόνου. Και φυσικά θα υπηρετούν και στον Ελληνικό στρατό. Δηλαδή βρε Ελληνόμπες, καλύτεροι είναι οι Τουρκικής καταγωγής μουσουλμάνοι (τμήμα της μουσουλμανικής μειονότητας) που ήδη υπηρετούν; Ρε α πηγαίνετε από εδώ.

Δεν κρίνω το νομοσχέδιο που δείχνει αρκετά ελαστικότερο από την δική μου πρόταση, αυτό μπορεί ακόμα και αν περάσει, αργότερα αν άλλαξει η κυβέρνηση, να τροποποιηθεί.

Τώρα, διάφοροι περίεργοι σοβαρολογούν όταν μιλάνε για καθαρότητα της φυλής; Ποιας φυλής; Οι Μινωίτες που απεικονίζονται στην Κνωσό τι σχέση έχουν εμφανισιακά με τα γλυπτά της κλασσικής εποχής; Από την Ρωμαϊκή κατάκτηση κα μετά, πόσοι, πόοοοοοσοι, μα πόσοι περάσανε βρε αδελφέ από τον Ελληνικό χώρο και σφάξανε και εγκατασταθήκανε και ΓΚΑΣΤΡΩΣΑΝΕ τις αγνές Ελληνοπούλες; Ε;

Οι Τούρκοι που βούταγαν Χριστιανόπουλα και Ελληνόπουλα και τα έκαναν ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, που μπορεί να ΕΣΦΑΖΑΝ και τους φυσικούς γονείς τους ακόμα, μήπως το είχαν πιάσει καλύτερα το θέμα;

Ότι αυτό που έχει σημασία είναι το τι κουβαλάς στο μυαλό σου (λογική και συναίσθημα) και όχι αν έχεις «Ελληνική» μύτη; Εγώ που έχω πράσινα μάτια π.χ. περνιέμαι για ΈΛ-λην ή υπερβόρειος Γότθος; Οι Ίωνες τι χρώμα οφθαλμών είχαν; Οι Δωριείς;

Ρε δεν αφήνετε τα σάπια λέω εγώ. Πιο Έλληνας από τους Έλληνες και πιο Σουηδός από τους Σουηδούς είμαι, άντε μπράβο.

Για εμένα πιο Έλληνας είναι ο Νιγηριανός που είδα στην τηλεόραση και λάτρευε την Ελλάδα και την Ελληνική γλώσσα, έχοντας σπουδάσει ιατρική στην Ελλάδα (τώρα κάτοικος ΗΠΑ), από τον βοϊδοκέφαλο ακροδεξιό που γράφει στο διαδίκτυο με greeklish. (Να, σαν τους Αιολείς θαρρώ :-Ρ).

Θα τρίζουν τα κοκάλα του Αρχιμήδη, του Θαλή, του Ηράκλειτου, του Αρίσταρχου και του Ερατοσθένη, από τον στόκο που καταλαμβάνει τα κρανία των κολλημένων Νεοελλαδέζιων εθνογκάου.

Και επειδή συνήθως βλέπεις τα στραβά του άλλου και όχι τα δικά σου, αναδημοσιεύω μία ανάρτηση μου από τις 24-10-2007, για να δείτε πόσο γελοίοι έγιναν οι Σουηδοί όταν το κρανίο τους έπιασε εθνοφυλετικό στόκο την δεκαετία του 1920.

Με αφορμή την υπόθεση του Σάκη Βαγιάτα και την έκπληξη που εκφράζουν αρκετοί για το πώς μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην δημοκρατική Σουηδία, θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το ποστ σε έναν από τους καλοκρυμμένους σκελετούς στην ντουλάπα της Σουηδικής κοινωνίας, το ινστιτούτο φυλετικής βιολογίας (Rasbiologiska Institutet).

Ένα πολύ καλό βιβλίο πάνω στην μυθολογία περί ανωτερότητας της Γερμανοειδούς φυλής και της προσπάθειας επινόησης παραδόσεων στη Σουηδία είναι το βιβλίο της Maja Hagerman “Det rena landet” (Η καθαρή χώρα). Οι σουηδομαθείς ή σουηδικής καταγωγής αναγνώστες μπορούν να το βρουν εδώ. Οι φωτογραφίες πριν τις πιάσει το μιαρό χέρι του Κάρολου Πολσεμάνογλου είναι από το συγκεκριμένο βιβλίο.

Στόχος του ινστιτούτου που ιδρύθηκε το 1921 με σύμφωνη γνώμη τόσο σοσιαλδημοκρατών όσο και της δεξιάς, ήταν η διατήρηση της «καθαρότητας» των γονιδίων του Σουηδικού έθνους που ειρήσθω εν παρόδω σύμφωνα με έγκυρους ερευνηταί-ομφαλοσκόποι ναούμε, διέθετε τις καθαρότερες Γοτθικές συκωταριές σε σύγκριση με τα άλλα Γοτθικά (Γερμανοειδή) φύλα (Δλδ Τεύτονες, Αλαμανούς, Φρίσιους, Σάξονες, Άγγλους, Γιούτιους, Φράγκους, Λομβαρδούς και δε συμμαζεύεται) αλλά και τους άλλους Σκανδιναβούς.

Το απόσταγμα αιώνων προσπάθειας εύρεσης ένδοξου παρελθόντος και στοιχείων που να αποδεικνύουν την μοναδικότητα του Σουηδικού έθνους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το χαρακτηριστικό που χαρακτηρίζει τον καθαρό Γερμανοειδή τύπο είναι το μακρόστενο κρανίο όπως αυτό του Herman Lunborg ιδρυτή του ινστιτούτου φυλετικής βιολογίας, ενός δολιχοκέφαλου με τσαγανόν και τσαμβουκάν όπως βλέπετε παρακάτω:


Αξιοπρόσεκτη είναι και η χρήση της ελληνικής ορολογίας Δολιχοκέφαλοι – Βραχυκέφαλοι από τους Σουηδούς φυλετικούς ερευνητές από τον 19ο αιώνα και μετά.
Το γελοίο και τραγικό του πράγματος γίνεται σκέτη φρίκη όταν δει κανείς πόσο οργανωμένη ήταν αυτή η μπούρδα με την μέτρηση σκελετικών χαρακτηριστικών για να φανεί η «καθαρότης» της φυλής. Iδού και τα εργαλεία της εν λόγω διαδικασίας:


Πάντα αναρωτιόμουν πώς στον Ήφαιστο τον Κούτσαβλο μου έβγαιναν κάτι ατάκες «Μάνα μου η κρανιούμπα σου» ή «Πόσο μακρυά την έχεις κούκλα μου (Την κρανιούμπα)» που είχαν τραγικά αποτελέσματα στις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλλο. Ίσως το γεγονός ότι είμαι Σουηδός κατά το ήμισυ να δικαιολογεί αυτή την παρέκκλιση.

Όπως και να ‘χει όλη αυτή η ιστορία που πρόλαβε τους ναζιστές που εμφανίστηκαν το 1933 σε κάνει να αναρωτιέσαι τι θα γίνονταν εάν η Σουηδία είχε την δεκαετία του ’20 την στρατιωτική ισχύ της ναζιστικής Γερμανίας. Βέβαια υπήρχε μία εποχή που η Σουηδία ήταν περιφερειακός χωροφύλακας τον 17ο αιώνα, όταν είχε υπό την κατοχή της την Φινλανδία, τις Βαλτικές χώρες και τμήματα των Πολωνικών και Γερμανικών ακτών στην Βαλτική.

Τότε έγινε επιτακτική ανάγκη για το Σουηδικό κράτος να αποκτήσει ένδοξη ιστορία, ή κάτι που να καταδεικνύει την ανωτερότητα των κατοίκων εκείνης της περιφερειακής υπερδύναμης. Ε, όσο να ‘ναι δεν ήταν δυνατόν να αποκαλούνται οι Σουηδοί «βάρβαροι» από τις «λουλούδες» τους Βρετανούς.
Έτσι έπεσαν όλοι με μανία στην μελέτη των Ισλανδικών Σάγκα τις ανασκαφές για αρχαιολογικά ευρήματα και στο έργο του Τάκιτου «Germania» που περιέγραφε τα γοτθικά φύλλα που συνωστίζονταν στην Germania και την Scandia.


Τα αποτελέσματα των αρχαιολογικών ανασκαφών αποκάλυψαν πολλά και διάφορα μεν, όχι ένδοξα δε, ανάμεσα στα οποία και ένα κάρο διπλούς πέλεκυς από αυτούς που χρησιμοποιούσαν οι Βίκινγκς για όπλα, όπως και Ρωμαϊκά νομίσματα και σκεύη, καθώς και αντίγραφα αυτών, απόδειξη εμπορικών επαφών από την εποχή της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Χαρακτηριστικά ο Αύγουστος Στρίντμπεργκ στο σατυρικό του έργο «De lycksaliges ö», σατιρίζει την σπουδή με την οποία ο διευθυντής του Ιστορικού μουσείου της Στοκχόλμης ταξινομούσε τους διπλούς πέλεκυς, με την παρουσίαση ενός τύπου που με ίδια σπουδή ταξινομούσε κουμπιά.

Έτσι λοιπόν αφού αρχικές κορώνες του 17ου αιώνα ότι τάχαμου Σουηδοί συμμετείχαν στην πολιορκία της Τροίας ατόνησαν, προωθήθηκε σαν απόλυτος θησαυρός του Σουηδικού έθνους η καθαρότητα και η ανωτερότητα του Σουηδικού έθνους έναντι των μιαρών Φινλανδών, (Δεν έφτανε που η Φινλανδία ήταν σουηδική επαρχία επί 600 χρόνια), Οβριών, Γύφτων, Λαπόνων και Τατάρων.

Αυτή η συστηματική αναζήτηση της απόλυτα καθαρής Σουηδικής συκωταριάς σκόνταφτε στο γεγονός ότι οι Φινλανδοί π.χ. είναι επίσης ξανθοί και γαλανομάτηδες αν και Ουραλοαλταίκό φύλο. Έτσι η «ανακάλυψη» ότι κατά μέσο όρο οι Σουηδοί είναι πιο μακρυκέφαλοι από τους άξεστους Φινλανδούς (φτου κακά), οδήγησε στην συστηματοποίηση των σκελετικών μετρήσεων. Το καταπληκτικό είναι ότι γίνονταν και καλλιστεία «Σουηδικότητας» προς αναζήτηση του πιο Σουηδού Σουηδαρά.
Παρακάτω βλέπετε αριστερά Σουηδό πρωταθλητή ποδηλασίας νικητή τέτοιων καλλιστείων, σε αντιπαραβολή με Φινλανδικό μίασμα δεξιά. Τα κυανοκίτρινα βέλη δείχνουν τα σημεία υπεροχής του ποδηλάτη, ενώ τα λευκοκυανά τα σημεία κατωτερότητας του μπυροκοιλιά Μογγολοφινλανδου.

Το πιο τραγικό της υπόθεσης ήταν και οι στειρώσεις στις οποίες υποβάλλονταν άνθρωποι με «κατώτερο» γενετικό υλικό δλδ. κληρονομικά νοσήματα, ψυχικές διαταραχές ή παραβατική συμπεριφορά, κατά προτίμηση προερχόμενοι από κάποια μειονοτική εθνοτική ομάδα. Στην Σουηδία έγιναν μέχρι και την δεκαετία του ’50 63.000 στειρώσεις έναντι 200.000 που έγιναν στην Ναζιστική Γερμανία. Δεδομένου του οκταπλάσιου πληθυσμού της Γερμανίας, βλέπουμε ότι έγιναν αναλογικά διπλάσιες στειρώσεις στην Σουηδία.

Τουλάχιστον το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα είχε πάρει αποστάσεις από αυτές τις διαδικασίες μετά την άνοδο των ναζιστών στην εξουσία το 1933, ενώ σταδιακά από την δεκαετία του ’60 και μετά η επίσημη ιδεολογία μεταλλάχθηκε σε έναν θολοκουλτουριαρέικο (sic) πολυπολιτισμό ;-) για τον οποίο είναι γνωστή η Σουηδία σήμερα.(Δόξα σοι Χριστέ ο Θεός).

Βλέποντας λοιπόν απ’ έξω την παρελθούσα εθνοφυλετική παράκρουση ενός κράτους που στο μυαλό των περισσοτέρων Ελλήνων αποτελεί κοινωνικό πρότυπο, ίσως γίνει αντιληπτό και σε εμάς πόσο γελοίες και καταστροφικές μπορούν να είναι αντίστοιχες παρακρούσεις στον Ελληνικό χώρο.

34 σχόλια:

  1. Το ξέρουμε ότι σε πληρώνουν οι Νορβηγικές μυστικές υπηρεσίες για να τα γράφεις αυτά. Μόνο οι Νορβηγοί θα χρησιμοποιούσαν τον όρο "μπυροκοιλιάς Μογγολοφινλανδός" άλλωστε. Τους ξεφτίλες τους Νορβηγούς... (αν και μεταξύ μας έχουν κι ένα δίκιο για τους Φινλανδούς).

    Τέλος πάντων, εμείς οι Δανοί συμπαραστεκόμαστε στη σουηδική επιστημονική κοινότητα και καταγγέλουμε την άδικη επίθεση που δέχτηκε. Αν και φυσικά η δική μας μεθοδολογία είναι καλύτερη από των Σουηδών, που κάθε Σαββατοκύριακο παίρνουν το καράβι να έρθουν να μπεκρουλιάσουν και να μαγαρίσουν την Κοπεγχάγη μας.

    Είναι γνωστό σε όλους ότι οι ορίτζιναλ Βίκινγκς ήταν Δανοί, όπως και το ότι οι Δανοί ανακάλυψαν την Αμερική πριν τον Κολόμβο. Μόνο που δεν τους άρεσε όσο η Δανία, και την έγραψαν στα ξανθά παπάρια τους. Γιατί τέτοιους προγόνους είχαμε εμείς ρε, ανώτερους...

    Και τα κρανία των Σουηδών παλιά τα κάναμε κούπες για να πίνουμε μπύρες (ενώ των Νορβηγών τα κάναμε δοχεία νυκτός). Άντε μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΦΩΝΩ.
    Πρώτοι οι Αίπσηλον ανακάλυψαν την αμερική και όχι οι Βίκιγκς.
    Έπειτα από ενδελεχή έρευνα και αμέτρητες ώρες πειραματισμών στα γονίδια του Καρατζαφύρερ και του Άδωνης,βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι Τούρκοι πηδούσαν τους νεροβούβαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικοδεσπότα, γράψε λάθος! Τα γονίδιο Αίπσηλων δεν δίνει τηλεπαθητικες ικανότητες!

    Τέτοιες δεν έχουν οι ΕΛ, τέτοιες έχουν οι ...άλλ'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ nefelikas

    H København είναι δική μας και να μας ευχαρισθείτε που σας την αφήσαμε χατιρικώς, γιατί είχαμε προβλέψει την δημιουργία του Systembolaget που σαν συνέπεια είχε ότι για να πιείς ξύδια στην Σουηδία θα πρέπει να κάνεις 27 αιτήσεις εις τριπλούν καταλλήλως χαρτοσημασμένες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ tiktos

    Aπό τους νεροβούβαλους βρώμαν' οι ποδάρες των!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ εργδημεργ

    Όπως η Mαντόνα από την Kαβάλα ε; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς ,να λές ,που οι Σιουδοί δεν ξέρουν ελλήνικως ,(και ας την μιλούν αφού αυτή υπερέχει με τους 700.000.000 λεκτικούς τύπους)
    διαφορετικά θα σε είχαμε και σένα προτομή στην πλατεία ως θύμα πατριωτών εις τη αλλοδαπήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή και αλληλεγγύη μου προς το άτομόν σας καθώς το άρθρον σας με εσυγκίνησε.

    Τώρα καταλαβαίνω την διαμάχην που βιώνετε εις τον εσωτερικόν σας μεταξύ Σουηδικού και Ένδοξου Ελληνικού Γονιδιώματος.

    Σε αυτή την άνιση μάχη (καθώς οι Σουηδοί έχουν πιο μεγάλο πέλεκυ από εμάς), δηλώνω την αμέριστο συμπαράσταση εις το Ένδοξον Ελληνικόν Γονιδίωμα, ώστε τα τεκνά σας να είναι απολύτως καθαρά εκ του σουηδικού δηλητηρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρωτον, η København ειναι χάλια, καλα κανατε και την αφησατε στους δανους.

    Δευτερον, δεν μπορω να καταλαβω τα σημεια υπεροχης του σουηδου σουηδαρα εναντι του φινλανδου μπυροκοιλια.
    Στο βασικοτερο σημειο (ΕΝΑ ειναι το βασικο και δεν θελω αντιρρησεις) ο φινλανδος την εχει σχεδον διπλασια απο τον σουηδο.
    Οι σουηδοι θα επρεπε κανονικα να την κρυβουν αυτην την φωτογραφια.

    Τωρα για τους εν ελλαδι ανεγκεφαλους τι να πω; Συμφωνω μαζι σου εννοειται. Αλλα πιστευω οτι μαλλον χανεις την ωρα σου με το να προσπαθεις να τους βαλεις μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Φιλαλήθης

    Δε φοβάμαι, έχω διπλό πέλεκυ στο σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ ellinaki

    θα απειλήσω το μόριο μου με διπλό πέλεκυ! Τα πάντα για το γονίδιο Αίπσηλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Jolly Roger

    Μα, ο ποδηλάτης λέει την έχει διπλώσει στα οκτώ για αισθητικούς λόγους!

    Πάντως, πιθανολογώ ότι η αντικατάσταση του κρανιακού στόκου των εθνογκάου με στόκο με άρωμα λεβάντα, μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα Polsemannen..

    Πάντως, έτυχε αυτές τις μέρες να τριγυρίσω σε κάτι blogs, ας μην τα χαρακτηρίσω, και ειλικρινά ΤΡΟΜΑΞΑ.

    Επικίνδυνες καταστάσεις, παιδιά, και ειλικρινά δεν νομίζω πως αντιμετωπίζονται με λογικά επιχειρήματα. Έχει ξεφύγει η κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρά το ότι προέβην εις ενδελεχή παρατήρησιν του μεγέθους του μορίου του Σουηδού Δολιχοκεφάλου σε σχέση με το του Φιλανδού βραχυκεφάλου η κάτω κεφαλή του Φιλανδού μπορεί μεν να θεωρηθεί ως βραχυκέφαλος σαφώς όμως διαθέτει μακρύτερον λαιμόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Θανασης Ξ.

    Mε τον στόκο μπορείς να μιλήσεις λογικά; εμ δεν γίνεται.

    Kαι δεν ξέρω τι φταίει γι αυτήν την στοκοποίηση.

    Ίσως τα μεταλλαγμένα και η Aνίτα Πάνια, αλλά όπως και να 'χει οι στόκοι αυξάνονται και πληθύνονται!

    @ αθεόφοβος

    O Σουηδός έκρυψε τον λαιμό κάτω από τις τρίχες γιατί κρύωνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To αρθρο παραμένει εντυπωσιακο οπως και την πρωτη φορά που το διάβασα, καθως ομολογώ πως δεν είχα ιδεα!

    Θα ηταν καλή ιδέα όλο αυτοί οι .... τουρανομογγολοι (αμ πως! ενημερωνόμεθα περι της ΕΛ ορολογίας) με τουρκικα επώνυμα να πανε μια βολτα σε άλλα μερη που μπορει ακομα να εχουν ακόμα την σφυριά και να τύχουν μιας αντιμετώπισης μεταξύ ινδικού χοιριδίου και μολυσμένης με βακτηρίδια αντικειμενοφόρου πλάκας μπας και δουν το φως το αληθινό....

    Τι αλλο να πεις....στεκομαι στο "Θα τρίζουν τα κοκάλα του Αρχιμήδη, του Θαλή, του Ηράκλειτου, του Αρίσταρχου και του Ερατοσθένη, από τον στόκο που καταλαμβάνει τα κρανία των κολλημένων Νεοελλαδέζιων εθνογκάου." και το προσυπογράφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλαδη τωρα Zaphod, τι υποστηριζεις;
    Οτι θα πανε οι στοκοι σε ενα αλλο μερος και θα αναγνωρισουν οτι ειναι στοκοι;

    Για κυτα αντιληψεις η νεα γενια, τστστστσ...

    Πολυ αισιοδοξος εισαι αδερφε και μπορει να σε πειραξει καποτε αυτο. Αν οι στοκοι ειχαν την ικανοτητα να αναγνωρισουν τον εαυτο τους στον καθρεφτη, θα το ειχαν κανει και εδω που ειναι.

    Δεν ειναι δυνατον οι εθνογκαου να αναγνωρισουν οτιδηποτε. Καθαρη Βιολογια. Τους εμποδιζουν τα γονιδια αιπσηλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσείς δεν αφουγκράζεσθε την επικαιρότητα; Δεν σας συγκινεί το εθνικό δράμα; Δεν βράζουν μέσα σας τα γονίδια Αίπσηλον; Είσθε ανθέλλην; Δημοσιεύετε τέτοια κείμενα εν τω μέσω του εθνικού μας πένθους; Το δράμα του Χωρισμού που ζεί το ένδοξον ΕΛ-ληνορθόδοξον έθνος μας δεν σας αγγίζει. Μόνο πένθιμα κείμενα τέτοιες ημέρες.
    Ασχολείστε με τα παιδιά των μιαρών μεταναστών την στιγμή που τα παιδιά της Ελένης και του Ιωάννη ζουν τέτοιες στιγμές. Ντροπή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Zaphod

    Χμμμ... μπα, θα συμφωνήσω με τον Jolly Roger από κάτω. Απλά θα νομίσουν ότι τους ζηλεύουν επειδή είναι ΕΛ!

    @ Ptomas

    Εγώ έχω εντελώς άλλη προσέγγιση:

    Είναι συκοφαντία και παραπληροφόρηση από ντόπια και ξένα κέντρα, για να κάμψουν το φρόνημα του Έθνους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το εγχείρημα των Σουηδών είχε 100% επιτυχία. Δεν υπάρχει πια ούτε ένας Σουηδός με ψυχολογικά προβλήματα, χάρις την κάθαρση του γονιδιώματος.

    Πάντως παραδέχομαι τον Νεφελίκα και τους Δανούς γενικότερα. Καλή επιλογή του στενόμακρο σουηδικό κρανίο για μπύρα. Το κοντόχοντρο φιλανδικό κάνει μόνο για ουίσκι.

    Για το κύριο θέμα του ποστ, ένα έχω να πω: ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ας το παραδεχτούμε πια. Το βασικότερο πρόβλημα και η πηγή όλων των κακών της μεγάλης ΕΛΛΑΔΑΣ με κεφαλαία, είναι η παραχώρηση της υπηκοότητας σε βάρβαρούς που γεννήθηκαν και ζουν αγιασμένα ελληνικά χώματα. Γι'αυτό και ορισμένοι φωτισμένοι άνθρωποι της άκρας δεξιάς ασχολούνται μόνο με αυτό. Αν το λύσουμε το θέμα, τα όρια σύνταξης μπορούν να πάνε στα 30, ο κατώτερος μισθός στα 3000ευρώ και η ανεργία στο 0,1%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μία υψηλότερη ανάλυση στην πολυσυζητημένη εικόνα [σύγκρισης] θα μας βοηθούσε και σε κατ'οίκον έρευνες ώστε να διαδράσουμε με την ιστορία.

    Αλλά μα τα ένα εκατομμύριο ποστ μου! Τι λέω!
    Έχει ήδη αποφανθεί η Dr Ρου-φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δε με λες, προτιμάς τα κοκτέηλ ή τα βουρστ;
    Σου αρέσουν με πράσο ή με πορτοκάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Neropistolero

    Αφήστε τα ψόφια, σας κατάλαβα εγώ.

    Ένας παλιοβραχυκέφαλος είστε, που θέλετε να γεμίσει και το φραντσάιζ του Σείριου στην γη, η EΛ-λάδα, με μιαρούς βραχυκέφαλους σαν του λόγου σας.

    Nα βλέπετε LIAKOTV στο YouTube με τον Δολιχοκέφαλο Προφήτη Iσαπόστολο +Λιάκουρα+ να μορφώνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ diVa

    Mπαναζία μου, αυτή δεν ήταν που ήθελε να την σταυρώσουμε (με το Λάος) το 2007;

    Aραπάδες μπάζει τώρα στο τσαρδί της; Πάει χάλασε ο κόσμος.

    Tην Δολιχοκεφαλοσύνη σας και τα μάτια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Tanila

    Bουρστ με ζάουερκραουτ ή έστω πράσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. To 2003 επισκεύτηκα τη γεννέτειρα μου στη Σουηδία (Enkopig). Εκεί ρώτησα έναν ντόπιο αξιουματούχο της αστυνομίας γιατί δε βλέπω καθόλου αλβανούς ή ρώσους. Μου απάντησε: Γιατί να δεις αλβανούς Για να έχουμε τα χάλια της Ελλάδας; Για να έρθουν πρέπει να έχουν πάει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα να πάρουν κοινοτικό διαβατήριο και εμτά βλέπουμε. Για τους δε ρώσους μου είπε ότι δεν τους θέλει ούτε σαν τουρίστες και ότι για να πάει μετανάστης ρώσος στη Σουηδία θέλει πολύ υπομονή. Συμφωνώ με την απόδοση υπηκοότητας σε όσους γεννιούνται στην Ελλάδα αλλά αυτό συνεπάγεται και υποχρεώσεις όπως στρατιωτική θητεία. Κάτι μου λέει ότι μόλις πάρουν την ελληνική υπηκοότητα μετά θα μας πάνε στα διεθνή δικαστήρια για να τη δώσουν πίσω. Πέρνα της πλάκας όμως κάτι πρέπει να γίνει και με τη λαθρομετανάστευση και όλο του δουλεμπόριο που συνεπάγεται αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ hackaday

    Εμ, αυτό είναι το πρόβλημά μας εδώ στην Νότια Δανία. Όλα είναι μπάχαλο, εκτός από την εθνική μπάσκετ και το πειρατικό του Ρεχακλή.

    Οι Σουηδοί φυσικά και κάνουν πλέον όσο μπορούν επιλογή, (έχουν πέσει κεσάτια βλέπεις και σφίξαν ολίγον οι κώλοι) άσχετα αν οι διαδικασίες απόδοσης υπηκοότητας σε άτομα γεννημένα εκτός του κράτους, είναι μάλλον οι ελαστικότερες στον κόσμο.

    Όσο για τον στρατό, φυσικά και θα πάνε τα αρούρια μη χέσω. Μόνο που θα δεις κάτι εθνογκάου να οικτίρουν την "κατάντια του στρατεύματος με όλους αυτούς τους αραπάδες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Nαι ρε παιδια. Αλλα η μοναδικη ελπις ειναι αυτη. Να το βιωσουν και συναισθηματικα διοτι αν περιμενουμε νοητικά....

    Οχι πως ειμαι και τοοοοοσο αισιοδοξος επι του προκειμενου παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγώ θα συμφωνήσω σχεδόν και στο γράμμα του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ ο δείμος του πολίτη

    Χαίρομαι που συμφωνούμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Eίπα να σχολιάσω τα άπταιστα Ελληνικά περί "εθνογκάου", αλλά δυστυχώς ηττήθην κατά κράτος από τα σχόλια και με έπιασαν τα γέλια.

    Πρέπει όμως να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στη Σουηδία, τα κρανία μπύρας έχουν γίνει είδος πολυτελείας και πωλούνται στη μαύρη αγορά:
    1 - 10 of about 7,390,000 for sweden immigration problems
    [Εννοείται ότι (ακριβώς όπως και στην Ελλάδα) όλα αυτά είναι ψευδείς προβοκάτσιες, ότι δήθεν έχουν προβλήματα στην εισαγωγή κρανίων.
    Αυτό το καραφλό γουρούνι στη φωτό, με το αποτυχημένο photoshop, μοιάζει με Έλληνα? Αν σας θυμίζει Έλληνα, να μας πείτε από που, να μην πατήσουμε ποτέ. Είναι πάντως νοικοκύρης και βγάζει την ταμπελίτσα της μικρής μπύρας που κρατάει. Μη φανεί και προδώσει όσα δεν πρόδωσε η αποτυχημένη ένθεση της εικόνας και του σταυρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ FarFromHere

    Αφήστε, αυτά τα Μεμέτια που έχουν τιγκάρει το γκέτο του Rosengård στο Malmö δεν έχουν ούτε ένα κρανίο της προκοπής. Όλο εισαγωγές από τις Βαλτικές χώρες γίνονται για να καλυφθεί η ζήτηση!

    Αν είναι Έλλην ο κύριος της φωτογραφίας;

    Πώς ακριβώς είναι εμφανισιακά ο Έλλην, ορθότερα ο Νεοελλαδέζιος του 2010 Χ.Ε.;

    Σαν τον Ερμή του Πραξιτέλους, σαν τον Μπιγκ Σόφο, σαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο, σαν τον κύριο Μέλανα-τζαφέρη, σαν την κυρία Παπαρήγα, ή σαν κάποια από τις γλάστρες της τηλεόρασης;

    Εμφανισιακά δεν υπάρχει κριτήριο κατάταξης, αλλά σίγουρα υπάρχει κριτήριο συμπεριφοράς για την πλειονότητα του πληθυσμού. (70% στην ξεφτίλα).

    Σταρχιδισμός, ανευθυνότητα, κουτοπονηριά, πατριδοκαπηλία και όχι πατριωτισμός (Ναι στα περήφανα γκολ, τα ημιπερήφανα δοκάρια και τα μιαρά ανάποδα αραούτ, όχι στο να φτιάξουμε καμιά παραγωγική εξαγωγική επιχείρηση να προκόψει ο τόπος) θρησκοληψία, μάλλον ακριβέστερα Κοκορετσόδοξη Ταραμοσαλατοσύνη, διότι η βασική αρχή της Καινής Διαθήκης "αγαπάτε αλλήλους" είναι γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Στα εύκολα, (ταραμοσλάτα της Καθαράς Δευτέρας και το κοκορέτσι του Πάσχα) ο Νεοελλαδέζιος σκίζει.

    Ο κύριος απλά είναι καρικατούρα που εκφράζει τα ανωτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φίλε, ένα ωραίο μου είχε πει ο παππούλης μου, κάποια στιγμή που μου μίλαγε για το μέτωπο το 40.. (Καταλαβαίνεις συνθήκες κλπ κλπ κλπ..η πιο "ευχάριστη" στιγμή ήταν το οτι γύρισε στην Αθήνα με τα πόδια.)
    Είχε πει που λες ο παππούλης, που είχε φάει το θάνατο στη μάπα, ότι τελικά δε γεννιόμαστε Έλληνες ούτε γινόμαστε. Ότι τότε το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν είναι να πεθάνουν Έλληνες..
    Το ξέρω, μελό, ρομαντικό, "τηλεοπτικό" κλπ αλλά από άνθρωπο που 19 χρονών έκανε τέτοια πράγματα και δεν ήταν αραχτός με φράπα και τεκίλες, το δέχομαι και το σέβομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ Prophet Estarian

    Tο γεγονός και μόνο της γέννησης εκ γονέων Eλλήνων ή Oυζουμπούρου, δεν σε κάνει αυτόματα Έλληνα ή Oζουμπούρου. Όπως είπε και ο παππούς, το να πεθάνεις Έλληνας απαιτεί κάποιες ανώτερες εγκεφαλικές λειτουργίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...