Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ασύμμετρες λύσεις.


Πέτρος Γκριφινόπουλος Ελληνούτσος πλεμπίδας ψηφοφόρος


Έγραψα πρόσφατα στο φατσοβιβλίο, ότι ο Ελληνικός λαός είναι ΣΟΦΟΣ. Όπως όλοι οι λαοί άλλωστε. Αν δεν σκέφτεται με το στομάχι του, συμπεριφέρεται σαν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αυτό φυσικά έχει συχνά σαν αποτέλεσμα να μην σκέφτεται καθαρά και να χάνει το δάσος, έχοντας την μάπα του κολλημένη στο δένδρο.

Έτσι βρίσκω απίστευτα αφελείς αυτούς που φωνάζουν «Εκλογές!!!» περιμένοντας ότι με την πτώση του Γεωργάκι και την άνοδο συμμαθητή Ανδωνάκη, θα επανακτήσουν τα χαμένα τους επιδόματα, ή δεν θα βγουν στην εφεδρεία, ή θα βρουν δουλειά, ή θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ κλπ. (Το τελευταίο θα γίνει όταν έρθουν οι ΕΛ από τον Σείριο).

Η χώρα έχει δεθεί χειροπόδαρα για τα επόμενα 10 – 20 χρόνια, χοροπηδούντων και χορoστατούντων των παρατάξεων και των δύο συμμαθητών και ευτυχώς που ο Γεωργάκις έκανε το μπραφ με το ψευτοδημοψήφισμα, μπας και πάρει κανείς χαμπάρι ότι η ρότα της χώρας έχει κλειδώσει και δε πα να γίνει πρωθυπουργός και ο Βούδας. (Ή ο Κούδας).

Άλλωστε μην λησμονούμε, ότι εάν οι εκλογές ήταν πραγματικά επικίνδυνες για τις υπερεθνικές ελίτ θα ήταν παράνομες.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, εξ αιτίας της κοινής αγροτικής πολιτικής και των επιδοτήσεων που έγιναν γαρδένιες στα σκυλάδικα, η ΕΕ δεν μας αφήνει πλέον ούτε ζάχαρη να παράγουμε. Πρέπει βλέπεις να αντιμετωπίζεται η ΕΕ σαν ενιαίο κράτος και τα ζαχαρότευτλα π.χ. να παράγονται σε συγκεκριμένες περιοχές και σε συγκεκριμένη ποσότητα.

‘Οπερ ΚΑΙ κερατάδες ΚΑΙ δαρμένοι.

Οπότε βλέποντας το χειροπόδαρο δέσιμο της Ελλάδας χάριν της σωτηρίας της ευρωζώνης, ή πιθανώς της ευρωφούστας και των τιμίων διεθνών Σάυλοκ, αναρωτιέται κανείς μήπως θα έπρεπε να έχουμε κάνει κάποια πιο «ασύμμετρη» επιλογή.

Όπερ στα πελέ μας τα Ευρώ και η ΕΕ, γινόμαστε κάτι σαν Αλβανία του ’80, αλλά παίρνουμε τους κασμάδες και τουλάχιστον καλλιεργούμε την γη μας, ώστε να έχουμε βρε παιδί μου σχετική επάρκεια στα τρόφιμα.

Και θα μου πείτε; Μα η χλίδα μας; Τα Άει Παδ μας; Η κούρσα μας η 2.000;

Μα αυτά πάρα πολλοί Έλληνες της μεσαίας τάξης θα τα ξεχάσουν μέχρι και το 2050. Είτε με ευρώ είτε χωρίς, το 2007 και το επίπεδο κατανάλωσης και φουσκοχλίδας που υπήρχε τότε ΔΕΝ γυρνά.

Οπότε βουρ να φορέσουμε φουστανέλα και να φυτέψουμε παντζάρια και αγκινάρες στα εγκαταλειμμένα χωριά μας. Τέρμα οι πλαστικές μοντέλες, οι αστρολόγες και τα δεκάδες κανάλια στην τηλεόραση. Μόνο ΝΕΤ και κάνα δυο ιδιωτικά, που μπορούν να σταθούν μόνα τους χωρίς εργολάβους νταβατζήδες και θα δείχνουν Καραγκούνες και την μέθοδο κατασκευής του σωστού τσιγεροσαρμά.

Και αργότερα, σε κάποια χρόνια, ίσως καταφέρουμε να πιάσουμε το επίπεδο του 2007, αλλά με την αξία μας αυτή τη φορά.

Βέβαια, τώρα με την σύμβαση της 26ης Οκτωβρίου το ασύμμετρο τρένο λογικά πέταξ και πάει, αλλά δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον.

12 σχόλια:

  1. För fan, μέγιστε pølsemand. Τελικά αυτή η γ@#@μένη υπερεθνική ελίτ τα έχει σκεφτεί όλα πριν από εμάς, για μας και έχει ήδη προσχεδιάσει τα επόμενα 50 χρόνια τουλάχιστον. Μήπως τελικά να σταματήσουμε να την πολεμάμε και να κοιτάξουμε να χωθούμε; Ξέρεις αν έχουν τίποτα ανακοινώσεις για θέσεις εργασίας; Ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιο τμήμα HR αλλά τζίφος. Έχεις να προτείνεις κάνα URL, σε φάση www.supranational-elite.co.il/freemasonry/bilderberg/jobs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ phoggfileas

    Άσε, μπήκα στο σάηντ και μόνο θέση καλλιεργητή παντζαριών - αγκιτάτορα είχανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. > ΚΑΙ κερατάδες ΚΑΙ δαρμένοι

    Κύριε Διευπτυντά του εγκρίτου τούτου ιστολογίου!

    Διορθώσατε, παρακαλώ. Διά της προσθήκης των λέξεων "ΚΑΙ χρεωμένοι".

    Μετά τιμής,

    ΕργΔημΕργ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α !! Εσείς λοιπόν είσθε κομμουνιστής !!! Πα πα πα πα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η οδος της καθαρσεως;

    Ασε ρε polse, εδω ακομα ακουω για τα ελληνικα πετρελαια, για τον Καραμανλη που δεν τον αφησαν οι Αμερικλανοι ενώ ο εθνικος στοχος εχει γινει η 6η δοση uber alles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Θανασης Ξ.

    Κοκκινίζω και μόνο που το αναφέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και όμως, κάποιος είχε ήδη λύσει το σημερινό μας πρόβλημα :-))

    http://www.youtube.com/watch?v=H_BUEdM2CCo&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλέ μου Κάρολε, τα πράγματα δείχνουν μη αναστρέψιμα.. αλλά ελπίζω ότι θα ανατραπούν! μονίμως αισιοδοξω, τι να κανω;..

    Μάλλον την επομενη χιλιετηριδα -και όχι μονο 30-50 χρονακια- εχουν στα σκαριά και πρεπει να της κλεισουμε μια και καλή τη πόρτα!

    Δες το βίδεον: http://www.youtube.com/watch?v=n6jeIwFld3Q&feature=colike

    ή θα το δουλέψουν με άλλο, πιο ανθρωπινο, μάτι.. ή να πα να πηδηξουν απο κανα γιοφυρι στο Ρηνο ή στο Σηκουάνα -δε θυμαμαι.. εχει το Λάξενμπουρ ποτάμι;

    μας περίσσευαν λεφτα τοσα χρονια να πληρωνουμε χαρτογιακαδες στας Βρυξελλας για να μας σκαβουν το ταφο; Να τους βαλουμε με το ετσι θελω στο 1% και να μεινουμε αμανατι στο 99%.. Ασε, ειμαι εν εξάλλω καταστάσει που λεμε και στο χωριο..

    παρ'όλ'αυτά (αλλά ΚΑΙ γι αυτά!) σε ασπάζομαι :) ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Maria

    Επιτέλους! Επιστροφή στις παραδόσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Rodia

    Η προσπάθειά τους εστιάζεται στην δημιουργία της υπερεθνικής μεταμοντέρνας νεοφεουδαρχίας. Οι δουλοπάροικοι θα τρώνε σκατά, αλλά θα έχουν και Άει Παδ.

    Αν αυτό είναι το μέλλον, ας καεί το μπουρδέλο κάτω από ένα πυρηνικό μανιτάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...