Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Γονατογραφία 2013.

Ένα μεγάλο μπράβο στον γίγαντα Σαμαρά και την ΝΔ (ΠΟΛΑΝ ΙΙ) που με το σκάρτο 19% του Μαΐου του 2012, που έγινε με επαναληπτικές εκλογές ένα σκάρτο 29% συμπεριφέρεται λες και έχει το 70% των ψήφων.

Βγάζει την κατάλληλη στιγμή την ΕΡΤ από το παιχνίδι των παροχέων ψηφιακού σήματος προς όφελος της DIGEA, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κοροϊδέψει τον πραγματικό πρωθυπουργό της Ελλάδος τον Δανό κύριο Τόμσεν, δίνοντας του με τρυκ πάνω από τις 2.000 απολύσεις στο δημόσιο που είχαν ζητηθεί έως το τέλος του μηνός.

(Γιατί κοροϊδία και τρυκ; Μα γιατί θα επαναπροσληφθούν 1.000 βύσματα καταλλήλων γαλάζιων προσόντων... ΤΟΣΟ κουτόχορτο όμως δεν νομίζω να τρώει ο Δανός πράκτορας των συμφερόντων που θέλουν να εξοντώσουν την Ελλάδα).

Τουλάχιστον στο γενικότερο μπάχαλο, το όνομα του νέου φορέα θυμίζει δροσιά και καλοκαίρι...


Και όσο για την ήξεις – αφήξεις απόφαση του ΣτΕ, αντιγράφω από τον χασοδίκη:

«Σε εντελώς ελεύθερη απόδοση, η διαταγή του κυρίου Μενουδάκου λέει στην κυβέρνηση "κοίτα, έκανες μαλακία που έκλεισεις την ΕΡΤ χωρίς να έχεις έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι βασικές έστω λειτουργίες της, αλλά εγώ δεν μπορώ να σε υποχρεώσω να την ξανανοίξεις. Οπότε σου πετάω πίσω το μπαλάκι, και κόψε το κεφάλι σου τώρα, μέχρι να ετοιμάσεις τον καινούργιο φορέα που λες πως θα φτιάξεις, να βρεις πώς θα λειτουργήσουν οι συχνότητες και τα ιντερνέ (sic)".»

Καλά κρασά, έρχονται πολλές και άγριες ομορφιές...

2 σχόλια:

  1. "(Γιατί κοροϊδία και τρυκ; Μα γιατί θα επαναπροσληφθούν 1.000 βύσματα καταλλήλων γαλάζιων προσόντων... ΤΟΣΟ κουτόχορτο όμως δεν νομίζω να τρώει ο Δανός πράκτορας των συμφερόντων που θέλουν να εξοντώσουν την Ελλάδα)."

    Ξεχασες τις νομιμες αποζημιωσεις των υπαλλήλων που θα ειναι χοντρο εξοδο και τ;α διαφυγόντα κέρδη του δημοσίου (η ΕΡΤ εκλεισε ως κερδοφορα). Αν τωρα για αυτη τη χασουρα του πουνε μπραβο απο τας εουρώπας, ε τι να πω μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Zaphod

    Σωστά. ΚΑΙ οι αποζημιώσεις.
    Αλλά ξέρεις γιατί θα μας πουν μπράβο (ΔΝΤ & CIA);
    Γιατί έσπασε Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ, όπως έσπασε στην Κύπρο με τις καταθέσεις. Αν περάσει αυτό αναίμακτα ως έχει, μέχρι και τον αέρα θα τον πουλά ξένος ιδιώτης. (ΔΕΝ συζητώ για το τι θα συμβεί στα νοσοκομεία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...