Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Βατραχοκλής Τηγανόλαδος PhD MD, Κβαντικός Ψυχολόγος - Μπαμπάδες και μαμάδες για ανασφαλείς ενήλικες.

Συνελληνίδες, Συνέλληνες και Συνελληνόπουλα.

Σε αυτούς τους χαλεπούς μεν, ενδιαφέροντες δε κατά την γνωστή Κινεζική κατάρα καιρούς που ζούμε, ο επιούσιος και οι σοκοφρέτες των παιδιών του Έθνους βγαίνουν δύσκολα. Aκόμα και εις τας Σουηδίας, μην πω και τας Nορβηγίας και με πείτε υπερβολικό.

Όμως το άτρικο αφρικάνικο κιμπαντζί που ξεκίνησε από το Aφρική και γκέμισε το γκαλάζια κουκίντα με το σκουπινταριό του, ντεν μπορεί να ζήσει μόνο με μπανάνες ή μβογάτσας, ή έστω τζιγεροσαρμάδας. Χρειάζεται τροφή δια την γκλάβαν, διότι αλλιώς πέφτει θύμα επιτήδειων που του τάζουν φύκια δια μεταξωτάς κορδέλας, μην πω και παπαρδέλας δια γνήσια Kινεζικά νούδλζ.

Δια να θωρακισθείτε έναντι των επιτήδειων και να αποκτήσετε τετράγωνο πηγούνι και τετράγωνους όρχεις (τετράγωνες ωοθήκες οι κυρίες) όπως ο διάσημος πολυεθνικός επιχειρηματίας Kάρολος Πολσεμάνογλου, πρέπει να διαβάζετε τις βιβλιαράρες που προσφέρω.

Bιβλιαράρες – τσιμεντόλιθοι σε όγκο και βάρος, όχι σαν κάτι πατσαβούρια από Λιακόπουλους, Kωνσταντινήδηδες, Σακέτους, Bελόπουλους, Mπουμπούκους κλπ. Που κάθονται και παρουσιάζουν τον Mεγαλέξαντρα σαν εξωγήινο χριστιανό ορθόδοξο… προ χριστού.

Bιβλιαράρες από τον γίγαντα Bατραχοκλή Tηγανόλαδο, Kβαντικό Ψυχολόγο PhD MD, ανήψι της QED, μπατζανάκη της QCD, σώγαμπρο της M –theory και κουνιάδο του Mπηχαβιορισμού.

Iδού λοιπόν το εξώφυλλο της βιβλιαράρας:


Αλλά ας αφήσουμε τον γίγαντα Βατραχοκλή Τηγανόλαδο να μας δώσει την σύνοψη αυτής της βιβλιαράρας που σίγουρα θα κάνει 7.527 επανεκδόσεις:



Οι γονείς παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή των παιδιών. Αυτοί φέρνουν τις σοκοφρέτες, αυτοί φέρνουν τα πλεηστέησια, αυτοί φέρνουν τα φρικιαστικά κουνουπίδια, αυτοί φροντίζουν λίγο πολύ για όλα, πλην εξαιρέσεων, όπως στην περίπτωση που υπάρχει απουσία τους. Ή ακόμα στην περίπτωση που ο μπαμπάς είναι αλκοολικός και εκτός από πόρνες και γίδια, πηδάει και κάποιο από τα βλαστάρια του άμα λάχει διότι είναι ο ισχυρός ανήρ του σπιτιού ναούμε.

Μολαταύτα, είτε με αυτό που θα αποκαλούσαμε «τυπικοί γονείς», είτε με ορφάνια, είτε με γονείς αλκοολικούς παιδεραστές, το αποτέλεσμα στην ενήλικη ζωή είναι το ίδιο:

Ο τυπικός ενήλικας νιώθει ανασφάλεια.

Μεγάλη ανασφάλεια.

Δεν υπάρχει σιγουριά για τίποτε, πέρα από το ότι υπάρχουν 1.000.000 τρόποι να τινάξεις τα πέταλα πριν φτάσεις τον μέσο όρο ζωής της πατρίδας και του φύλου σου. Ή ακόμα ότι τα 70.587 (και κάτι ψιλά) χρόνια που θα ήθελες να ζήσεις για να μπορέσεις να φτάσεις (αλέ, όχι ρετούρ) στο Άλφα του Κενταύρου καβάλα στο New Horizons που είναι καθ οδόν προς τον Πλούτωνα από το 2006, είναι κάπως πολλά. (4 έτη φωτός πηγαίνοντας με 17 km/sec)

Επίσης σίγουρα δεν πρόκειται να φυστικώσεις όσους ή όσες θέλεις, δεν φας όσους ξηγημένους μουσακάδες θα ήθελες (χωρίς να γίνεις σαν μίνι μάρκετ ή έστω περίπτερο), τα παιδιά σου δεν θα σε κάνουν περήφανο με αρκετά εθνικώς σημαντικά περήφανα αράουτ ή την ανακάλυψη της θεωρίας των πάντων ή έστω μιας warp drive.

Που είναι ρε πούστη μου οι γονείς σου να σου φέρουν σοκοφρέτες όταν τις χρειάζεσαι;

Που να είναι ρε γαδούρ’;

Αν έχεις πατήσει κάποια –άντα μη πω και –ήντα, αυτοί χρειάζονται εσένα να τους φέρεις σοκοφρέτες, μη σου πω και καμιά «πάπια» ή καμιά αποκλειστική. Και αν ήσουν ορφανός, πάλι ψάχνεις κάποια ιδεατά φαντάσματα σαν αυτά που δείχνει το χαζοκούτι (και φέρνουν σοκοφρέτες). Όπως και αν οι γονείς σου σε κακομεταχειρίζονταν, πάλι ψάχνεις φαντάσματα που φέρνουν κίντερ αυγοέκπληξη.

Και τότε…

Τη θέση του μπαμπά την παίρνει ο Γιαχβέ, ο Αλάχ, ο Βίσνου, το χρυσό άγαλμα του Βούδα. Της μαμάς την θέση την παίρνει η Παναγιά (Γεια σου ρε Πανίκα), ή όποια άλλη θηλυκή θεότητα. Τυχαίο που Έλληνες, Ιταλοί και Ισπανοί είναι ΚΑΙ μαμάκηδες ΚΑΙ έχουν λόξα με την Παναγιά; Δεν νομίζω.

Και αν την έχεις ανθιστεί ότι το σύνολο των θρησκειών είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα που στόχο έχουν:
1. Την δημιουργία μιας πυραμίδας εξουσίας στις ανθρώπινες κοινωνίες.
2. Να ρυθμίσουν τις σχέσεις και την αναπαραγωγή μέσα στα πλαίσια της κοινωνίας, ώστε να μην βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου και να μην γεμίζει ο τόπος εξώγαμα διότι… αν τους αφήσεις ελεύθερους τούτους εδώ, όλο παρτούζες θα κάνουν (και θα μας έχουν στην απ’ όξω γιατί έχουμε μεγάλη μύτη). Κόψε κλειτορίδες, βάλε μπούρκες, όχι στις καπότες, χρειαζόμαστε πρόβατα, μην γαμείτε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Αν τα έχεις ανθιστει όλα αυτά… Τότε… γίνεσαι κομμουνιστής και λατρεύεις τον Λένιν, τον Τρότσκι και αναμένεις τον παράδεισο της κοινωνίας της αφθονίας. Ή νεοφιλελεύθερος που πιστεύεις σαν μάλαξ ότι η χιμαιρική «Ελεύθερη αγορά» ως άλλη μαμά με κάτι βυζάρες ΝΑ, θα σου φορέσει ποιοτικές πάνες και θα σε ταΐσει φρουτόκρεμα με γεύση σοκοφρέτα.

Ή αν είσαι αμερικανάκι που θεωρείς τον Ομπάμα σκυλάραπα μουσουλμάνο μαρξιστή, γίνεσαι… ουφολόγος ή νιου έητζ ή άλλες τέτοιες πίπες και περιμένεις να σε σώσουν κάτι γκρίζοι εξωγήινοι από το Zeta Reticuli που γουστάρουν παγωτό φράουλα. Ή κάτι άλλοι ξανθοί γαλανομάτηδες από τον αστερισμό της Λύρας. (Οι Σουηδοί είναι εξωγήινοι! Ναιαιαιαιαιαι! Αυτοί θα μας σώσουν! Όλοι στο ΙΚΕΑ).

Ή περιμένεις το 2012 να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ, εεε… να ξυπνήσει η εποχή του Υδροχόου να φλομώσει στο εμφιαλωμένο νερό που θα αναπτύξει το πνεύμα μας, εεε… ή θα αναστηθεί ο Τουταγχαμών, εεε… η ο Ναβουχοδονόσορ, εεε… και θα είμαστε όλοι μέσα σε μια γλυκά μαστούρα ή κάτι τέτοιο.

Ή αν είσαι ΕΛΛΛΛΛΛΛΛ-ληνας (Σαλλλλόνικααααα), περιμένεις να σε σώσει ο μακαρίτης ο Φουράκης με την ομάδα Αίπσηλων. Πατρική φιγούρα όπως και να το κάνεις. Ή ο πολέμαρχος του θεού που λέει ο Λιακό. Που θα σφάξει τους καλικάντζαρους της κουφάλας γης. (Με αυτούς που είναι στα κούφια κεφάλια αυτών που χάφτουν αμάσητες αυτές τις μαλακίες να δούμε τι θα γίνει).

Μάγκες, το νόημα της ζωής βρίσκεται στην έλλειψη νοήματός της (φοβερό τσιτάτο το είχα δει κάπου στην Σκανδιναβία). Γονείς είναι αυτοί που σας γέννησαν και / ή σας μεγάλωσαν. Δεν υπάρχουν άλλοι. Πρέπει να κάνετε τα κουμάντα σας μόνοι σας. Το (πολύ-) σύμπαν μέσα στο οποίο βρισκόμαστε για κάποιο χρονικά διάστημα είναι χαοτικά μεγάλο και κανείς άνθρωπος δεν έχει την πνευματική ικανότητα να βγάλει άκρη.

Ούτε καν ο Βατραχοκλής Τηγανόλαδος.

Αν δεν κουνήσετε τον πωπό σας μόνοι σας τίποτε δεν μπορείτε να επιτύχετε, ούτε καν να αγοράσετε σοκοφρέτες από το περίπτερο. Βέβαια υπάρχει σύμφωνα με τον Wolfgang Heisenberg (Εστιάτορα στην Βάδη – Βυτενβέργη) η αρχή αβεβαιότητας της ομελέτας. Όσο και να κουνάς τον κώλο σου ομελέτα δεν φτιάχνεις. Πρέπει να σπάσεις αυγά.

Ασφάλεια δεν υπάρχει. Ρυθμίστε τα πανιά σας καταλλήλως ανάλογα με την συνεχώς μεταβαλλόμενη φορά του ανέμου. Είχε μαλλιάσει η γλώσσα του θείου Ηράκλειτου.

Τώρα για το πώς θα αποκτήσετε τετράγωνους όρχεις (ωοθήκες οι κυρίες) και δεν θα μασάτε σαν τον εκδότη μου Κάρολο Πολσεμάνογλου, ε αγοράστε την βιβλιαράρα μου!

Άντε Τσαμπατζήδες.

24 σχόλια:

  1. Γνώση ή σοκοφρέτα πιάσε πέτα; Δις ιζ δη κουέστιον... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα προτιμήσω την δεύτερη αφού οι επιστήμονες έχουν αποφανθεί ότι η σοκολάτα εκτός από απόλαυση είναι και υποκατάστατο του σεξ. Ούτως ή άλλως είναι βέβαιον ότι το βιβλίο θα το διαβάσω σούνερ ορ λέιτερ στο πρότζεκτ Γκούτενμπεργκ.
    Αντε βρε καλοτάξιδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ***Οι Σουηδοί είναι εξωγήινοι!***

    Οικοδεσπότα, θα σας απογοητεύσω! Μάλλον δια τους Νορβηγους πρόκειται, διότι οι ξανθοι γαλανομάτες εξωγήϊνοι, μία γυναίκα των οποίων απαύτωσε ο ρυπαρος σκουρόχρωμος τριτοκοσμικος πονδικος Βίλλας Μπόας, αποκαλούνται διεθνως "Nordic".

    Μελετήσατε την βιβλιογραφίαν προσεκτικως, παρακαλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέγιστος φιλόσοφος! Όπως έλεγε και ο Γούδιος Αλλένιος ο άνθρωπας δεν σκοτώνει μόνο για το φαγητό, χρειάζεται να το συνοδεύει και με κανένα αναψυκτικό. Λίγα τα λόγια όμως για τους άλλοι πνευματικοί γίγαντες όπως ο Σακέτος-Πακέτος και ο προφήτης Λιακό! Μπορώ να προβώ εις κράτησιν προτού εξαντληθεί το πόνημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι σοκοφρέτες γαμούν και δέρνουν, ιδίως αυτές που είναι με αμύγδαλο! Και κάπου εδώ έρχεται στυγνή και ανελέητη η εκδίκηση της δικής μας γενιάς απέναντι στην ΓΤΠ η οποία δεν άφησε όρθιο τίποτα. Το λοιπόν, τέτοιες σοκοφρέτες υπάρχουν μονάχα στα δικά μας χρόνια και δεν υπήρχαν στα δικά τους, όπου τρώγανε μόνο τις απλές σοκοφρέτες ή τις ξενέρωτες τις κουκουρούκου. Φάτε τη σκόνη μας τώρα...

    Ή μηπως να κρατήσουμε μια πισινή, μήπως και φτάσει η ΓΤΠ σε ηλικία πάπιας και μας ζητάει και εμάς να φέρνουμε από αυτές τις καινούριες τις σοκοφρέτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρ Βατραχοκλέα μου, μ' όλο το σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπό σας και στην τιτανοτεράστια προσφορά σας στην πνευματική παλινόρθωση του γένους, έχω μια μικράν ένστασι σε ότι αφορά το ζήτημα της (ΠΑΟ) θρησκείας (3-13).
    Θα συμφωνήσω κατ' αρχήν μαζί σας ότι στην πράξη οι ανά των κόσμων θρησκείες χρησιμοποιήθηκαν από τις εκάστοτε άρχουσες τάξεις δια τον εξανδραποδισμόν* του λαουτζίκου. Δυσκολεύομαι όμως να δεχτώ ότι αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός μιας ομάδας μοχθηρών εγκεφάλων που έκατσαν σε ένα τσαντίρι πριν απο 5.000 χρόνια και σχεδίασαν λεπτομερώς το πως θα εκμεταλλευτούν τις ανασφάλειες και τα ντάντυ ίσσιους των λιγότερο ευφυών συμπολιτών τους. Η εικόνα αυτή μου θυμίζει τουλάχιστον συνομωσία κλάσεως Sacchetto-Pachetto.

    *Ναι, διάβαζα και εγώ πανα*ούτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Βατραχοκλέα μου, θα κάνω κόρη μόνο και μόνο για να σας τη δώσω νύφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ENA BIBΛΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΝ ΕΠΟΧΗΝ. ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΡΟΛΕ ΠΟΥ ΕΥΡΑΤΕ ΤΟΙΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΘΕ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΣΕ ΚΑΙ Νο1..... ΣΩΣΤΑ ΤΑ Γραφ'ς,,,,, ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΤΡΟΝΝΤΗΕΙΜ.... ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΞΕΝΕΨΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξαιρετικ!

    +++ η αρχη της αβεβαιοτητας της ομελετας

    !Α!

    "το νόημα της ζωής βρίσκεται στην έλλειψη νοήματός της "

    φτου ρε γμτ, νομιζα πως το ειχα σκεφτει πρωτος εγώ!

    :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ ellinida

    Όποιος δεν τρώει σοκολάτα είναι υπάνθρωπος!

    @ εργδημεργ

    Όχιιιιιι!!!!!! Δεν το δέχομαι!!!! Άκου οι νεόπλουτοι ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΙ Νορβηγοί εξωγήινοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Ptomas

    Θα πάρετε την σπέσιαλ έκδοση με μπούκλα απο την κόμη του συγγραφέως!

    @ batcic

    Στην αρχή σκέφτηκα ότι "ΓΤΠ" σημαίνει "για τον πούτσο". Δεν έχει τελικά διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ fileasphogg

    Κοίτα, ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. Τελικά, όλες οι θρησκείες έγιναν μηχανισμοί εξουσίας. Ίσως είναι η φύση του ανθρώπου τέτοια που δεν γίνεται αλλιώς.

    @ Prophet Estarian

    ΕυχαρισΘώ, φροντίστε να έχει μεγάλα βυζιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ ellinaki

    Yes! We are all individuals acting as one!

    We are the Borg. Resistance is futile.

    @ steven

    Ήτο το καθήκον μου έναντι της ανθρωπότητος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Ανώνυμος

    Μεγάλα βυζιά έχει;

    @ Zaphod

    Α! Χαραγμένο πάνω σε ένα ασημικό της γιαγιάς το είχα δει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν με λέτε.. από χαρτί πώς πάει; μαλακό; σκληρό; άγριο; αφιέρωση θα έχει;
    Οι λεπτομέρειες κανουν τη διαφορα... όχι οι ομελέτες! ;)
    Αν όλα είναι οκ, στείλε πεντέξι δωδεκάδες! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "όταν σπάμε τα ωά,δια την παραγωγήν της ομελέτας,ρίχνουμε εντός του αγγείου και τα τσόφλια";
    Αυτή η απορία μου εγεννήθει και έσπευσα ταχέως δια την απόκτησην του έργου σας.
    Αλλά η ζήτησης ήτο μεγάλη, και εις αναμονήν της Β' εκδόσεως,παρακαλείσθε όπως μου υπογράψετε αφιέρωσην είς την πρώτην σελίς.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εξαίρετον! Μόνο που επιθυμώ μια διευκρίνιση: δεδομένου ότι προτίθεμαι να αγοράσω τρεις δωδεκάδες της υπερπαραγωγής σας, υπάρχει περίπτωση να έχω τις σοκοφρέτεςς δώρο;
    Θα έλεγα να σας το αγοράσω ακριβότερα κατά πως είθισται στην χώρα μας, αλλά φοβούμαι ότι θα μας κατηγορήσουν για διαπλοκή.
    Τουλάχιστον να βγάλω κάτι κι εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 1.85 Μ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και... ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ όοολα αυτά,
    αλλά...
    ΚΑΙ τα σχόλια εδώ, βλέπω ότι είναι...

    Pure Art φορ-δε-πηπλ μπάι-δε-πηπλ
    !!!
    Οποία απόδειξις, ότι τούτη η κβαντική θεραπεία είναι αποτελεσματικωτέρα... μεταδιδόμενης νόσου!

    IS this a "Try before you buy" strategy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Rodia

    Μιλάμε για αντίτυπα τσιμεντόλιθους με χαλύβδινο εξώφυλλο!

    Κόψτε τα πόδια του κρεβατιού σας και στηρίξτε το με τέσσερις από τις βιβλιαράρες μου!

    @ tiktos

    Θα σας γράψω αφιέρωση, θα κερφιτσώσω μπούκλα από τα μαλλιά μου και θα σας δώσω ένα από τα ιερά μου +BIC+.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Hades

    Αν θέλετε μαζί με τις σοκοφρέτες, σας κάνω και μια υπερτιμολόγηση.

    Ιτ ιζ σόου Χελλένικ...

    @ Ανώνυμος

    Ζήτω το έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ OMADEON

    Ω βέβαια.

    Είναι το ντέμο που θα πείσει τον πιθανό πελάτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...