Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Όλα είναι θέμα συμβολισμού καρδιά μου.


Αυτός είναι ο Έλληνας. Το κόκκινο πρόβατο της οικογένειας.

Έχουμε λοιπόν την κυβέρνηση των Σοβιέτ (σε χρώμα ροζουλί αλλά και μωβ, ρεφορμιστρώνες και φεμινιστρώνες του κερατά, που θέτουν σε κίνδυνον τον εξηλεκτρισμόν και την συντήρισιν του θωρηκτού Ποτέμκιν), αλλα και με άρωμα πατριωτικής συνωμοσιλογικής δεξιάς, όπως είχε προβλέψει ο +Γέρονταc+ στον Καζαμία του 2015 κλικ.
(Ο +Γέρονταc+ δίνει μαντζούνια, φυλακτά, αλλά και τρίμματα οστών Αγίων του Μαρξισμού - Λενινισμού σε τιμάς λογικάς. Παραγγελίαι στα σχόλια)

Προσδοκίαι από την νέαν κυβέρνησιν των Σοβιέτ:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεδομένου ότι δεν γνωρίζω ακόμα τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα πω τις δικές μου προσδοκίες. Επιπλέον θα αγνοήσω το γεγονός ότι κατά την ανάληψη των υπουργείων, όλοι υποσχέθηκαν τα πάντα στους πάντες.


Ματσέτε μαρικόνες! Ματσέτε!

- Αισθητική αναβάθμιση, απομάκρυνση ξεφωνημένων υστερικών φασισταριών τύπου Μπουμπούκου, Βοθρίδη, Πλεύρη και CIA (τσεκ), 

(Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε που έχουμε υπουργό υγείας ΑΜΕΑ και όχι πλέον φασίστες υπηρέτες πολυεθνικών των γενοσήμων όπως η Γερμανοϊσραηλινών συμφερόντων TEVA με τις σκοτώστρες που πουλάει).

- Πολιτικούς όρκους, συμβολικές κινήσεις όπως η κατάθεση ανθέων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, έτσι για να μπούμε στο μάτι της Καγγέλας, που τα συμφέροντα των οποίων είναι μαριονέτα έχουν βαλθεί να αναθεωρήσουν την ιστορία του Β' παγκοσμίου πολέμου και τις θηριωδίες των ΓΕΡΜΑΝΩΝ. κλπ. (τσεκ).

Σημείωσις: Ναι, Γερμανοί ήταν οι σφαγείς και καταστροφείς της Ελλάδας. Τι ήταν; Κινέζοι; Τα "Αχ ήταν οι Ναζιστές  που τα κάνανε, ο μέσος Γερμανός των δεκαετιών '30 - '40 ήταν ένας μικρός Μετοβενογκαίτε" τα ακούω βερεσέ. Όσοι Γερμανοί (λίγοι) ήταν αντιναζιστές έχουν καταγραφεί από την Ιστορία.

- Αναβάθμιση του σιδηροδρομικού μοντελισμού (τσεκ)
(Θα σας ζαλίζω όρχεις και ωοθήκες για κάνα 6μηνο επειδής προέβλεψα κυβέρνηση Συριζανεξέλ με ΥΠΕΘΑ Καμμένο. Χαρ χαρ χαρ)

- Γυναίκαι υπουργοί, όχι μόνο υφυπουργοί (αναμονή). 

Φυσικά συμβολικό είναι κι αυτό, διότι σε τελική ανάλυση ενδιαφέρει η επιλογή των καταλληλότερων ανθρώπων για την κάθε εργασία και όχι το τι γενετικά όργανα έχουν. Απλά είναι ένα δείγμα γραφής ότι ενδέχεται να δοθούν ευκαιρίες εκτός τζακίων, παρεακίων κλπ. (Όχι, δε σας δίνω απ' αυτό που πίνω).


Βοήθεια γειτόνοι, ήρθε η НКВД!!! (NKVD)

- Τα υπόλοιπα, και σημαντικότερα για την επιβίωση των πληβείων, είναι εξόχως δύσκολα, δεδομένης και της διεθνούς καταστάσεως της οικονομίας αλλά και των κινήσεων στη διεθνή σκακιέρα για τον τελικό πόλεμο ΝΑΤΟ - BRICS.

Προσθέστε ή αφαιρέστε γράμματα κατά το δοκούν από τα BRICS, αλλά Κίνα και Ρωσία είναι μέσα γκαραντί. Η σύγκρουση ήδη εξελίσσεται με ασύμμετρα μέσα και οι πιθανότητες να φτάσει σε θερμή απ' ευθείας αντιπαράθεση είναι υψηλές.

Κάποιος θα πει, "Μα δε συμφέρει την ανθρωπότητα να...", οπότε σε αυτό το σημείο πέφτει φούσκος και αφορισμός σε υψηλά ντεσιμπέλ:

"Η συλλογική ανθρώπινη απληστία και βλακεία είναι κατά πολύ ισχυρότερη από την συλλογική ανθρώπινη σωφροσύνη. Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες η ανθρωπότητα κινήθηκε συλλογικά προς την πλευρά της σωφροσύνης είναι ελάχιστες".

Οπότε επιστρέφοντας στα δικά μας, θα πω ότι οι πιθανότητες να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ οικονομικά, είναι όσες να κατακτήσει η ΑΕΚ φέτος το κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, παίζοντας τελικό με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, που και πολύ καλύτερο ρόστερ διαθέτει, αλλά και έχει δέσει το παρασκήνιο από 15 πάντες (προς το παρόν).

Ήτοι υπαρκτές μεν, λίγες δε. Άρα όχι απλά κρατώ μικρό καλάθι, δεν κρατώ τίποτα.

(Επικαιροποίηση: Έμαθα ότι στους "8" κληρώθηκαν Ολυμπιακός - ΑΕΚ.  Όπου "κατάκτηση κυπέλου", βάζετε "πρόκριση")

Λατρεύω τα μάτια σου και τη λενινιστική σου σκέψη.

5 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να παραγγείλω τρίματα οστών σε χονδρική (γύρω στα 20 κιλά). Πού μπορώ να απευθυνθώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. @ Πρόεδρος Α.Π.Ι.

      Αποστέλλουμε σε όλο τον γκόσμο. Δώστε το όνομα του ιστορικού στελέχους της Οχτωβριανής επανάστασης που αγαπείτε και είναι κοντά σας προς € 2,99 το κιλό + ΦΠΑ.

      Διαγραφή
  2. Το χειρότερο σενάριο δεν έχεις συμπεριλάβει: είναι τόσοι πολλοί που ειπθυμούν να πουλήσυν εκδούλευση στους Γερμανοί, που η Καγκέλα δεν θα ξέρει ποιον να πρωτοβυσματώσει. Κι έχουν κλείσει και οι θέσεις στο Χάλβαρντ ρε διάολε.
    Παρεμπιπτόντως άκου κάτι: προ κάποιων ετών συζήταγα με κάτι Γερμανοί στο ίντερνετ (με δική μου χρέωση, μη νομίζει κανείς ότι εκμεταλλευόμουν το γουάι φαϊ Σαμαρά). Οπότε μου πετάει ο ένας ότι το τι έκαναν οι ναζί δεν αφορά τον σύγχρονο γερμανικό λαό και δεν νοιώθει την ανάγκη να απολογηθεί. Οπότε του απάντησα κι εγώ πως ό,τι έφαγαν οι προηγούμενοι στην Ελλάδα δεν αφορά κι εμένα οπότε γράφω τα χρέη στα παπάρια μου. Καταλαβαίνεις τι ακολούθησε μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Εμ, έτσι. Τα δικά σου, δικά σου και τα δικά μου δικά σου δεν παίζει. Αν δεν γουστάρετε, ξυδάκιον.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...