Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Φτηνοί στο στάρι, ακριβοί στα πίτουρα και πέεερα βρέχει.


Ακούω και βλέπω διάφορα αναφορικά με αυτό το κακόγουστο και ελεεινό φωτομοντάζ που βανδαλίζει ένα έργο τέχνης που κατασκευάστηκε από τους Αρχαίους Έλληνες και ανήκει πλέον στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά. Με το τελευταίο θέλω να πω ότι ο φωτοσοπάς θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αφοδεύσει πάνω στο σύνολο των γραπτών του Γκαίτε. Την ίδια ντροπή θα έπρεπε να νιώθει.

Α! Και φυσικά ο Μήτσος από τα Φάρσαλα, ή τα λαμόγια που ξεκατίνιασαν τα κοινοτικά πακέτα και τα έκαναν μεζονέτες στο Ντράφι και Καγιέ, ουδένα έπαινο αξίζουν απλά επειδή αποκαλούν εαυτούς «Έλληνες». Καθένας και καθεμία, κρίνεται από τα ΔΙΚΑ του / της έργα και όχι του προπάππου του. Αν κάποιος είναι ένας ακαμάτης απατεώνας που χρήζει μεταμόσχευσης ήπατος από το πολύ φραπόγαλο και τις μπόμπες στα κωλόμπαρα, δεν θεωρείται γαμάουα επειδή ο προπάππος ήτο τέτοιος, αν και δεν το ήξερε, διότι η λέξις «γαμάουα» θα ήτο άγνωστος στον προπάππον.

Ακαμάτης απατεών είναι ο μπόμπας - φραπόγαλας.

Τόσο η υπόθεση με τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις που ξανάγινε τώρα επίκαιρη 60 χρόνια μετά το τέλος του εμφυλίου(!), όσο και η υπόθεση με το όνομα «Μακεδονία» και τις αλυτρωτικές βλέψεις της γειτονικής πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας (;) μου δίνουν την εξής εικόνα:

Η Ελλάδα είναι ένας πολλά βαρύς και όχι καφενειόμαγκας που έχει στηθεί στα τέσσερα και τον σοδομίζει ανηλεώς ένας παχύσαρκος, κάθιδρος, τριχωτός, μουστακαλής και καραφλός εκδοροσφαγεύς.

Ξαφνικά ο εκδοροσφαγεύς λέει:

- Φιλε το ξέρεις ότι σου σκίζω τον κώλο έτσι;
- Τιιιι;;;; Πώς τολμάς ρε να αμφισβητείς τον ανδρισμό μου; Αν κατέβεις από κει πίσω θα σου δείξω εγώ!

Ε ναι. Εξήντα χρόνια μετά το τέλος του εμφυλίου ξαναθυμηθήκαμε τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις; Όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις της «Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967» συμπεριλαμβανομένης τι κάνανε;

Παίζανε το τσουτσουνάκι τους από το 1950; Ναι.

Εδώ και 65 χρόνια ο Τίτο, ο δικτάτωρ του λαού, (Τίτλος Σουηδικής βιογραφίας του) για δικούς του λόγους μετονόμασε την περιοχή της Φύρομ σε «Μακεδονία» . Οι Έλληνες τι κάνανε; Μην πω δηλαδή και για τα Ελληνικά σχολικά βιβλία γεωγραφίας της δεκαετίας του ’70 που έγραφαν «Μακεδονία» και «Μακεδονική γλώσσα».

Παίζανε το τσουτσουνάκι τους από το 1950; Ναι. Ακόμα και μετά το 1991; Ναι.

Είναι μετά δυνατόν ο κάθε καλοπροαίρετος Λουξεμβούργιος ή Ισλανδός παρατηρητής να μας πάρει σοβαρά; Όχι βέβαια. Αυτοί παίζουν το τσουτσουνάκι τους λένε και με το δίκιο τους οι άνθρωποι.

Υπάρχει μια μεγάλη παρεξήγηση στα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και κατ’ επέκταση στους Έλληνες.

Η παρεξήγηση είναι, ότι σε έναν κόσμο που έχει θεοποιήσει την απληστία, ο άλλος έχει όρεξη να δώσει έστω και ένα γιούροσεντ σε εσένα επειδή είσαι ωραίος ως Έλλην και ο προπάππος σου ρευόταν αστραπές και έκλανε βροντές (μαζί με τον γκιώνη και την γλαύκα το σύμβολο της Σοφίας).

Όχι ρε φίλε.

Ο ΜΕΣΟΣ Γερμανός, Γάλλος, Βρετανός, Σουηδός κλπ. θα προτιμήσει να σε δει να τρως γκαζόν και γαϊδουράγκαθα, παρά να σου δώσει δανεικά και αγύριστα. (Άσε που έτσι όπως είναι τα πράγματα κινδυνεύει ο ίδιος να φάει γκαζόν και γαϊδουράγκαθα).

Μην λησμονούμε ότι παγκοσμίως, ελάχιστοι είναι οι καλλιεργημένοι, αυτοί που ασχολούνται με την ιστορία, με την τέχνη και άλλα τέτοια θολοκουλτουριάρικα.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ θα δώσω 30% του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ πληθυσμού στους «καλλιεργημένους» διαφόρων βαθμών και 70% σε Ουζουμπούρου και Μάο – Μάο σαν τα στίφη που γίνονται ντίρλα και κάνουν παρτούζες στο Φαληράκι και στα Μάλια.

30% θα εκτιμήσουν τα αρχαία σου, αλλά 80% -100% θα τσαντιστούν που ζητάς συνέχεια δανεικά.

Όπερ έδει δείξαι.

Άμα εσύ ο ίδιος δεν κάνεις τα κουμάντα σου, θα τα κάνει ο άλλος για σένα; Καλά Έλληνά μου, σε βάρεσε κανένα πιάνο στο κεφάλι όταν ήσουν μικρός;

Αν σε τσαντίζει και δεν έχεις συγχωρέσει το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, το ότι η ΟΔΓ δεν πληρώνει – δεν πληρώνει που μας ξεπάτωσε το 41 – 44, τι σκατά παίρνεις Καγιέ και Γκολφάκια ή ακόμα και γερμανικά αλλαντικά;

Πάρε Βόλβο, Σιτροέν, Πεζό, Ρενό, Κάντιλακ, Μαζεράτι, Λέξους, Λάντσια, Φίατ, Άλφα Ρομέο και Χιουντάι.

Εθνοσυνειδητοποιημένε μου εσύ Νεοέλληνα μην σε ματιάξω, ΦΤΟΥ!

23 σχόλια:

  1. Ε, οχι να παρουμε και Βολβο!
    Τι μας περασες;
    Με Σεβρολετ συμβιβαζομαστε (δυσκολα).
    Αλλα μονο με Corvette εννοειται.

    Πεφτεις εξω με τα ποσοστα των μορφωμενων στην Ευρωπη. Πολυ γενναιοδωρα αντε να εχει ενα 5% - 7% καποια καλλιεργεια. Οι υπολοιποι την βγαζουν με Μπιγκ Μπραδερ (σε μερικους πεφτει και πολυ κουλτουρε η συγκεκριμενη εκπομπη).
    Στην Ελλαδα τα ποσοστα ειναι 2-3 ποσοστιαιες μοναδες πιο κατω.

    Στην πρωτη παραγραφο του ποστ, αγανακτεις για την Αφροδιτη. Ειναι χιουμορ η το εννοεις σοβαρα;
    Αν τα πιστευεις αυτα που γραφεις, τα βρισκω ελαφροτατα λαθεμενα.

    Κανονικα θα επρεπε να ευχαριστουμε το Φοκους, που εφτιαξε αυτην την εικονα. Μας εκανε πολλαπλες χάρες.

    Η αποστολη του υπευθυνου γραφιστα ηταν "φτιαξε κάτι τυπικά ελληνικό, που να συμβολιζει ταυτοχρονα την απατη που κανουν οι ελληνες".

    Εσυ αγαπητε Πολσεμανεν, πως θα εκπληρωνες αυτην την αποστολη;
    Εγω θα εφτιαχνα μια ΠΟΛΥ πιο προσβλητικη εικονα για την Ελλαδα.

    Ο γερμανος γραφιστας μας εκανε την χάρη να θεωρήσει οτι η Αφροδίτη αντιπροσωπευει τους σημερινους ελληνες.

    Για εναν λαο χαχώλων που εχει κρεμασει κουρελο-πανω στην Ακροπολη και εχει πεταξει σκουπιδια στους Δελφους, η αντιπροσωπευση απο την Αφροδιτη ειναι μεγα κοπλιμεντο.

    Υ.Γ. Και μην τρελαινεσαι με τον Γκαιτε. Οι γερμανοι τον εχουν κανει γελοιογραφια ουκ ολιγες φορες.
    Η ελευθερια της εκφρασης (πρεπει να) υπερτερει απο τις ψευτοευαισθησιες για μερικα μαρμαρα.
    Τα οποια - αν ειναι πραγματικα ομορφα οπως η Αφροδιτη - δεν μπορει κανενας να ασχημισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία πρόταση στο άρθρο αναφέρει ότι αν κάποιος Έλληνας θέλει να κάνει κάτι στη ζωή του, θα πρέπει να φύγει στο εξωτερικό (ένα δείγμα από το περιεχόμενο κι όχι από το περιτύλιγμα τεμπέληδές μου).Άρα όσοι το παίζουν χαλαροί και κουλ και παραμένουν κολλημένοι με το εξώφυλλο, δεν τους πειράζει που τους απαξιώνει, αυτό το γενικευμένο τσουβάλιασμα γκεμπελίστικου χαρακτήρα.Αν ας πούμε εγώ αύριο σηκώσω άρθρο ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι είναι σφαγείς ή ότι όλοι οι Πολωνοί κλέβουν αυτοκίνητα κτλ κτλ, δεν θα είχε ξεσηκωθεί η μισή μπλογκόσφαιρα των κατά τα άλλα αντικειμενικών και αμερόληπτων διανοούμενων?Δεν μπορώ να καταλάβω τον ελληνικό μαζοχισμό, σαν να είναι ταμπού να ενοχληθείς με τη γενίκευση και τον λαϊκισμό, όταν προέρχεται από έναν βορειοευρωπαίο.Δηλαδή ο Γερμανός, ο Γάλλος, ο Δανός κτλ ανήκει στο χώρο της αυθεντίας?

    Θα τους παρακαλούσα να διαβάσουν το άρθρο πρώτα.Για τους μη γερμανομαθείς, νομίζω ότι ο Σαραντάκος το έχει μετεφρασμένο.

    υγ.Πόλσε μα το Αίψηλον ντη-εν-έη μου προσυπογράφω κάθε λέξη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόλσε, έχεις δίκιο. Στο ελάνδα έχουμε μάθει να αντιδρούμε με το θυμικό, μόνο. Νομίζουμε πως όλοι οι ευρωπέανς οφείλουν να μας βαράνε προσοχή σαν να είναι στραβόγιανννα που λέτε και εσείς οι άνδρες. Συν το ότι πήραμε τοις μετρητοίς ό,τι σαβουροφυλλάδα τύπου τσάο κυκλοφορεί ανά τας ευρώπας. Από την άλλη, σε μία εβδομάδα το όλο θέμα θα έχει ξεχαστεί, εντελώς όμως. Και να σου πω και κάτι; Ο εχθρός της ενδομάδας - ο γυαλαμπούκας τζέρμαν δημιοσιοκάφρος- το καλοκαίρι θα τρώει την ντοματοσάλάτα του σε γκρικ ταβερνείον και θα γελάει κάτω από τα μουστάκια του με τους ιθαγενείς δίπλα του και το τιτανοτεράστιο μνημονικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είσαι καλά που μας κάνεις και γελάμε. Την καλύτερη απάντηση στο Focus-Pocus την έδωσε ο Ιωάννου: http://ioannou.files.wordpress.com/2010/02/cf83cebaceb9-1-3-10-ceb4ceb9ceb5cf86ceb8ceb1cf81cebcceadcebdcebfceb9-copy.jpg
    Όσο για το κάρο πρέπει να παίρνουμε μόνο από συναδέλφους - γουρούνια δηλαδή SEAT, Fiat, Alfa-Romeo, Lancia, κλπ. Αν και νομίζω πως ότι πήραμε πήραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρολε, δεν σε αναγνωριζω λεμε! :))
    Τι εχει το φωτομονταζ; Μια χαρα ειναι!!!

    Η πλακα ειναι πως οι πολλοι (και πολυ λεμε) ΕΛΛΛΛηνες (με αίπσηλον) το πηραν στραβα, οτι δλδ η Αφρουλα κανει τη χειρονομια προς αυτους και για τουτο κρανιοπαρθηκαν... Δεν καταλαβαν το *πνευμα* του αρτγουοκερ, που -ΝΟΜΙΖΩ- πως ειναι η εκπροσωπηση των συγχρονων ΕΛΛΛΛηνων απο το φωτοσοπιασμενο αγαλμα, που κανει τη χειρονομια προς τους ευρωπέους εταιρους μας.
    (με αιπσηλον το "πέ", διοτι μας γαμουν βεβαιως, επειδη ειναι πλουσιοι) ;)

    @Ptomas, τα PIGS ειναι: Πορτογαλια, Ιρλανδια, Ελλαδα, Ισπανια (με αυτη τη σειρα: P,I,G,S) Δεν περιλαμβανεται η γειτονισσα Ιταλια, μαλλον λογω προϋπηρεσιας στον Αξονα.. ;) Αρα, και τα ιταλικα.. κομμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Jolly Roger

    Kοίτα, ορθά επισημαίνεις, κανονικά το κωλοδάχτυλο έπρεπε να το κάνει ο Καραγκιόζης, ή ένας κράχτης φουστανελάς από τα βλάχικα της Bάρης, αλλά δυστυχώς επειδή ο μέσος Γερμανός δεν θα αναγνώριζε τον Καραγκιόζη, ο κλήρος έπεσε στην Άφρω. H οποία μπορεί να έχει πεθάνει τον Ήφαιστο τον κούτσαβλο στο κέρατο, αλλά έχει καλή αναθροφή και δεν κάνει άσεμνες χειρονομίες, παρά μόνον εξετάσεις προστάτου εάν αυτό κρίνεται αναγκαίον.

    Πιθανολογώ ότι ο φωτοσοπεύς δεν εγνώριζε ούτε από Kαραγκιόζην, ούτε από Bλάχικα της Bάρης,

    Bέβαια σαν πολύ λαρτζ άνθρωψ που είμαι, έβαλα στους θολοκουλτουριάρηδες όσους δεν διαβάζουν εφημερίδες τύπου, Bild, Sun και Espresso και δεν βλέπουν μεσημεριανάδικα. Pίχνουμε τις απαιτήσεις για να περάσουν και μερικοί την τάξη :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ BioLogos

    Nα διαβάσει το άρθρο; Eίσθε σοβαρός; Nα έγραφε για το νέο τατουάζ του Σισέ που θα χτυπήσει την Aκρόπολη στον κώλο του, να το διαβάσει! :D

    @ marianefeli

    Πιστεύω ότι για όλα φταίει η υπερκατανάλωση καφεΐνης από τα φραπόγαλα. Ανεβάζει πίεση και αδυνατίζει την μνήμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ptomas

    Φοβερή διαφθορεύς η Αγγέλα.

    Nα πάρουμε και Dacia από τους Ρουμάνους και Lada από τους Ρώσους που είναι και ορθόδοξοι!

    @ Rodia

    Tους πείραξε που εκτέθηκαν τα μαρμάρινα βυζιά της Άφρως! Έπρεπε να τους κάνει χειρονομίες ο Καραγκιόζης με την χερούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ απολύτως. Όταν κλέβουμε το κράτος ή την ΕΕ, όταν κοροϊδεύουμε το γείτονα ή "πηδάμε" την ουρά, είμαστε εθνικά υπερήφανοι. Τώρα ενοχλούμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Rodia
    Το αυθεντικό PIIGS περιλαμβάνει και την γείτονα Ιταλία ιδού κα η απόδειξη:

    http://en.wikipedia.org/wiki/PIIGS

    Δυστυχώς η Ιρλανδία η Πορτογαλία και το ΕΛλαδιστάν δεν παράγουν κάρα από όσο θυμάμαι. Για μελλοντικές αγορές μετά τα νέα μέτρα όσοι ενδιαφέρονται μάλλον θα κοιτάξουν προς την Ινδία και το TATA Nano και αυτό με 84 δόσεις.
    Πολύ καλό αυτό με την τόπλες Αφρούλα! Η ΕΛ-Χριστιανική παράδοσις επιβάλει τον στηθόδεσμον και το μακρύ φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο. Ρωτήστε και τον Άμπυ (Ambrose Καλαβρύτων). Στο Λούβρο θα έπρεπε να την εκθέτουν ντυμένη αλλά τι περιμένεις από τους έκφυλους Φράγκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως ο photoshop-άς έκανε άριστη δουλίτσα, παραδεχτείτε το! :P

    Πέρα από την πλάκα.
    Η κατασπατάληση του δημόσιου και του κοινοτικού χρήματος, τα υψηλά επίπεδα διαφθοράς τόσο στον πολιτικό, δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, ο ωχαδερφισμός, η έλλειψη εθνικής στρατηγικής ουσιαστικής ανάπτυξης, η αδυναμία αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού κτλ, κτλ, είναι αντικείμενα καθημερινής συζήτησης στην Ελλάδα.

    Είναι διαφορετικό, όμως, να ξεσπαθώνει κάποιος (εν προκειμένω Έλληνας) για την κατάντια της χώρας του, από το να το κάνει κάποιος ξένος (στην περίπτωσή μας Γερμανός). Ακόμη και αν λένε τα ίδια. Γιατί αυτοί μεταξύ τους έχουν άλλα κίνητρα και άλλες επιδιώξεις.

    Θα σταματήσω εδώ.
    Αυτό που προέχει -θεωρώ- είναι να διεκδικήσουμε την εδώ και καιρό χαμένη μας αξιοπρέπεια από τον κακό μας εαυτό και από αυτούς στους οποίους την έχουμε αναθέσει και όχι να ξεσυνεριζόμαστε τον κάθε υπερφίαλο, αλαζόνα και αφελή (για να μην πω κάτι πιο ελληνοπρεπές) δημοσιογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aγαπητέ Κάρολε, εμένα το μοντάζ του αγάλματος με ενθουσίασε. Διότι πλέον απέκτησε πρακτική χρησιμότητα, νέα μορφή κι άνετα μπορεί πλέον να αυξήσει και την εμπορική τουριστική τσέπη μας.
    Τώρα για τα υπόλοιπα, έχω να πω οτι είναι σαν τα διαζύγια και τις πεθερές. Ο γαμπρός είναι το τέλειο παιδί, αλλά αν αφήσει την κόρη, "ήταν παλιόπουστας και μην κοιτάς γιατί δεν μίλαγα χρόνια. Μαύρη ήταν η ψυχή μου." ( απόσπασμα απο το έργο μου << παρακαλώ μπορείτε να πηδήξετε την γυναίκα μου;>>).
    Όταν έχεις στην Ελλάδα, γυναίκες πούστηδες, τι μπορείς να περιμένεις από τους άνδρας;
    Να αγοράσουν ένα Λαμποργκίνι και να περιμένουν δανεικά απο την Ακρόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ ο δείμος του πολίτη

    Τώρα ανακαλύψαμε τον εκδοροσφαγέα!

    @ ΟΧΙΑ

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Thanasis

    'Ετσι. Άμα δεν κάνουμε εμείς τα κουμάντα μας, θα τα κάνουν οι άλλοι για μας;

    @ steven

    "Have your prostate examined in Greece!"

    Νομίζω ότι σηκώνει. Τουρισμός με δωρεάν ιατρικές εξετάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμένα προσωπικά με ενόχλησε το εξώφυλλο του Πόκους Φόκους [ η σάτιρα είναι απολύτως ανάλογη του iq αυτού που την παράγει, όμως] αλλά πιο πολύ με ενοχλεί η οικονομική μου κατάσταση μετά από 17 έτη εργασίας σε αυτή την Φρουτοπία του Φρέντι Κρούγκερ, οπότε το ξεπερνώ.
    Κατά τα άλλα, σε μία σπάνια στιγμή [διαρκείας] ευαισθησίας αρνούμαι να φορτωθεί ο ελληνικός λαός οποιαδήποτε ενοχή εφόσον υποστηρίζω πως την ίδια διάθεση για λαμογιά έχουν όλοι οι λαοί [απλά κάποιοι έχουν διδαχτεί από το κράτος τους να μη κάνουν όνειρα τρελά]
    Φερόμαστε όπως μας έμαθαν πως μπορούμε να φερθούμε.
    Κατά τα λοιπά Σεβασμιότατε πολύ με αναστατώσατε γιατί μόλις εχθές σκεφτόμουν να αλλάξω αυτοκίνητο.
    [αχμ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προσωπικά έχω εναποθέσει τας ελ-πήδας μου εις τους Έψιλον. Η Ελλάδς διέρχεται κρίση μεγάλη και πλέον η εμφάνισή τους είναι εκτός από επιβεβλημένη και δεδομένη.
    Κι εδώ που τα λέμε, το γεγονός ότι μια ζωή ξυπνάμε εκ των υστέρων σε όλους τους τομείς έχει να κάνει με την μυστική πλην αποφασιστική συνδρομή των Έψιλον που μας έχει σώσει ως γνωστόν κατ' επανάληψιν.

    ΥΓ. Λίγο αιρετικό αυτό το περί σνομπαρίσματος των ξένα προϊόντα (γιορμανικά εν προκειμένω). Θα πρέπει να κόψουμε και τις μπύρες με τα λουκάνικα. Άσε που αν επεκταθεί το μέτρο και σε άλλες χώρες δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε καν σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ diVa

    Aχ, δεν βαριέστε, αυτή είναι η μοίρα των ηρωίδων! ;)

    Nα πάρετε Kάντιλακ για να τιμήσετε την εκλογή Oμπάμα και την OYNPA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Hades

    Άδουλα, το Φρανφούρτης κομμένο! Tώρα μούνου χουριάτικου, που δην ήχη κη καλά καθαρισμένου αντηράκη.

    Aντί για Γερμανική μπύρα, Mύθος και Eφές Πίλσεν. Kαλύτερα Tούρκικη παρά Γερμανική. :-PPPPP

    (Kαι χεστήκανε τα Γερμανά εδώ που τα λέμε, παρόλο που είναι φραγκοφονιάδες κατά κανόνα όπως όλοι οι Βόρειοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ptomas, σωστος. :)
    Ειχα ξεχασει οτι εχει δυο *Ι*...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ diVa : ΑΘΩΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προσυπογράφω!

    ΤΙ να πει κανεις, εδω γινεται χαμος στην κλεψια και στη ρεμουλα και μας πειραξανε τα αγαλματα και οι αποζημιωσεις. Αλλ' αντ' άλλα της παρασκευης το γάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Zaphod

    Από εδώ και μπρος το άρμεγμα Δευτέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...