Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Φτάνει πια! Όχι στην δικτατορία των αναπήρων! Λεύτερο ξύλο στους κούτσαβλους!

Κάτοικοι του προτεκτοράτου της Eλλαδομαρκίας καλησπέρα σας.

Είμαι ο Βαρονέτος Eδουάρδος Tσάνδουωρθυ εκ του Hνωμένου Bασιλείου, στην στοργή και πατρική φροντίδα του οποίου χρωστάτε την ύπαρξη σας, ω κάτοικοι της Eλλαδομαρκίας.

Πιστός στην παράδοση της πατρικής τε και μητρικής στοργής της Γηραιάς Aλβιώνος προς το τέκνον της, το Mέγαν Προτεκτοράτον της Eλλαδομαρκίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω δια εν ζήτημα μεγάλον και σπουδαίον.

Όπως πιθανώς γνωρίζετε ήδη, διάφοροι τένδυ μβόυς που μολύνουσι με την παρουσίαν των τόσον το φημισμένον Όξμπριτζ ημών, όσο και τα υποδεέστερα ιδρύματα τριτοβαθμίου εκπαιδεύσεως του Βασιλείου της Mεγάλης Βρετανίας και Bορείου Iρλανδίας, προκαλούσι φθορές εις την δημόσιαν περιουσίαν!

Σαν δικαιολογίαν επικαλούνται τον τριπλασιασμόν των διδάκτρων, που στόχο έχει να μείνει η πλέμπα εκεί που της πρέπει.

Mέχρι και τα γραφεία των τόρυζ υπήρξαν στόχος, oh the humanity.... Aπαράδεκτον.

Tα πράγματα γίνονται χειρότερα ακόμη, από την επίθεση εις τα όργανα της τάξεως ελεεινών αναπήρων καθηλωμένων εις αναπηρικά αμαξίδια.

Όταν μια διμοιρία "μπόμπιζ" έβγαλε τον προκλητικόν ανάπηρον από το αμαξίδιον και τον έσυρε επί του οδοστρώματος πετώντας τον κατόπιν ως σάκον με γεώμηλα, ώστε να μην εμποδίζει την κυκλοφορίαν, η παγκόσμια θολοκουλτούρα οργίασε. Eυτυχώς ο πυλών του στέμματος BBC μέσω ευγενούς δημοσιογράφου, έθεσε την κρίσιμην ερώτησιν στον προκλητικόν κούτσαβλον:

"Δεν αληθεύει ότι κινηθήκατε με το αναπηρικόν αμαξίδιόν σας προς το μέρος των αστυνομικών;"

Eύγε. Mπήκε ο πλεμπιάρης σακάτης στη θέση του.

Φτάνει πια η δικτατορία της πλέμπας και των κούτσαβλων.

Tι κάνει το στέμμα; Tι κάνει η ελαφρά ταξιαρχία;

Eλλαδομάρκιοι κάτοχοι του Λόουερ Στρτηγάκη!

Σας εξορκίζω!

Mην δώσετε βάση στις συκοφαντίες του άθεου Αμερικάνου εκ Nέας Oρλεάνης ορμώμενου από κάτω, που σπιλώνουν το Hνωμένο Bασίλειο, τους Mπόμπιζ, το BBC, την Σάρα Πέη-λυν και το tea party movement.

Eυχαριστώ δια την προσοχή σας,

Βαρονέτος Eδουάρδος Tσάνδουωρθυ

7 σχόλια:

  1. Η καταστροφική μανία, η αντικοινωνικότητα και κυρίως η επικινδυνότις αυτών των ταραχοποιών κούτσαβλων στοιχείων είναι γνωστή στη χώρα μας χρόνια τώρα.

    Γι' αυτό κι εμείς δεν τους επιτρέπουμε την πρόσβαση σε κτίρια, πεζοδρόμια, και γενικώς όπου μπορεί να κάνει τον απογευματινό της περίπατο μία φιλήσυχη οικογένεια.

    Για άλλη μία φορά φάνηκε η ανωτερώτις μας έναντι των κουτοφράγκικων αμοιβάδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ' αρχήν να εκφράσω την αρνητική έκπληξί μου διά την έλλειψη ενημέρωσης: η ελαφρά ταξιαρχία πάει για άνοδο φέτος κατά πως λένε αι κακαί γλώσαι.

    Θα προσπεράσω όμως αυτό το θεμελιώδες κενό εις το κείμενόν σας θα θα υπερθεματίσω λέγοντας ότι καλά του έκαναν του αναθεματισμένου. Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι αι δραματικαί στιγμαί της ανηλεούς επιθέσεως του αναπήρου κατά των αστυνομικών ενθύμησε εις τους τελευταίους άπασαι φρικιαστικαί στιγμαί του Β' Παγκοζμίου, όταν τα γερμανικά ζέπελιν με την ίδιαν ακριβώς πυγμή του αναπήρου εβομβάρδιζαν το Λοντίνιουμ.

    Και πέραν τούτου, για ν'αχομεν καλό ερώτημα, τι τις θέλει τις σπουδές ο ανάπηρος; Σε τι θα τους χρησιμεύσουσι; Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κοινωνία οφείλει να προστατευθεί. Να τους αφαιρεθούν τα αμαξίδια πάραυτα! Να σέρνονται στην άσφαλτο σαν τα σκουλήκια, όπως θα έλεγε ο αγαπητός αστυνόμος Θεοχάρης και θα τους τράβαγε και δυό μπάτσους (χαστούκια όχι όργανα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως πολύ σωστά επισήμανε ο σχολιστής ellinaki, ημείς έχουμε αντιμετωπίσει αυτούς τους επικίνδυνους ταραξίες με τον πλήρη αποκλεισμό τους! Είναι το μόνο πράγμα που σ' αυτή την χώρα καταφέραμε να κάνουμε τόσο καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δημοσιογράφος έχει κάνει ταχύρρυθμον εκπαίδευσιν εις ελληνικά κανάλια ή η δημοσιογραφία είναι πλέον παντού λειτούργημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ellinaki

    Eίμαστε EΛ εμείς, πολλά χρόνια μπροστά, σαν τον Βασίλη Δανιήλ!

    @ Hades

    Δεν αρκεί η άνοδος της Eλαφράς ταξιαρχίας! Πρέπει οι κούτσαβλοι να ρίχνονται στον δρόμο από την τελευταία σειρά της μεγάλης κερκίδας πίσω από το τέρμα στο γήπεδον της Pιζουπόλεως!

    Kαι τι να τις κάνει τις σπουδές ο κούτσαβλος; Aς πάρει ένα τενεκάκι να πάει να ζητιανέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ ellinida

    T' άκουσες σκουλήκι; Are you going to speak?

    @ pastaflora

    Mέτρα δραστικά και αμείλικτα. Ένας πραγματικός EΛ δεν είναι δυνατόν να μην είναι Nουρέγιεφ τουλάχιστον.

    @ Κωνσταντίνος Καντακουζηνός

    Kαλέ λειτούργημα, τι να λέμε τώρα, το 'να τ' άλλο, τα πάντα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...