Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2006

Οι ΕΛ-ληνες θα νικήσουν! (άντε το πολύ να έρθουν Χ)

Όλα ξεκίνησαν πριν από 219.999 χρόνια, όταν πίθηκοι από ένα μακρινό αστρικό σύστημα, έχοντας επικεφαλής κάποιον Αυνανιήλ επιτέθηκαν στη γη.

Δυστυχώς, το ανθρώπινο γένος που τότε αποτελείτο μόνο από Έλ-ληνες, αιφνιδιάστηκε. Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί αιώνες μέχρι να φτάσουμε Αργοναυτική εκστρατεία όπου οι Έλληνες ξανασήκωσαν κεφάλι. Αργότερα, όταν εμπνευσμένος ηγέτης του Ελληνισμού ήτο ο Θαλής ο Μιλήσιος η επικράτησις των Ελ-λήνων οριστικοποιήθηκε, ιδίως μετά την Μάχη της Ισσού. Ωστόσο, με το πέρασμα των αιώνων οι εχθροί των Ελ-λήνων άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι και να ζητούν εκδίκηση.

Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον Α Παγκόσμιο πόλεμο, οι Ταϊβανοεβραίοι είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελ-λήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Απόστολος Σουγκλάκος τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των <Ε> βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των <Ε> στα νησιά Νησιά Σολωμόντος όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο Λουκιανός ο Κηλαηδόνιος κωδικοποιημένα στα βιβλία του.

Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή έν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση Ολυμπιακός Σύλλογος Φιλάθλων Πειραιώς η οποία πίσω από το <αθώο> της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελ-ληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Γιώργος Σουφλιάς και ο Τομ Χάνκς, ως γνήσιοι Έλ-ληνες* (* ο δεύτερος εξ’ αγχιστείας) , τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.

Δυστυχώς, όσο υπάρχουν προδότες όπως ο Αλέκα Παπαρήγα και ο Γιωργάκις Παπανδρέου που και οι δύο είναι κρυφο- φούστηδες μασώνοι Τουρκοεβραιοκινέζοι, το μέλλον του ελ-ληνισμού θα κρέμεται από μια κλωστή, όπως λέει και ο συγγραφέας-ερευνητής Ανέστης Κεραμύδας (όχι αυτή που μόλις σας ήρθε στην γκλάβα, μία άλλη).

Όμως ο Ήφαιστος που πάντοτε σώζει την Ελ-λάδα θα επέμβει σε 18,32 χρόνια και θα οδηγήσει τους Έλ-ληνες στην οριστική επικράτηση, όπως κωδικοποιημένα προφητεύει ο Αισχύλος στο έργο του Προμηθεύς Δεσμώτης!

Θέλεις και συ να γίνειις ΕΛ-ληναράς συγγραφέφς; Κάνε κλικ ηδου πήρα κι οι ουρανοί είν' δικοί'ς!

3 σχόλια:

  1. Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο το λινκ που μας έδωσες στο τέλος, καλά μιλάμε κατουρήθηκα στο γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι τεράστιος! Βρήκα το φως μου. Το υποπτευόμουν ότι ο Λουκιανός δεν ήταν κανας τυχαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia prosfata ekana kouragio kai eida Liako milame ta exei parei agria sto kranio. Elege kai kala oti o polydoras o karamanlis kai o (akouson akouson ) Proedros ths dhmokratias prepei na energopoihsoun shedio nomou h proedriko diatagma gia na periorisoun thn eleftheria logou sto internet giati yparxoun leei ypanthrwpoi pou vlaptoun ta paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...