Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Γούτσου - Γούτσου Μπιγκ Μπράδερ - μαζική αποβλάκωση.

Και μέσα σε όλα, η Coca Cola, εκεί που μας είχε συνηθίσει σε διαφημίσεις με τον υπέρβαρο Σάντα Κλάους και διάφορα άλλα γούτσου - γούτσου,
μας πέταξε στην μάπα το παρακάτω αριστούργημα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διαφήμιση της "ΚΑRAMITROS SECURITY - προστατεύουμε τα πολύτιμα ούμπαλά σας".


Ναι, η διαφήμιση ενός αναψυκτικού περνά υπογείως ένα άλλο μήνυμα:

Οι κάμερες παρακολούθησης σε δημόσιους χώρους είναι "γούτσου - γούτσου" και γουάου (ναζάκια, ματάκια, γελάκια) όσο και το γουάου υγρό μας, που εκτός από GAMAO GEFSI που έχει,
μπορεί να χρησιμεύσει και στον καθαρισμό των προφυλακτήρων του σκαραβαίου μοντέλο 1973 της θείας Ούρσουλας.

Τζιτζί γίνεται ο Σκαραβαίος σε λέω.

Σταδιακά, (αυτά τα πράγματα γίνονται ΠΑΝΤΑ σταδιακά) θα περάσει κάποια στιγμή το μήνυμα ότι το να σε παρακολουθούν οι αρχές με κάμερα στην χέστρα σου είναι κουλ. Διότι οι κάμερες και οι παντός είδους μέθοδοι παρακολούθησης της πλέμπας, δεν υπάρχουν προς όφελος της πλέμπας προφανώς. Προς όφελος τον Πατρικίων υπάρχουν, που στα πλαίσια της έμφυτης ανθρώπινης ανασφάλειας, απληστίας και τον φόβο μπροστά στην βεβαιότητα του θανάτου, θέλουν τον απόλυτο έλεγχο των από κάτω.

Έτσι. Μη γίνει και καμιά μαλακία και ξυπνήσει η πλέμπα και μας φάει.

Και στα στούκας που λένε "Δεν με πειράζει να με παρακολουθούν ακόμα και στην χέστρα, διότι είμαι νόμιμος", λέω:

Νταξ' μέσα, αρκεί να έχω και εγώ Live σύνδεση με την χέστρα του Ουώρεν Μπάφετ όταν παλεύει με τις αιμορροΐδες του. Ό,τι μου κάνεις, πρέπει να μπορώ να σου κάνω.

Όσο για το νόμιμος - παράνομος... Ε, αυτό βρε παιδιά μεταβάλλεται κατά το δοκούν, μπροστά σας γίνεται, ειδικά σε αυτή την "ενδιαφέρουσα" εποχή των παγκόσμιων ανακατατάξεων που ζούμε.

Ωστόσο, το όλο πρότζεκτ του πλήρους ελέγχου της πλέμπας δείχνει ότι τελικά θα πετύχει και θα εδραιωθεί. Αυτό θα παρακμάσει και θα καταρρεύσει αργότερα, με τον ίδιο τρόπο που όλα στο σύμπαν γεννιούνται, μεγαλώνουν, ακμάζουν παρακμάζουν και πεθαίνουν.

Γιατί το λέω αυτό; Διότι η ζημιά στους εγκεφάλους της πλέμπας είναι πλέον μεγάλη και μη αντιστρέψιμη.

Διαβάστε παρακάτω σχόλιο στο YouTube για το συγκεκριμένο βίντεο, που έλαβε και 13 Likes. (Σύνταξη και ορθογραφία αναλλοίωτα).

"POLLAAAA KAI MEGALA BAVO POU MIA ETAIRIA SAN AUTI DEN KOITAEI MONO TO SUMFERON THS KAI PERNAEI TOSO MEGALA KAI OUSIASTIKA MYNHMATA STON KOSMO MAS.......MAKARI AUTO NA NAI ARXI GIA KAINOURGIA KAI KALUTERI ZWI........SUNEXISTE ETSI PAIDES...... ;) POLU KALI DOULEIA...... "

Αρίμπα!

6 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κύριε Ζάφοντ:

    Εδώ είμαι κε σας ακούω.Φωνάχτε το μόνο πιο δυνατά διατί δεν το κατέγραψε η κάμερα.

    Κόκα Κόλα- τα βλέπει όλα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί, κύριε πεταλωτά, σε χαλάει λέμε η νέα έκδοση της αλληλλεγγύης σε νεοφιλελέ περιτύλιγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Tout le monde:

    Αφήνω να μιλήσει για μένα ο σύντροφος που σχολίασε στο γιουτούμπι:

    "MrRumcoke πριν από 3 ώρες
    η κόκα κόλα έσωσε την ζωή μου, χρόνια πάλευα τον εθισμό μου στην μαλαματίνα αλλά τώρα νταξ' κόκα κόλα και μαλαματίνα και την είδα αλλιώς."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια φορά που θα ήσαν χρήσιμες οι κάμερες για να καταγράψουν την χρυσαυγίτικη επίθεση στον Στρατούλη εκεί δεν λειτουργούσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ αθεόφοβος

    Αυτά είναι. Δεν υπάρχει κράτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...