Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Det här landet åker käpprätt åt helvetet, είπε ο κύριος Adelsson.


Ο φιλέλλην Σουηδός βαρονέτος Adolf Gustaf Börje Uno Ragnar Adelsson έκλεισε σκασμένος την 88 ιντσών internet TV του.

«Det här landet åker käpprätt åt helvetet» (Αυτή η χώρα πάει κατ’ ευθείαν στην / στον κόλαση / διάολο). Κόλαση κυριολεκτικά, διάολο σε πιο ελεύθερη μετάφραση.

Δεν αναφερόταν στην Σουηδία. Αυτή η φράση είχε εκστομιστεί για την Σουηδία από όλο το συγγενολόι του κυρίου Adelsson από την δεκαετία του ’30, τότε που τα κομμούνια οι σοσιαλδημοκράτες πήραν την εξουσία. Ακόμα και στα διαλείμματα (1976-1982, 1991-1994, 2006-?) που κυβερνούσαν τα κομμούνια light, η κεντροδεξιά δηλαδή, πάλι η ίδια φράσις εκστομιζόταν. Αν η Σουηδία δεν γύρναγε στα χρόνια του βασιλέα Karl XI (17ος αιών), το Αντελσονέικο δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει γνώμη.

Όχι. Η απογοήτευσις ήταν για την αγαπημένη του Ελλάδα. Πατρίδα του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Αρίσταρχου, του Αρχιμήδη και του Ερατοσθένη. Α! Και του Μεγαλέξαντρα, αλλά το συνεχές μπούρου – μπούρου της Σκοπιανής (Ορθότερα: Πρώην Γιουγκοσλάβας Δημοκράτισσας της Μακεδονίας) καταγωγής οικονόμου του, περί Μακεντόνιγια και Αλεκσάνταρ Βελίκι, που μίλαγε σλαβικά και έπινε βότκα τρώγοντας μπορστ, είχαν κάνει ακόμα και αυτόν τον υπέργηρο Ελληνιστή να αμφιβάλει. Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας. «Να θυμηθώ να την διώξω την σκρόφα» σκέφτονταν, αλλά η Σβετλάνα είχε μεγάλα, πολύ μεγάλα, θηριώδη σχεδόν βυζιά και πάντα τελευταία στιγμή ο βαρονέτος ανέβαλε την απόλυση.

Συγκεκριμένα, η είδηση που σήκωσε όρθιες τας ολίγας τρίχας του σχεδόν φαλακρού του κρανίου ήταν η εξής: (πηγή)

Κατ’ εντολή της κυβερνήσεως, η ΕΤΕ μετέτρεψε τις καταθέσεις των πανεπιστημίων, ΤΕΙ και νοσοκομείων σε ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, χωρίς να ενημερωθούν οι πρυτάνεις, οι πρόεδροι των ΤΕΙ, ή οι διευθυντές των νοσοκομείων. Αποτέλεσμα τούτου ήταν να υποστούν «κούρεμα» εξ αιτίας του Εθνοσωτηρίου Πη – Ες – Άει, 70% κατά μέσο όρο. Οπότε μπορεί κανείς να καταλάβει πως ο όποιος προγραμματισμός των εμπλεκομένων ΝΠΔΔ πάει στον Βελζεβούλ κατ’ ευθείαν. (Ίμπλις για τους μωαμεθανούς συμπολίτες μας).

(Πολιτική Ορθότης: Μπορείς να εκμεταλλεύεσαι τον άλλον μέχρι εξαϋλώσεως, αρκεί να ΜΗΝ τον πεις χονδρό, κουτσό, μαύρο ή λούγκρα).

Όπερ μεθερμηνευόμενον:

Τι θέλει το πανεπιστήμιο; Έρευνα; Χαααα…. Έρευνα ε; Να!
(Να τα ακούει ο Προφέτας αυτά)

Τι θέλει το νοσοκομείο; Φάρμακα; Χαααα…. Φάρμακα ε; Να!
(Από εδώ και πέρα τα νοσοκομεία θα παίζουν απλά τον ρόλο του προθάλάμου για τα εκκλησάκια που βρίσκονται στους χώρους τους. Καύσις νεκρών δεν διατίθεται ακόμη, αυτή διατίθεται μόνο για τα νοσοκομειακά απόβλητα. Αν ο ασθενής επιθυμεί καύσιν θα πρέπει να δηλωθεί ως νοσοκομειακό απόβλητο στην διεύθυνση του νοσοκομείου και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών).

«Δυστυχώς η Ελλάς είχε την μεταχείριση ωρολογιακής βόμβας από τους και καλά εταίρους της στην ΕΕ», σκέφτηκε ο βαρονέτος χαζεύοντας τα βυζιά της Σβετλάνας που καθάριζε με οδοντόβουρτσα πεσμένη στα τέσσερα, το Περσικό χαλί που είχε αγοραστεί από την ξακουστή γκαλερί Μοιραράκη.

«Όπως ο πυροτεχνουργός πάει την βόμβα σε ένα ασφαλές μέρος για να σκάσει εάν δεν μπορεί να την αφοπλίσει, έτσι και το όποιο κούρεμα του χρέους της Ελλάδας καθυστέρησε, ώστε το κανόνι να σκάσει ασφαλώς χωρίς ζημιά για το Ευρώ». Χρίτσι – χρίτσι έκανε η οδοντόβουρτσα πάνω στο χαλί και γλούμπου – γκλούμπου τα βυζιά της Σβετλάνας που πήγαιναν πέρα – δώθε.

«Αυτό το Ευρώ δεν έχει μέλλον. Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει ίδιο νόμισμα με την Γερμανία, ούτε η Εσθονία με την Γαλλία, - πω πω βυζάρες- , για να έχουν οι χώρες της ΕΕ το ίδιο νόμισμα πρέπει να κυβερνώνται με ισχυρό ομοσπονδιακό σύστημα όπως οι ΗΠΑ». Πέρα δώθε κουνιόταν ο πισινός της Σβετλάνας.

«Αν δεν καταρρεύσει απότομα το Ευρώ λόγω Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιρλανδίας και Ιταλίας, ίσως γίνει προσπάθεια για απότομη ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, με πρόφαση την σωτηρία του Ευρώ. – Τι κωλάρα - και έτσι να παρακαμφθούν τα όποια εθνικιστικά αντανακλαστικά των λαών της Ευρώπης».

- Βαρόνε σηκώνετε τα πόδια σας παρακαλώ για να καθαρίσω; Είπε η Σβετλάνα πεσμένη ακόμα στα τέσσερα.

«Την Ελλάδα μου θυμίζει αυτή η βυζαρού έτσι πεσμένη στα τέσσερ… χρρρ».

Κατάκοπος ο υπέργηρος βαρονέτος Adelsson έπεσε σε λήθαργο με όνειρα που τα στοίχειωναν οι βυζάρες της Σβετλάνας…

16 σχόλια:

  1. That certain crazed alien penguin30 Μαρτίου 2012 στις 5:16 μ.μ.

    Αυτοκαταβολισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. @ ο δείμος του πολίτη

      Ο φονεύς των ωρών κοινής ησυχίας!

      Διαγραφή
  3. Σας βρίσκω κατά τι υπερβολικό. Κατ' αρχήν τα ιδιωτικά σχολεία καθώς και τα αντίστοιχα νοσοκομεία λειτουργούν μια χαρά. Κατά δεύτερον, το πι-ες-άι είναι τόσο καλό που ενώ καλά-καλά δεν έχει ξεκινήσει καν, ήδη προαναγγέλεται ακόμη κι από τους ημετέρους λαχανοχουντικοντολμάδες και τρίτο πακέτο βοήθειας. Μιλάμε για καταπληκτική επιτυχία των πάντων. Θέλω να ξανασωθώ!
    Γενικώς όλα γίνονται μόνο για το καλό μας, κάτι που επιβεβαιώνεται από την καθημερινή πραγματικότητα. Κι όσον αφορά τους ασθενείς του εθνικού συστήματος λοβέρδου, είσθε πραγματικώς πολύ κοντά. Αν κρίνομεν από τους αστέγους που αποτελούν και με τη βούλα απόβλητα της κοινωνίας, τότε τα απόβλητα των νοσοκομείων ήτο εύστοχος παραλληλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Οι Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις περιελάμβαναν και μία υψικάμινο που δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα, με παρέμβαση κάποιου Αμερικανού καραβανά. (Παίζει να ήταν μέχρι και ανθυπασπιστής μιλάμε).

      Τώρα όμως με το Γ' πακέτο βοήθειας (πριν ή μετά την άτακτη χρεοκοπία δεν ξέρω) παίζει να πάρουμε με τα νέα δανεικά μια υψικάμινο να καίμε τα κοινωνικά και νοσοκομειακά απόβλητα.

      Ζήτω το Έθνος.

      Διαγραφή
  4. Βεβαίως, η εκδίκησις αγαπητέ μου, είναι ότι η επόμενη σωτηρία θα φέρει την υπογραφή του αριστερού περιφερόμενου θιάσου που θα αναλάβει την εξουσία στις επόμενες εκλογές* Ωστε να ολοκληρωθεί η κωμωδία και να φύγουμε και οι τελευταίοι από αυτή τη χώρα. Αλλωστε, αυτός είναι ο μόνος αληθινός τρόπος να σωθεί.

    * οι εκλογές θα γίνουν μεταξύ Μαΐου 2012-Δεκεμβρίου 2112

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ apos

      Α, μην το λέτε. Η μετατροπή του συνόλου της έκτασης του Ελληνικού κράτους σε μουσείο άνευ κατοίκων, με πορτιέρηδες τον Τσίπραν, τον Καμένον και την Παπαρήγαν (Ίσως και τον Κουβέλην) είναι φοβερό κόνσεπτ για μπίζνες πλαν.

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ, υμείς εύρατε το νέον αγαθονόμισμα: Τα βυζιά της Σβετλάνας. Τα δίνει, πληρώνεται αλλά τα κρατάει η ιδία δια νέας συναλλαγάς. Όσοι λοιπόν κατέχουν βυζιά παραμένουν εις την eurovision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ steven

      Πρόκειται για διαρκές αγαθό!

      Διαγραφή
    2. Η αξία του εν λόγω νομίσματος είναι ευθέως ανάλογη του μεγέθους του; Παρακαλώ διευκρινίστε, έχω να πάω σούπερ μάρκετ το απόγευμα!

      Διαγραφή
    3. @ ESKARINA

      Σαφώς και η αξία είναι ευθέως ανάλογη του μεγέθους! ΟΕΔ.

      Διαγραφή
  6. Αυτή είναι η δουλειά που ξέρουν να κάνουν και δεν με ξαφνιάζει, καθόλου.
    Εξ αρχής ισχυριζόμουν ότι η πολιτική τους ήταν να διαλύσουν και να λεηλατήσουν τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΣΠΙΘΑΣ

      Και όχι μόνο στην Ελλάδα! Μην ξεχνάμε του πάρτ - τάιμ εργαζόμενους των 400-500 Ευρώ στην Γερμανία! Μαφία σε λέω, μαφία.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...