Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Διακόσιες χιλιάδες συνωμοσίες.


Ερπετόμορφοι εξωγήινοι μασόνοι συνωμοτούν εναντίον της ανθρωπότητας στην μυστική στοά της Βαρυμπόμπης.

Παρ’ όλο που το παίζω ορθολογιστής και πολέμιος της κάθε δεισιδαιμονίας, μούφας και περιαστικού μύθου που κυκλοφορεί στην πιάτσα, του άθεου ιδερνετ κατά βάση, (και διαχέεται σαν ιός στην υπόλοιπη κοινωνία), πρέπει να ομολογήσω την αμαρτία μου: Λατρεύω μια καλογραμμένη συνωμοσία.

Ψοφάω για ταινίες και βιβλία που αφορούν περίπλοκες συνωμοσίες, τον αγώνα του αδύναμου να συντρίψει το παντοδύναμο κατεστημένο που θέλει να φάει προς τέρψη του την πλέμπα, τον αγώνα της Wolverhampton Wanderers να ρίξει 4 στην πολυεθνική εταιρία Manchester Utd. (Το τελευταίο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάποιο παιχνίδι μάνατζερ ποδοσφαίρου πάντως). Γουστάρω τον θρίαμβο του μικρομεσαίου απέναντι στην στοά των διεφθαρμένων ψυχοπαθών εξουσιομανών. Γουστάρω να φτιάξει ο Mc Gyver μία ατομική βόμβα με υλικά ένα πλαστικό κύπελλο, έναν συνδετήρα και ένα λαστιχάκι και να την φέρει κολάρο στην γκλάβα του Dr Evil.

Είμαι κάτι σαν τον σούπερ καλλιεργημένο φιλόμουσο συγγραφέα και ακαδημαϊκό φιλόλογο, που βλέπει στην ζούλα τα «Παρατράγουδα» της Ανίτας Πάνια.

Τι να κάνουμε. Είναι και αυτό ένα ανθρώπινο πάθος από τα πολλά που κυκλοφορούν και διαμορφώνουν αυτό που θα όριζα με κάποια σχετική ακρίβεια «τρέχουσα ανθρώπινη φύση».

Τι είναι αυτό;

Είναι η συνισταμένη 7 δις συνιστωσών, με διαφορετικό μέτρο, διεύθυνση και φορά. Ναι, αυτό το χάλι, αυτό το αίσχος που ζούμε. Βέβαια, η συνιστώσα «Ουώρεν Μπάφετ» έχει πολύ μεγαλύτερη επίδραση από την «Ντικέμπε Μ’ Νουγκούμπου» άνεργου Νιγηριανού σχεδιαστή ιστοσελίδων που δουλεύει περιστασιακά τσαγκάρης.

Βέβαια, παρ’ όλο που το αίσχος που αποκαλείται παγκόσμια κοινότητα είναι… αίσχος, δεν έχει λόγο αλλαγής προς κάτι άλλο, διότι… διάολε η αποικία των ανθρώπινων βακτηρίων στον πλανήτη έφτασε τα 7 δις! Άρα το μοδέλο επέτυχε!

Αν η τρέχουσα κατάσταση αρχίσει να ξεπαστρέφει τον ανθρώπινο πληθυσμό, υπάρχει πιθανότητα αλλαγής ρότας προς κάτι άλλο, μπας και αποφευχθεί η εξαφάνιση. Αλλιώς, ξεχάστε το.

Και πάμε τώρα στον μαγικό αριθμό 200.000 που αναφέρει ο τίτλος.

Ανήμερα του Αγίου Πανδελεήμονος ξεκινούν οι εν Londinium (το Λονδίνο στη γλώσσα των ιδρυτών του, Ρωμαίων) Ολυμπιακοί αγώνες (ή παίγνια όπως λένε οι ξένοι) του 2012. Το συνωμοσιολογικό ίντερνετ έχει γεμίσει από βίδεα που λένε ότι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, θα σκάσει ατομική, ή βρώμικη βόμβα, ότι θα σκηνοθετηθεί εισβολή εξωγήινων, ότι θα έχουμε τουλάχιστον 100.000 νεκρούς και ότι έτσι θα προκύψει το εναρκτήριο λάκτισμα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

(Καλά, από όσο ξέρω σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο σύμπαν καμία τάξη ή κατάσταση δεν μένει για πολύ, διότι αντικαθίσταται από… την επόμενη. Ουάου).

Βασικό επιχείρημα για το σενάριο καταστροφής, είναι η αποκάλυψη του δαιμόνιου δημοσιογράφου Χ, ότι η οργανωτική επιτροπή έχει προμηθευτεί 200.000 φέρετρα για την περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη. (Μπορείτε να γκουγκλάρετε σχετικώς 200.000 coffins ή caskets London 2012).

Και λέω εγώ ο τιτανοτεράστιος:

Ε, και;

Εδώ έχουν βάλει αντιαεροπορικούς πυραύλους στις ταράτσες του Λονδίνου, στο κόστος 200.000 φέρετρων θα κωλώσουν; To δημόσιο χρήμα (των φορολογούμενων ζώων) είναι γλυκό και ξεσκίζεται πανεύκολα. Το πολεοδομικό συγκρότημα του Λονδίνου έχει πληθυσμό 11,5 εκατομμύρια κατοίκους. Αν θέλει κανείς να προβλέψει φέρετρα εκτάκτου ανάγκης για την περίπτωση που σκάσει βρώμικη βόμβα ή ατομική στο Λονδίνο, μπορεί να προβλέψει και 500.000 φέρετρα άμα λάχει. (Αχ, γιατί να μην είμαι Βρετανός δικτυωμένος φερετράς να κονομήσω).

Ψυχραιμία. Μάλλον δεν θα συμβεί κάτι άξιο λόγου. Η Νικόλ θα ξαναπάρει μετάλλιο στο επί κοντώ.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι γεμάτος ο κόσμος από διάφορους μασόνους, παραμασόμνους, συμμορίες, μαχαιροβγάλτες και ξεσκιστές δημοσίου χρήματος και εξουσιομανείς.

Απλά αυτοί ήταν πάντα οι ισχυρές συνιστώσες (αυτές με την μεγαλύτερη επίδραση) αυτού που λέμε «τρέχουσα ανθρώπινη φύση».

Φυσικά, δεν είναι είναι ούτε θεοί, ούτε ημίθεοι, ούτε καν κάτι σαν τον Χριστιανό Ρονάλδο που λούζεται με Ούλτρεξ. Τρώνε, χέζουν, κατουράνε και ψοφάνε όπως και η τελευταία σκουληκαντέρα στον πλανήτη.

Για όλους τους φαν της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» (που θα ακολουθηθεί αργότερα από την ΑΚΟΜΑ πιο νέα τάξη πραγμάτων), προσφέρω την ψύχραιμη τοποθέτηση του Σκώτου κωμικού και μουσικού Deek Jackson:


16 σχόλια:

  1. Μισό λεπτόν κύριε: όταν κυκλοφορεί μία φήμη η οποία ΔΕΝ σχολιάζεται προς κατάρριψήν της από τις αρμόδιες πηγές, αυτομάτως παναπεί ότι υπάρχει μια σιωπηρή συγκατάβαση, ότι ξέρουν πως ξέρουμε και δεν θέλουν να γίνουν κι άλλο ρόμπα. Αν από την άλλη υπάρξει επίσημος διάψευση όπως πχ της ΝΑΣΑ στην καταστροφολογία του 2012, αυτομάτως ομιλούμε για θρίαμβο μιας κι επιχειρείται συγκάληψη και συσκότιση των μάζες. Κοινώς, δεν υπάρχει προβλεπόμενη αντίδραση εντός του υλικού Σύμπαντος σε μία συνωμοσιολογία. Άρα; Ποίο το συμπέρασμα; πως η συνωμοσία άπαξ και υπάρξει μετά είναι και αυταπόδεικτη! Μάλιστα θα έχετε παρατηρήσει πως η γείωση μετ'επειδείξεως (συνήθως) γεννετικών οργάνων συνοδεύεται από σφοδρές επιθέσεις που απαιτούν απάντηση ά-με-σα. Μάλιστα, όσο πιο γελοιοδέστατο είναι ένα θέμα τόσο σφοδρότερη είναι και η απαίτηση απάντησης κι ενασχολησης με το θέμα! Δεν παιζόμεθα αγαπητέ! Τα 4 τεμάχια που έριξε η Ισπανία στον τελικό του γιούρο είναι ελάχιστα με τα τεμάχια βλακείας που ρίχνομεν εμείς στο δικό μας παντογνωστικό τεραίν!

    Σας κόβω περισσότερο για οπαδό του Εκκρεμούς του Φουκώ, παρόλο που τεχνηέντως το γυρίσατε στο Κοιμητήριο της Πράγας! Έχομεν σε μεγάλο βαθμό κοινά ενδιαφέροντα, βλέπετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Ή αλλιώς μονά - ζυγά μονόζυγα, τρέμετε ερπετόμορφοι εξωγήινοι μασόνοι, τα βιντεάκια μας θα σας λιώσουν!

      Διαγραφή
    2. μπα, μπα, κι εσείς το ξεσκίσατε το τούβλο; (μοιάζει μόνο ως προς το μέγεθος).Κι εγώ πέρυσι. Το πιο ωραίο, είναι ότι αναγνώρισα στον πρωταγωνιστή τον εαυτό μου. Σας το έχω πει πολύ καιρό, ότι κυκλοφορεί στα ίντερνετς μια συνωμοσία που επινόησα, ακολουθώντας την συνταγή των μεγάλων μαγείρων του είδους. Αλλά το θέμα το παράτησα, ψήνετε κανείς να ακολουθήσει;

      Διαγραφή
    3. Αν στο τέλος φτιάξει ο Μαγκάιβερ βόμβα υδρογόνου με υλικά ένα μπουκάλι πορτοκαλάδα Λουξ, ένα σκουριασμένο κατσαβίδι και ένα ρολόι κούκου, μέσα!

      Διαγραφή
    4. μάλλον που δεν κατάλαβες. Έχω σκαρώσει μια θεωρεία συνωμοσίας παρόμοια με αυτές που σκάρωνε ο τύπος στο "Κοιμητήριο" κι έχουν τσιμπήσει μερικές 100δες. Επειδή το έχω παρατήσει, ζητώ έμπιστους, εχέμυθους και ευφάνταστους συνεργάτες για να αναπτύξουμε το 3ο μέρος του σεναρίου. Βάζεις ότι θες μέσα, αρκεί να πείθει τον ανύποπτο "αφυπνισμένο" ΕΛ χρήστη του ίντερνετς που δεν μασάει κουτόχορτο

      Διαγραφή
    5. @ Fineas

      Βρε και ο Μαγκάιβερ Έλληνας είναι, με καταγωγή από τους Έλληνες Νάβαχο που μοιάζουν με την Σωτηρία Μπέλλου. Ο Κοσμάκις πρέπει να μάθει την αληθινή αλήθεια.

      Διαγραφή
  2. χαχαχαχα εφτυσα καφέ ρε με τον τσαγκάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Prophet Estarian

      Άσε το παιδί, τον κυνηγάνε και οι χρυσαυγίτες όποτε πάει να κάνει κάνα μεροκάματο στη ζούλα...

      Διαγραφή
  3. Tώρα τι σόι συνωμοσία είναι αυτή που θα ξεπαστρέψει μόνο 200 χιλιάδες; Ενδεχομένως να είχε μεγαλύτερη επιτυχία αν εδιαφημίζετο υπό Δημοσθένους Λιακοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ apos

      Ψιλικατζήδες παιδί μου, που είναι οι παλιές καλές συνωμοσίες...

      Διαγραφή
  4. Εγώ δεν πιστεύω τίποτα αν δεν μας ενημερώσει υπεύθυνα ο Τριανταφυλόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έστω στην ανάγκη και ο Χαρδαβέλας αν και αυτός δεν είναι ειδικός στα γιλέκα νανοτεχνολογίας με τα οποία θα μπορέσουμε να προφυλαχτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ αθεόφοβος

      Ο λαός θέλει "Πύλες του Ανεξήγητου" εδώ και τώρα!

      Διαγραφή
  6. Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως η lara excel wash ball είναι μία ακόμα απόπειρα των εξωγήινων να μας ελέγξουν; Αυτή η Χατζηβασιλείου δεν μου μοιάζει και πολύ σόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ apos

      Καλέ η θεία Κορνηλία ορκίζεται ότι οι κόρες των ματιών της καμιά φορά θυμίζουν ερπετού!

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...