Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Hausaufgabe (Έλληνα, αν δεν κάνεις τα κουμάντα σου μόνος σου, κανείς δεν θα τα κάνει για σένα).


Εμένα κάτι πίπες που γράφουν κάτι γερμανικές φυλλάδες σαν την Bild (η Espresso της Γερμανίας και βάλε) ή κάτι άλλα είδη καπνιστού που δείχνει το πλεμποκάναλο RTL δεν με ενδιαφέρουν και τα προσπερνώ.

Αυτά είναι επίπέδου του χασάπη που έχει βγάλει την μπερούφσουλε για χασάπηδες, ή του εργάτη μετάλλου εκ της αντίστοιχης σχολής, που το μόνο έντυπο που διάβασε μετά την 9η τάξη του σχολείου είναι η Bild, άντε και το Kicker (αθλητική εφημερίδα) και δεν απευθύνoνται καν σε άτομα με μέσο IQ. Ένας Γερμανός λούστρος παραμένει λούστρος, κατάλληλος να μου γυαλίσει τα Πολίτικα τσαρούχια μου, ή τα träskor μου εκ Småland και Skåne.

Όμως βγαίνει μετά ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών Γκουίντο Φον Φάουστφικεν ή κάπως έτσι και λέει με ύφος 147 Βαυαρών καρδιναλίων της Ρωμαιοκαθλικής εκκλησίας, ότι η Ελλάδα δεν θα πάρει ούτε γιούροσεντ βοήθειας, διότι πρέπει να κάνει το Hausaufgabe της, την εργασία του μαθητή για το σπίτι δηλαδή.

Για μένα αυτή η δήλωση είναι άκρως προσβλητική μεν, όμως περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό; Πραγματικά είχαμε την εντύπωση ότι οι ξένοι θα μας δάνειζαν εσαεί επειδή έχουμε μάτια τσακίρικα και αρχαία τσίλικα, ώστε να διορίσουμε το 85% του Ελληνικού πληθυσμού στο δημόσιο με αργομισθία; (Το υπόλοιπο 15% θα είναι ρεντρούμηδες).

Κυρίες και κύριοι, αν εμείς δεν κάνουμε τα κουμάντα μας, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. Ούτε καν ο Σαρκοζύ που νιώθει κατά δήλωσή του 352% Σαλονικιός και του αρέσουν τα ΛΛΛΛΛΛαδάδικα, η μπουγάτσα Σερρών και οι πιπεριές Φλωρίνης. (Αν πάρουμε και τα Rafalle θα του αρέσει και το Ασβεστοχώρι).

Και κάτι ακόμα. Όλοι αυτοί οι καραπατριωταράδες που κόπτονται για την εκ Γερμανίας χλεύη, ακόμα ονειρεύονται «μπέμπα» ή Γκολφάκι με δανεικά;
Διότι το να ψωνίζεις από αυτόν που θεωρείς ότι σε προσβάλει (αν και έχει σημαντικό ποσοστό δίκιου, εσύ με το να ξύνεις τους όρχεις σου του έδωσες το δικαίωμα) είναι σχιζοφρένεια στην καλύτερη περίπτωση.

Αλλά τι λέω ο πτωχός; Εδώ ο Νεοελλαδέζιος με την μνήμη χρυσόψαρου δηλώνει Ελληνοχριστιανός!!!!. Οπότε το να είναι αντιαμερικανός με Coca Cola, Levi’s και Mc Donald’s, ή αντιγερμανός με «Μερσεντέ» ή «Μπέμπα» αγορασμένες με δανεικά είναι πταίσμα.

Πραγματικά, μάγκες και μαγκίτισες, το πάρτι με τα δανεικά τελείωσε. Αν χτίζεις παλάτια στην άμμο με δανεικά (το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων μάσησαν κάτι επιτήδεια κομματόσκυλα) στο τέλος… την πληρώνουν οι γνωστοί μαλάκες (εμείς δλδ) και τα κομματόσκυλα πάνε με τα κλεμμένα δανεικά διακοπές στις Μαλδίβες.
(Αλλά που θα πάει μα τον Ήφαιστο τον κούτσαβλο; Δεν θα βυθιστούν κάποια στιγμή οι Μαλδίβες από την άνοδο της στάθμης των υδάτων; Γκρρρρ…).

Αλλά… τελικά φαίνεται ότι στην Ελλάδα των ανθρώπων –χρυσόψαρων έχει επικρατήσει πλήρως ο Εκτρελανσισμός με τα κύρια χαρακτηριστικά του την Παρολιγονικία (Π.χ. η 125η θέση σε αγώνα δρόμου θεωρείται παρ’ ολίγον νίκη) και την Μελλοντόλυση (Οι Αίπσηλων από την Ανδρομέδα με τα τερατώδη πέη που θα έρθουν να ξεπατώσουν τους εχθρούς το έθνους το 2012, ή το 2024, ή το 3429. Στους εχθρούς του έθνους περιλαμβάνεται και η μήτρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου).

Περισσότερα περί Εκτρελανσισμού, στον συντρόφιμο αρχιερέα του Εκτρελανσισμού Περίκαλλο εδώ.

Αχ, Έλληνα στην Ελλάδα ζεις, δεν υπάρχει πια ελπίς…

27 σχόλια:

  1. Γενικώς σύντομα θα βιώσουμε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Γι' αυτό προτείνω χαλαρότις και ποπ-κορν, καθώς οι Αίπσηλον για άλλη μία φορά πρόκειται να γαυγίζουν ο ένας στον άλλο για αμοιβάδας πήδημα. (Ως γνωστόν το πήδημα του ψύλλου έχει μία κάποια υπόσταση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κειμενακια εφαρμοσμενης εκτρελανσιστικης:

    http://www.eamb.gr/new_text/new_text.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το να βυθιστουν οι Μαλδιβες θα ειναι τραγικο και δεν το θελω.
    Το μονο που θα μπορουσα να δεχτω ειναι να βυθιστουν οταν ολοι αυτοι οι κατσαπλιαδες βρισκονται πανω τους.

    Θα τα χασουμε που θα τα χασουμε τα νησακια, ας παρουν τουλαχιστον και μερικους ηλιθιους μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα Polse είναι να βρίσκαμε έναν τρόπο να εμφιαλώσουμε όλη αυτή την τζάμπα επαναστατική μαγκιά που κυκλοφορεί γύρω μας και να την πουλήσουμε. Όλο και κάποιο κορόιδο θα βρίσκαμε να την αγοράσει. Με χρυσά κουτάλια θα τρώγαμε.

    (και το χειρότερο με το 85% που διορίζεται στο Δημόσιο ξέρεις ποιο είναι: ότι σε 5 χρόνια θέλει μειωμένη σύνταξη των 1.500 ευρώ. Τσατάλια τα νεύρα της Μέρκελ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. +11 στον Αpos

    Δεν είναι κακή ιδέα η εμφιάλωση αυτής της μοναδικής ικανότητα του ΝΕοέλληνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Αλλά τι λέω ο πτωχός; Εδώ ο Νεοελλαδέζιος με την μνήμη χρυσόψαρου δηλώνει Ελληνοχριστιανός!!!!. Οπότε το να είναι αντιαμερικανός με Coca Cola, Levi’s και Mc Donald’s, ή αντιγερμανός με «Μερσεντέ» ή «Μπέμπα» αγορασμένες με δανεικά είναι πταίσμα."


    Αψογότατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόσπασμα απο το Παρόν Της Κυριακής:

    Μόνον ο γιατρός του Όθωνα μας ζύγισε, μας μέτρησε και αποφάνθηκε πως «Ο Θεός και ο Έλληνας δεν δίνουν λόγο των πράξεών τους σε κανέναν»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ ellinaki

    Καλά, το κωμικοτραγικό είναι ο κανόνας, απλά τώρα έχει γίνει πολύ πιο έντονο!

    @ ψιλιες ελιες

    Γουάου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Jolly Roger

    Να σφυρίξουμε συνθηματικά στους ντόπιους λίγο πριν το μοιραίο!

    @ apos

    Μιλάμε μέχρι και το ισοζύγιο εξωτερικών πληρωμών θα ισορροπήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ BioLogos

    Είδες άμα υπάρχει επιχειρηματικότητα;

    @ Zaphod

    ΕυχαρισΘώ!

    @ δ.σ.

    Τσατάλια τα νεύρα του δόκτορα!

    @ mahler76

    Αλλά... δε με βγάζουν στα κανάλια!

    @ undantag

    Άμα δεν χαϊδέψεις τα αυτιά του ποιμνίου, ε... ψηφοφόρων σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν οι Έλληνες θέλαν να ακούνε κατάμουτρα την αλήθεια δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γι'αυτό και δεν σε βγάζουν στα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ζητήσαμε τίποτα για το πήδημα στις Γερμανίδες, που μετά γυρίσανε πίσω και κρατήσανε την εθνικοσοσιαλιστική οικογένεια τους. Τόσο υπεράνω ήμασταν και είμαστε ακόμα. Ακόμα κι απο τους Ούνους που το κάνανε με τις δικές μας " στρέψαμε το βλέμμα". Τα κατάπιαμε όλα. Ακόμα και τα CD του Μπετόβεν αγοράσαμε κι ό,τι άλλο μας έδινε δωρεάν το Εσπρέσο. Μάθαμε να χορεύουμε βαλς . Τι θέλουν πια οι Λαιστρηγόνες;
    Να τινάξουμε κανά ορυχείο ή κανά σουβλατζήδικο στην Hessmen strasse; Διότι μόλις κρατώ τους Αμερικανούς Κουβανέζους Έλληνες της Ευρώπης απο την αντίσταση με τα Rolex στα χέρια.
    Πολλά ακούσαμε και τέλος. Κι έχουμε και την κοπελιά με την μήτρα. Μην την εξάγουμε και δημιουργήσουμε γαμηστερό ολοκαύτωμα. Άντε γιατί πλησιάζει και η 25/3 η τουρκοσωτήριος, μην την πάρουμε πίσω κι αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ mahler76

    Aχ, δεν αναγνωρίζονται οι αξίες... :-P

    @ steven

    H πονεμένη μήτρα της καπετάνισσας θα φάει τις Tουρκογερμανοί και θα μας σώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. polse,θα διαφωνήσω μόνο στο "αν και έχει σημαντικό ποσοστό δίκιου..."

    Έχει απόλυτο δίκιο και μας έχει διαβασμένους από όλες τις πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "να ξύνουν τους όρχεις τους"; Α, δεν τα έμαθες, πάνε αυτοί, τα φουστανάκια είναι πολύ της μόδας εδώ στο Νότο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ tiktos

    E καλά, αυτοί το έχουν βούκινο και εμείς κρυφό καμάρι...

    @ ΟΧΙΑ

    A, γι αυτό εκλήθη αλλοδαπός για να πονέσει η μήτρα της Tζούλιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως!!! Άντε να μας δώσουν δανεικά για 2 χρονάκια ακόμα και μετά την καταστροφή του κόσμου το 2012 άντε να μας βρούν που θα έχουμε μετακομίσει στον Ψείριο. Άλλωστε θα πεθάνουν, μαζί τους θα τα πάρουν; Οι ΕΛ με τις Διαστημοτριήρεις τζατζικοσουβλακικής ενέργειας δεν θα σώσουν και τους βρωμογότθους που κατάγονται από το Σαχλαμαράν.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άλλα σκόπευα να γράψω, όμως η αναφορά που κάνει ο ptomas στον... Ψείριο...
    με αποτέλειωσε!!!!!

    Ό,τι καλυτερότερον!!!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Ptomas

    Μην αποκαλύπτεις ασυλλόγιστο στο άθεο ίδερνετ τα μυστικά μας όπλα!

    Οι Κρόνιοι Άτλαντες Κινεζοεβραιοδρακονιανοί παρακολουθούν!

    (Καλά δεν ξέρω γι αυτούς, αλλά τα ιστολόγια σίγουρα αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρία για data mining και σύνταξη μαζικών ψυχολογικών προφίλ, χωρίς πλάκα).

    @ πρκλς

    Έχουμε ρεζερβέ. Μετά το 2012 θα καθόοοομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε λάθος ποστ ήρθα να ζητήσω δανεικά...
    [θέλει Βίζα ο Ψείριος;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ diVa

    Όχι καλέ, σαν EΛ όχι μόνο βίζα δεν χρειαζόμαστε, αλλά έχουμε και EΛ-BYZA Πλάτινουμ, για να παίρνουμε τα Διβιδεία της Iουλίας με έXπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μην το γελάς καθόλου, διότι σε πλεροφορώ πως ακόμη κι αυτή η 125η θέση επιβραβεύεται με θέση στα στρατά, άδεια ταξί ή προποτζίδικου και δεν ξέρω κι εγώ πόσα ακόμη.

    Το θλιβερό των ημερών πάντων ήταν ότι η κωλοφυλλάδα (την έχω διαβάσει κατ' επανάληψιν) ανάγκασε ολόκληρο (!!!!!) πρωθυπουργό να απαντήσει πόσο ωραία που θα ήταν αν μας άφηναν να κρατήσουμε εμείς τα νησιά μας. Αντί να πάει εκεί και να τα κάνει ολίγον τι μπουρδέλο ανακοινώνοντας ότι για τα χάλια μας ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η επιθετική γερμανική εξαγωγική πολιτική (μέσα σε όλα).

    Όπως και να'χει, ζήτω ο έντιμος αγών τους, των απολυμένων της Ολυμπιακής που απαιτούν μετάταξη με μισθούς Ολυμπιακής και ακόμη και σε περίπτωση μη μετατάξεως αντί για επίδομα ανεργίας να λαμβάνουν (πάλι) τον μισθό Ολυμπιακής. Μαλακία που δεν έχουν κλείσει και την Σταδίου να'ούμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Hades

    Έχασα το προποτζήδικο γιατί ήρθα 126ος.

    Tι να σε κάνει και η εικών; Πρέπει να διασκεδάσει και να γλείψει (παντού) το κοινό της!

    Όλυμπι - Όλυμπι - Ολυμπιακή,
    εταιρία εταιριάρα σας,
    $#%$&@@*#(@)(#(
    και
    &#%@%!@&!&@*#($!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλα, περίμενε να μαγειρευθεί λίγο αυτή η εκτίμηση της Δόϊτσε Βανκ για ύφεση '10 @ -4% σε -2.9% (αλλά υπαίθριοι πωληταί καρπουζίων) και να δεις πως θα αλλάξουν "στάση" οι ντιεθνοίς οίγκοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ geokalp

    Πρώτα όμως να κάτσει κάνα δυο φορές η στημένη ρουλέτα κατά τα γνωστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...