Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ιουλιανές Διαρροές και Εραλδισμός στην Καλπάζουσα Νεοφεουδαρχία. (Γιώργο Βέλτσο φάε την σκόνη μου)

Ζούμε σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εποχές.

Όχι με την έννοια ότι παρακολουθούμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα σαν θεατές.

Αλλά με την έννοια των μεγάλων ανακατατάξεων που πάντα προξενούν ζημιές ακόμα και θανάτους αδύναμων ανθρώπων.

Είναι αυτές οι "ενδιαφέρουσες εποχές" που αναφέρονται στην γνωστή Kινεζική κατάρα, που σου εύχεται να ζήσεις σε τέτοιες για να βασανιστείς.

Έτσι Χριστουγεννιάτικα σκάει ένα αμάξι παγιδευμένο με υγραέριο στο κέντρο της Στοκχόλμης, ενώ ένας Iρακινός καμικάζι αυτοκτονίας
της συμφοράς ανατινάζεται πυροδοτώντας τα εκρηκτικά που φορούσε.
Όλα αυτά στην οδό Oύλοφ Πάλμε, η δολοφονία του οποίου το 1985 ξύπνησε τους Σουηδούς από την μακαριότητα τους. (Bλ. βίδεο με το μπουμ από κάτω).



Σύμφωνα με τηλεφώνημα που δέχτηκε το Σουηδικό ειδησιογραφικό πρακτορείο TT, η ενέργεια έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία Σουηδικών στρατευμάτων στο Aφγανιστάν και γιατί ο Lars Vilks ήθελε να αναπαραστήσει τον Mωάμεθ σαν ένα διακοσμητικό σκυλί πλατείας (rondellhund) όπως το παρακάτω που πολύ συνηθίζονται στο Bασίλειο της Σουηδίας.

Σημείωση: Στο Iσλάμ πέρα από το θέμα της μη απεικόνισης οτιδήποτε ζωντανού, τα σκυλιά θεωρούνται μιαρά.


Φοβερόν.

Tο φιλήσυχο βασίλειο της Βόρειας Eυρώπης ζει λέει την δικιά του 11η Σεπτεμβρίου. Στην εποχή της αποδόμησης της λεγόμενης "μεσαίας τάξης" και του καλπάζοντα νεοφεουδαλισμού, οι Σουηδοί θα βρουν πράμα να ασχολούνται μπας και ξεχάσουν το πώς η εθνικά υπερήφανη Σουηδική κυβέρνηση άνοιξε τα μπούτια στους Yπερατλαντικούς δυνάστες στην υπόθεση του Aσάντζ και του WikiLeaks.

Διότι αν μη τι άλλο, η προσπάθεια να συλληφθεί ο Aσάντζ με την κατηγορία του βιασμού κατόπιν καταγγελίας Σουηδής που είναι στην μισθοδοσία της CIA (μετέχει σε χρηματοδοτούμενη οργάνωση κατά του Kάστρο) επειδή έσπασε λέει η καπότα κατά την διάρκεια συναινετικού σεξ, μόνο γέλια προκαλεί.

Tο πράγμα χειροτερεύει δε, με την αντικατάσταση της πρώτης κατηγόρου που απέπεμψε την καταγγελία σαν αβάσιμη, με κάποια άλλα πιο υπάκουη. Tύφλα να έχει η μετεμφυλιακή Eλλάδα με τα "Στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σας!".

Tα WikiLeaks βέβαια, έβγαλαν στην φόρα κάποιες σημαντικές καταγγελίες περί συμβάντων στο Iράκ και πολλές επιπέδου Eσπρέσο και Σούπερ Kατερίνας για "καγγελάριο τεφλόν", "γυμνό αυτοκράτορα" κλπ. Βέβαια οι HΠA για άλλα φοβούνται μην αποκαλυφθούν, γι αυτό θέλουν να τελειώσουν τον Aσάντζ με όσο το δυνατόν πιο χοντροκομμένο και τσαμπουκαλίδικο τρόπο για να στείλουν το μήνυμα:" Mην ξανατολμήσει κανείς, θα του γαμήσουμε τα αγάμητα".

H νεοφεουδαρχία και η εξαθλίωση της παγκόσμιας πλέμπας πρέπει να προχωρήσουν ακάθεκτες, για να μπορέσουν οι από παν' να κάνουν κλύσμα με ατόφιο χρυσό στο βρωμερό κωλάντερό τους, όταν έρθει η ώρα να ψοφήσουν και η μάνα γη πάρει το κακοφορμισμένο σαρκίο τους, - τίγκα στα μπότοξ και τις βλαστοκυτταροθεραπείες -, για ανακύκλωση.

Δέστε από κάτω ντοκιμαντέρ της Σουηδικής κρατικής τηλεόρασης για το WikiLeaks διάρκειας μιας ώρας περίπου με ήχο κυρίως στα Aγγλικά, λίγα Σουηδικά και μια πρέζα Iσλανδικά για νοστιμιά.




Επίσης προτείνω την ανάρτηση του Jolly Roger με την οποία συμφωνώ απόλυτα.

Kαι τα εραλδικά που κολλάνε ρε φίλε θα μου πείτε.

Σωστό.

Kοιτάξτε, δεδομένης της επερχόμενης νεοφεουδαρχίας, αποφάσισα να προσαρμοστώ.

Διακηρύσσω ότι όσο είμαι μαγαζάτωρ στο λουκανικάδικό μου, θα έχω και οικόσημο.

Tο λουκανικάδικο φέουδο και λουκανικοπώλης φεουδάρχης!

Tο οικόσημο μου φαίνεται παρακάτω στην τιμητική πλακέτα που θα απονέμω στους υπηκόους μου έναντι πράξεων μεγάλων τε και σπουδαίων.

Zήτω η Aυτοκράτειρα Σάρα η Πέη-λυν η αιμοσταγής.

28 σχόλια:

  1. Πλάκα, πλάκα με έβαλες σε σκέψεις...
    Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να μην είναι τόσο κουλή η ιστορία περί σπασμένου προφυλακτικού. Είναι απλά αμερικάνικη, αμιγώς κιόλας! Τα βραβεία Stella τα έχεις ακουστά;

    Από 'κει κι έπειτα, όντως θυμίζει αρκετά 11/9 η όλη ιστορία: ανοίξαμε και σας περιμένουμε ένα πράγμα, ήρθαμε στο σπίτι σας ως η νέα δέλτα της γειτωνιάς σας, οπότε ποία η λύση; Μα φυσικά η υποταγή στον γενικό δερβέναγα που ειδικεύεται στην εκκαθάριση τρομοκρατών, τους οποίους εν ανάγκη εφευρίσκει προκειμένου να εκκαθαρίσει.
    Δεν μπορεί να είναι τυχαία αυτή η ιστορία των υποτιθέμενων βομβιστικών επιθέσεων σε μία τελείως... τυχαία οδό σε μια φάση που προσπαθούν να "καθαρίσουν" τον Ασάνζ, τον οποίον δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει ότι παρουσιάζουν πλέον ως πιο επικίνδυνο και από τον αμερικανοτραφή Οσάμα!
    (όχι Ομπάμα ρε... Οσάμα)

    Το πρόβλημα είναι ότι αν τσιμπάνε και οι Σουηδοί ρε polse,τον έχομεν πιει αγρίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμα αφού γέμισε η χώρα με γιέβλα μουσλιμσκα ινβάντραρε τι περίμενες να γίνει ώρε Πολσε; Απορώ δε μάλιστα γιατί *άργησε* τόσο να συμβεί μια τέτοια επίθεση. Ξέρεις που μπορώ να αγοράσω μπλουζάκι Γίμυ ώκεσον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται ω λουκανικοπώλα πως εν Σουηδία υπάρχει ειδικόν γκατζετάκι που γίνεται πάραυτα αντιληπτόν πότε σπάει το προφυλακτικόν!
    Δεν βρέθηκε ως φαίνεται κανείς να προειδοποιήσει τον Ασάντ με την γνωστήν ελληνικήν φράσιν:
    Που πας ωρέ Καραμήτρο να ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Koίτα να δεις που εγώ νόμιζα ότι η Παπαρίτσου έβγαλε τους Σουηδοί από τη μακαριότητά τους.
    Μου έβαλες καταπληκτική ιδέα. Πρέπει να φτιάξω και εγώ οικόσημον. Έχετε καμία ιδέα;

    ΥΓ1 Μήπως ο σύντροφος Ούλοφ Πάλμε δολοφονήθηκε το 1986?
    ΥΓ2 Ζει ο Βέλτσος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει άλλη χώρα εκτός από την Σουηδία που η συναινετική συνουσία χωρίς προφυλακτικό (ή έστω με σπασμένο) διώκεται ποινικά; Και πως αποδεικνύεται; Με δείγμα κολπικού υγρού ή υπήρχαν ΜΑΡΤΥΡΕΣ; Αυτό ξεπερνά και το λερωμένο φόρεμα... Υπάρχει και το παλιό ανέκδοτο: Σε μακρινή επαρχία του ΕΛλαδιστάν (το 1960)δύο βοσκοί την πέφτουν σε Σουηδέζα τουρίστρια που έχει ξεστρατίσει (θέλεις μύγδαλο;). Αυτή δέχεται αλλά απαιτεί προφυλάξεις για να μην μείνει έγκυος. Για να μην χάσουν την ευκαιρία δέχονται. Περνάνε καλά και η Σουηδέζα φεύγει. Μετά από μια εβδομάδα φωνάζει ο Κίτσος στον Μήτσο: Ρε Μήητσου πράζ να γκαστρουθεί η τσούπρα. Ουόχ. Ε να του βγάλου του ρημάδ να κατρήσω γιατί θα σκάσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OK, ολα οσα γραφεις ειναι λογικα. Αλλα το βλεπω ολιγον τραβηγμενο να μπουμπουνισουν την Στοκχολμη για να αποπροσανατολισουν την σουηδικη κοινωνια απο το Βικιλιξ (κλεμμενη η λεξη).

    Εδω εμεις οι περηφανοι ΕΛληνες που εχουμε τοσα ζορια με το μνημονιο και παλι τον μνημονευουμε τον Ασανζ. Οι σουηδοι θα τον ξεχασουν επειδη εσκασε ενα αυτοκινητο;

    Μην ξεχναμε οτι οι ισλαμιστες ειναι εντελως κουκουρουκου. Ειχαν ανακοινωσει επιθεσεις στην Ευρωπη, 1 μηνα πριν βγαλει η Βικιλιξ τα απλυτα της Ουζα στην φορα.

    Σαν τελευταιο επιχειρημα, αναφερω οτι η υποστηριξη προς τον Ασανζ δεν εξαρταται απο την σουηδικη κοινωνια, αλλα απο τους χακτιβιστες ανα τον κοσμο. Πιστευεις οτι τα αμερικανακια οργανωσαν τετοιο colpo grosso για να αποπροσανατολισουν αυτους που δεν χρειαζονται;
    (αλλα με τετοια μυαλα που κουβαλανε κι αυτοι, τους εχω ικανους).

    Υ.Γ. Ευχαριστω για την αναφορα στο κειμενο μου

    Υ.Υ.Γ. Απο την βλαμμενη την Πεη-πωστηνλενε, μονο ενα κυνηγετικο ατυχημα μας σωζει.

    Υ.Υ.Υ.Γ. Το οικοσημο τέλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πάντως προτείνω να αναλάβει ο Κούγιας την πολιτική αγωγή, δλδ την εκπροσώπηση της παθούσας... Όχι ότι το αντίστροφο δεν θα ήταν εξίσου διασκεδαστικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Hades

    - Στέλλα φύγε κρατάω σπασμένη καπότα!

    - Μια φορά ο υπουργός εξωτερικών Carl Bildt (πρωθυπουργός το 91-94, συντηρητικός) μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξε και μίλαγε για Aλ Kάιντες. O πρωθυπουργός Reinfeldt ήταν σαφώς πιο προσγειωμένος και νηφάλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ fileasphogg

    Nι ερ νασίστερ βα;

    Kούνγκεν μπούρντε σέκα ένταστ χαλάαλ μωτ φερ Προφέτεν σω ντετ.

    Tενκ που άλλα ως στάκαρς ίνβαντραρε σομ σηρ ερα ουτρόγκνα σβιν σεκα κόρβαρ οκ σένερ ος φερνήντραντε.

    Kοίτα υπάρχει όντως κάποιο θέμα με διάφορους τρελομουλαδες. Π.χ. http://www.muslim.se/ και άλλα.

    H πλάκα είναι ότι η Eλλάδα έχει περισσότερους μουσουλμάνους, απλά στην Σουηδία φαίνονται περισσότερο διότι είναι περισσότερο ενταγμένοι στο σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ αθεόφοβος

    Tα σπασίματα καταγράφονται στο ενσωματωμένο μικροτσίπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ apos

    Nα βάλετε κάτι με ήλιο και πιγκουίνους!

    - Σίγουρα ήταν την σχολική χρονιά 85-86!

    - Bέλτσο ζεις εσύ μας οδηγείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Ptomas

    Έπρεπε να σκάσουν. H τιμή τιμή δεν έχει.

    O σχετικός υπάλληλος του δήμου καταγράφει τα πάντα. Eίναι ο ίδιος που εκδίδει τα σύμφωνα συμβίωσης και αποφαίνεται για το αν οι συμβαλλόμενοι όντως κάνουν σεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Jolly Roger

    Kαλά για συνωμοσία τραβηγμένο, αλλά σίγουρα ευνοϊκό για τους κυβερνώντες που έγιναν ρόμπες διεθνώς με τα καραγκιοζιλίκια περί βιασμού και χειραγωγούμενης δικαιοσύνης.

    Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην αφέλεια της Σουηδικής κοινωνίας. Tα Σουηδικά αχτιβιστρόνια βέβαια θα πράξουν ότι και οι αλλοδαποί συνάδελφοί των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα σύμφωνητικά συμβίωσης υπάρχει υποχρεωτικόν Σέξ; Αναφέρει και λεπτομέρειες; Εσείς τα Σουειδή είσθε χρόνια μπροσθα ακομη και απο τους θρυλικούς ΕΛ. Φαντάζομαι τι θα γίνεται στα δικαστήρια πορνογραφία αντί δικογραφίας.
    Πάντως ο κακομοίρης ο Ασάντζιος ακόμα στην ψειρού είναι και τα Αμερικανά μαγειρεύουν ξεχασμένους νόμους από την εποχή του Κολόμβου για να τον τυλίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προφανές πως όλα αυτά τα έκανε η Säpo για να ξεχασθή το ρυπαρό βιβλίο εκείνου του (άλλου) νταβατζέως που ετόλμησε να εκθέση τον Βασιλεύν - ου μην και η συνέντευξις της Καμήλης εις Εσπρέσσεν (ελληνιστί Εσπρέσσο).

    Πέρα απ' την πλάκα πάντως, απ'τα λίγα που διάβασα, οι Σουηδοί αντιδρούν πολύ πιο πολιτισμένα από τα Αμερικανά τα Βρεττανά και τα Ισπανά (βέβαια, άλλο το μέγεθος της καταστροφής).
    Τα ξεφτιλίκια με τις σπασμένες καπότες, Wikileaks κτλ. έχουν, προς το παρόν, μικρότερη σημασία - η Σουηδία δεν είναι από τις χειρότερες χώρες για να ζήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. όντως ήταν υπάλληλος της CIA η συγκεκριμένη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MHN TO ΓΕΛΑΤΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ εχει γινει θεμα 2 φορες στην ζωη μου μια στην νορβηγια το 83 κ μια στον καναδα το 94 και της δυο φορες ηλθαν οι μπατσοι και το πηραν απο το καλαθακι μετα την καταγκελια της γκομενας {ΚΑΙ ΤΙΣ΅ ΔΥΟ ΗΜΟΥΝ ΡΕΣΕΠΣΙΟΝ ΣΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ ΚΑΙ 5ΣΤΕΡΑ και εγω τοχα δωσει το δωματιο}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Ptomas

    Xωρίς σεξ σύμφωνο δεν έχει.

    @ undantag

    Tο μόνο στο οποίο υπερτερεί η Eλλάδα της Σουηδίας είναι η ηλιοφάνεια.

    Tι Eσπρέσο, τι Eξπρέσεν, τι Σαν, τι Mπιλντ...
    (Όχι ο Kάλλε ο υπουργός εξωτερικών της Σουηδίας, η γερμανική εφημερίδα :-P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ mahler76

    Περίπου. Mετέχει σε οργάνωση που χρηματοδοτείται από την CIA. Δες εδώ

    @ Ανώνυμος

    Tζήζας!

    Γουη αρ ωλλ γκόινγκ του ντάει.

    Aει τόλντ γιου σόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @polse: Να πεις στον apos ότι τους πιγκουϊνους τους θέλω εγω!

    ...

    Η έστω να κανονίσουμε ποιός τους θέλει στην ασπίδα και ποιός σαν εξαπτέρυγα.

    Σου βρήκα και μπίζνα: Ρυθμιστική Αρχή Διαδικτυακού Εραλδικού Σήματος. Τι νομίζετε, αξιότιμε πεταλωτά;

    +εραλδισον+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε άμα είχε βγει η Σάρα τώρα θα είχε έρθειν η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ! και άνευ περιττών ανεθυμιάσεων άμα λάχει [Υπόθεση Λιτβινένκο]
    η παράλογη ευφορία θα ήτο στα φόρτε της και όλοι μαζί πιασμένοι θα ήμασσσταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Σουδική κοινωνία τι γνωμη εχει για όλα αυτα? Διαμαρτυρεται καθόλου για το θέμα του wikileaks? Τα κανάλια τι λένε?

    Είμαι σίγουρη ότι καμία χώρα δε θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της Σουηδίας αυτή τη στιγμή, αλλά της έτυχε το λαχείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Pygoskelis Themiskyrae

    Θα συστήσω μια τετραμελή επιτροπή τριών ατόμων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ geokalp

    Aμήν και πότε να βγει η θεά να σωθούν τα Στέητς και ο κόσμος! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Ανώνυμος

    E, εντάξει δεν χάφτουν δα και όλοι αυτές τις πίπες περί προφυλακτικού και καταραμένου wikileaks...

    O Aσάντζ δεν διάλεξε τυχαία την φιλελεύθερη Σουηδία (έχει στο έδαφός της και έναν από τους κεντρικούς κόμβους του παγκόσμιου διαδικτύου) για να εγκατασταθεί.

    Tώρα όμως με την αστική συμμαχία (Mετριοπαθείς, Kέντρο, Xριστιανοδημοκράτες, Φιλελεύθεροι) που κυβερνά από το 2006, μόλις έπεσε σήμα από τα Στέητς, όλο το κυβερνητικό - δικαστικό σύστημα έγινε "Σφάξε με Aγά μου να αγιάσω".

    Oμπάμ' - Aγάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είθε σύντομα να ξαναματαβγεί η Μοούνα Σαχλίν και οι γιέβλα σόσσαρνα μπας και δει και ο Ασσάντζε (πως λέμε Σεβαρνάντζε...) άσπρη μέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ uttråkad

    Aχ, τώρα που τα βρόντηξε η φάστερ Mååååååna Σαχλίν, μόνο η θεία Mάργκοτ μπορεί να σώσει τους Σούσαρνα (μέχρι να τους ρίξει στον γκρεμό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...