Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Κβαντική μετεκλογική ανάλυσις υπό Bατραχοκλέους Τηγανόλαδου, Κβαντικού Ψυχολόγου PhD MD.

Κανονικά θα έγραφα μια υπερβαθυστόχαστη ανάλυση για την πολλοστή νίκη της λαϊκής κυριαρχίας, που έλαβε χώρα την προηγούμενη Κυριακή, αλλά νιώθω μικρός, πολύ μικρός, μπροστά στο διανοητικό Έβερεστ που αποτελεί ο Βατραχοκλής Tηγανόλαδος, Κβαντικός Ψυχολόγος PhD MD, συγγραφέας του μπεστ σέλερ "Η Μακροοικονομία του Βερνικωμένου κέρατου".

Αποφάσισα λοιπόν να πράξω το δέον, ήτοι να τοποθετήσω δίπλα στο πληκτρολόγιο μου τα τρία κβαντικά κουτιά από αθλητικά παπούτσια που μπορεί να έχουν μέσα μια ζωντανή ή νεκρή γάτα . Κατόπιν άφησα το πεδίο ελεύθερο στον Βατραχοκλή να σας κάνει την δέουσα ανάλυση.


«Ένα πολύ διαδεδομένο χαρακτηριστικό στον γενικό πληθυσμό, αλλά και στους χώρους της πολιτικής και δημοσιογραφίας, είναι η λογικοφανής χρήση σειρών εσφαλμένων συλλογισμών που οδηγούν σε τερατώδη συμπεράσματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αλληλουχία «Ο αστυφύλαξ είναι όργανο => Το μπουζούκι είναι όργανο => Ο αστυφύλαξ είναι μπουζούκι», όπερ έδει δείξαι :-Ρ.

Πλην όμως άλλο το όργανο της τάξεως και άλλο το μουσικό όργανο.

Όμοια κοιτώντας την άνω φωτογραφία, κάποιοι μικρόνοες (ρεπορτάζ στα ΝΕΑ πριν χρόνια) έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο Μιχαήλ Άγγελος είχε πολύ μικρό πέος, διότι στο ΓΥΜΝΟ άγαλμα του Δαβίδ, φιλοτεχνηθέν υπό την επίδραση του ΓΑΜΗΜΕΝΟY ΒΑΤΙΚΑΝΟY, έβαλε ένα πέος μικρότερο ακόμα και από το μικρό δάκτυλο του αγάλματος. Με την ίδια λογική ο δημιουργός του Σάτυρου είχε μια μαλαμπέρδα ΝΑ και πριαπισμό τουλάχιστον.

Βέβαια ούτε ο Μιχαήλ Άγγελος ούτε κάποιος άλλος γλύπτης θα έβαζε σε όλα τα γυμνά του αγάλματα το μοντέλο του πέους του.

Η πολύ απλή εξήγηση είναι, ότι από την στιγμή που ο Μιχαήλ Άγγελος αποφάσισε να μην βάλει κάποιο φύλλο συκής στο άγαλμα, δεν μπορούσε να του βάλει ένα μαντζαφλάρι γαϊδάρου για να κολακεύσει τον γαμίκουλα Δαβίδ. Είπαμε το άγαλμα είναι προϊόν της επίδρασης του Βατικανού, όπου κατά την επίσημη γραμμή τα γενετικά όργανα είναι του Σατανά και πρέπει να γίνονται φλαμπέ τακτικώς, για να κτίζουν οι πιστοί χαρακτήρα. Βέβαια ανεπισήμως οι διάφοροι καρδινάλιοι θα καραγούσταραν το άγαλμα του Σάτυρου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Όμοια μετεκλογικά, οι εκπρόσωποι των κομμάτων πούλησαν τρελίτσα λογικοφανώς, με αποτέλεσμα το όλο σκηνικό να θυμίζει το ηρωικό σκηνικό των φοιτητικών -σπουδαστικών εκλογών όπου όλες οι παρατάξεις δηλώνουν ευθαρσώς και ανερυθριάστως ότι έπιασαν τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας από τα έτσι του.

Η αλήθεια είναι ότι εκ των αποτελεσμάτων αυτών με την αυξημένη αποχή (40% δεν είναι με καμιά χριστοπαναγία, σίγουρα το 20% των εγγεγραμμένων έχει αποδημήσει προ πολλού από τον μάταιο τούτο κόσμο) μόνο το ελληνορθόδοξο κολεγιοσπουδαγμένο ΚΚΕ είναι αληθώς κερδισμένο, αφού είναι το μοναδικό κόμμα που αύξησε τον ΑΡΙΘΜΟ των ψήφων του.

Όλοι οι άλλοι είχαν απώλειες αριθμού ψήφων και οι σαχλαμαρίτσες με τα ποσοστά είναι μόνο για τους χαζούς με μνήμη χρυσόψαρου που αποτελούν την πλειονότητα της κοινωνίας μας αλλά και των περισσοτέρων κοινωνιών, ατυχώς για το ανθρώπινο είδος. Εάν κάποτε φθάσουμε στο γειτονικό μας άστρο του Άλφα του Κενταύρου, πολύ θα εκπλαγώ. (Είμαι Χαϊλάντερ αν δεν το ξέρατε :-Ρ)

Το πρόβλημα όμως δεν είναι οι πολιτικοί επίπεδου Μαυρογυαλούρου που ευδοκιμούν κυρίως στους Πράσινους και τους Βένετους αλλά και στους μικρότερους.

Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί οι μέσου - χαμηλού εισοδήματος ψηφοφόροι, που μετά την χρεοκοπία της χώρας και την υπαγωγή της στο μνημόνιο για να μην χάσουν οι τοκογλύφοι τα λεφτά τους, νομίζουν ότι το σύστημα των πρασινοβένετων μπορεί να λύσει οτιδήποτε.

Άνθρωποι που έφαγαν αγγούρι με τα μέτρα του 2010 (και έρχονται και άλλα μέχρι ΚΑΙ το 2014) απείχαν ή έριξαν άκυρο, νομίζοντας ότι θα ιδρώσει το αυτί κανενός. Στις ΗΠΑ έχουν αποχή (πραγματική) 50% για την πλάκα. Έγινε τίποτα; Όχι. Ετοιμαστείτε να σας πηδήσει με πυρηνικό ντίλντο η Σάρα Πέιλιν το 2012.

Είναι προφανές ότι αν ο λαός είχε νιονιό και είχε μάθει πώς δουλεύουν οι μαυρογυαλούροι, θα είχε ψηφίσει μαζικά τις πιο "γεια σου" επιλογές να γίνει η Ελλάδα εμπριμέ ερυθρό-ροζ με κιτρινομώβ πουά.

Αλλά που. Δις ιζ Σπάρτα ρε μαδαφούκα, μας γαμάνε και εμείς ψηφίζουμε το κόμμα του παππού γιατί εκτιμούμε την πίττα του παππού. Άσε που οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει πρέφα το χειροπόδαρο δέσιμο μέχρι το 2014 τουλάχιστον. Μήπως πήραν πρέφα το ΦΕΚ; Μα τι είναι το ΦΕΚ βρε πατριώτη; Καμιά σχέση με το ΦΑΚ; Με την νέα τσόντα της Τζούλιας; Όχι; Δε με νοιάζει τότες.

Συνεπώς εάν εκτιμάτε ότι μπορεί ο τυπικός κάγκουρας ψηφοφόρος κάτοχος του παρακάτω μαϊμού "Ανάπηρος Πολέμου" κωλοφτιαγμένου Peugeot 206 να ξέρει τι και γιατί ψηφίζει, ΟΤΑΝ ψηφίζει, γελαστήκατε. Μόνο από ρουσφέτια, να γλείψει κανένα κόκκαλο δλδ, καταλαβαίνει, αλλά αυτά μπήκαν στο χρονοντούλαπο μαζί με τα εύκολα τραπεζικά δάνεια.


Στην Ελλάδα ζεις δεν υπάρχει πια ελπίς που λέει και ο ποιητής».

14 σχόλια:

  1. Και φυσικά να προσθέσω ότι για κάθε απέχον σκεπτόμενο άτομο, ο ΑΝ.Π κάγκουρας που ψηφίζει ισχυροποιεί την ψήφο του.

    Ευχαρισθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοειται πως δεν απειχε το 50% των εν ζωη ψηφοφορων. Εδωπαδα που ειμαι εγω οι εφορευτικες επιτροπες δεν πηγαν ....διοτι αποτελουνταν απο πεθαμενους!!!

    (τι ωραια σκηνη ε; να εχει πεθανει ο παππους 3 χρονια και να του έρχεται η κλητευσιςςςς)


    Ορθοτατα λεγεις πως φουσκωθηκε ο αριθμους των απεχοντων για να υπαρχει ενα "μηνυμα" να πιασουμε. Ρε δεν πιανουν το πουλι τους καλυτερα να μαθουν και κανα οργανο....


    Ρε και 90% αποχη να ειχαμε παλι ο Γαπ θα χαιροτανε και θα επιανε το "μηνυμα" (!) - οπως Αμερικη!

    Αϊντε και σε λιγο θα καταργησουμε τις εκλογες να μην αισθανονται αβολα μερικοι **μπιιιιιιιπ*****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ' αρχήν ο Βατραχοκλής έκανε ένα μέγα λάθος: 2014 δεν υφίσταται. Πλέον είναι 2020. Για να το συνδυάσω με το μέγεθος πέους τώρα, το μόνο που δεν έχει διασαφηνισθεί είναι αν κάθε έτος ως το 20 θα έχει μέγεθος πέους ίσο με αυτό που επροβλέπετο από το μνημόνιο έως το 2014, διότι -μεταξύ μας- κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται να εμικρύνθη το μέγεθος του πέους επειδή εμεγάλωσε το χρονικό διάστημα που θα μας το φοράνε.

    Πέραν τούτου, μην ξεχνάμε ότι το αυτοκίνητον ως χωροχρονική επέκταση του άρματος που υποδήλωνε αριστοκρατεία, ψυχολογικώς (φροϋδικώς) ταυτίζεται με το μέγεθος του πέους και τη συχνότητα χρήσεώς του. Τουτέστιν, όπου βλέπεις κωλοφτιαγμένο αυτοκίνητο, αυτό υποκαθιστά το μέγεθος και συνεπάγεται μειωμένη χρήσι του (όχι του αυτοκινήτου).

    Από πλευράς μου προβλέπω να μας το φοράνε εις τον πρωκτόν και να μας πονάνε οι αμυγδαλές. Θα δείξει.

    Στα ουσιώδη τώρα: δεδομένης της σχέσης μήκους πέους και μήκους αντίχειρος, δεν ξέρω κατά πόσον έχει μελετηθεί ορθά το μέγεθος του αντίχειρος του Μιγκέλε, διότι αδυνατώ να πισθέψω ότι καλλιτέχνης βεληνεκούς Μιγκέλε τον είχε μικρόν (τον αντίχειρα). Το πιθανότερο λοιπόν είναι να μην ήθελε να σκανδαλίσει τους καρδιαναλίους, οι οποίοι τω όντι θα καραγούσταραν σάτυρο αντί καρέκλας, ως ορθά επισήμανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οικοδεσπότα:

    Μάθημα Ιστορίας της Τέχνης:

    Ο Μιχαήλ Άγγελος Μπουοναρότι ήτο αδελφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορροφημένη από το προσωπικό μου δράμα, σας απευθύνω έκκληση : μήπως θα ήταν εύκολο να αντικαταστήσετε τα ονόματα Δαυίδ και Σάτυρος με τα Κακλαμάνης, Κικίλιας ή/και Σγουρός, Κικίλιας, για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω ως γνώμονα το ... μήκος του πέους τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ellinaki

    Δι αυτό μας κυβερνούν κυριλέ κάγκουρες!

    @ Zaphod

    Ναι, πέρα από μια ελαφρά φαγούρα στους όρχεις, άλλο μήνυμα εκ της αποχής δεν λαμβάνουν οι πολιτικοί των κομμάτων εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Hades

    2020 δεν λες τίποτα, απλά δεν νμζ να έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ. (Καλομελέτα).

    Ο Μιγκέλε κοίταξε τον αντίχειρα του ανηψιού του Τζιανφράνκο που πολύ το ελιμπίζονταν το τσογλανίδιον ο καλλιτέχνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ εργδημεργ

    Η χαρά των καρδιναλίων.

    Τυχαίο;

    Δεν νομίζω.

    Τα πλοκάμια του Βατικανού ήταν παντού στον καθολικό κόσμο, πόσω μάλλον στην Φλωρεντία.

    (Εντάξει Προφήτα το εμπέδωσα :-Ρ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι, δεν έχει δημοσιευθεί κι ούτε πρόκειται. Τα λεγόμενα επικαιροποιημένα μνημόνια που ήδη έχουμε ξεκινήσει να ακούμε (και τα οποία είναι τριμηνιαία) δεν δημοσιεύονται: προκύπτουν από το αρχικό. Από την στιγμή που ανακοινώθηκε προ μηνός από την τρόικα ως τετελεσμένο, είναι γεγονός κι ας μην μας το έχουν καν πει οι δικοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωπ... δεόντως ύπουλο το σχόλιο της εσκαρίνας.
    Δαυίδ και Σάτυρος: δύο ονόματα.
    Κακλαμάνης, Σγουρός, Κικίλιας: τρία ονόματα.
    Άρα ένας εκ των τριών (κυριολεκτικώς) είναι το πέος του σάτυρου.
    Αναμένωμεν τις αποκαλύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ ESKARINA

    Να κάνετε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς Δαυίδ - Σάτυρου με Σγουρό - Κικίλια. Ακόμα και τον υπερσυνδυασμό Σγουρού - Κικίλια αμφότερους με πέος Δαυίδ και αποφασίστε με την καρδιά και την λογική σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Hades

    Τι να πούνε μωρέ και ειδικά τα παπαγαλάκια των 8.

    Ρεύτηκε ο Σάλας της Πειραιώς, το Ευρώ πήγε στα 3,20$, το πετρέλαιο έπεσε στα 20$ το βαρέλι και οι Κινέζοι παραδίνονται μπροστά στις ορδές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. $3,20 το γιούρω;;; Διακοπές στα Μπαρμπέηντος ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Hades : Βασικά τα τρία ονόματα προέκυψαν εκ λάθους (μπερδεύτηκα και έγραψα δύο φορές τον Κικίλια), αλλά μ΄αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Για το λόγο αυτό, μετά το ευφάνταστο σχόλιο σου, δεν θέλω να διορθώσω το λάθος.

    @ pølsemannen : ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να διαλέξω τον ... μικρότερο! Αλήθεια, πότε μπερδεύτηκαν οι ψήφοι με τα ..μεγέθη; Πωπω τρικυμία εν κρανίω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...