Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Death of a milk snatcher και άλλα κουλά της επικαιρότητας.


Milk snatcher

Απεβίωσε η Σιδηρά κυρία Μάργκαρετ Θάτσερ πλήρης ημερών και στο Ηνωμένο Βασίλειο πολλοί έκαναν πάρτι. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ξεπάτωσε πάρα πολύ κόσμο στο ΗΒ με την νεοφιλελέ πολιτική της, μια πολιτική που ήταν το τελευταίο στοίχημα του καπιταλισμού πριν την σημερινή κατάρρευσή του και την επερχόμενη έλευση της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», πιθανώς και με γαρνιτούρα τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. (Με όπλα, γιατί οικονομικά, ο παγκόσμιος πόλεμος ήδη μαίνεται).

Μην ψαρώνετε όμως με αυτή την βαρυγδουπώδη μπούρδα ονόματι «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Στην διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, «Νέες Τάξεις Πραγμάτων» ήρθαν, άκμασαν και ψόφησαν. Όμοια θα πράξει και αυτή που έρχεται. Η διαδικασία θα επαναληφθεί μέχρι το τέλος του ανθρώπινου είδους ή την μετάλλαξη του σε κάτι άλλο με περισσότερο και καλύτερο μυαλό. Διότι το πρόωρο τέλος του ανθρώπινου είδους θα έρθει κατά πάση πιθανότητα από την άπειρη συλλογική ανθρώπινη βλακεία και όχι από έναν μετεωρίτη σαν αυτόν που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους πριν 65.000.000 χρόνια.

Πάρτι στα Λονδίνα αλλά και σε άλλες χώρες από τους αντινεοφιλελέ για τον θάνατο της Μάγκυ «There is no such thing as
society. There are individual men and women, and there are families» Θάτσερ, το οποίο είναι ισοδύναμο με την δήλωση φιλόσοφου σαντουιτσά «Τhere is no such thing as a sandwich. There is ham and there is cheese and there is mayonnaise». Κάποιοι λένε ότι κακώς χοροπηδούσαν κάποιοι σαν μπαμπουίνοι λες και πήρε η ΑΕΚάρα το διαγαλαξιακό κύπελλο επειδή τεζάρισε ο άγγελος του μίσους, διότι πρέπει να σεβόμαστε τον θάνατο και ο νεκρός δεδικαίωται και άλλα τέτοια.

Κυρίες, κύριοι:

1. Ο θάνατος είναι τόσο φυσιολογικός και αναπόφευκτος όσο το επόμενο χέσιμο. Είναι το χέσιμο άξιο κάποιου ιδιαίτερου σεβασμού ή μήπως κολυμβήθρα του Σιλωάμ; Έχεσε ο Χίτλερ δείξτε σεβασμό; Όχι βέβαια. Όπως λέει και το τραγούδι, Ντάει-ντάει, ντάει-ντάει, γουη αρ ωλλ γκόηνγκ του ντάει, γουη αρ ωλλ γκόηνγκ του ντάει. (όπα να καούν τα κάρβουνα). Κάντε τα κουμάντα σας και αποκτήστε ολίγα κότσια. Μην είστε τόσο χέστηδες.

2. Ο νεκρός δεδικαίωται; Όχι, με καμιά Χριστοπαναγία. Οι πράξεις κάθε ανθρώπου αφήνουν σημάδια στον περίγυρό του. Αυτά μπορούν να είναι αντικείμενο κρίσης. Ο Χίτλερ ψόφησε πίνοντας υδροκυάνιο, άρα δεδικαίωται, διότι ήτο χορτομασουλίτσας και του άρεσαν τα σκυλιά; (Μόνο με τους ανθρώπους είχε ένα θεματάκι). Προφανώς όχι. Άρα και η Θάτσερ κρίνεται συνολικά για την απάνθρωπή πολιτική της που τελικά έκανε μια τρύπα στο νερό. Τα τρένα στην Βρετανία είναι πάλι κρατικά και ο κόσμος είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο.

Διάλειμμα με τον Ιρλανδό ταξιτζή πριν προχωρήσω:


Ο μέγας αντιμνημονιακός αγωνιστής από το μετερίζι του αγωνιστικού ΣΚΑΕΙ, ο Γιώργης ο Τράγκας με τ’ όνομα, προσέφερε μέγιστη υπηρεσία στον χειμαζόμενο λαουντζίκο. Έφερε τέσσερις παικταράδες της ομάδας των χρυσαβγών για να ξεδιπλώσουν το πλούσιο και πολυσχιδές ταλέντο των, διότι τα άλλα τα κανάλια δεν τους καλούσι και χάνει η Βενετιά βελόνι και κλαίει πικραμένη του Κίτσου η μάνα.

Κουαρτέτο:

Ο ουρών νοσταλγός της 7ετιας, ο Παναγιώταρος με τα Αγγλικά τύφλα να έχει ο Βορίδας, ο σφαλιαρίστας Κασιδιάρης και ο πιανίστας γκόμενος της κόρης του Μιχαλολιάκου που έπαιζε παλιά σε συγκρότημα white power.

 Jävla svartskalle.

Επιχείρημα: «Μα είναι δυνατόν να θεωρούμε εκτός συνταγματικού τόξου 1.000.000 Έλληνας που ψήφισαν χρυσαβγά;».

Όπα μεγάλε, η ΧΑ δεν πήρε ακόμη 15%, περίμενε να γίνουν οι επόμενες εκλογές.

Όσο για τις ερωτήσεις... χαδάκια και πασούλες. Σε τέτοια βαθμό που ο γκόμενος της κόρης του Μιχαλολιάκου, άρχισε να μιλάει για στειρώσεις ψυχασθενών, για το ότι τα παιδιά από μικτούς γάμους δεν είναι Έλληνες και άλλα χαζά και χρειάστηκε να πετάξει ο Τραγκεύς την μπάλα στην εξέδρα θέτοντας το καίριο ερώτημα: «Είσθε υπέρ ή κατά των αμβλώσεων;»

«Κατά! Κατά!» απεκρίθησαν και οι τέσσερις ώστε να μην παρεκτραπεί ο πιανίστας σε ύμνους για τον Χιτλέριο εκ Φαρσάλων που είχε ένα θεματάκι με τα μουνιά τους Καλαβρυτινούς και την ανάγκη κατασκευής θαλάμων αερίων για θολοκουλτουριαραίους.

Φαίνεται η ΧΑ άρχισε να κάμπτεται στις δημοσκοπήσεις και χρειαζόταν μία ένεση για να τονωθεί το ηθικό των φασιστών και των βλακών που τους ψηφίζουν. Διότι για να ψηφίζεις ΧΑ, ή απόγονος γερμανοτσολιά είσαι, ή βλάκας, ή και τα δύο.

Καλό εργαλειάκι για το σύστημα η ΧΑ. Μαρκάρεις δυνατά την δεξιά πτέρυγα.

Χρυσαυγίτης. Πιο συστημικός πεθαίνεις.

Αίμα, ούρα, είσαι μιά χαμούρα.

Και κλείνοντας δυό λόγια για τις εξεταστικές επιτροπές. Ασχολούνται τα ΜΜΕ με τις παπαριές που εκτοξεύουν Κασιδιαροβενιζελοι και δεν ασχολούνται με την ταμπακιέρα. Ε, για τσιγάρα είμαστε τώρα; Το κάπνισμα βλάπτει και κοστίζει. Παραθέτω ένα ωραίο κείμενο του Έρμιππου από το φατσοβιβλίο:

«Γίνεται κάπως έτσι. Η κυβέρνηση προτείνει ένα σκληρό μέτρο στην βουλή. Οι βουλευτές δεν το ανέχονται και προτάσσουν τα γενναία στήθη τους για να υπερασπίσουν τον λαό. Αρνούνται την ψήφο τους και το απορρίπτουν. Κάνουν μάλιστα και δηλώσεις στην τηλεόραση. Η φουκαριάρα η κυβέρνηση, όμως, πιέζεται από την κακιά τρόικα και πρέπει οπωσδήποτε να το περάσει, για να σωθεί η πατρίδα. Το κάνει λοιπόν εκτός ...βουλής, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και μετά μυξοκλαίγεται.

Περνούν οι τριάντα ημέρες που ορίζει το σύνταγμα και η κακιά πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που έχει περιορισμένη ισχύ, έρχεται διακριτικά στην βουλή για να επικυρωθεί. Αλλιώς πρέπει να πάψει να ισχύει. Οι βουλευτές, τότε, σφυρίζουν κλέφτικα, ξεχνούν ότι κάτι τέτοια μέτρα θα περνούσαν μόνο πάνω από το πτώμα τους, ασχολούνται με σοβαρότερα πράγματα της διαρκώς ανανεούμενης επικαιρότητας και η νομοθετική πράξη, για την οποία μιλούσαμε, γίνεται νόμος του κράτους εις τους αιώνας, με βάση την υπερδιαλεκτική αρχή της δεδηλωμένης.

Μετά όλοι μαζί κάνουν κι άλλες δηλώσεις στην τηλεόραση, καταριούνται την Χρυσή Αυγή, που θέλει να τραυματίσει το κοινοβουλευτικό μας σύστημα και μας θυμίζουν ότι γλυτώσαμε προσωρινά από την όγδοη συνιστώσα του Τσίπρα, που δεν πιστεύει στην δημοκρατία μας. Ο λαός ανακουφίζεται που απέφυγε τα χειρότερα και ανοίγει την τηλεόραση για να ακούσει τι έχει να μας πει ο Πάγκαλος στην εκπομπή του Πρετεντέρη.

(Να μην ξεχάσουμε να συμπληρώσουμε ότι στα διαλείμματα η βουλή μας ψηφίζει και τροπολογίες με τις οποίες νομιμοποιεί τις προμήθειες και απαλλάσσει από ενδεχόμενες ευθύνες τραπεζικά στελέχη που δανειοδοτούσαν παράνομα τα κόμματα. Σκεφθείτε και να μην το έκανε. Θα μας ζητούσε να απολύσουμε άλλους 100.000 επίορκους η τρόικα και θα είχαμε κοινωνικό πρόβλημα.)»

13 σχόλια:

  1. Προσωπικά την εκπομπή του Τράγκα δεν την είδα. Άκουσα όμως όλες τις απόψεις και κατέληξα στο ότι ο Τράγκας δεν το σκέφτηκε λάθος, απλά μάλλον το χειρίστηκε λάθος. Θα μπορούσε να είχε καλέσει αντ'αυτών πχ τον Μιχαλολιάκο να πρεσσάρει εκείνον ως αρχηγό. Κατά τα λοιπά η εβραίος (!) διαδωθείσα άποψη ότι κακώς το έκανε, δεν με βρίσκει σύμφωνο καθόλου μα καθόλου. Τους φασίστες πρέπει να τους αφήνεις ελεύθερους να λένε όλες τις απόψεις σου. Αν και ξέρουμε ότι ζούμε ανάμεσα σε ηλιθίους δεν μπορούμε ν'αφήσουμε την ελπίδα να πεθάνει αποδεχόμενοι ότι ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να σκεφτεί ακόμη και τα τόσο βασικά. Γαμώτο δηλαδή.

    Κατά τα λοιπά, η Μάγκι έκανε δύο μεγάλα καλά στην ανθρωπότητα: το πρώτο ήταν ότι ενέπνευσε τους Άρχοντες του Σύμπαντος, Iron Maiden, να ονομαστούν έτσι, το δεύτερο ότι πέθανε. Νομίζω ότι και μόνο γι'αυτά αξίζει τον σεβασμό μας.

    Εξαιρετικός όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Κοίτα, τους χειρίστηκε πάρα πολύ μαλακά, λες και ήθελε να τους φτιασιδώσει την εικόνα. Ωστόσο άνθρωψ με IQ>75 δεν μάσησε. Δυστυχώς οι με IQ<75 είναι αρκετοί... Η βλακεία είναι αήττητη.

      Και μόνο που ενέπνευσε τους Iron Maiden αρκεί. Επίσης δόξα στον Patrick McGoohan πρωταγωνιστή στο "the prisoner" (Ο number six) που ενέπνευσε το άσμα "The number of the beast".

      Διαγραφή
  2. ....και χρειάστηκε να πετάξει ο Τραγκεύς την μπάλα στην εξέδρα θέτοντας το καίριο ερώτημα: «Είσθε υπέρ ή κατά των αμβλώσεων;»

    «Κατά! Κατά!» απεκρίθησαν και οι τέσσερις .....
    Ε καλά σε αυτό έχουν προσωπικό συνφέρον να'ναι κατά εφόσον η ύπαρξις τους η ίδια είναι το #1 επιχείρημα υπερ των αμβλώσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως το καλύτερο από όσα γράφτηκαν για τον θάνατο της Θάτσερ ήταν ότι θα έπρεπε η κηδεία της να ιδιωτικοποιηθεί και να την αναλάβει το γραφείο που θα έκανε την χαμηλότερη προσφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ αθεόφοβος

    Ετσι ειναι πρεπον και σωστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απολαυστικός αν και λιγάκι δακρύβρεχτος, εκεί με τον Γάμα (τον παγκόσμιο πόλεμο ντε). Αλλά σε ένα σημείο βγήκα από τα ρούχα μου αδερφέ Πολσεμάνεν. Με φάνηκε ή επέδειξες ασέβεια απέναντι στους φιλοσόφους σαντουιτσάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ The Schrodinger's Dragon

      Ρε, άμα δεν το παίξεις και λίγο Αλέξης Τζώνης, δεν κάνεις νούμερα!

      Διαγραφή
  6. Πρώτη φορά που διατύπωσα με ανακουφιση "πίσσα στα κόκκαλά της"! Ενας ένας - μία μία να πααίνουν στον αγύριστο λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως ομιλείτε έτσι για την απελευθερώτρια των Bαλβίδων Νήσων! Την νικήτρια αρχηγό που υπερασπίστηκε την τιμή και υπόληψη της Βρετανικής Αυτοκρατορίας! Rule, Britannia! God save the Queen! κλπ
    Ψόφησε λοιπόν το σκλι! Τελικά μόνο ο Μητσοτάκης (φτού) είναι απέθαντος. Άντε και η Βασίλισσα η Λίζα η Βου η ταριχευμένη.
    Για τα τρένα δεν έχετε δίκαιο αν θυμάμαι καλά δεν τα ιδιωτικοποίησε η Μάγκι αλλά ο παπάρας ο Μέιτζορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ptomas

      Ο Μητσοτάκης είναι Χαϊλάντερ ρε και θα παλέψει για την ανεξαρτησία της Σκωτίας!

      Όσο για τον Μέητζορ, κωλοπαίδι της Μάγκι ήταν όποτε μέσα στο σόι μένει το πράμα...

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...