Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

22-12-2012!

Καίρια παρέμβαση εξωγήινων στον ΟΗΕ την 21-12-2012. 
Αλλάζουνε οι εποχές, είμαστε πια πρωταθλητές!

Το έτος 1000, το έτος 2000, ο κομήτης Ελενίν, η ατομική βόμπα που θα έσκαγε στους Ολυμπιακούς αγώνες… και τώρα το τέλος του κόσμου (Δλδ. το τριάρι διαμέρισμα εκ αντιπαροχής της θείας Ούρσουλας και το εξοχικό στην κοσμοπολίτικη κα μαγευτική Λούτσα…) στις 21-12-2012! Το προέβλεψαν οι Μάγιας στο ζόρικο ημερολόγιό τους. Μόνο τους Ισπανούς κονκισταδόρες δεν πρόβλεψαν, καθώς και το δικό τους πρόωρο τέλος, αλλά δε βαριέσαι… Καλά κρατεί η φάμπρικα αρμέγματος των αφελών που ψάχνουν:

Α) Για τρομολαγνεία.

Β) Να μάθουν πληροφορίες «από μέσα», από τσαρλατάνους,, διότι οι ίδιοι ή βαριούνται να σκέφτονται, ή έχουν περιορισμένες πνευματικές δυνατότητες. (Βέβαια κανένας δεν φταίει για τις σωματικές ή πνευματικές δυνατότητες με τις οποίες γεννήθηκε, μην τρελαθούμε. Απλά καταγράφουμε μία πραγματικότητα).

Γ) Να αντικαταστήσουν τους επουράνιους μπαμπάδες και μαμάδες με κάτι πιο τρέντυ, κάτι εξωγήινους ας πούμε, διότι οι πραγματικοί γονείς γεράσανε και θέλουν πλέον την βοήθεια των παιδιών τους, οι δε κλασσικές θρησκείες, όπως τα πάμπολλα δόγματα του Χριστιανισμού που κυριαρχεί στον Δυτικό κόσμο, δεν είναι τρέντυ πλέον. Βέβαια η σκληρή πραγματικότητα για κάτι τέτοιους γκάου, που περιμένουν τους εξωγήινους να τους αλλάξουν τις πάνες, είναι η εξής: Εάν έχουμε εντοπισθεί από μία ράτσα διαστρικών ταξιδιωτών, αυτοί ή απλά θα μας παρακολουθούν χωρίς να επεμβαίνουν, ή θα μας κάνουν κεμπάμπ όπως έκαναν οι Ισπανοί τους ιθαγενείς της Αμερικανικής ηπείρου. Το ‘πε και ο Χώκινγκ και συμφωνώ.

Πα, πα, πα, πολύ καλή κονόμα να πουλάς βιβλία, ή DVD με τέτοιες μπούρδες στους αφελείς… γεμάτο το YouTube από τέτοιους. Κρίμα που δεν είμαι αρκετά χοντρόπετσος για να κονομήσω και εγώ από μπούρδες τέτοιου τύπου, όπως ο David Icke, με τις εξωγήινες σαύρες που μας κυβερνάνε και το φεγγάρι που είναι… διαστημόπλοιο.

Το μόνο που στεναχωρεί επειδή δεν θα τελειώσει το τριάρι διαμέρισμα εκ αντιπαροχής της θείας Ούρσουλας και το εξοχικό στην κοσμοπολίτικη κα μαγευτική Λούτσα στις 21-12-2012, είναι ότι η ΑΕΚάρα κινδυνεύει να υποστεί την ξεφτίλα του υποβιβασμού στην Β’ Εθνική. Μόνη ελπίδα η έναρξη του Γ’ παγκοσμίου πολέμου ώστε να διακοπεί το πρωτάθλημα, ή ο Λίνεν, ή ο Μεγακλής Βιντιάδης ή όπως αλλιώς λέγεται, ή ο στυλάτος Μαρινάκης που θα κάνει πιασμάν τους διαιτητές για να έχει κάποιον αντίπαλο με ιστορικό όνομα στην Σοούπερ Λίγδα.

Τα ρέστα μου.

6 σχόλια:

  1. Ποια είναι η επόμενη προφητεία, ξέρει κανένας; Λέω εγώ τώρα, σε περίπτωση που ο Ελενίν περάσει ξυστά και τη γλιτώσουμε.
    Θέλω να δω τους πιστούς των Μάγια τώρα, που γέλαγαν με τους καταστροφολόγους το 2000.
    Είσαι σίγουρος ότι φτάνει ο ΓΠΠ για να γλιτώσετε; Αν και δε σας βλέπω να πέφτετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Neropistolero

      Και ένας κομήτης σαν αυτόν που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους, καλός είναι.

      Διαγραφή
  2. Οι εξωγήινοι θα σώσουν την ΑΕΚ, γι αυτό και μόνο έρχονται! Στις 21-12 θα γίνει η πιο τιτανοτεράστια μεταγραφή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ καλό ποδαρικό στο νέο στυλ του χώρου. Κι αν επιτρέπεται να απαντήσω στον Neropistolero να πω την προφητεία του Αϊνστάιν : " Όταν εξαφανισθούν οι μέλισσες, τότε ο άνθρωπος θα έχει ακριβώς τέσσερα χρόνια ζωής." Μιλάμε για προφητειάρα κι έχω ήδη φροντίσει να έχω μέλισσες ως pets. Και το μελίσι το έχω στον ναό της Νέας Φιλαδέλφειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ steven

    Και χωρίς Μελισσανίδη χάνεται η ΑΕΚ! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...