Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

MERIT: Messiniaki Elliniki Radiophonia Internet Tileorasis. Μια νέα εποχή ανατέλλει.


Ο παντεπόπτης οφθαλμός του Ώρου εποπτεύει την πνευματική έρημο του μέσου όρου των πληβείων.

Στην χώρα της φαιδράς μαϊμούς ( η πορτοκαλέα κάηκε από τον παγετό και μετά έγινε ρεντρουμάδικο για να υποδεχτεί 17 εκ. τουρίστες), έγινε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε άλλη χώρα του γεωγραφικού χώρου «Ευρώπη».

Η τρικομματική κυβέρνηση, της οποίας οι δύο εταίροι κυβερνούν ανελλιπώς από το 1974, απεφάσισε να τραβήξει την πρίζα από την κρατική τηλεόραση, με προοπτική... να την ξανανοίξει σε 3 μήνες με μειωμένο προσωπικό. Να καταπολεμηθεί επιτέλους η διαφθορά και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα και υποκριτικά, στην χώρα που ισχύει το «Για τους κολλητούς μας όλα, για τους αντιπάλους τίποτα, για τους ξένους ο νόμος».

Παρενθετικά, βρίσκω το γεγονός ότι η χώρα ονομάζεται «Ελλάς», προσβλητικό για κάποιους ανθρώπους που έζησαν εδώ παλιά και στην εποχή τους ήταν τα πρώτα μαγκάκια. Η ονομασία «Βουχεσιστάν» είναι ορθότερη μέχρι να βάλει μυαλό αν όχι το σύνολο, τουλάχιστον η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Ελληνικής χερσονήσου.

Το λοιπόν τζόγια μου, ψυχή τση ψυχής μου, μάτια των ματιών μου μάτια, σπληνάντερο του σπληνάντερού μου, σπληνάντερο:

Γιατί έκλεισε εν μία νυκτί η ΕΡΤ, αντί να γίνει σταδιακή μείωση προσωπικού όπως σε κάθε ευνομούμενη κενωνία και λαχαναγορά (τζόγια μου κλπ.);

Μα διότι ο επικεφαλής του Τροϊκανού Κέρβερου, το μακρινό εξώγαμο του βασιλιά Dan, o Τόμσεν ο Danskjävel, με έναν πλήρως ερεθισμένο ανδρισμό ανέκραξε:

Αντωνίαααα!!! Έδιωξες τους 2.000 ΔΥ που λέγαμε; E;

Τι να κάνει η Αντωνία που δεν είχε διώξει ούτε μισό βοηθό χειριστού φωτοτυπικού, έκλεισε την ΕΡΤ, διώχνει 2.600 βύσματα, να πάρει την "δόση" της πρέζας (όλα για την δόση της Πατρίδας ρε) και αφού την πάρει, θα προσλάβει 1.000 ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ βύσματα (με ΑΣΕΠ πάντα).

Εν τω μεταξύ η Ελλάδα μένει χωρίς κρατική τηλεόραση για 3 μήνες τουλάχιστον, οι παραμεθόριες χωρίς μένουν κανένα κανάλι, αφού σιγά μην πιάσουν στην Κάσο π.χ. τα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων. (Αφήστε δε που δεν ξέρουμε ακόμα και τώρα, ποιος θα μεταδώσει εν Ελλάδι το κύπελλο Συνομοσπονδιών :-P).

Το ότι έπεσε το σάητ του αρχείου της ΕΡΤ και Κύριος (ή Βούδας, ή Ζεύς) οίδε τι σκατά θα συμβεί στο τέλος με το αρχείο της ΕΡΤ και το ότι για 3 μήνες η Τουρκική ΜΙΤ θα φροντίσει να κάνει κατάληψη στις τηλεσυχνότητες της Ελληνοτουρκικής μεθορίου, είναι ανθυπολεπτομέρεια κατά τον γίγαντα της διανόησης Αδώνιδα- Σπυρίδωνα «Μπουμπούκο» Μανωλίδη - Γεωργιάδη.

Ή ακόμα το ότι οι Έλληνες του εξωτερικού θα μείνουν 3 μήνες χωρίς τηλεοπτική επαφή με την Πατρίδα. Αντε απαυτωθείτε ρε πατριδοκάπηλοι Κουίσλινγκ, που κανονικά πρέπει η ομογένεια να πάρει τα αεροπλάνα στις επόμενες εκλογές και να ψηφίσει μαζικά τον Αλέξη « Yo hablo inglés señor » Τσίπρα. Πόσο πιο σκατά να τα κάνει δηλαδή; Άσε που μπορεί να δώσει δικαίωμα επιστολικής ψήφου από την πρεσβεία του κράτους που διαμένει ο κάθε υπήκοος της Ελλάδος (aka Βουχεσιστάν).

...Σε κάποια χρόνια από τώρα, κάποιος Καλαματιανός υπάλληλος της ΝΕΡΙΤ με το όνομα Winston (προς τιμή του Winston Churchill) θα ανακαλύψει κάποιο «πολιτικώς άβολο» τμήμα του αρχείου της ΕΡΤ. Κατόπιν εντολής ανωτέρου του θα ανγκαστεί να το κάψει, ο δε ίδιος θα στοχοποιηθεί. (Από το μυθιστόρημα «1984 part II»)...

Πράγματι, το επικυρώνω:

Το Νεοελληνικό κράτος, υπό την παρούσα κατάσταση, είναι ανάξιο ύπαρξης με την ονομασία «Ελλάς». Με την ονομασία «Βουχεσιστάν» μπορεί και να το ανεχτώ.
Και για να πούμε κάτι για το κόνσεπτ (Αμερικάνικα: σύλληψη) της public service television (Αμερικάνικα: Δημόσια τηλεόραση).

Σκοπός της δεν είναι να είναι “εμπορική” δείχνοντας αποκλειστικά κλωτσοσκούφια, κώλους και βυζιά στην αποβλακωμένη από το σύστημα πλέμπα για να πιάνει «νούμερα» στις «πιασμάν» συσκευές της όποιας Nielsen, AGB kλπ.

(Σύμφωνα με το εγχειρίδιο λειτουργίας του συστήματος, η πλέμπα πρέπει να είναι αποβλακωμένη και να διαθέτει κάποιες ελάχιστες δεξιότητες, όχι πολλά-πολλά, ώστε να κινείται επαρκώς το σύστημα).

Σκοπός της Δ.Τ., πέρα από το να δείχνει κάποια λελογισμένα κλωτσοσκούφια (τελικό κυπέλλου, μουντιάλ κλπ.) είναι να δείχνει πολιτισμό, κλασσική μουσική, ντοκιμαντέρ και άλλα “αντιδημοφιλή” πράγματα. Γι αυτό χρειάζεται και κάποια χρηματοδότηση μέσω φορολογίας.
Αλλιώς θα ήταν Ελληνικό τσοντοκάναλο που χρηματοδοτείται από διαφημίσεις, τις οποίας πληρώνει ο μαλάκας ο πληβείος στις τιμές των προϊόντων. (Και κερατάς και δαρμένος).

Το φοβερό και τρομερό χαράτσι εν Ελλάδι ειναι 50 Ευρώ ανά νοικοκυριό. Στην Σουηδία είναι SEK 2076 (€ 238,91) το έτος ανά συσκευή. Και μην ακούσω για τον Σουηδικό παράδεισο που τρώνε με χρυσά τσόπστικς, από διάφορους που το μόνο που ξέρουν από Σουηδία είναι το ότι οι Σουηδοί είναι συνήθως γαλανομάτηδες. (Εγώ σαν πρασινομάτης είμαι άπατρις. Χα).

Και για να τελειώνουμε με κάτι τελειωμένους νεοφιλελέδες που σκέφτονται με όρους ΠΑΟ- ΟΣΦΠ, θα παραθέσω κάποια ενδιαφέρουσα δήλωση του Γ. Κότσιρα:

“… εγώ δεν πήγα ποτέ στην Κάρπαθο αλλά τους δρόμους και από δικά μου χρήματα τους έκαναν. Να μην τους έκαναν λοιπόν αφού δεν τους είδα και ίσως να μην τους δω ποτέ.

Και το νερό που πίνει το παιδί σου στο δημόσιο σχολείο να το κόψουν.

Πληρώνεται και από μένα αλλά εγώ δεν έχω παιδί να πίνει από αυτό.

Γιατί να το πληρώνω λοιπόν;

Και τον Στρατό; Τον στρατιωτικό ποιος τον πληρώνει; Γιατί να τον πληρώνω αφού δεν είμαστε σε πόλεμο; Να τον καταργήσουν. Να τους απολύσουν όλους και άμα μας την πέσουν,βλέπουμε.

Και τους Πυροσβέστες.Να τους απολύουν το χειμώνα. Μόνο το καλοκαίρι να τους πληρώνω.

Γιατί; Άσε που άμα μένεις στην πόλη τι σε νοιάζει για το δάσος. Ας καούν όλα. Γιατί να πληρώνω κι εγώ που μένω στην πόλη;

Και το δημόσιο ιατρείο που φτιάχτηκε στη Λέρο, να μην το έκαναν ποτέ.

Αφού κι εγώ πλήρωσα γι αυτό και ίσως να μην το χρειαστώ ποτέ.

Και το σχολείο που έγινε στην Ορεστιάδα, να μην το έχτιζαν.

Γιατί να πληρώνω κι εγώ ένα σχολείο, που δεν θα δω ούτε εγώ, ούτε το παιδί μου.

Άσε που δεν έχω παιδί.Κι άμα δεν κάνω; Γιατί να πληρώνω εγώ για τις σπουδές των παιδιών;

Και το παιδί του γείτονα που σώθηκε από την άρρωστη καρδιά του στο δημόσιο νοσοκομείο;

Από τις ασφαλιστικές εισφορές που έδινα και εγώ, σώθηκε. Να μην σωζόταν.

Αφού δεν το γνώριζα και ίσως να μην το μάθω ποτέ.

Και αν σου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, μην χαμογελάς γιατί είναι και αυτά στο πρόγραμμα.

Θα συμβούν και μάλιστα γρήγορα…”


6 σχόλια:

  1. Να ενωθουμε εμεις οι ψηλοι ξανθοι πρασινοματηδες να φτιαξουμε κόμμα ;-)

    Θα διοριζουμε μονο ψηλες ξανθιες πρασινομματισσες στο Δημοσιο, μηπως και διαιωνιστει το ειδος μας. Αντε, γιατι πολυ μας την εχουν πεσει οι καστανοι (πφφφφφ) και οι γαλανοματηδες (ξανα πφφφφ) και δεν πάει άλλο.

    Στα υπολοιπα συμφωνουμε.
    Για το ονομα Βουχεσισταν (η οποιοδηποτε άλλο) μην αγχωνεσαι. Σε 2-3 μηνες θα γινουν εκλογες, θα μας (συν)κυβερνησουν οι καραφλοι λοβοτομημενοι εγκληματιες και θα μας κανουν την 20η επαρχια του Μεγαλου Τουρκικου Κρατους. Την τελευταια φορα που κυβερνησαν χαθηκε η μιση Κυπρος, την επομενη φορα θα χαθεί ολοκληρη η Ελλαδα. Εεεε, Βουχεσισταν ηθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Jolly Roger

      Ε, όταν αναλάβει και η εκκλησία τον ρόλο της ιδιωτικής εφορίας για λογαριασμό του Πολυχρονεμένου μας Σουλτάνου Ρετσέπ, εμείς οι πρασινομάτηδες πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

      Μετά το 1897 ver. 2.0 θα έρθουν δύσκολοι καιροί για το βιλαέτι του Βουχεσιστάν.

      Διαγραφή
  2. Τρομερός!
    Αν και εμμένω στην γνώμη μου ότι θα έπρεπε να είχε ονομαστεί ΝΕΡΝΤ (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Νέτγουορκ Τηλεόραση). Ταιριάζει και στο στραβοχυμένο προφίλ Σαμαράς_ με βαφή μαλλιών Στουρνάρας κιόλας. ΝΕΡΝΤ!

    Βουχεσιστάν... πωωωωωωωωωω, μιλάμε κεγαμώ!
    Και φυσικά είναι ακριβώς έτσι όπως αναγράφεις. Η τραγωδία στην όλη κατάσταση ξέρεις ποια είναι; Ότι οι περισσότεροι που υποστηρίζουν ως δίκαιο το κλείσιμο της ΕΡΤ και έχουν ως επιχείρημα εσείς τι μιλάτε αφού δεν βλέπατε, είναι της ομάδος που γνωρίζει ότι η γη είναι στρογγυλή αλλά ποτέ δεν την έχει δει. Και ακόμη χειρότερα λησμονεί ότι ακριβώς στο ίδιο πάταγαν και οι τράγοι του παρελθόντος που ήθελαν να εμμένουν στο ότι είναι επίπεδη διότι μόνο έτσι χώραγε την κόλαση από κάτω. Στο ότι κανείς δεν την έβλεπε.

    Δεν υπάρχει σωτηρία φίλτατε, είμαστε μια τραγική μικρή μειονότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Επιτέλους να δικαιωθούμε και εμείς οι νέρντουλες, που μας κορόιδευαν τα βλαχαδερά στο σχολείο! :-P

      Όντως δεν υπάρχει. Αν δεις πολιτευτές της ΝΔ (ΠΟΛΑΝ ΙΙ) που απέτυχαν να εκλεγούν, ο Μπουμπούκος μοιάζει με την Αρβελέρ.

      Διαγραφή
  3. ΦΑΡΤ
    Φαηλος Αδωνις ΡαδιοΤηλεόραση

    Κατά τα άλλα σωστός!!!!!

    Αλλα κουράγιο, οι απευθείας μεταδόσεις των λειτουργιών θα μεταδίδονται απο το καναλι της βουλης!
    Οψομεθα για το "με αρετη και τολμη" και κανα 10ωρο αφιέρωμα της Σαλαγκούδη στον Άδωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Zaphod

      ΦΑΡΤ - Μπορεί να μας έκλασε η Γκαζπράμα και έτσι το Ζμπάουγκ να μη πάρει 3 συνεχόμανα νταμπλ, αλλά σας κλάνουμε και εμείς με Μεθάνιο για να ζεσταθείτε των χειμώνα.

      Ξέρει 4 λεξεις η Σαλαγκούδη; Ιμπρέεεεεεεσιββ....

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...