Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Επιτυχία - Αποτυχία

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: Επιτυχία.
Εθνική Σουηδίας μπάσκετ: Αποτυχία.


Εθνική Σουηδίας χόκεϋ: Επιτυχία.
Εθνική Ελλάδος χόκεϋ (Ναι υπάρχει τέτοια μην το γελάτε, μέχρι και Ελληνική ομοσπονδία κέρλινγκ υπάρχει): Αποτυχία.



Συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο βάζοντας μέσα την τρέχουσα τρακτεροεπικαιρότητα:

Επιδοτούμενο βαμβάκι Θεσσαλίας: Αποτυχία.
Βαμβάκι Νείλου: Επιτυχία.

Ή προσθέτοντας και το σύνολο των αξιών των σύγχρονων δυτικών κοινωνιών: (Γιατί, είναι πολλες; Ααα…)

Άνθρωψ φραγκάτος που απέκτησε το μαρούλιον με κάθε τρόπο πατώντας επί πτωμάτων: Επιτυχία (Θα πάρει τα φράγκα μαζί του στον τάφο για να του κάνουν παρέα όταν θα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Αυτά τα ανάποδα ραδίκια δεν τα αντέχεις χωρίς χρωματιστά πετσετάκια. Ιτ ιζ μπλάντυ ώφουλ).

Άνθρωψ βιοπαλαιστής μεροδούλι – μεροφάι: Αποτυχία. (Αυτός θα είναι μόνος στον τάφο σαν την καλαμιά στον κάμπο με τα ραδίκια. Χωρίς χαρτάκια).

Εν κατακλείδι, αυτό που οι άνθρωποι ονομάζουν “επιτυχία” είναι μια ποσοτική μέτρηση (συνήθως σε χρωματιστά τεμάχια χάρτου άνευ άλλης πραγματικής αξίας) κάποιων υλικών πραγμάτων που υποτίθεται ότι εξασφαλίζουν μακροημέρευση και καλοπέραση. (Βέβαια αν δεν έχει κανείς την σοφία να εκτιμά τα πράγματα που έχει, καταφέρνει να είναι δυστυχής ακόμα και αν μέχρι και ο μπισινός του είναι γεμάτος χρωματιστά χαρτάκια).

Για να φτάσει κανείς να αποκτήσει εγγυημένα πολλά χρωματιστά χαρτάκια, θα πρέπει να κάνει αυτό στο οποίο είναι καλός.

Διότι κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποκτά ένα συγκεκριμένο αριθμό χαρτακίων, με την ελάχιστη κατανάλωση των διανοητικών και σωματικών του πόρων σε σύγκριση με άλλους τρόπους στους οποίους δεν έχει καλές επιδόσεις.

Ερχόμενοι τώρα στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Π.χ. Οι αγρότες της Θεσσαλίας που παράγουν βαμβάκι, διαθέτουν ένα προϊόν που δεν μπορεί να πουληθεί, διότι το ίδιο προϊόν που διατίθεται από την Αίγυπτο είναι πολύ φθηνότερο. Άρα το κράτος και η ΕΕ επιδοτούν τους εν λόγω αγρότες για να μην χρεοκοπήσουν, ενώ παράλληλα με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται ο χρόνος ώστε να στραφούν σε κάποια άλλη αποδοτικότερη καλλιέργεια.

Όμως ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας όπως λέει και διανοούμενος της εποχής μας ο Γιώργος Γεωργίου, τα γράφει όλα αυτά περί αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών εκεί ακριβώς που νομίζετε και τρώει την επιδότηση στα σκυλάδικα. Έτσι καταλήγει να καλλιεργεί ένα προϊόν που δεν μπορεί να πουληθεί και κοιτά απλά να εισπράξει την επιδότηση, διαμαρτυρόμενος εκβιαστικά κάθε χρόνο.

Φυσικά πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις στον κανόνα του επιδοτούμενου αγρότη (ενίοτε και αγροτοπατέρα), αλλά αυτές οι τιμητικές εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνεται ο κανόνας.

Θα συμφωνήσω με τον batcic στο ότι η Ελληνική γεωργία οδεύει προς την αποτυχία διότι παράγει… μενίρ όπως ο Οβελίξ, ήτοι προϊόντα που κανείς δεν θέλει να αγοράσει. (Μόνο κάτω του κόστους τα παίρνει).

Όμως το θέμα για την Ελλάδα δεν είναι μόνο η γεωργία. Η Ελλάδα με την εξαίρεση της εθνικής μπάσκετ άντε και του πειρατικού του Ρεχακλή, οδηγείται προς το παγόβουνο όπως ο Τιτανικός με μαθηματική ακρίβεια, διότι δεν διαθέτει επαρκή και ανταγωνιστική πρωτογενή και δευτερογενή ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Βιομηχανία; Ένα εξάγουμε δέκα εισάγουμε. Γεωργία – κτηνοτροφία; Καταντήσαμε να έχουμε αρνητικό εμπορικό ισοζύγιο ΚΑΙ εκεί.

Με δανεικά, με ρουμς του λετ της συμφοράς και με το να πουλάμε ο ένας στον άλλο ακίνητα δεν γίνεται δουλειά και σύντομα το 90% του Ελληνικού πληθυσμού θα πάθει μεγάλες λαχτάρες.

(Οι άλλοι έχουν σοβαρές καβάντζες και θα φάνε από τα έτοιμα, αν δεν τους φάνε οι άλλοι που δεν θα έχουν να φάνε).

Αποτυχία.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Spyker köper Saab!!! (Η αγωνία των Σουηδών μπροστά στο πέναλτι).


Μα έτσι, μα γιουβέτσι, τα trolls της Trollhättan δεν το κλείνουν το μαγαζί και κάμποσοι εργαζόμενοι γλιτώνουν το ταμείο ανεργίας!
Η ολλανδική εταιρία εξωτικών αυτοκινήτων Spyker ήρθε σε συμφωνία με την GM, αγοράζοντας την SAAB automobile AB και εξασφαλίζοντας τουλάχιστον βραχυχρόνια την επιβίωσή της.

Δεδομένης της αλλαγής ιδιοκτησίας, η SAAB θα στραφεί σε ακόμα πιο εξκλούσιβ αυτοκίνητα, ταμάμ για την σημερινή εποχή όπου όλο και λιγότεροι έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν. (Σχόλιον σκωπτικόν).

Απόδειξις του ντηλ τα παρακάτω αμοντάριστα πλάνα όπου ο ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης συνομιλεί με περιχαρή συνδικαλίστρια.


Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

الرومΕλ Ρουμ- (Ιστορίες εθνικής συνέχειας)


Στην Σούρα 30 (Ελ Ρουμ) του Κορανίου, αναφέρεται σύμφωνα με την μετάφραση από το επιτελείο του Ισλαμιστή δημιουργιστή Harun Yahya:

«Οι Ρωμιοί έχουν ηττηθεί σε μια γη πολύ κοντινή. Αλλά αυτοί και μετά την ήττα τους θα αναδειχθούν και πάλι νικητές σε μερικά χρόνια. Αυτή είναι υπόθεση που θα αποφασίσει ο Θεός και για ό,τι έγινε στο παρελθόν και για ό,τι θα γίνει στο μέλλον».

Στο ίδιο χωρίο σε μετάφραση του μεταφραστικού επιτελείου των εκδόσεων «Κάκτος», οι «Ρωμιοί» (Ελ Ρουμ) της μετάφρασης του Ισλαμιστικού επιτελείου, βαφτίζονται «Έλληνες». Προφανώς στο πνεύμα της αέναης συνέχεις του Ελληνικού έθνους δια μέσου των χιλιετηρίδων. Εκ των πραγμάτων το να θεωρεί κανείς την αυτοκρατορία κάτι καραελλήνων από την Γραβιά, όπως του Κωνσταντίνου (Flavius Valerius Constantinus) και του Ιουστινιανού (Flavius Petrus Sabbatius Iustinianus) που μητρική γλώσσα είχαν την Ελληνική και άλλη γλώσσα δεν εγνώριζαν και δεν άφησαν άλλη να μολύνει τα αυτοκρατορικά τους στόματα, σαν Ελληνικό κράτος, είναι δείγμα υγιούς σκέψης, διότι εθνικόν είναι το αληθές, έτσι Φανούρη - Σιγισμούνδε; Τι; Οι κύριοι δεν ήταν Έλληνες εκ καταγωγής, ούτε είχαν Ελληνική συνείδηση; Το βράδυ δεν έχει πατάτες τηγανητές!

(Διαφημιστική σφην 1:
Στα χέρια μου, σαν ένας από τους διαχειριστές της mailing list της «Αναδάσωσης», έπεσε και ένα PDF με μια μετάφραση του Κορανίου στα Ελληνικά, εγκεκριμένη από τον Βασιλιά της φονταμενταλιστικής ουαχαμπιστικής Σαουδικής Αραβίας, που έχει βαλθεί να εξαπλώσει στην Ευρώπη με κάθε μέσο την δικιά της ακραία εκδοχή του Ισλάμ. Ο αποστολέας έφαγε από εμένα τα δέοντα γαμωσταυρίδια για το σπαμάρισμα, αλλά εκ των υστέρων μετανιώνω που δεν έλεγξα την σούρα 30, για να εκτιμήσω το μέγεθος του λαϊκισμού της Σαουδαραβικής μετάφρασης).

Το εν λόγω χωρίο αναφέρεται σε μία ήττα των Χριστιανών Βυζαντινών από τους Ζωροαστριστές ακόμα Πέρσες που συνέβη κατά την διάρκεια της ζωής του Μωάμεθ. Ο Μωάμεθ και οι οπαδοί του πολέμησαν στο πλευρό των Βυζαντινών, αφού η Χριστιανική θρησκεία ήταν εγγύτερα στο Ισλάμ από ότι στον Περσικό Ζωροαστρισμό.

Το χωρίο του Κορανίου αναφέρει ότι οι Ρουμ (Ρωμιοί, ή Έλληνες στην Παπαρρηγοπουλικήν) μπορεί να έχασαν, αλλά μια μέρα με την βοήθεια του Θεού θα νικήσουν. Αυτή η πρόβλεψη, ίσης αξίας με την πρόβλεψη ότι κάποτε η Μπαρτσελόνα θα συντρίψει τον Άγιαξ Άσπρων Χωμάτων, θεωρείται από πολλούς μωαμεθανούς σαν ένα από τα θαύματα του Κορανίου. Ε, του κερατά. Δεν είχε πάρει και την κάτω βόλτα η Βυζαντινή αυτοκρατορία του 7ου αιώνα. Κάποιον, κάπου θα νικούσε.

Βλέπουμε λοιπόν, με αφορμή το «Έλληνες» στην μετάφραση του «Κάκτου» (αλλά και πάρα πολλές άλλες, μα τον Μεγάλο Σουβλακέα ποιητή πάντων των γύρωνε τε και των μπιρονίονε) ότι υπάρχει αυτή η Παπαρρηγοπούλεια λύσσα της υπερτρισχιλιετούς «συνέχειας» του Ελληνισμού με όρους… Εθνικού κράτους.

Συνέχεια λοιπόν.

Ποια συνέχεια ακριβώς υπάρχει μεταξύ του Ομήρου και του Θεμιστοκλή (Ντέμη) Δεμεχέζη του νταλικιέρη;
Ποια συνέχεια υπάρχει ανάμεσα στα αρχαιοελληνικά αγάλματα και τις πρωταγωνίστριες του Next Top Model;

(Διαφημιστική σφην 2:
Φυσικά και οι δεν είχαν όλοι οι αρχαίοι Έλληνες σώματα σαν τους Κούρους και τις Κόρες, ή τον Ερμή του Πραξιτέλους. Προφανώς οι παχύσαρκοι ήταν ελάχιστοι, αλλά τα αγάλματα σίγουρα αποτελούσαν τα πρότυπα της ομορφιάς της εποχής και όχι απεικόνιση του μέσου ανθρώπου. Ακριβώς όπως οι φωτοσοπιασμένες μέχρι αηδίας μοντέλες στα σημερινά περιοδικά, που είναι λες και έχουν βγει από το Νταχάου, αποτελούν τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς).

Συνέχεια κρατική με την σημερινή έννοια του κράτους προφανώς δεν υπάρχει. Κράτος «Ελλάδα» δεν υπήρχε στην αρχαία εποχή με τις πόλεις κράτη, μετά ήρθε η βραχύβια αυτοκρατορία του Μεγαλέξαντρα, μετά τα Ελληνιστικά βασίλεια και μετά η Ρωμαϊκή κατάκτηση, Η Βυζαντινή αυτοκρατορία ήταν πολύ απλά εξέλιξη της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, που χρησιμοποιούσε μεν την Ελληνική γλώσσα, αλλά οτιδήποτε άλλο Ελληνικό έπεσε υπό διωγμό, για να ξεριζωθεί η Ελληνική θρησκεία προς όφελος της Χριστιανικής. Οι Έλληνες ήταν μέλη μιας πολυεθνικής αυτοκρατορίας, αλλά σίγουρα δεν ήταν η κυρίαρχη εθνότητα πάνω από τις άλλες, όπως π.χ. οι Γερμανοί και κατά δεύτερο λόγο οι Ούγγροι στην Αυστροουγγρική αυτοκρατορία. Ούτε να πουν ότι ήταν Έλληνες δεν μπορούσαν, μην τυχών και τους πουν Εθνικούς. Οι Έλληνες έγιναν Ρωμιοί, ούτε καν Ρωμαίοι. (Οι Ρουμ που έλεγαν οι συγγραφείς του Κορανίου). Μετά, Τουρκοκρατία και τον 19ο αιώνα, τον αιώνα που άρχισαν να διαμορφώνονται πολλά εθνικά κράτη, μετά την επανάσταση των Γραικών / Ρωμιών /Αρβανιτών (Χριστιανών γενικώς) προέκυψε το Βρετανικό (μέχρι το 1949) προτεκτοράτο «Ελλάς». Μετά ανέλαβαν οι Αμερικανοί και αργότερα το 1981 μπήκε συνεταίρος στην «protection» (προστασία, νταβατζιλίκι) η ΕΟΚ (από το 1992 ΕΕ).

Άντε γεια που θα έλεγε και γνωστός εκ Πειραιά αγγειοπλάστης (τσουκαλάς).
Πάμε στα φυλετικά τώρα, που τόσο πολύ ερεθίζουν σεξουαλικώς διάφορους εθνοπαράφρονες εκ ΝΑ Ασίας (Λάος). Προφανώς μεταξύ του Ομήρου ή κάποιου Μινωίτη πυγμάχου που αποθανατίστηκε στο ανάκτορο της Κνωσού και του Θεμιστοκλή Δεμεχέζη έχουν μεσολαβήσει πολλοί και διάφοροι, όπως Ρωμαίοι, Γαλάτες, Γότθοι. Σλάβοι, Αλβανοί, Τούρκοι, Βενετοί, Αιγύπτιοι του Ιμπραήμ και δεν συμμαζεύεται. Ας μην πούμε και για τον Γότθο Αλάριχο (Ούλριχ) που με τις ευλογίες του Βυζαντινού Αυτοκράτορα, έσφαξε κόσμο και κοσμάκη στην ηπειρωτική Ελλάδα επειδή δεν ήταν Χριστιανοί. Αλλά μην απελπίζεστε ω οπαδοί της φυλετικής καθαρότητας. Τα μπασταρδάκια είναι λέει πιο έξυπνα. Άρα ο Δεμεχέζης… εεε… μάλλον φταίνε τα μεταλλαγμένα και το χαζοκούτι που δείχνει Λιακό και νεξτ τοπ μόντελ.

(Διαφημιστική σφην 3:
Εάν τεκνοποιήσουν δυο ξαδέλφια μεταξύ τους, ο δείκτης νοημοσύνης των τέκνων θα είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ από τον Μ.Ο. των δεικτών νοημοσύνης των γονιών τους.
Εάν τεκνοποιήσουν δυο άτομα από την ίδια εθνοτική ομάδα, ο δείκτης νοημοσύνης των τέκνων θα είναι ΙΣΟΣ με τον Μ.Ο. των δεικτών νοημοσύνης των γονιών τους.
Εάν τεκνοποιήσουν δυο άτομα από διαφορετικές εθνοτικές ομάδες, ο δείκτης νοημοσύνης των τέκνων θα είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ από τον Μ.Ο. των δεικτών νοημοσύνης των γονιών τους. Προτιμήστε αλλοδαπές – ους συντρόφισσες –ους. Θα σας ζαλίζουν και λιγότερο τα πεθερικά λόγω αποστάσεως).

Τώρα αν οι Μπουμπουκόπληκτοι νομίζουν ότι οι διάφοροι κατακτητές και επιδρομείς του Ελληνικού χώρου δεν ΠΗΔΟΥΣΑΝ αγνές Ελληνοπούλες, κάπου έχουν εσφαλμένη αίσθηση της πραγματικότητας. Να, κάτι σαν τον καραμαλάκα καραρατσίστα Φαλμεράυερ, που έψαχνε να βρει τον Ερμή του Πραξιτέλη ντυμένο με φουστανέλα ή έστω βράκα στο πρόσωπο των Ρωμιών. Ρε, α πάγαινε από δω.

Ναι βρε Κάρολε, αλλά κάποια υπερτρισχιλιετής συνέχεια δεν υπάρχει θα ρωτήσει η αναγνώστρια του ιστολογίου που είχε την υπομονή να φτάσει μέχρι εδώ χωρίς να λύσει και ένα Σουντόκου ενδιάμεσα.

Ναι υπάρχει.

Και αυτή είναι η συνέχεια της γλώσσας. Φυσικά «Τα πάντα ρει, δις εις τον αυτόν ποταμόν ουκ αν εμβαίης!» που έλεγε ο Ηράκλειτος. Η Ελληνική γλώσσα επέδρασε σε άλλες σε κάποιες εποχές και δέχτηκε επιδράσεις από άλλες σε κάποιες άλλες πιο δύσκολες. Αν προσθέσουμε και την φυσιολογική διαχρονική μεταβολή της γλώσσας, τόσο στην σύνταξη όσο και στην προφορά, βρίσκουμε τον μοναδικό σίγουρο δεσμό ανάμεσα στον Όμηρο και τον Θεμιστοκλή Δεμεχέζη τον νταλικιέρη.

Διότι τελικά το τι είναι κανείς, είναι αυτό που έχει στο μυαλό του και την καρδιά του πέρα από οποιαδήποτε πατσαβουρόχαρτα υπηκοότητας ή ότι άλλο. Και φυσικά η πρώτη γλώσσα, η μητρική (άντε το πολύ η δεύτερη) καθαρίζει τι θα υπάρχει μέσα στο μυαλό και την καρδιά. Βέβαια, κακώς λέω καρδιά, αυτή είναι απλά μια αντλία που κυκλοφορεί το αίμα στο σώμα. Υπεύθυνος και για το συναίσθημα είναι πάλι ο εγκέφαλος με το δεξί ημισφαίριο. Το αριστερό φυσικά είναι υπεύθυνο για την λογική.

Αυτά τα πολλά περί Κορανίου και υπερτρισχιλιετούς συνέχειας του Ελληνισμού. Κλείνω με την τελευταία διαφημιστική σφήνα για σήμερα.
(Διαφημιστική σφην 4:
Ζητείται κορασίς / νεανίς / γυνή / γραϊδιον που θα εκτιμήσει τα παρακάτω δώρα δια την αιρετικήν αντιορθόδοξην εορτήν του Ψευδοαγίου Βαλενδίνου:

1. Ανθρώπινη καρδιά από σοκολάτα γάλακτος με τις βαλβίδες και απ’ όλα, τυλιγμένη με κόκκινη κορδέλα.
Ή εναλλακτικά:
2. Δεξί ημισφαίριο εγκεφάλου από λευκή σοκολάτα με τις αυλακώσεις και απ’ όλα, τυλιγμένο με φούξια κορδέλα.

Ρομαντισμός και σοσιαλιστικός ρεαλισμός σε ένα μοναδικό δείγμα).

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Αϊτή & Pat Robertson, ή πως η ανθρώπινη μαλακία και αναλγησία είναι λίγο πιο μικρές από το σύμπαν.

Και πάνω που λες ότι δεν μπορεί η ανθρωπότητα να αποτελείται κατά συντριπτική πλειοψηφία από ανάλγητους, κακοήθεις, αμόρφωτους, οκνούς μαλάκες, έρχεται ο και καλά καραθεοσεβούμενος Pat Robertson από τα Στέητς και σε κάνει να θες να εξαπολύσεις μια ευγονική Τζιχάντ. Σύνθημα της οποίας θα είναι "Θάνατος στους μαλάκες ή έστω λοβοτομή". Ναούμ.

Έγινε ένας καταστροφικός σεισμός πάνω από 7 ρίχτερ, με πάρα πολύ μικρό εστιακό βάθος, που ισοπέδωσε μια από τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη, τόσο φτωχή που η ΛΑΣΠΟΠΙΤΑ είναι εθνικό έδεσμα. Οι νεκροί μπορεί να ανέρχονται σε 500.000 και τι κάθεται και λέει η
ελεεινή όρθια κουράδα; (Πολύ καραελεύθερη απόδοση)

"Oι Αϊτινοί (σ.σ. 95% απόγονοι Αφρικανών σκλάβων) τιμωρούνται από τον Θεό (σ.σ. τον Γιαχβέ εν προκειμένω), διότι ναι, έκαναν και καλά βουντού και υπέγραψαν συμφωνία με τον διάολα για να ξεκουμπιστούν οι Γάλλοι από το νησί!

Εμείς βέβαια σαν καλοί προτεστάνται χριστιανοί, θα προσευχηθούμε σφόδρα δια την μακροημέρευση και ευημερία των, α και στείλτε μας
και κάνα φράγκο να στείλουμε στους σεισμόπληκτοι βουντού - σατανισταί".

Συμπέρασμα:

Όσοι έχουν πολεμήσει κατά των καταπιεστών τους, ειδικά εάν είναι σκυλάραπαι, τα έχουν κάνει πλακάκια με τον Διάολα, τον Ίμπλις, τον Θωρ και άλλες αντιδημοκρατικές δυνάμεις ναούμ.

Και έλεγα ρεσέ, γιατί το νεοελληνικό κράτος έχει ΤΕΤΟΙΑ κακοδαιμονία...

Η συναστρία Ελλάδας - Τουρκίας - ΗΠΑ - Ηνωμένου Βασιλείου φταίει και οι μασόνοι της Φιλικής εταιρίας που Κύριος οίδε που προσευχόντουσαν οι αχρείοι. Συμφωνία με το διάολα έκαναν οι Γραικοί για να φύγει ο Τούρκος...

Δέστε και το βίδεο (άνευ υποτίτλων) και φρίξτε. Εάν θέλετε να βοηθήσετε οικονομικά κοιτάξτε και εδώ.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Βοηθήστε την Αϊτή (Haiti: Donate Now)

H Αϊτή είναι μια χώρα της Καραϊβικής, από τις φτωχότερες του κόσμου με έναν λιμοκτονούντα πληθυσμό που ανέρχεται στα 9,8 εκατομμύρια.

Χαρακτηριστικό της ανέχειας είναι οι "λασπόπιτες" (Ναι, με κύριο συστατικό το χώμα) που αναγκάζονται να τρώνε πολλοί κάτοικοι για να ξεγελάσουν την πείνα τους.

Η χώρα χτυπήθηκε από ισχυρό σεισμό που εικάζεται να έχει προκαλέσει 500.οοο θανάτους. Αναδημοσιεύω από τον Greek Rider:

Η Αιτή έχει ανάγκη από ανθρωπιστική βοήθεια. Οι εικόνες που έρχονται από την Αϊτή προκαλούν σοκ. Νομίζω τέτοιες φυσικές καταστροφές είναι κανονικές καταστροφές του κόσμου για τους ανθρώπους που μένουν σε αυτά τα μέρη. Η Αιτή είναι μια χώρα με το μέγεθος της Πελοποννήσου και με πληθυσμό 10 εκατομμυρίων. Η περιοχή που χτυπήθηκε είχε 2 εκατομμύρια πληθυσμό. Οι πληροφορίες δεν είναι σαφείς ακόμη αφού έχει καταρρεύσει ακόμη και ο όποιος κρατικός μηχανισμός υπήρχε. Οι τηλεοράσεις δείχνουν πτώματα και συντρίμμια παντού.

Ένας Αμερικάνος γερουσιαστής άκουσα ότι μίλησε για 500,000 νεκρούς. Δεν ξέρω πόσα είναι τα θύματα. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι αρμόδιοι συντονιστές για να βοηθήσουμε είναι αυτοί:

1) Διεθνής σελίδα UNICEF για δωρεές (Haiti: Donate Now).

2) Γιατροί χωρίς σύνορα (Foreign Press)

3) Ερυθρός Σταυρός, Λυκαβηττού 1, 106 72 Αθήνα, Τηλ.: 210-3603449.

4) UNICEF: Ανδρ. Δημητρίου 8& Τζ. Κέννεντυ 37, 161 21 Καισαριανή, Τηλ.(210) 72 55 555, Fax (210) 72 52 555, Εmail: unicefgr@hol.gr.

5) Μέσω Oxfam

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Δυστοπικός Υπερμεγατεραπολυδιαδραστικός καζαμίας 2010.

Κυβερνοναύτες, Κυβερνοναυτοπούλες,

Σχεδόν δυο χρόνια μας χωρίζουν από το τέλος της ανθρωπότητας, όπως προέβλεψε ο βράχος πάνω στον οποίο οι Μάγια χάραξαν το ημερολόγιό τους.

(Φυσικά και ο ΒΡΑΧΟΣ έκανε την πρόβλεψη βρε, Αφού το μέγεθος του καθόρισε το σύνολο των συμβόλων που χωρούσαν πάνω του. Εάν ήταν μεγαλύτερος θα χωρούσαν περισσότερα, εάν ήταν μικρότερος θα χωρούσαν λιγότερα.
Όπερ έδει δείξαι).

Πάμε λοιπόν.

ΔΥΣΤΟΠΙΚΟΣ ΓΕΝΑΡΗΣ:

Η κατάσταση στην οικονομία είναι σφιχτή πολύ σφιχτή, αλλά αναμένεται να χαλαρώσει, διότι φημολογείται ότι θα έρθει τημ από την κομισιόν συνοδευόμενο από δυο κοντέινερ προφυλακτικά και λιπαντικά για fisting, που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από επαγγελματίες των σεξουαλικών αναπαραστάσεων.

Τα μαγαζιά και άλλες επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, μειώνοντας τραγικά την φορολογική βάση. Μόνο ο Λιακό που πουλάει κιτ επιβίωσης για το 2012 παρουσιάζει αύξηση του τζίρου.

Το σύνολο των πινακίδων των προ του 2000 οχημάτων κατατίθεται στις εφορίες, λύνοντας το κυκλοφοριακό της Αθήνας, αλλά καθιστώντας το παρκάρισμα ανέφικτο. Αιτία; Όσοι καταθέτουν πινακίδες, παρατάνε τους κουβάδες τους όπου βρουν.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ satellite, παρουσιάζοντας απόδειξη από το Κινέζικο εστιατόριο Φούξια Γκέη Ντράγκον ύψους $ 354 ,45.

ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ:

Ο ΓΑΠ βρίσκεται σε αδιέξοδο, διότι δεν μπορεί να βρει λεφτά πουθενά. Ακόμα και η μέντορας του, αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών στην Σουηδία κυρία Μουουουουουουούνα (Måååååååååååna) Sahlin δεν μπορεί να βοηθήσει διότι βρίσκεται στην αντιπολίτευση, από όπου δεν προβλέπεται να ξεκολλήσει πριν το 2014 ή το 2012, όποιο έρθει πρώτο.
Ο Γιώργαρος σκέφτεται να εφαρμόσει την ιδέα του θυρωρού της απέναντι πολυκατοικίας Γιώργου και να νομιμοποιήσει όλα τα μαύρα χρήματα αρκεί να ριχτούν στην οικοδομική δραστηριότητα.

Χαράς ευαγγέλια δι’ όλους τους σχετιζόμενους με την ομφαλοσκοπική ατμομηχανή της Ελληνικής οικονομίας, την οικοδομή. (Αν μου πει κάποιος πόσο συνάλλαγμα ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ στην Ελλάδα από το Γκαζοζέν της Ελληνικής οικονομίας την οικοδομή, θα του στείλω τσουρέκι Τερκενλή με λευκή σοκολάτα ΑΒΑΔΙΣΤΑ στον χώρο του /της).

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον βλόγερ Μακ Μανους , παρουσιάζοντας απόδειξη από το ομογενειακό Σουβλατζήδικο «Νία Βάρνταλος πλέης» ύψους $ 278 ,99.

ΚΑΨΑΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΗΣ:

Καμία χαρά δεν διαρκεί για πάντα, άσε που οι περισσότερες φουσκώνουν τις κοιλίες ανδρών τε και γυναικών με ποικίλους τρόπους.

Όλοι οι πεζεβέγκηδες με τα μαύρα πεντόλιρα και μονόλιρα που είχαν στην πούγκα, πήγαν και έφτιαξαν μεζονέτες στην Ελβετία, στις Ολλανδικές Αντίλες και στις Μαλδίβες νήσους.

Όχι, δεν φοβούνται την άνοδο της στάθμης της θαλάσσης και τις κλιματικές αλλαγές που απειλούν να βουλιάξουν τις Μαλδίβες, διότι ακούνε Alex Jones που λέει ότι όλα αυτά είναι κόλπο των Ιλουμινάτι που θέλουν να μας πάρουν τα εκ Θεού εκπορευόμενα SUV μας.
Οι οικοδόμοι, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σιδεράδες, τσιμεντοβιομήχανοι κλπ., εξαγριωμένοι κάνουν το Κολωνάκι γης Μαδιάμ και απαλλοτριώνουν γυαλιά ηλίου και τρπεζοκαθίσματα.

Το σύμβολο της Ειρήνης Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, στέλνει 1,500.000 επιπλέον στρατιώτες σε Αφγανιστάν και Ιράκ, ενώ εισβάλει σε Υεμένη και Ομάν για να ξεκωλιάσει την μποτάνα την τρομοκρατία και αυτόν τον φούστη τον Μπιν Λάντεν που χρησιμοποιεί Γερμανικό μηχάνημα αιμοκάθαρσης και όχι Αμερικάνικο.

Οι Νορβηγοί που του έδωσαν το Νόμπελ ειρήνης σκασμένοι στα γέλια από την πλάκα που έπαιξαν στον κόσμο, εξακολουθούν να ασχολούνται με το αγαπημένο τους χόμπι που είναι να κοροϊδεύουν τους Σουηδούς λέγοντάς τους:
«Α, ρε τσόλια που θα μας πείτε εμάς βλάχους! Εμείς έχουμε πετρέλαια και λογαριασμό δεν δίνουμε! Εσείς τι έχετε ρε; Απούλητα SAAΒ:»

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στο σάητ της Original, παρουσιάζοντας απόδειξη από το ΙΚΕΑ Σικάγου ύψους $ 458,99.

ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΞΑΝΘΟΠΛΑΤΙΝΕ ΑΠΡΙΛΗΣ:

Οι Υεμενίτες και οι απόγονοι πειρατών Ομανίτες αποδεικνύονται σκληρά καρύδια και ο Μπαράκ δηλώνει ότι θα στείλει άλλα 2.000.000 φαντάρια στο μέτωπο για να προστατέψει την στρατηγικής σημασίας αραβοσιτοπαραγωγό πολιτεία της Άιοβα. Οι κάτοικοι των ΗΠΑ που λόγω του μεταλλαγμένου τζανκ φουντ που καταναλώνουν, έχουν πλέον μέσο δείκτη νοημοσύνης 74, τα καταπίνουν όλα αμάσητα φωνάζοντας «Γιου – Ες –Εη!» και βλέποντας Φοξ Νιουζ.

Ο ΓΑΠ βλέπει σκούρα τα πράγματα μετά την ισοπέδωση του Κολωνακίου, πλην της οικίας Σημίτη που προστάτευσε με αυταπάρνηση το 956 μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού γαζώνοντας όποιον έβρισκε μπροστά του.

Η πρόταση του επίτιμου (μπρρρρ...) για κυβέρνηση εθνικής ενότητας τον επισκέπτεται τα βράδια μέσα στα ανήσυχα όνειρά του...

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στo Άρτα TV, παρουσιάζοντας απόδειξη από το Honest Butch Fartberg Used Autos Inc. ύψους $ 999 ,99.

ΜΑΡΑΜΕΝΟΣ ΜΑΗΣ:

Οι πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες των 45 βαθμών Κελσίου στέλνουν την Ελληνική αγροτική παραγωγή στον Άδη. Μόνη ελπίδα οι Έλληνες αγρότες του Farmville στο Facebook. Οι βαμβακοπαραγωγοί του κάμπου ωρύονται «Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά!». Βέβαια και όλα τζετ να ήταν, πάλι το ίδιο θα φώναζαν, διότι το υψηλού κόστους παραγωγής μπαμπάκι τους, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί χωρίς επιδότηση το Αιγυπτιακό.

Η καρδιά του ΓΑΠ σκίζεται και ο επίτιμος εξακολουθεί να στοιχειώνει τα όνειρά του.

Η Καραμανλάρα τρώει κοντοσούβλια και ξεχνά τις πίκρες της πολιτικής, αλλά ο ΠΑΟ του φορτώνει νέες, αφού ο Κόκκαλης κατακτά και πάλι την απαξιωμένη Σούπερ Λίγδα. Σκέφτεται, «Τουλάχιστον πρόλαβα και έφυγα νωρίς από το πρωθυπουργιλίκι. Πολύ άγχος. Δεν αντέχονταν 2 έως 4 ώρες εργασίας την ημέρα».

Ο Αντώνης Σαμαράς αφήνει για λίγο την Μακεδονολογία, για να συμπαρασταθεί στους αγρότες του κάμπου και δηλώνει Θετταλός. Ο Γιώργος ο θυρωρός, δηλώνει Θετταλομακεδών. Ο Βαΐτσης Αποστολάτος δηλώνει πιο Θετταλομακεδόνας από όλους.

Ο Γκρουέφσκι αποκαλεί τους Θεσσαλούς αγρότες αδέλφια του.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στα «Ομογενειακά Νέα της Μόσχας», παρουσιάζοντας απόδειξη από το εστιατόριο Κράσνη Πακάλβνικ, ύψους 26,600 Ρουβλίων.

ΡΑΤΣΙΣΤΟΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙΚΟΣ ΙΟΥΝΗΣ:

Η ένδεια στην Ελλάδα έχει αγκαλιάσει τα πάντα. Απελπισμένοι Έλληνες μπαίνουν σε κοντέινερ για να πάνε να καθαρίζουν παρμπρίζ στα φανάρια του Βουκουρεστίου, της Σόφιας και της Βουδαπέστης. Στην Μανωλάδα, εκτεταμένες συγκρούσεις ανάμεσα σε Ινδοπακιστανούς και Έλληνες για το ποιος θα βγάλει μεροκάματο ψάχνοντας για φράουλες που γλίτωσαν τον μόνιμο καύσωνα.

Τουλάχιστον στην Νότια Αφρική το πειρατικό του Ρεχακλή κερδίζει όποιον βρει μπροστά του με 1-0 και ο στόχος του τελικού του Ιουλίου δείχνει εφικτός. Γελούν και τα μουστάκια του δημοσιογράφου του «Φιλάθλου» Ηλία Μπαζίνα που πόνταρε σεβαστό ποσό στην κατάκτηση της κούπας από την Εθνική.

Το θερμό κλίμα έχει λαλήσει τον κόσμο που χωρίζεται σε τρεις κατηγορίας;

1. Αυτούς που κατηγορούν τους Ιλουμινάτι και το HAARP.
2. Αυτούς που κατηγορούν την καύση ορυκτών καυσίμων και το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
3. Αυτούς που λένε ότι για όλα φταίει το 2012.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον «Εθνικό κήρυκα του Γιοχάνεσμπουργκ», παρουσιάζοντας απόδειξη από το ινδικό εστιατόριο Bombay Holy Happy Cow, ύψους 4049 Ραντ Νοτίου Αφρικής.

ΚΕΦΑΛΟΘΕΡΙΣΤΗΣ ΙΟΥΛΗΣ:

Το αίμα τρέχει ποτάμι στην Αραβική χεσόνησο, αλλά ο Ομπάμα επαναλαμβάνοντας συνεχώς το “Yes we can” αποφασίζει να ρίξει μια ατομική μπόμπα στην Τεχεράνη για να στείλει μήνυμα ειρήνης και να εμποδίσει την διάδοση των πυρηνικών.

Ισλαμιστές καμικάζι σε αντίποινα ανατινάζουν την Ντίζνεϋλαντ.

Ο Άλεξ Τζόουνς και ο Ζαχαρίας Σίτσιν και όλοι οι συνωμοσιολόγοι, δηλώνουν ότι ήταν “inside job”.

Το δολάριο μετά από καιρό ανεβαίνει, μέχρι να ξαναπέσει, γιατί οι ΗΠΑ πληρώνουν τα χρέη τους στους Κινέζους τυπώνοντας αβέρτα πράσινο χαρτί.

Η Ελλάδα κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο κερδίζοντας στον τελικό την Γαλλία με 1-0. Ο Ρεϋμόντ Ντομενέκ μετά τον αγώνα δήλωσε ότι για όλα φταίει η κακή συναστρία Γαλλίας – διαιτητή.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον Δημοσθένη Λιακόπουλο, παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά σαβουρομπαζοπακέτων του Ελλαδέμπορα, ύψους € 399,99.

ΚΩΜΑΤΩΔΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ:

Μέσα στο κλίμα εθνικής ευφορίας, ο ΓΑΠ ακολουθεί την πρόταση το επίτιμου και φτιάχνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Το ΚΚΕ απέχει και δηλώνει ότι δεν θα γίνει λακές των καπιταλιστών και των μονοπωλίων.

Υπουργός πολιτισμού ο Επίτιμος, εξωτερικών ο Σαμαράς, ΠΡΟ.ΠΟ. ο Μπουμπούκος, Γεωργίας ο Τσίπρας, Παιδείας (σκέτο) η Διαμαντοπούλουυ, Θρησκευμάτων ο Ιερώνυμος.

Με τον υδράργυρο στους 50 C και μετά τα πανηγύρια για την κούπα κανείς δεν παίρνει πρέφα τίποτα.

Στην Τουρκία γεννιέται ΔΙΚΕΦΑΛΟ μοσχάρι λόγω της ραδιενέργειας από την μπόμπα της Τεχεράνης. Χαρά στην Ορίτζιναλ που κάνει όνειρα και στον Λιακό που κάνει τούμπες, αφού βρήκε θέμα για νέα μπαζοπακέτο.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στα Σπορ του Βορρά παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά καζάντιμπι από το Πανόραμα, ύψους € 625,99.

ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ:

Οι πυρκαγιές του καλοκαιριού και η λαθραία κοπή δέντρων από απελπισμένους άνεργους, δεν άφησαν ρουθούνι από τα Ελληνικά δάση. Έτσι με τους πρώτους μουσώνες που αντικατέστησαν τα πρωτοβρόχια, η Νέα Σμύρνη έφτασε στην Γλυφάδα και το γήπεδο του Πανιωνίου συγχωνεύτηκε μα το γήπεδο του Γαύρου.

Ο Κόκκαλης σαν μεγάλη μαφία που είναι, άδραξε την ευκαιρία, έβαλε το ένα γήπεδο πάνω στο άλλο και συγχώνευσε τις δύο ομάδες πλουτίζοντας την συλλογή των τίτλων του Ολυμπιακού κατά δύο κύπελλα Ελλάδος. Το νέο όνομα της ομάδος είναι ένεκα των συγχωνευμένων χρωμάτων, Ολυμπιακός Σύλλογος Φιλάθλων Μπερτσελόνα Πειραιώς, ή Μπαρτσυμπιακός για συντομία.

Ο υπουργός θρησκευμάτων Ιερώνυμος εκμεταλλευόμενος την ανέχεια, κάνει υποχρεωτικές όλες τις νηστείες. Οι παραβάτες αντιμετωπίζουν ποινή πενταετούς φυλάκισης άνευ αναστολής. Απελπισμένοι άνεργοι ψάχνουν αρτύσιμα σε μέρες νηστείας για να προκαλέσουν τα όργανα της τάξης, ώστε τουλάχιστον να έχουν συσσίτιο στην φυλακή.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά snus και surströmming χονδρική, ύψους 9000 Κορώνων Σουηδίας.

ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ:

Το αίμα στην μέση Ανατολή ρέει ποτάμι, το πετρέλαιο είναι δυσεύρετο και στην Αθήνα και άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ξαναγυρίζουν τα γκαζοζέν. Τα αμερικανικά στρατεύματα που πολεμούν σε Ιράν, Ιράκ, Πακιστάν, Υεμένη, Ομάν, Σαουδική Αραβία, φτάνουν τα 7.000.000.

Ο Μπαράκ δηλώνει ότι η ειρήνη είναι κοντά. ενώ Ισλαμιστές ανατινάζουν το άγαλμα της Ελευθερίας στην Νέα Υόρκη. Το διαλυμένο άγαλμα το αγοράζουν οι Κινέζοι έναντι χρεών και το βάζουν στην οροφή του Ολυμπιακού σταδίου του Πεκίνου.

Το ΚΚΕ συνωμοτεί για να φέρει την κΑμμουνίΖμα και φέρνει στη ζούλα το θωρηκτό Ποτέμκιν στην Φρεαττύδα. (Μια νύχτα με φεγγάρι).

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον Ριζοσπάστη, εκπληρώνοντας την ατελέσφορη προσπάθεια που είχε κάνει κάποτε το ΚΚΕ να αγοράσει την ομάδα, παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά κουπονιών της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ ύψους € 1500.

ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ:

Επανάσταση!

Το θωρηκτό Ποτέμκιν κάνει ρημαδιό το άντρο της καπιταλιστικής διαπλοκής γήπεδο Καραϊσκάκη, δίνοντας το έναυσμα στους ΚΚΕδες με την συνδρομή όλων των Κινέζων που ζουν στην Ελλάδα (Είναι ΟΛΟΙ πράκτορες του ΚΚΚ), να καταλάβουν το ΕΜΠ και εν συνεχεία να ρίξουν σαν πύργο από τραπουλόχαρτα την κυβέρνηση της ξεπεσμένης μπουρζουαζίας. Ο ΓΑΠ, ο Θετταλομακεδών Αντώνης, ο θυρωρός Γιώργος και ο λακές του ιμπεριαλισμού Τσίπρας φυλακίζονται στην αποθήκη του σπιτιού της Καραμανλάρας στην Ραφήνα, που προσχωρεί στην επανάσταση. Ο Ιερώνυμος ξυρίζεται και αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ενθρονίζεται η Λιάνα Κανέλλη με το όνομα Φιλοθέη η Α’.

Η Τεχεράνη πέφτει στα χέρια των ΗΠΑ, αλλά οι Ισλαμιστές ανατινάζουν τον Λευκό Οίκο, το Καπιτώλιο και το γήπεδο των Νιου Γιορκ Γιάνκις. Ο Μπαράκ και η πρωτεύουσα των ΗΠΑ μετακομίζουν στην Φιλαδέλφεια, Παροξυσμός στους απανταχού ΑΕΚτζήδες.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον παράνομο πλέον σταθμό της Ιερωνυμικής Εκκλησίας της Ελλάδος, παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά κηρίων από την μονή Σταυρονικήτα ύψους € 1501.

ΝΟΜΠΕΛΟΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ:

Η κΑμμουνίΖμα, παρά την υποστήριξη της Κίνας δεν φτουράει τελικά στην Ελλάδα, αφού με την έκρηξη των νεοδεκεμβριανών, η Κινεζοκίνητη COSCOκρατούμενη κυβέρνηση των κόκκινων Κουίσλινγκ πέφτει από των δυναμισμό της μελανόμαυρης συμμαχίας (Αναρχικών και φασιστών) που κάνουν όλες τις κοινότητες άνω των 2.000 κατοίκων παρανάλωμα του πυρός.

Οι Αμερικανοί είναι πολύ απασχολημένοι για να επέμβουν και να επιβάλουν την τάξη στην Ελλάδα. Αιτία οι «βρωμικες» μπόμπες που αμολάνε οι Ισλαμιστές παντού στις ΗΠΑ. Η ΕΕ δεν ασχολείται γιατί έχει μείνει από βενζίνη και η Κομισιόν λέει «Στα διάλα με τους Ψωροκωσταινίτες πια, ας μας αδειάσουν την γωνιά να ξεμπερδεύουμε. Κάνουμε και την λίρα Αγγλίας το νόμισμα της ΕΕ και καθαρίζουμε». Η Ελλάδα πορεύεται προς το 2012, σαν ένα συνονθύλευμα αναρχικών και φασιστικών αυτοδιαχειριζόμενων και φιλονικούντων κοινοτήτων.

Η Σουηδική ακαδημία για να την σπάσει στα βλαχαδερά τους Νορβηγούς απονέμει όλα τα βραβεία Νόμπελ στον Ομπάμα που με την Ινδία σύμμαχο κήρυξε τον πόλεμο ΚΑΙ στην Κίνα. Η αντίστροφη μέτρηση για το 2012 συνεχίζεται...

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον υπό κατάληψη από μπαχαλάκηδες Real FM, παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά ειδών κηπουρικής από το Alex Pack ύψους € 1,999,99.

Άντε και το χρόνου και είθε το 2010 να σας φέρει ότι επιθυμείτε!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...