Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η ανάπτυξη θα έρθει με φακές. Αν όχι, τότε με ρεβίθια.

Ατυχώς μέχρι στιγμής δεν ξέσπασε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, δεν μας την έπεσαν εξωγήινοι, η χώρα δεν χρεοκόπησε για τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια, ενώ η Ευρωζώνη όλο τρίζει αλλά δεν καταρρέει.

Έτσι, από ότι φαίνεται η ένδοξος ΑΕΚ μαζί με μισή ντουζίνα άλλες ΠΑΕ θα πάρει άδεια συμμετοχής στην Σούπερ Λίγδα με ρόστερ αποτελούμενο σχεδόν αποκλειστικά από βρέφη. Οπότε αν όλα πάνε καλά και δεν συμβεί κάποιο από τα γεγονότα που αναφέρονται στην πρώτη παράγραφο, θα τερματίσει 13η με γκολ στην τελευταία αγωνιστική στο 93’.

«Σέντρα ακριβείας του Κουρέλα στον Αρκούδα και 1-0 η ΑΕΚ! Η ΑΕΚ σώζει την κατηγορία!».

Δεν βαριέστε, σκέφτομαι να αγοράσω διαρκείας στην AFC Wimbledon. Την ομάδα της Football League Two που στήθηκε από φιλάθλους της ομάδας από το μηδέν, όταν η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να μετονομάσει την αρχική FC Wimbledon σε MK Dons και να μετακομίσει σε άλλη πόλη για… να πουλήσει το γήπεδο της ομάδας για ανέγερση διαμερισμάτων.

Το διαρκείας για τους αγώνες της AFC Wimbledon, σκέφτομαι να το δώσω σε έναν Ιρανό μουτζάχιντ, με αντάλλαγμα ρεβίθια για σπορά (για να έρθει η ανάπτυξη στην Ελλάδα, μια και αυτάρκεια στις αναπτυξιακές φακές δεν βλέπω να έρχεται πριν το 2062), μία συνταγή για χούμους και την ελπίδα ότι θα κάνει κάνα χουνέρι στο Λονδίνο για να εκδικηθεί την προσβόλα του Κάμερον σε εμάς τους ΕΛ, που δεν μας θέλει πλέον στο Londinium. Ίσως θα έπρεπε να φέρω με την βοήθεια μηχανής του χρόνου έναν Ρωμαίο εκατόνταρχο που υπηρετούσε στο Londinium για να τον σταυρώσει, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να σχεδιάσω στο AutoCAD το Temporal Relativistic Time Dialation Compensator (TRTDC), που είναι απαραίτητο για την κατασκευή της χρονομηχανής.

Μιας χρονομηχανής που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη, ώστε με κάποιου είδους επέμβαση στο παρελθόν να εμποδίζαμε το σημερινό παγκόσμιο μπουρδέλο. Διότι πραγματικά ανώδυνη έξοδο από το τρέχον παγκόσμιο μπάχαλο δεν βλέπω.

Πραγματικά, τι ελπίδα μπορεί να έχει μία καταχρεωμένη αποβιομηχανοποιημένη χώρα, με πανάκριβη τουριστική βιομηχανία σε σχέση με την Τουρκία π.χ. και που δεν έχει αυτάρκεια ΟΥΤΕ σε τρόφιμα; (Τα ροβίθια, οι φακές και το χούμους που λέγαμε).
Και όλα αυτά μέσα σε μία παγκόσμια οικονομική κρίση, η έξοδος από την οποία μάλλον θα είναι μία παγκόσμια σύρραξη. All right.

Όσο για τις ΑΟΖ, τα πετρέλαια, και ό,τι άλλο ορυκτό, θα μας τα πάρουν οι Αμερικανοί με αντάλλαγμα μερικές κακοπληρωμένες θέσεις εργασίας. Όση προκοπή έχει δει η Νιγηρία εξορύσσοντας το πετρέλαιο της, άλλη τόση θα δούμε και εμείς.

Το μόνο θετικό που έχω δει στην ειδησεογραφία του Αυγούστου, είναι τα τεράστια αρχίδια που έδειξε το Εκουαδόρ (αλλιώς Ισημερινός), στην υπόθεση Ασάνζ. Αρχίδια που η Νεοελλαδάρα δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ.

Και μην νομίσει κανείς ότι η Σουηδία ΔΕΝ είναι γιουσουφάκι των ΗΠΑ. Ακόμα και επί σοσιαλδημοκρατών η συνεργασία ήταν στενότατη και ας μην είναι η Σουηδία μέλος του ΝΑΤΟ. Τι δουλειά έχει δηλαδή η «ουδέτερη» Σουηδία στο Αφγανιστάν ε; Έλα ντε.

Σε περίπτωση έκδοσης του Ασάνζ στην Σουηδία για την εκδίκαση της καραμαϊμουδιάς υπόθεσης σεξουαλικής επίθεσης, οι ΗΠΑ θα τον χώσουν στα μπουντρούμια τους κατ’ ευθείαν. Η υπόθεση βρωμάει στήσιμο. Αποδείξεις δεν έχω, αλλά αν κάτι καφέ μυρίζει σκατίλα, μάλλον κουράδα είναι.

Eν τω μεταξύ στο Λονδίνον, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, (Αλέξης Τζώνης, Βελόπουλας και βάλε) ο Λόρδος του Ναυαρχείου Νάιτζελ Βόθρινγκτον ο Δ’ ανεκοίνωσε τα κάτωθι:

"Εάν η κυβέρνησις του Ισημερινού και του Εκουαδόρ (Πηγή: Μέγας Άτλαντας Μπουμπουκίδος) δεν παραδώσει τον Ιουλιανόν Ασάνζ στας αρχάς του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και Βορείου Ιρλανδίας, θα υποστεί στρατιωτικήν επέμβασιν από το ένδοξον Βασιλικόν Ναυτικόν, αλλά φυσικά μετά την λήξιν των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Είναι προφανές ότι η Πατρίς των Ολυμπιακών Αγώνων, το Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και Βορείου Ιρλανδίας, (το είπε και ο Ιάκωβος Ρόγκ ανόητοι) δεν ημπορεί να παραβιάσει την Ολυμπιακήν εκεχειρίαν χωρίς να χεσθεί η Φατμέ στο Γενί Τζαμί. ΕυχαρισΘώ".


Ο Λόρδος του Ναυαρχείου Νάιτζελ Βόθρινγκτον ο Δ'.

ΥΓ.

Στο γελοίο επιχείρημα «Δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν με πειράζει να με παρακολουθούν» Η απάντησή είναι η εξής:

ΟΚ. Παρακολουθήστε μας, αλλά θέλουμε και εμείς οι πληβείοι live feed από τις χέστρες των Ρότσιλδ, των Ροκφέλερ, των Σόρος και των άλλων μεγλόσχημων του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος που σοδομίζουν το σύνολο της ανθρωπότητας. Ευχαριστώ.


8 σχόλια:

  1. Είναι τιτανοτεράστιος ο Rafa ουχί Νadal, αλλά Corea. Όταν οι βρετανοί έδιναν άσυλο στον Pinochet, επειδή τους είχε βοηθήσει στον Πόλεμο των Malvinas κατά των δικών μου ήταν καλά. Τώρα σκούζουν με τους Ισημεριανούς (που θα έλεγαν και οι υπάλληλοι της ΕΡΤ).
    Και μην ξεχνάτε: ανάπτυξις θα έλθει όταν ξαναζήσουμε εκείνες τις ένδοξες μέρες που οι εφημερίδες κάθε Τρίτη είχαν "5.000 προσλήψεις στο Δημόσιο". Και θα τρώμε κλαμπ σάντουιτς, σιγά μην ξεπέσουμε στο όσπριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ apos

      Κουφάλες Ισημερινοί απειλείτε τα κλαμβ σάνδουιτς μας και τα φις εντ τσιπς της Βασίλισσας.
      Η Ελλάς θα πράξει τα δέοντα.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ Υπουργέ Τριών Εργων Σαίκς:

    Μιαν χρονομηχανήν όντως χρειαζόμεθα κε μην μου βάζετε ιδέες το πώς το μπορή να χρησιμοποιηθή. Πιθανών να το διαβάσθε σε προσεχές πόστ μου. Να μην είναι Καραγκιοζελληνικής κατασκευής μόνον κε αντί να σε πετάξη στην Αρχαία Αίγυπτο, αυτή σε πετάξη στην Πλ. Αιγύπτου!("Φτάσατε στον προορισμό σας...Σε λίγα μέτρα-Φτάσατε στον προορισμό σας")

    Ίσως η σημερινήν κατάστασιν μας να έχη άμεση σχέση με την εξαφάνησι τών Ντόντο,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Dr.Φλάντζας

      Αν αποτρέψουμε την εξαφάνιση των ντόντο της πλατείας Αιγύπτου κάτι μπορεί να γίνει. Πιθανολογώ ότι τρόμαξαν από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

      Διαγραφή
  3. Όπως τα λέτε χρειαζόμαστε πολιτικούς με @ρχ1δ1@ και όχι @ρχ1δ1@ πολιτικούς. Αλλά οι πολιτικοί μας προέρχονται εξ υμών ψηφίζονται από υμάς δια την υμετέραν σωτηρίαν οπότε θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Όσο σκέφτομαι πως στο εκλογικό μου κέντρο πολλά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας σε μια περιοχή που ούτε πολλούς μετανάστες έχει ούτε ιδιαίτερη εγκληματικότητα (δυστυχώς μόνο πολλές κεραίες τηλεοράσεων συντονισμένων στο Μύγα Τσάνελ) πάνω από 500 μονοκύτταροι εγκέφαλοι ψηφίσανε χρυσά αυγά λέω να μεταναστεύσω στο Εκουαδόρ και ακόμα παραπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ptomas

      Αν εμποδίσουμε την πώληση αποκωδικοποιητών MPEG4 κάτι μπορεί να γίνει.

      Διαγραφή
  4. Μα τί λες παιδάκι μου; Θες να αϊδιάσεις με αυτά που θα δεις από τις παρακολουθήσεις των μεγαλόσχημων;

    (Το εκουαδόρ έδειξε και παλιότερα τί αρχίδια είχε μη δεχόμενο το ΔΝΤ... Όλα είναι θέμα του τί πολιτική ακολουθείς θα μου πεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Darthiir the Abban

      Κοίτα, το σύστημα μπορεί να είναι αμφίδρομο ώστε όταν χέζει ο μεγαλόσχημος να του κάνεις "Μπδδδδδ!!! Σε βλέπω!!!"

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...