Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Καζαμίας 2013 μέρος 2. Η ντοπαρισμένη, κοινωνικώς Δαρβινική, ελευθέρα αγορά, οδηγεί τον λαόν του Ζεράρ του Ντεπαρτιέν και μπράβο της.

Το πρώτο μέρος εδώ.
(Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).


ΖΕΧΝΟΜΑΣΧΑΛΟΣ ΙΟΥΛΗΣ

Ο Σύλβιο, η πρωθυπουργάρα της κυβέρνησης Εθνικής Τράπεζας και λοιπών φιλανθρωπικών ιδρυμάτωνε, αποδεικνύεται πιο δημοφιλής και από την Καραμανλάρα, την Μεγάλη Μεταρρυθμιστρώνα στον νομό Σερρών το 2007. Μαθαίνει ταχύρυθμα Ελληνικά από εκλεκτό επιτελείο καθηγητριών, από αυτές που συχνάζουν στο πολιτιστικό μαγκαζίνο του Θέμου «Όλα Μπάχαλο, νάου αιντ φορέβα, δεν βρίσκω μαύρες σακούλες για τα πεντακοσάρικα».(Παίζει 7 φορές την εβδομάδα σε αργή κίνηση και διαρκεί 7 ώρες την φορά, διότι ο Αντένας δεν μπορεί να πάρει δάνειο όπως το Νορβηγοκουινσλινγκοκάναλο Μέγκλα). Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, καθ’ ότι ο Σύλβιο μπορεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο να απευθύνεται στο Πουέμπλο Ελένο στα Χελλένικ. Βέβαια οι τρεις στις τέσσερις λέξεις που χρησιμοποιεί είναι «μπούνγκα-μπούνγκα», με την λογική της γλώσσας των Στρούμφ, ή κάποιων Αλτσχαϊμερίζοντων που κάθε δεύτερη λέξη που χρησιμοποιούν είναι το «τέτοιο». Ο Τσίπρας πνίγει στο τσίπουρο τον καημό του που δεν έγινε πρωθυπουργός. Ο διάδοχος του Ουίγου του Τσάβες, ο Βενεζουελανός ανθέλλην Αντόλφο ντε Μανσάνας, ξάδελφος του γνωστού Αργεντινού ανθέλληνα Αντόλφο ντε Μανσάνας, που έκοψε τον δρόμο της πρωθυπουργίας της Αργεντινής στον δικό μας Νικολάιντες, δηλώνει: «Ούτε ένας Γκρίνγκο Γριέγο δεν θα διοριστεί στο δημόσιο της Βενεζουέλας».

«Αχ, Ουίγε, έφυγες νωρίς» μονολογεί ο Τσίπρας σκεπτόμενος το Άγιο Όρος.

ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ

Ούτε μύγες δεν σκοτώνουν πλέον από την πολλή ρέκλα οι Τεύτονες τουρίστες που κατέκλυσαν τα - πλέον τζαμπέ - τουριστικά καταλύματα της νότιας Βαυαρίας (τέως Χέλλας). Νοικιάζουν από 40 πιτσιρίκια με μυγοσκοτώστρες προς 1,20 Ευρώ την εβδομάδα, για να τις σκοτώνουν αυτά. Και μετά μου λέτε ότι ο Χίντενμπουργκ είχε άδικο που έλεγε ότι μόνο εάν είχε πιει τουλάχιστον ένα μπουκάλι σαμπάνια, μπορούσε να ανεχθεί τους συμπατριώτες του. Άμα λείψει η Γερμανική πειθαρχία, το Innerer Schweinehund δίνει ρέστα.
«Καταραμένη TUI, χαντάκωσες τους ρεντρούμηδες της προβάνς Ελλενίκ. Σε νε πα ζυστ» δηλώνει συγκλονισμένη η υπουργός τουρισμού και μια από της καθηγήτριες Ελληνικών του Καβαλιέρε, Ρένα Δούρου. Στην Οζάκα, Ιάπων επιχειρηματίας κατασκευής βιομαγνητικών συνδετήρων ανεγείρει ανδριάντα της Ελληνίδας υπουργού τουρισμού. «Είναι πολύ πιο σέξυ από την Όλγα Κεφλογιάννη» δηλώνει δακρύζοντας από απωνατολίτικη χαρά. «Μπανζάι!» προσέθεσε.

ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ έχοντας πάρει 12 κιλά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού από τα τηγανιτά καλαμαράκια, αποφασίζει να ασχοληθεί με τα της κρυφής (πολύ κρυφής) αγάπης του, της ΑΕΚάρας. Στήνει την έγκυρη αθλητική εφημερίδα «Η ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΗ», ενώ καταφέρνει με γλείψιμο να κάνει την Γλύκατζη – Αρβελέρ να δηλώσει: «Η Κατακιτρινη είναι η πιο έγκυρη αθλητική εφημερίς ανατολικά του Πέκος και έβγαινε καθημερινά από την εποχή της στάσης του Νίκα». Παρά τις πιέσεις του Μουλά της Ορίτζιναλ, Χατζηχρήστου, το ημιαποσυντεθειμένο πτώμα της Ayn Rand αρνείται να θυσιαστεί για να στεριώσει το 31.453 θέσεων γήπεδο «Αγία Σοφία», που σκοπεύει να χτίσει ο Ορθόδοξος πλέον (λόγω Πούτιν) Ζεράρ Ντεπαρτιέ.

«Πάω να στηρίξω τον Αλέξη τον Τζώνη και τους λοιπούς κουμπουρολάγνους, στον αγώνα τους ενάντια στον σκυλάραπα, μουσουλμάνο κομμουνιστή Ομπάμα» δηλώνει το ζόμπι της Ayn Rand.

Στην Ελλάδα τα σχολεία δεν λειτουργούν λόγω μη καταβολής των μισθών των εκπαιδευτικών και μη εκδόσεως των εκπαιδευτικών βιβλίων, εξ αιτίας της έλλειψης χαρτιού φωτοτυπίας στα σχολεία. Το ημιαποσυντεθειμένο πτώμα της Ayn Rand δηλώνει: «Επιτέλους τα παιδιά είναι ελεύθερα να εκπαιδευτούν με δικά τους μέσα και μόνον. Αλληλούια». Στις ΗΠΑ τα σχολεία δεν λειτουργούν διότι οι μαθητές πολεμούν μεταξύ τους με άρματα μάχης Άμπραμς, όπως προβλέπεται από το άρθρο 2 του Συντάγματος των ΗΠΑ.

ΜΠΟΛΙΒΑΡΙΑΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ

Ο Ανθέλλην Αντόλφο ντε Μανσάνας αντρέπεται από τον Ελληνοβενεζουελανό Νικολάιντες, ξάδελφο του Ελληνοαργεντινού Νικολάιντες. Η καρδιά του Τσίπρα πεταρίζει, όπως και αυτή των απολυμένων από τον ευρύτερο, ευρύτατο δημόσιο τομέα. «Λες να μας διορίσει όλους με αργομισθία στο Βενεζουελανικό δημόσιο;». Αλλά φευ, ο Νικολάιντες έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση τον Μπολίβαρ παρά τον Αλέξη και του σφύριξε «παρ’ τα τρία μου καράχο». Στα ίχνη του Μπολίβαρ, ο Νικολάιντες βάζει μπροστά το πρότζεκτ για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Νοτίου Αμερικής.

Υπό την ηγεσία του νεαρού Γάλλου προπονητή (ετών 80) της εθνικής Γαλλίας της περιόδου 1976-1984 και συμπάθειας του Μισέλ Πλατινί Michel Hidalgo, η ΑΕΚάρα με αναγεννημένους τους Αρκούδα, Κουρέλλα, Φρουτάδο, Κορδέρο, Σέρδο και τα άλλα τα παιδιά, σαρώνει όλες τις υπερδυνάμεις της Hellenic Premier League και προηγείται στην βαθμολογία αήττητη.

Το ημιαποσυντεθειμένο πτώμα της Ayn Rand στοιχειώνει τον ύπνο του μεγάλου πέη-τριοτ Αλέξη Τζώνη: «Μάζεψε τους οπαδούς σου και κήρυξε την ανεξαρτησία του Τέξας από τον σοσιαλιστή σκυλάραπα!». Συγκλονισμένος ο Αλέξης, παίρνει στο Skype το κρυφοκολλητάρι του τον Λιακόπουλο και τον ρωτά: «Τι λένε τα χάλκινα βιβλία της κουφάλας γης για το Τέξας;».

ΣΑΡΑΠΕΗΛΙΝΟΦΟΡΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ

Ο Αλέξης ο Τζώνης μαζί με 50.000 σουρβάιβαλιστ οπαδούς του καταλαμβάνει την πρωτεύουσα του Τέξας Ώστιν και κηρύσσει την απόσχιση του Τέξας από τις ΗΠΑ. Η γκιόσα η Σάρα η Πέηλιν, βλέποντας τα μεγαλεία, κηρύσσει την ανεξαρτησία της Αλάσκας. Τελικά οι απανταχού οπλόκαυλοι στις ΗΠΑ υπερισχύουν του ομοσπονδιακού στρατού, που μαστίζεται από λιποταξίες αγνών πέη-τριοτς που δεν γουστάρουν τους αραπάδες. Τελικά οι ΗΠΑ μετονομάζονται σε Τέξας και ο Αλέξης ο Τζώνης ορίζει τον εαυτό του προσωρινό κυβερνήτη των απανταχού πέη-τριοτς και βάζει στο πόδι του την Σάρα την Πέηλιν. Τα σχολεία καταργούνται. Οι γονείς είναι υπεύθυνοι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σύμφωνα με τις διδαχές της Βίβλου, των βιβλίων της Ayn Rand και του μάνιουαλ του ΑΚ-47. Το ημιαποσυντεθειμένο πτώμα της Ayn Rand χαμογελά ευχαριστημένο.

Ο Καβαλιέρε πείθει την φρεσκοεκλεγμένη Αγγέλα να διαγράψει το σύνολο του χρέους της Ελλάδας, κάνοντάς της τα γλυκά μάτια. Το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού διορίζεται με αργομισθία στο δημόσιο, τώρα που το Χέλλας ξαναβγήκε υπερηφάνως στις αγορές. Με αυτά και μ’ αυτά, στο τέλος του μήνα, το χρέος της Ελλάδας (ξανα-)φτάνει το 156% του ΑΕΠ.

Ο Αλέξης ο Τσίπρας απογοητευμένος από την επιτυχία και την δημοφιλία του Καβαλιέρε, αποκηρύσσει τον κομμουνισμό, τον Σατανά, τον Τρότσκι, τον αθεϊσμό και τα τσίπουρα και μονάζει στην μονή Εσφιγμένου.

Ο χεβυμεταλάς εκπρόσωπος της ΧΑ Καιάδας δηλώνει: «Δόξα σοι Χριστέ ο Θεός. Ορθοδοξία ή θάνατος».

ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ

Η εξουσία είναι καλή, αλλά ο Αλέξης ο Τζώνης βαριέται. Ψάχνοντας για νέο εχθρό, τώρα που ο κομμουνιστής, μωαμεθανός αράπης, κάηκε στην πυρά από την Κου – Κλουξ – Κλαν, ξεκινά εκστρατεία εναντίον των Κινεζικών κουμπουριών και πάσης φύσεως Κινεζικών προϊόντων. Οι Κινέζοι απειλούν να ζητήσουν την ρευστοποίηση των ομολόγων του Αμερικανικού δημοσίου ύψους $ 500 τρισεκατομμυρίων που έχουν στα χέρια τους.

«Στα τέτοια μου» δηλώνει ο Αλέξης ο Τζώνης.

Οι Κινέζοι γίνονται έξαλλοι και ζητούν την βοήθεια του Πούτιν αλλά κυρίως του Ζεράρ Ντεπαρτιέ, υπό την πεφωτισμένη ηγεσία του οποίου, η ΑΕΚ κέρδισε την ομάδα του Μαρινάκη στο κατά 50% κατασχεμένο από το δημόσιο Καραϊσκάκη, με 14-0, με 7 γκολ του Φρουτάδο, 3 του Κουρέλα, 2 του Σέρδο και 2 του Αρκούδα.

Ο πόλεμος είναι κοντά, τι κοντά δηλαδή, ο Αλέξης ήδη πάτησε το κουμπί. ΝΑΤΟϊκοί, Ρωσικοί και Κινεζικοί και ναι, Βορειοκορεατικοί πύραυλοι ψάχνουν τους στόχους τους. Σε λίγα λεπτά δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο.

Όμως την ίδια στιγμή στην μονή Εσφιγμένου…

Ο κρυφο-Trekie Μοναχός Αλάριχος (τέως Αλέξης Τσίπρας, που πήρε το όνομα του παμμεγίστου ευεργέτη της Ορθοδοξίας Αλάριχου, που έσφαξε όσους Έλληνες δεν γούσταραν τον Χριστιανισμό), διαλογίζεται.

Στην στάση του λωτού.

Σκεπτόμενος αντί για τους Αγίους της Ορθοδοξίας μας, τον Μίστερ Σποκ.

Ξαφνικά, ο Μίστερ Σποκ διακτινίζεται μπροστά του.

Κατά το έθιμο, του κάνει την Εβραϊκή χειρονομία που αντιστοιχεί στο γράμμα “shin” και δηλώνει στα Αγγλικά: (τι άλλο;) «Live long and prosper».

400 χρόνια πέρασαν από το πυρηνικό ολοκαύτωμα του 2013. Η ανθρωπότητα εξαερώθηκε στον πυρηνικό πόλεμο, μολαταύτα, το 2413 η γη κατοικείται από 7 δις ανθρωποειδή.

Είναι… Είναι… ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!!!

Άντε και του χρόνου!

4 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...