Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η Λετονοποίηση της Ελλάδας.


Από την ημέρα που ψηφίστηκε το Μνημόνιο ΙΙ, ενισχυμένο με PSI ultraplus και υδροκυάνιο με ζεντ πι ηλέβεν, δραματικές αλλαγές έχουν συμβεί στην Ευρωπαϊκή γεωγραφία. Σύμφωνα με στοιχεία από τον διεθνή διαστημικό σταθμό, το σύνολο της έκτασης της Ελλάδας (Γνωστή και ως ομφαλός του σύμπαντος, Ευρωπαϊκό οικονομολογικό καναρίνι, αλλά και Τζανετάκος) έχει διακτινιστεί από την Μεσόγειο στα νερά της Βαλτικής θάλασσας, ανοικτά των ακτών της Εσθονίας, της Λετονίας και της Λιθουανίας.

Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι το ότι το National Deographic περιλαμβάνει πλέον την Ελλάδα στις «Βαλτικές χώρες».

Καθόλου ξεκάρφωτο αυτό βέβαια αφού:

1. Η Ελληνική οικονομία έχει βαλτώσει εδώ και πέντε χρόνια, με αποτέλεσμα το υπουργείο οικονομικών να έχει λιώσει στην παρασκευή φανουρόπιτας μπας και βρεθεί κάπου αυτή η έρμη η ανάπτυξις. (Εικάζεται ότι η εφημερίς «Βραδυνή» την βρήκε θαμμένη κάτω από ένα σεμεδάκι στο σπίτι του Αντώνη Κανάκη).
2. Η Ελλάδα έχει μπει σε οικονομική και κοινωνική τροχιά Βαλτικών χωρών και ειδικά της Λετονίας που το ΔΝΤ της έχει αλλάξει τα φώτα. Διότι λόγω του ΔΝΤ τα δημογραφικά της Λετονίας τα έχει πάρει ο Βελζεβούλ αυτοπροσώπως. Όσοι μπορούν μεταναστεύουν, οι γέροι, οι ανάπηροι και οι άρρωστοι που δεν μπορούν να φύγουν απλά πάνε στον τάφο μια ώρα αρχύτερα.

Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα συμβεί κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα; Όσο και να θέλαμε να μην είναι η αλήθεια, δυστυχώς είναι. Με τον βασικό στα 400 Ευρώ, με τις μαζικές απολύσεις που θα γίνουν στο δημόσιο, (που ελλείψει εργασιών, αυτοί οι τέως Δ.Υ. θα βυθιστούν αύτανδροι στην άβυσο των ανέργων), με τις περικοπές στην υγεία και τις συντάξεις θα συμβεί το παρακάτω:

Όσοι μπορούν να μεταναστεύσουν θα το κάνουν. (Κατά προτίμηση Αυστραλία μεριά).

Οι άρρωστοι, οι ανάπηροι και οι συνταξιούχοι θα πάνε μια ώρα αρχύτερα στον τάφο.

Η αύξηση της εγκληματικότητας, θα φέρει αύξηση των ανθρωποκτονιών.

Δεδομένου ότι από το 1997 οι θάνατοι στην Ελλάδα υπερβαίνουν τις γεννήσεις, (με 1,20 παιδιά ανά γυναίκα δεν ανανεώνονται οι γενεές) καταλαβαίνει κανείς πόσο μπορεί να μειωθεί ο πληθυσμός του Ελληνικού κράτους τα επόμενα χρόνια. Η Βουλγαρία που έχει αρνητική αύξηση πληθυσμού δίπλα μας είναι άλλωστε.

Και έρχομαι σε αυτόν τον περίεργο τον Schäuble.

(Παρένθεση: Το ότι έχει κάποιος αρρωστήσει, ή μείνει ανάπηρος δεν τον κάνει αυτόματα καλό άνθρωπο ή έστω άνθρωπο σκέτο. Άτομο χρήζον βοηθείας και συμπαράστασης ναι, αλλά όσιο σε καμιά περίπτωση. Να ξεκαθαρίζουμε ορισμένα πράγματα).

Λέει λοιπόν ο κύριος ότι οι Έλληνες πρέπει να δεχθούν ελάχιστο μισθό 400 Ευρώ, διότι οι Βαλτικές χώρες που έχουν χαμηλότερους μισθούς θα συνεισφέρουν στην και καλά «διάσωση» της Ελλάδος. (Αν με το καλό υπάρχει αυτό ιστολόγιο σε 10 χρόνια, θα σπάσουμε πολλή πλάκα και θα κάνουμε πολύ πικρόχολο χιούμορ με την πορεία διάσωσης της χώρας).

Κύριε Schäuble, οι φτωχές βαλτικές χώρες δεν έχουν καμία δουλειά να «σώσουν» την Ελλάδα και αυτήν την μπούρδα το Ευρώ, που ευχή και πρόβλεψή μου είναι ότι θα καταρρεύσει λίαν συντόμως. Αν θέλετε να σώσετε αυτήν την αηδία την ΕΕ και την Ευρωζώνη, κάντε το εσείς που ενδιαφέρεστε να έχετε αγορές για τις σακαράκες σας, τα άρματα μάχης και τα υποβρύχια που γέρνουν, Μην μπλέκετε Εσθονίες, Λετονίες και Σλοβακίες μέσα.

Για επιδόρπιο βίδεο ιερό με τον καθηγητή Λαπαβίτσα από το Καναδικό Real News.



Προσδοκώ κατάρρευσιν Ευρωζώνης, περιφορά εν Αθήναις, Βερολίνον και Παρισίους της Αγίας Ζώνης υπό του Πρωθυπουργού Εθνικής Ενότητος Εφραίμ και έναρξιν Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου μεταξύ ΝΑΤΟ και Κίνας – Ρωσίας για να έχουμε να βλέπουμε κάτι στην τηλεόραση.

Ε μα, βαρέθηκα να είμαστε ο Τζανετάκος της Ευρώπης. Ούτε τις αποζημιώσεις για το Δίστομο και τα Καλάβρυτα δεν έχουμε πάρει από τους Ούννους. Νισάφι.

8 σχόλια:

  1. ΑΔΕΡΦΕ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑΝΑΙ , ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος ο παίχτης!

    Ζωή να έχουμε σε 5-10 χρόνια θα τα θυμόμαστε αυτα και θα γελάμε!

    Ο Σοϊμπλες και ο κάθε Σόιμπλες μέχρι στιγμής δεν μας έχουν θαμπωσει με τις ικανοτητες τους είτε σε επίπεδο διαχείρισης είτε σε ...αστρολογικό επίπεδο (ικανότητας προβλέψεων δηλαδής)...

    Α, ο σωστος αριθμος παιδιων/γυναικα που ειναι το "οριο" ειναι (προφανως πρεπει να ειναι >2 γιατι σε πείσμα μερικών ο ανηρ ΔΕΝ γεννά ο ίδιος) 2,2 και όχι 1,2!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ steven

    Δυστυχώς, μέσα στην τσαντίλα του κανείς λέει και ένα "γαία πυρί μειχθείτω" .

    Αν είναι να μας πηδήσετε, ας γίνουν όλα πουτάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ο δείμος του πολίτη

    Όπως υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα υπάρχουν και παράλληλες πατρίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Zaphod

    Εγώ λέω να κάνουμε την Λίτσα Πατέρα επίτροπο οικονομικών της ΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Λετονοποίηση συνοδεύεται και από Λετονέζες; (*ducks*) ;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ foggphileas

    Λετονές;

    ΟΥΤΕ με κιάλι!

    Μέχρι και η Ζουμπούλα με τον ΓΚώλο τρία στερέματα, θα την κάνει για Αργεντινή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...