Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Το αδούλωτο Χέλλας, πέρα από την Μνημονιογεννή Οσφυοκαμψία με Μετάταση από την οποία πάσχει, πάσχει και από αμετροέπεια, χαρακτηριστικό το οποίο εμφανιζόταν και στην Αρχαία Ελλάδα, σε σημαντικά μικρότερα βαθμό προφανώς.

Άλαλα τα χείλη των Φαλμεράιερ και των επιγόνων των, η υπερπενταχιλιετής πορεία του πολυσυλλεκτικού Ελληνικού Έθνους είναι αναμφισβήτητη.

Οι Πελασγοί, οι Λέλεγες, οι σκούροι κοντοπίθαροι Μινωίτες, οι ψηλοί τσαμπουκαλεμένοι ξανθομπάμπουρες Δωριείς, οι Ίωνες, οι Αιολείς, οι Αχαιοί, οι Θράκες και οι Μακεδόνες, οι Θετταλοί, οι Ρωμαίοι, οι Γότθοι, οι Γαλάτες, οι Γότθοι Βάραγγοι (Βίκινγκς) μισθοφόροι της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, οι Σλάβοι, οι Ενετοί, οι Καταλανοί, οι Γενουάτες, οι Οθωμανοί, οι Αρβανίτες, οι Βλάχοι, οι Βορειοευρωπαίες σύζυγοι Νεοελλήνων και τούμπαλιν και τόσοι άλλοι, έβαλαν από λιθαράκι μέχρι τσιμεντόλιθους, στην δημιουργία του νοητικοψυχοσωματικού προφίλ σου, ω αγαπημένε αναγνώστη, ω αγαπημένη αναγνώστρια, ω αγαπημένο μου αναγνωστόπουλο, τράβα πάρε μου μια τυρόπιτα γιατί με έπιασε λιγούρα.

Δημιούργησαν τον αδούλωτο εξαρτημένο από την νικοτίνη Νεοελληνα, πράγμα όχι απαραίτητα κακό, αρκεί να μην ντουμάνιαζε τους μη εξαρτημένους με το γεμάτο ζιζανιοκτόνο Roundup™ ντουμάνι εκ μεταλλαγμένου ταμπάκου εκπορευόμενον.

Όμως, όπως τα μη εντοπισθέντα ακόμη βαρυτόνια (σωματίδια μετάδοσης της βαρύτητας) αναμένεται να έχουν το alter ego τους τα άντιβαρυτόνια, έτσι και οι εξαρτημένοι ντουμανιάρηδες έχουν τους μη εντοπισθέντες ακόμα αντιντουμανιάρηδες.

Οι αντιντουμανιάρηδες δεν έχουν εντοπισθεί ακόμα σε ικανούς αριθμούς διότι έχουν βαλθεί να συντρίψουν το βίτσιο των ντουμανιάρηδων με ένα ακόμα μεγαλύτερο βίτσιο:

Παραθέτω απόσπασμα από το εξαιρετικό ιστολόγιο του Κωνσταντίνου Καντακουζηνού:

«...Παρεμπιπτόντως, να τονίσω ότι διεκδικώ το δικαίωμα να κυκλοφορώ με ραδιενεργόν ράβδον ουρανίου εις τα μπαρ. Δεν φαντάζομαι να έχει κανείς αντίρρησιν και να θέλει να μου απαγορεύσει το αναφαίρετον ανθρώπινον δικαίωμα μου να φωσφορίζω εις το σκότος....»

Έξοχον.

Η Επαναστατική Οργάνωσις «Όμηρος Σίμπσον» ανέλαβε την διάδοσιν των ιδεών του αγώνος:


Κάντε τα κουμάντα σας. Έρχεται ο Όμηρος Σίμπσον.

16 σχόλια:

  1. Συντάσσομαι με τον Μεγαλειότατον. Είναι πάρα πολύ σικ να κυκλοφορείς με ράβδον ουρανίου και μία Καϊπιρίνια στο χέρι στα αθηναϊκά μπαρς και κλαμπς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ διά την διάδοσιν των επαναστατικών ιδεών. Η οργάνωσις ετοιμάζεται ήδη να φέρει εις την Ελλάδα το τρένον με τους 123 τόνους πυρηνικών (http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12337&subid=2&pubid=74861159) προκειμένου να εφοδιάσει τα μέλη της με τα απαραίτητα διά την νυχτερινήν τους έξοδον αξεσουάρ.
    Ήδη το πρώτον σικ μέλος δήλωσε "παρών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ αν έλθει το τραίνο (της πυρηνικής αλλαγής) φυλάξατε και δι'ημάς μιάν ράβδον πλουτωνίου...Ποιός θα ασχολείται με τον κάπνισμα μετά την νέα μόδα αυτοκαταστροφής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ KK
    Και οτι ανερωτωμην που θα μπορουσα να προμηθευτω τοιαυτες ραβδους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και ακραιφνης ντουμανιάρης ομολογώ πως στους ντουμανιάρηδες - φανατιλες αξίζει η χλεύη και επικροτώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙ Ή ΑΝΤΙΝΤΟΥΜΑΝΙ, μιλάω για τελείως δοαφορετικά μαγαζιά που θα επιλέξει την χρήση τους ο ιδιοκτήτης, ΕΤΣΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΣΗΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΣ Η ΜΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΡΑΒΔΩΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΑΡΚΟ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΤΑΣΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ "ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ". ΑΠΕΤΥΧΕ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΡΑΔΟΙΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δικαίωμα στον καρκίνο και την στεφανιαία είναι αναφαίρετο. Όπως αναφαίρετο είναι και το δικαίωμα να πέρδεσαι δημοσίως ειδικά μετά από πολυήμερον οσπριοφαγίαν. Στις μέρες του μνημονίου η καθημερινή οσπριοφαγία θα είναι η μόνο λύση στην ακρίβεια. Άν και οι αντιπερδευταί (κατά το αντικαπνιστές) ισχυρίζονται πως υπάρχει θέμα πυρασφάλειας λόγω μεθανίου που είναι και αέριο του θερμοκηπίου.
    Καλό και το πλουτώνιο αλλά λιγάκι ακριβό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω αν μπορούμε να βασισθούμε εις τον Όμηρον, διότι έχει αποδειχθεί αναξιόπιστος στο παρελθόν: http://www.youtube.com/watch?v=UHuUXbAWdPI&feature=related
    :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ pastaflora

    Μιλάμε τρε σικ μέχρι εξαϋλώσεως!

    @ Konstantinos Kantakouzinos

    Ο αγών θα είναι μέχρι εξαϋλώσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ ΓΛΑΥΚΟΣ

    Προφανώς ουδείς!

    @ An-Lu

    Ο Λαουντζίκος δεν θα μείνει αράβδιστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Zaphod

    Ράβδο θα πάρετε;

    (Για να το παίζετε δίπορτο).

    @ steven

    Νομίζω ότι το σύνολο του πληθυσμού της Σάντα Παρασκέβα πρωτοχοροπηδούντος του νέου δημάρχου θα συμφωνήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Ptomas

    Νομίζω ότι οι περδισταί (μετά αναπτήρων) έχουν όπισθέν των, πεδίον δόξης λαμπρόν και φλογοβόλον!

    @ Hades

    D'oh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δέδομένου ότι το ουράνιον, πέραν των μικρογράμματων ακτινοβολιών και παρά τα λεχθέντα υπό του Ομήρου Σίμσων, δεν φωσφορίζει, προτείνω ως πιο γοητευτικό και σίκ το ράδιον (το χημικόν στοιχείον, εννοείται).
    Επιστροφή στα ρολόγια ραδίου ΤΩΡΑ.
    Δια το πλέον οικολογικόν, προτείνω ρολόγια ραδίου από ανακυκλωμένα υλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κι'εγώ μαζί σας. Μάλιστα μαζί με τα ρολόγια προτείνω το επαναλανσάρισμα κλασσικών μπεστσέλλερ των αρχών του 20 αιώνος όπως το εμφιαλωμένο νερό http://en.wikipedia.org/wiki/Radithor
    ,ραδιενεργά γλυφυτζούρια, τσίχλες, μαλλί της γριάς κτλπ. Αχ κλαπς..όμορφες, αθώες εποχές.

    http://www.tes.co.uk/article.aspx?storycode=380407

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...