Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Βοτ αι κόντρυ, Εημέρικα αει λοβ ιτ.

Βοτ αι κόντρυ, Εημέρικα αει λοβ ιτ.

Την ημέρα των ευχαριστιών στις ΗΠΑ (πιθανόν ευχαριστούν τον Γιαχβέ που τους βοήθησε να ξεπατώσουν τον ντόπιο πληθυσμό) τρώνε γαλοπούλες και διάφορα άλλα πολυθερμιδώδη και παχυντικά. Την Παρασκευή που ακολουθεί αυτήν την αποκλειστικά αμερικάνικη γιορτή, τα διάφορα καταστήματα κάνουν μεγάλες εκπτώσεις, οδηγώντας τα Αμερικανά στην λυσσώδη αγορά προϊόντων όπως κινητά μήλα και υπολογιστές, που έχουν κατασκευαστεί από σκλάβους στην Ασία.

Η εν λόγω ημέρα ονομάζεται «Μαύρη Παρασκευή» και όποια εθνομηδενιστρώνα κουφάλα δεν συμμετέχει στην καταναλωτική λύσσα, αποκαλείται «αδελφή», ή «κομμούνι», ή «σοσιαλιστής», ή «αράπης», ή «μουσουλμάνος», ενδεχομένως και όλα τα ανωτέρω μαζί. Κάποιοι που δεν θέλουν να αγοράσουν το νέο μηλοτηλέφωνο G456 SS / SA Wehrmacht Kristallnacht zwei, αναγκάζονται να μιμηθούν τον Τατσόπουλο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποδείξουν ότι δεν είναι λούγκρες. «Έχω πηδήξει το μισό Σινσινάτι εγώ ρε, που θα με πεις αδελφή». Τρέχα γύρευε. Αν κάποιος είναι κακοήθης, θα είναι κακοήθης ό,τι και να του πεις. Ή τον αγνοείς, ή τον λοιδορείς για να διασκεδάσεις, ή του κάνεις την κεφάλα παστουρμά. Δεν μπαίνεις σε συζήτηση μαζί του.

Αλλά ας δούμε μερικούς Εημέρικαν πέητριοτς να παλεύουν για μερικά φτηνούτσικα σκουπίδια κατασκευασμένα από Ασιάτες σκλάβους:


Βλέποντας κανείς αυτήν την απίστευτη κλωτσοπατινάδα για να αγοράσουν κάτι Μάου – Μάου ένα σκουπιδοκινητό μερικά δολάρια φθηνότερα, δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί το εξής:

Τι σκατά θα συμβεί όταν πραγματικά σφίξουν τα γάλατα, βγει εκτός το δίκτυο ρεύματος για καμιά 15αριά μέρες, υπάρξει έλλειψη τροφίμων ή καυσίμων στις πόλεις, ή ακόμα γίνει πόλεμος του ΝΑΤΟ με την Κίνα και την Ρωσία;

Η απάντηση είναι εύκολη και προφανής;

Οι κάτοικοι των αμερικανικών πόλεων θα βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου. Αν ξεμείνουν και από τρόφιμα στους σκουπιδοντενεκεδες, θα αρχίσουν τα περιστατικά ανθρωποφαγίας.

Βέβαια, μην γελιόμαστε, ακόμα και στας Ευρώπας δοθέντων των καταλλήλων συνθηκών, κάτι ανάλογο θα συμβεί. Όμως όχι στον βαθμό που θα συμβεί στις ΗΠΑ.

Γιατί;

Διότι οι ΗΠΑ είναι μία χώρα που ευνοεί τον άκρατο ατομισμό σε βάρος της αλληλεγγύης της κοινότητας. Αυτό συμβαίνει α) διότι είναι σχεδόν όλοι απόγονοι τυχοδιωκτών β) η ελίτ των ΗΠΑ ευνοεί και προπαγανδίζει τον άκρατο ατομισμό, ώστε η πλέμπα να είναι ευκολότερα ελέγξιμη. Η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει, πόσο μάλλον δε όταν έχεις 300 - 330 εκ. με υψηλό μέσο κατα κεφαλήν εισόδημα και… κουμπούρια, καριοφίλια και άλλα που κάνουν μπουμ. Χέζεσαι ή δεν χέζεσαι πάνω σου στην προοπτική να εμφανιστoύν στην βιλάρα σου χίλιοι αγανακτισμένοι Ρέντνεκς με φορτηγάκια Σεβρολέ και επαναληπτικές καραμπίνες; ΟΕΔ.

Όπερ και το ανωτέρω χάλι που έδειξε το βίδεο, προκαλεί απανωτούς οργασμούς στην οικονομική ελίτ.

Βέβαια και εμείς στας Ευρώπας έχουμε τα δικά μας. Κρισάρα, χρέος, ανεργία, Σόιμπλε, Μέρκελ και Λαγκάρντ. Ποιος ξέρει που θα φτάσει η πτώση του βιοτικού επιπέδου και συνακόλουθη έκρηξη της βίας στις Ευρωπαϊκές χώρες. Μία καλή ευκαιρία η παρούσα κρίση, ώστε να επιβληθεί η πλήρης ομοσπονδοποίηση της ΕΕ στους απρόθυμους, κατά πλειοψηφία, πολίτες της. Το έχει πει ο Γέροντας Κάρολος, το είπε και ο Γιωργάκης, το είπε και Αντώνης που μιλά με τον Γιαχβέ, το είπε και ο τέως Μαοϊστής Μπαρ-ούζο. ΟΕΔ. Έρχεται, ή τουλάχιστον θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να έρθει.

Ωστόσο, εμείς τα μέλη της πλέμπας θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα σίτισης στο μέλλον. Θα χρειαστούν λύσεις ζόρικες και τσαχπινογαργαλιάρικες όπως αυτή που προτείνει ο Τζόναθαν Χάρτσνικ εκ Πιτσβούργου των ΗΠΑ.
Μπορεί να χορτάσει κανείς τρώγοντας ΜΟΝΟ κανέλα;

18 σχόλια:

  1. Χάρις στο You Tube τώρα πλέον δεν αρκεί να είσαι σκέτος μαλάκας, γνωστός στο περιβάλλον σου, αλλά έχεις την ευχέρεια σαν τον Τζόναθαν Χάρτσνικ να το επιβεβαιώνεις και διεθνώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ αθεόφοβος

      Άραγε, πόση ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ αντιστοιχεί στην κανέλα που χλαπάκιασε ο Τζόναθαν;

      Διαγραφή
  2. Πωωωωω ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ μόλις είδα το βίδεο. Τι θα κάνουν όλοι αυτοί αν πέσει πείνα και μοιράζουν συσσίτιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Πρόεδρος Α.Π.Ι.

      Θα φάνε τα κινητά τους με κανέλα που θα τους φτύνει ο Τζόναθαν.

      Διαγραφή
  3. Αμα θα πεινάσουν, μάλλον θα το κάνουν όπως οι Τατσόπουλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν φτάσουν κάποτε να μοιραζουν συσσίτια στην Αμερική, θα έχουμε περάσει ή θα είμαστε ένα βήμα από το πυρηνικό ολοκαύτωμα, γιατί ο απελπισμένος πεινασμένος θέλει κάπου να ξεσπάσει. Όταν μάλιστα έχει πυρηνικά το target group του είναι πολύ μεγάλο. Αλλά ας μην ανησυχούμε, λύση υπάρχει: duck and cover.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Neropistolero

      Καλά, ήδη υπάρχουν food stamps και soup kitchens για τα 30 - 60 εκ. πένητες ή / και άστεγους, αλλά αν γίνει ο κανόνας...

      Ακριβώς! Duck & cover!

      Διαγραφή
  5. Άμα κοπεί το ρεύμα καμια 15αριά μέρες θα γίνει τση ποτάνα το κιγκλίδωμα ηδελφέ. Για αυτό βλέπομε ταινίες με ζόμβια ίνα προπονηθώμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Prophet Estarian

      Άσε, δε θα δουλεύει και το σολάριουμ κιόλας για να σιαξουν λίγο ζομπιομάπες...

      Διαγραφή
  6. Είστε δια άλλην μιαν φοράν απόλυτα σωστός εις την αρθρογραφίαν υμών. Τον ατομικισμό τον είδα από κοντά όταν βρέθηκα δια μεταπρυχιακάς επιστήμας εκείθε. Ενώ είναι καλά παιδιά κι ευχάριστοι χαβαλέδες, η λέξις φιλία αλλά και ο όρος οικογένεια είναι σαν το πλουτώνιο στα Γρεβενά.
    Όμως όσο είναι η πλανηταρχία, τόσο η ΕΕ αλλά κατ' επέκταση η Ελλάς, με την κατάλληλη διαφορά φάσης, τόσο θα της προσομοιάζουμε. Προσωπικά δεν το βλέπω κακό, αφού η επόμενη πλανηταρχία γκαραντί, θα είναι πολύ χειρότερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ steven

      Μα... ο Καμμένος έχει πει ότι στα Γρεβενά έχει ΚΑΙ πλουτώνιο (εκτός από βοθρώνιο, βούζιο και βουχέσιο). ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ:

      Διαγραφή
  7. ωχ! εχω ιδιαιτερους λογους να ανησυχω γιατί κάπου πήρε το αυτι μου ότι ο Καμμενος προτείνει σύζευξη της Ελλαδας με το δολαριο.. [ξαναωχ]
    άραγε..τα βιβλια τρωγονται με κανελα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Rodia

      Είναι που θέλει να γίνουμε Αργεντινή του 2001 χωρίς τα γελάδια.

      Έτσι όπως πάμε και οι γαλότσες θα τρώγονται με κανέλα!

      Διαγραφή
  8. Agapite Karole, petyxa avto pou isos endiaferei..

    http://mondfee1967.wordpress.com/2012/12/04/antrag-auf-rechtliche-hilfe/

    me olo to 8arros k syggnomi gia tin enoxlisi.. briskomai ektos edras..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Rodia

      Είναι απίστευτο πάντως το πόσο διαδεδομένες είναι αυτές οι υποθέσεις κακομεταχείρισης ανηλίκων... Με πρωταγωνιστές Έλληνες της Γερμανίας αυτή τη φορά...

      Διαγραφή
  9. Το θέμα είναι πως ο άνθρωπας όπου και να πάει, όσα πτυχία και να έχει, ζώον ήταν και ζώο θα παραμείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Maria

      Ας μην αναφερθούμε λεπτομερώς και στις διάφορες ζωικές λειτουργίες και ρίξουμε (κι άλλο) το επίπεδο. :-P

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...